Eki Görüntüle 484513 Eki Görüntüle 484514 Eki Görüntüle 484515
teyzeleri bakın oğluşumun yeni cicileri
Çok tatlı şirin şeyler ya.Ben ilk defa görüorum bu keçeyle yapılan şeyleri.Herkes yapabilir mi acaba? Bende denemek istiyorummmm.....
herkeze slm arkadaslar bende doktordan yeni geldim hersey yolunda uyuyordu birtane resim verdi ayin 30 büyük ultroson var onu konustuk .cinsiyet konusu yine belli olmadi yaaaaaaaaaaaaa offfff cok merak ediyorum gercekten insallah herseyin hayirlisi .
sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsunbu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..
canim gözün aydin gercekten sevindim herseyn normal olmasina.saglikla sihatle al insallah yavrunu prensesini...kiz cok sevindim ayrica bunada insallah gönlüne göre olmustur bende istiyorum bir tane prenses kurban oldugum allahim herkezin gönlüne gönlüme göre verir insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnn....
sahra cicileriniz cok guzel ama bizimkiler kis bebegi benim gozume kucuk geldi belki resimden
bunlar yazlik kiyafet 5-6 aylikken ancak giyebilirler birde kaliplar ufaksa 9 aylik badyleri giyerler
ayini hesaplayip almak gerekiyor aklinda bulunsun.
herkeze slm arkadaslar bende doktordan yeni geldim hersey yolunda uyuyordu birtane resim verdi ayin 30 büyük ultroson var onu konustuk .cinsiyet konusu yine belli olmadi yaaaaaaaaaaaaa offfff cok merak ediyorum gercekten insallah herseyin hayirlisi .
sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsunbu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..
Hımm anladım cnm.Bu arada ayrıntılı usg ye ayrı biyere gönderiliyor galiba.Bende tam nedir ne deildir bilmediğim için merak ediyorum.Herkes gitmek zorundamı yada.? Ayrıntılıya girince ne olacak nelere bakılcakki?
heh şimdi ulaştım kız negüzel şeyler var burdaaaa
ayy ayy ne nazlı bebısmıss :) olsun canım sağlığı ıyı ya o da bellı olur ınsallah :)
canım anladım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunAllah korusun eşini inşallah doğru dediğinde haklısın
eğer rahat edıceksen cık canım ya da gene krokut cıakrım die tabıı gecınmek de var durumunuz nası bılmıorm ama
Allah yarduımcınız olsun
canım ayrıntılı usg yı perınatologlar yani kadın doğumcu ve üzerine uzmanlık olrk perınatolojı okumus drlar yapiolar
doppler ultrasonalrda yapılıyor bebegın her kemıgı her organı ıncelenıor
uzun uzun izliyorsun dr bı yandna analtıro bı yandan gösterıyor :) eğer doktorunun perınatolojı uzmanlıgı varsa kendısı yapar yoksa
senı dısarı baska merkeze yollar veya gıdecegın yeri sen bulursun :)
ara sıra yaptıkalrım cnaım ıste :) bı de yenı yazıalr ekleyebılsme yapıyorum ama fotograf cekmek için
enerjım olmuyo maalesef :)
Yok yok canım içini ferah tut, ben de geçen haftaya kadar sürekli evham yapıyordum, hatta doktora gittim sırf bebiş iyi mi diye merak ettiğim için. Ama artık düşünmeyi bıraktım, Allah'a emanet, bir şeycik olmaz inşaallah. Geçen hafta gittiğim doktor (kendisinden pek memnun kalmadım, ayrı) Amerika'da hamilelerin üç kere ultrasona girdiğini söyledi. Biz en azından ayda bir görüyoruz, üç ayda bir gördüğünü düşünseneİyidir bebişin şimdi taklalar atıyodur içerde
canım geçen hafta ki kontrolümde dr sordum niye hissetmiyorum diye 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi peki hissedenler varmış dedim ilk bebekte 21. haftaya kadar imkansız onlar yanılıyorlar dedi yani az kaldı biz de hissedeceğiz kuzularımızı...
kızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo
korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:
ya bi yandan da pıt pıt hareket ediyo şimdi ama uf bilemedimmm
kızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo
korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:
Gecmis olsun canim, benim de pazartesiden beri karnim agriyor, bunun yani sira sag bel tarafimda da acaip bir agri oldu. Dün doktora gittim böbreklerimde idrar birikmesi olmus, bol su icmemi ve yatarken diger tarafa yatmami tembihledi. İns sen de yoktur ama iste gitmeseydim ben de bilemeyecektim. Bence
Sen de git bir görün, ins önemsiz birseydir
bence git bir görün..ne olur ne olmaz..tedbir almakta fayda var canım..hemde en azından için rahat eder..
canim benimde öyleydi ama benim doktorum normal bebk gelisiyor alt tarafina bastirabilir dedi icerde oynuyormus ama sen yinede git bence ihmal et cünki herkezin farkli olur diye düsünüyorum sadece icin biraz rahat olsun diye söyledim.acaba üsüttünmü iltihaplanmis olabilirmi sen yinede icin rahat etmiyorsa bir görün derim kendine bebise iyi bak canimmm..
banada yarın gel dediler..büyük ihtimal aşı için çağırdılar. ama netten araştırdım.. genelde 20.haftadan sonra yapılıyormuş..
kızlar sizleri ne zaman çağırdılar.? şu konuyu açıklığa kavuşturalım..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?