2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Anne olmadan önce

Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...

Anne olmadan önce...

Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Anne olmadan önce...

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...

Anne olmadan önce...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.

Anne olmadan önce...

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...

İnanamazdım...

Alıntı...

Son düzenleme:
ah bir alsak kucagimiza saglikla alinir hersey evet :)
rahim buyumesi diye dusunuyorum ama icin rahat etsin yinede git
benim gobegim cok fazla cikti bu arada yani bende anlamiyorum ikizde acaba dr mu goremedi oyle birsey olmaz herhalde dimi?
55 kiloyla hamile kaldim cokta kilolu degildim birde aksam hic atmadi bu bebis bu aralar duzensiz oluyormus gerci ama
insan atmayinca endseleniyor. zaten su endiselenme yuzunden ben ic hamileligin tadini cikaramiyorum.
Kızlar şoklardayımmm!!! Benim ufaklık kız değilmiş erkekmiş!!!

aaaa vay yaramaz bebis:) kacinci haftada kiz demistiki? ocak annelerinin bebekleride bir karar veremediler yahu ne cok degisen oldu :))

ya kızlar benim de öğle yemeğinden sonra başladı, ara ara da oluyodu önceden zaten.. bogazımda bi yanma var, midemden geliyo..
sizde de oluyo mu???

git canım git aklında soru işareti kalmasın, için rahatlar hem.. rahat bir uyku cekersin akşam.. yoksa insan düşün düşün strese giriyo valla :18::18::18:

Kızlar şoklardayımmm!!! Benim ufaklık kız değilmiş erkekmiş!!!
yaaaa annesi böle kandırır işteeeee şimdiden böyle bunlar sağ gösterip sol vuruyolar.. büyüyünce napcaz biz bunlarla bilmiyorum

gyno ferro sanol kullanan var mı? ben bu hafta başladım ama bağırsaklarımı mahfetti afedersiniz şiddetli ishal yaptı ((
off gecmiş olsun yaa, cok fena bi durum.. dr unla konuş bence

ay ne güzel yazmışsın yaa, şaair anneler de varmış aramızda kızlaaaaaaarrr

harihaaaa tüylerim tiken tiken olduu :)

ahh cnm yaa nerde bende o kabiliyet bi yerden alıntı

yahu sizinle konuşmak için hamile mi olmam lazım(((

hakikaten anne topicleri haricileri almıo araya((

bir tek ay-she ile konuşabiliyorum o da akrabam die:))

yaaaa kızlaarr, edebi metinler yazıp bizi ağlatmayı mı düşünüyosunuz siz yaaaa
bu da cok güzeldi... hayatımız tamamen değişecek kızlar, kökten hem de..
hazır mısınız?????????????::18::18::18:

aaaa vay yaramaz bebis:) kacinci haftada kiz demistiki? ocak annelerinin bebekleride bir karar veremediler yahu ne cok degisen oldu :))

12. haftada %80 kız demişti. Gerçi benim adam yüzünden oldu galiba. Ben görüyorum erkek deyince doktor da kıza benziyo dedi :) Herhalde 4. ay sonunu beklemek en iyisi.

yaaaa annesi böle kandırır işteeeee şimdiden böyle bunlar sağ gösterip sol vuruyolar.. büyüyünce napcaz biz bunlarla bilmiyorum

Kandırıkçı çıktı bizimki, büyüyünce de böyle yapmasa bari :) Şimdi durumu bilip idrak etse kıkır kıkır gülerdi herhalde

:) yok canım bu bölümü sıkı takip eden arkadaşların diyaloğu süper benim farkettiğim. bende çok sıklıkta giremiyorum bazen yazdıklarım havada kalabiliyo merak etme... yoğunluktan canım :)

ben dedim bak :)
evli misin, bebek düşünüyo musun?
kendinden bahset biraz tanıyalım seni o zaman :)

hehe ay saol yaa....

evet evliyim 2 yıldır

bebek düşünüyorum ama eşimi ikna etmem söz konusu değil..28 yaşındayım ve aralıkta 28'i doldurup 29'a gircem ve geç anne olmak istemiyorum...

hatta okuyorum topicleri hem burayı hem başka yerleri ve ha diince çocuk olmuyormuş....sanki şimdi yapsam yarın olcakmış gibi davranıyor eşim...

bu sebepten özeniyorum sizlere...aranıza girmek nasip olur mu bilmem ama seviyorum sizleri takip etmeyi...

evet aynı dili konuşamıyoruz...sizin hamilelikle ve safhalarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı anlayamam ama ne bilim seviyorum işte:)

imiiin :)
allah nasip eder se aynen canım ya ne güzel şeyler
rüyamda da gördüm otryoydu bebeişim doğuruvermişim ama bende bi panik bi panik aman bezini alyrum acele acele ,ıslak mendil mama allahım diyrum nasıl yetştrcem ben bunları ölece otryodu yavrum ya gerçekten çok şanslyız biz şükürler ola

ay saçmalama :)) çok tatlısın... görmedim ben olurmu öle şey

Biz hormonları tavan yapmış, her şeye ağlayan, ufacık şeyleri abartan, karınları büyükçe, tek düşündüğü bebeği olan, birbirlerinin nicklerinden canları bir şey çeken (Mandalina, soslumakarna vb...) garip yaratıklarız artık.

Bazen bizde ne konuştuğumuzu bilmiyoruz. :)

Son düzenleme:

öneemli degil canim benim gidince iyi haberlerini verirsin kendine ve bebise iyi bakkkk..

sagol canim güzel dileklerin icin canim benim allahim hepimizin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim insallahhhhh aminnnnnnnnnnn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…