2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aaa bilmiyorumki ben zaten başından beri hiç bişe anlamyrum elini ayağını seçemiyorumda 3 aydan sonra ultrasonda net görünmediğini bilmiyodum valla ilkez duyuyrum:18:
bende cok anliyamiyorum:) hele 14. haftada dr baya zorladi bak gormuyormusun susu busu diye ama ben benzetemiyordum acikcasi
son dr da baktidindada cok birsey anlamadim :)
canim ins bir sorun cikmaz endiselerini cok iyi anliyorum ama ben bir yerde okumustum ne kadr dogru bilemiyorum elbette
ama olduda en kotusu ins birsey olmaz ama sirt acikligi icin artik ameliyatla olumlu sonuclar aliniyormus
ins hicbirseye gerek kalmaz ama caresi olan bir hastalik ustelik tahliller herzaman dogruyu bilemiyor
saglikli derler Allah korusun bebekte sorun cikar sorunlu derler sapasaglam dogar ins cumlesiyle saglikla zamaninda aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza canim
gelcek ramazan bayraminda onlarida susleyip oyle bayrami ederiz :)) bu guzel gunleri dusun olumlu dusun canim

Allah sabir versin canim ins tekrar kavusursun bebegine
benim bir onceki bebegim dogsa 2 aylik olucakti simdi haziranda dogumum olucakti
nasip degilmis ins buna nasibim vardir.

Kizlar aksam eve hırsız girmiş bilgisayarları götürmüş birkaç da ufak şey, kayınvalidem üst katımda ondan bayağı bir şey gitmiş maalesef her yer darmaduman karakoldu polisti derken ancak geldik eve üstüne bir de benzin bitti yolda kaldık üstüne kilit kırıldığı icin kapıyı açamadık esim bir ton uğraştı canı çıktı. Hadi aldiklarini gectim, her şeyi dökmüş nasil toplayacağım bilmiyorum Maldan geçtim Allah beterinden saklasın da evin hali sınırımı bozuyor tam bayram üstü bir de.

Günaydın kızlar,umarım herşey yolundadır....
Biz bayramımızı yanlız geçirmeyi planladık yazlıkta
Bugün aileleri dolaşıcaz akşama yola çıkıcaz.
Herkese iyi bayramlar diliyorum....

canım bu proteın yanı alfa feta protein bebegın karaciğerinde üretilio idrarı ile amnıyoya amnıyodanda senın kanına gecıo
en yuksek oldugu hafta 13. haftaymıs onun ıcın 16-18 hafta civarı anne kanında yapılan afp ölçümü güvenılır yanı bu sebeple
amnıyosenteze gerek duymuyo doktorlar zaten ıkılı de nromal çıktıgı ıcın....
doğum sonrası bişey oalbilir demıs ya doktor belkı şu sebeple demsı oalbılrı yanı fazla mıktarda afp dıaşrı salınmıs bu su demek tir
1.karaciğer çok fazla üretiyo 2.bebeğin böbrekleri süzme sırasında protein kaçırıyo bunlar ıkısıde organsal sebep ama yaşamsal
çok ciddi bi sorunu tetıklemıyorlardır ınsallah kan dolaşımı gibi tüm organalrın gelişimini etkıleyen bi rahatsızlık daha fena olurdu..kokopellinin dediği gibi
inşallah folik asitte kullanmış olduguna göre spina bifida riski çok az gibi canım inşallah sağlıkla gelir bu arada erken doğuam sebep olma durumu da
şu imiş ; afp amnıyo sıvısında yukske oldugunda plasenta daha erken ayrılıyormus bu sebeple erken doğum oalbilri diyorlar
yoksa çok daha fazla yukselmeyıp etkılemezse belkı ona da sebep olmaz...

bebek az hareket edıyo demıssın ama bebegın hareketını senın duygu düşüncelerin etkıler vallahı benım dınledıgım şarkıdan
şarkıya mutlu veya streslı olma durumuma göre çook değişiyo canım sakın ol tevekkül et sonucta sen bir kul olarak
elinden gelenı yapıyorsun ve sağlık vermek Allah ın işi bu durumu yakındna takıp et elindne gelenı yap tevekkül et canım....
bebeğin haftasıan göre ne durumda canım ? haftasıyla uyumlu mu ? belkı su dakıkadan sonra herhangı bi gelişim gerılıgı
oalbilri ki bu hepimizde oalbilir kimse garantı edemez ama bugune kadar normal geliştiyse bundan sonrası ıcınde umtulu olmak gerekmez mi?

canım çok gecmıs olsun öyle zor ki insanın yavrusunu kaybetmesı...bu krokuyla bir iğne dahı alamıyorum
işte ben bu sefer Rabbım sağlıkla kavustursun en kısa zamanda tekrar nasıb etsın canım....

işe bak ramazan gunu bayram üstü inanmıyorum canım yorma kendını yavas yavas toparlarsın ya

