kızlar ben cıkıyorum haydı hayırlı akşamlar :)
ah bir alsak kucagimiza saglikla alinir hersey evet :)amin allah gönlüne göre versin
evet haklısın ben alamyrum bişi ya bebek tombişmi olucak kalıpları büyükmü küçükmü yaza denk getrebilirmiyim aman hayrlsıyla doğsun da artık napyıım bedenine göre alıveririm bebeğime :)
rahim buyumesi diye dusunuyorum ama icin rahat etsin yinede gitkızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo
korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:
ya bi yandan da pıt pıt hareket ediyo şimdi ama uf bilemedimmm
Kızlar şoklardayımmm!!! Benim ufaklık kız değilmiş erkekmiş!!!
git canım git aklında soru işareti kalmasın, için rahatlar hem.. rahat bir uyku cekersin akşam.. yoksa insan düşün düşün strese giriyo valla :18::18::18:kızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo
korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:
ya bi yandan da pıt pıt hareket ediyo şimdi ama uf bilemedimmm
yaaaa annesi böle kandırır işteeeeeKızlar şoklardayımmm!!! Benim ufaklık kız değilmiş erkekmiş!!!
off gecmiş olsun yaa, cok fena bi durum.. dr unla konuş bencegyno ferro sanol kullanan var mı? ben bu hafta başladım ama bağırsaklarımı mahfettiafedersiniz şiddetli ishal yaptı ((
Sen Doğunca...
Sen doğunca ne yapıcam?
Herhalde salya sümük ağlıycam!
Öyle diğer anneler gibi 2 şık gözyaşı değil hem de,
Kendimi tutamıycam,
Rezil olucam! Rezil olucam!
O ayacıkları artık içimde hissetmiycem!
Ama tutup tutup öpebilcem,
Pembe bezelyelerin her birini tek tek hem de!
Çişinle kakanla da uğraşıcam,
Biliyorum, uykumdan da olucam,
Ama sen benden bir parça olcaksın, BİZDEN hem de!
Bundan öte mucize olabilir mi?
İnsan daha çok değişebilir mi?
Başka bir canı daha çok sevebilir mi?
Sevdim bile, daha da çok sevicem,
Anne olucam! Anne olucam!
Anne olmadan önce
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Anne olmadan önce...
Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Anne olmadan önce...
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Anne olmadan önce...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.
Anne olmadan önce...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...
İnanamazdım...
Alıntı...
ya kızlar benim de öğle yemeğinden sonra başladı, ara ara da oluyodu önceden zaten.. bogazımda bi yanma var, midemden geliyo..
sizde de oluyo mu???
git canım git aklında soru işareti kalmasın, için rahatlar hem.. rahat bir uyku cekersin akşam.. yoksa insan düşün düşün strese giriyo valla :18::18::18:
yaaaa annesi böle kandırır işteeeeeşimdiden böyle bunlar sağ gösterip sol vuruyolar.. büyüyünce napcaz biz bunlarla bilmiyorum
off gecmiş olsun yaa, cok fena bi durum.. dr unla konuş bence
ay ne güzel yazmışsın yaa, şaair anneler de varmış aramızda kızlaaaaaaarrr
ahh cnm yaa nerde bende o kabiliyet bi yerden alıntı
Anne olmadan önce
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Anne olmadan önce...
Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Anne olmadan önce...
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Anne olmadan önce...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim.
Anne olmadan önce...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...
İnanamazdım...
Alıntı...
yahu sizinle konuşmak için hamile mi olmam lazım(((
hakikaten anne topicleri haricileri almıo araya((
bir tek ay-she ile konuşabiliyorum o da akrabam die:))
nolduu ?? biri bişey mi dedi sana, ben kötü bir yorum görmedim ama
ben kullanıyorum cnm mahfetti derken ne anlamda
aaaavay yaramaz bebis:) kacinci haftada kiz demistiki? ocak annelerinin bebekleride bir karar veremediler yahu ne cok degisen oldu :))
yaaaa annesi böle kandırır işteeeeeşimdiden böyle bunlar sağ gösterip sol vuruyolar.. büyüyünce napcaz biz bunlarla bilmiyorum
yok canım biri bişey demedi zaten sorunda bu yaa:)))
ben dedim bak :)
evli misin, bebek düşünüyo musun?
kendinden bahset biraz tanıyalım seni o zaman :)
Sağol canım, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahAyy ne güzel ya inşaallah birkaç ay sonra bu minnoşların bezinden mamasından ağlamasından filan bahsedicez. Gün gün paylaşıyoruz her şeyi, aslında çok önemli anlarımızı hem tarihe geçiriyoruz, hem de hepimiz birbirimize tanıklık ediyoruz Bizim annelerimizin böyle bir şansı yoktu, çok şanslıyız aslında.
hehe ay saol yaa....
evet evliyim 2 yıldır
bebek düşünüyorum ama eşimi ikna etmem söz konusu değil..28 yaşındayım ve aralıkta 28'i doldurup 29'a gircem ve geç anne olmak istemiyorum...
hatta okuyorum topicleri hem burayı hem başka yerleri ve ha diince çocuk olmuyormuş....sanki şimdi yapsam yarın olcakmış gibi davranıyor eşim...
bu sebepten özeniyorum sizlere...aranıza girmek nasip olur mu bilmem ama seviyorum sizleri takip etmeyi...
evet aynı dili konuşamıyoruz...sizin hamilelikle ve safhalarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı anlayamam ama ne bilim seviyorum işte:)
evet canım bende öle diom ıste gelısıo normaldir fln diorm ama bı yandan da içim içimi yiyo
bı d ehamıle kalalı hıc idrar yolu enf olmadım şeytan kulagıan kursun öle bişide oalbılrı aynı yerlere agrı
yapio cunku gıdeyımd eıcım rahatalsın yaaa :) sağol canım
amin allah gönlüne göre versin
evet haklısın ben alamyrum bişi ya bebek tombişmi olucak kalıpları büyükmü küçükmü yaza denk getrebilirmiyim aman hayrlsıyla doğsun da artık napyıım bedenine göre alıveririm bebeğime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?