çok üzüldüm güvenlik fln kalmadı :S

günaydın canım hayırlı bayramalr :)

Arefe günü kimse uğrar mı bilmiyorum ama günaydın kızlar :)

dün gece çok fenaydım hep bebeklerım geldı aklıma ağladım sonra karnımdakine haksızlık ediyorum diye üzüldüm

kızımızı defnettıkten sonra hiç mezarına gitmedım eşim götürmek istemedı ilk baş ben de kabul ettim çünkü

çok zor zamnaalr gecırıyordum sonra sonra kabullendım ve atlattım ama dün akşam bu bayram bebegımıze gidelim dedim

eşim önce çok uzak dedi sonra ama ufak bebekelr için mezar yeri alamıyoruz ve otopside gördüğü için acil defnedilmesi gerekıyordu

tam yerını bıle zor bulurum dedi hem ona her yerden duan gider dedi ne bileyim....onu oraya bırkaıp terketmısız gibi geliyo

bu bebegım için yenı yenı fikirler eşyalar düşünürken ona bişey yapamamak beni çok üzüyo vicdanen rahat olamıyorum,,

sanki onu dıslıyormusuz gibi gelıyor ama Zahide Leylimizi hiç unutmadım , unutmadık.

Eşim , üzülüyosun ama o cennet bahçelerinde bizi bekliyor diyor....koşup oynuyor nasılsa kavuşucaz diyor...

Rüyamda bile görmüyorum hiç...çok özlüyorum....Bu acı hiç geçmiycek mi ?

Canim benim eminim cok zor evden uzak hastanede olmak ama hersey senin ve bebeğinin saglıgı için tedavini görüp mutlu birsekilde cikacaksin o hastaneden biraz daha sabir.dualarim seninle kendine bebişine iyi bak.

Zeynepfaz canım eminim doktorlar bu degerlerinin yüksek çıkmasının sebebini bulacaklar sadece biraz sabir yani doguma kadar boyle düşüncelerde olmazsın insallah hem mutlu olmalısın çok şükür usg de bişey görülmedi artık üzmez kendini doktorlar en kötü ihtimalleri söyler herzaman sen dua et canım bebisinin hiç birşeyi olmı ak insallah.

Merhaba canım. Şimdi yapmamız gereken bence güzelce beslenmek, kafa dağıtabilmek ve bol bol dua etmek sanırım.
İnan her şey güzel olacak inşallah. O sana tutundu bırakmayacak inşallah annesi.
Hareket konusunu söylemişsin.
Benimkini de son gittiğimde doktor sarstı biraz.
Öyle işte...
Allah'a emanetsiniz, emanetiz.

Ah Ayşecim,
Sen yavrunu terketmedin mi neden böyle söylüyorsun.
Bu vicdan muhasebesi niye?
O zaten bir melek ve öbür tarafta kavuşacaksınız.
O da seni görmüyor ama çok seviyor buna emin ol...

Ay Cook üzüldüm buralar cok duyuyorum hırsızlık olaylarını Allah'tan korkmazlar bu mübarek günlerde.ne desek az boyle insanlara aldıklarını kullanmak nasip olmasın insallah.insanlari boyle huzursuz ediyorlar Allah'ta onlara rahatlık vermez.

Ayşecim cok duygulandrdin beni hiç bebeğimi kaybetmedim Allah kimseyede yaşatmasın nasıl duygular içindesin tam anlamıyla anlayamam seni ama sunu cok iyi biliyorum Allah onu cennetinin en güzel yerine layık görmüş düşünsene seni orada bekleyen bir parçan var bir melek var ve sende onun yanına gittiginde(Allah geçinden versin)Allaha yalvaracak annem olmadan ben cennete gitmem diye..Allah bu kızına uzuuuun ömürler versin torunlarının cocuklarını görürsün insallah.

çok sinir bi durum.allah güç kuvvet versin.o hırsızın lafı bile yetiyo insana .neyse canım en kısa sürede atlatırsın inş.

Canim benim eminim cok zor evden uzak hastanede olmak ama hersey senin ve bebeğinin saglıgı için tedavini görüp mutlu birsekilde cikacaksin o hastaneden biraz daha sabir.dualarim seninle kendine bebişine iyi bak.

sağol arkadaşım.sabır ediyorum sonu güzel olsunda burda canım sıkılsın varsın napalım.elim aklım hep bbebeğimde hareketlerini kolluyorum çok stresliyim 3 gün yüklemem var bu gün ve yarında son inş.

canım içini ferah tut..herşey iyi olacak inş..sabırlı olup Allaha tevekkül etmek durumundasın..Rabbim bir kapı açar, edilen duaları geri çevirmez..bundan sonrası için bizim ve bebeklerimizin başına neler gelecek bizde bilemeyiz..sen bebeğine tutun, herşey güzel olacak annesi..

maşallah canım bebeğine..

hayırlı bayramlar canım eveet saklı oldukları yerden artık cee demeye basladı bebısler

Rabbım kucakaldıgımız gunlerı de göstresın ahh gelicek mi o zaamnlar

amin canım inş hepimiz sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebeklerimizi alacağız kucağımıza..

biraz daha sabır canım..hergün dua ediyorum sana aklıma geldikçe..herşey geçecek, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alınca herşeyi unutacaksın..

offf ya bayram üstü bu yapılır mı? bu insanlarda hiç mi vicdan yok..Allah islah etsin..

iyi bayramlar ve iyi tatiller canım..

Ayşecim kendine haksızlık ediyorsun..Allahın takdiri yapacak birşey yok..bu yaşadıkların senin elinde değil,,kader..kendini üzme yıpratma..zeynebin kıymetini bil..Rabbim seni hayırlısıyla bebeğine kavustursun canım..O bebeğin anne ve babasına şefaatçı olacak inş..

merhaba kızlar kasık ağrısından sonra bugün bi de grip oldum
el,m ayağım tutmuyo
başım feci ağrıyo
bayram üstü napçam bilmiyorumm

Canım benim öyle düşünme hiç onu terk etmiş olurmusun o herzaman senin kalbinin en güzel yerinde ve cennette seni bekliyor olacak. Benim bebeğim de henüz 2 aylıktı kaybettiğimde ama yine de aklıma hala geliyor sonuçta içimde bir parçaydı o, tabii ki onları hiç unutmayacağız ama hayatta devam ediyor güzelim karnındaki de her şeyin en güzelini hak ediyor vicdanın rahat olsun bebeğin şimdi çok mutlu annesi üzme kendini öpüyorum seni canım

Tunaydin kizlar nasilsiniz ben dunden cok yorgunum bayram icin biseyler aliyim dedim görümcemle carsiya gittik ilk once avm lere bakalim dedik hic mi bisey olmaz yaa hamile olup kapali olanlari hic dusunmemisler sonra tam yuruyen merdivenden yukari cikicam onumdeki kadin durdu birden cantasina karnim carpti gecicekmisiniZ dedim pardon dedi kadin cekildi onumdeki adamsa kocasiymis biraz sabretseniz konusyosuk diyo adam bana bende burasi konusulcak biyermi tam merdiven agzi karin yaniniza gelince konussaniz dedim Allah Allah diyo bakin beygendi hamileyim ve karinizin cantasi karnima carpti yani cekilmesi lazim dedim bisey olmaz korkma diyo allahim ya sartellerim atti tabi sizin icin onemsenmiyecek bisey olabilir ama benim icin onemli anlasildimi dedim gittim nasi sinirlerim bozuldu nese gezdik ettik gorumcem biseyler aldi carsiya gielim dedik ama o kadar yoruldum ki taksiye binelim dedim bindik meydana gidelim dedim iki adimlik yer yurusen olmazmi dedi taksici yok ama biz gidelim dedim bir sinirle kaldirdi arabayi ole bi kullaniyoki onunde cocukmu var arabami belli degil sonra bi ara trafik sıkısti iki adimlik yer icin su trafigi bana cektiriyosun dedi bende hakli olabilirsin amca ama hamileyim yurumek istemiyorum taksimetre calisiyo nasi olsa siz dvam edin dedim küfür etmeye basladi serefsizler beni buraya girdiriyosunu diye sagda dururmusunuz inicem dedim burda inemezsin dedi o zaman musait bi yer bul dur dedim durdu indim carptim kapiyi inmiste arabada arkamdan laf sayiyo aldim plakasini sikayet edicem ay nasi sinirlerim bozuldu ya elim ayagim titredi resmen kizlar dun herkesin bana catasi vardi sanirim istune bide dogru duzgun bisey bulsmadim tsm oldu anliyacaginiz dun cok kotu bi gundu

canim cok gecmis olsun sen üzülme bebegine ve kendine iyi bak canim allahindan bulsunlar insallah...

ah ah kader arkadaşım..bende dün giyecek birşey bulamadım..evet kimse kapalıları düşünmemiş..ya çok dar tshirtler var yada çok bol..veya kısa kollu..biraz bol olsun oram buram çıkmasın diyorum içinde olduğumdan geniş duruyorum..o zaman sınır basıyor,,diğer kıyafetler dar her yanım belli..ne yapacağım bende bilmiyorum....offffff offfffffff bende bütün akşam sinirden eşime çattım içime sinen kıyafet bulamadığım için..

Ay aynen canim ya nereye baksan hamile bluzu var diyo daracik biseyler uzun bisey istiyorum kisa kollu zaten yapili biriyim senin desigin gibi oram buram cikmasin diyorum olmuyo bende ayni sesin gibi esim biseyler buldun mi dedi bana buldun mu deme nolur bisey deme dedim eve gec geldin dedi napiim dogru duzgun biseyler buldumda keyfimden mi gezdim nolur bide sen germe beni dedim bidaha agzini acmadi yazik adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…