iyi bayramlar hanımlar hoşçakalın
kızlarrr yavaştan kaçıyorum benn herkezin bayramı mübarek olsun inşallah bidahaki ramazan bayramında bebeişlerimizle olmak dileğiyle çok çok dikkat edin kendinize gelince görüşmek üzereeee :))
hayırlısı olsun canım.aslında dikkat ediyorumda 12. 13.haftalarda nedense çoğunlukla erkeğe benziyo diyolar.kıza benziyo diyeni az.o çıkıntıyı pipi zannediyolar halbuki ilk başta kızdada erkektede oluyo o çıkıntı artık biz bile biliyoruz:))banada 13 haftalıkken erkek demişti yüzde 90.sonra kız olduğunu öğrendik.sağlıkla doğsun inşallah bebişlerimiz...
kızlar moralim çooook bozuk geçen hafta yaptırdığım 4 lü test sonucu için dr u aradım bana bir faktörün yüksek riskli grubunda çıktığını söyledi o da omurilik açıklığı ile ilgiliymiş detaylı ultrasonu erkene alalım onun sonucuna göre konuşuruz dedi haftaya detaylı ultrason çekilecek ama ben nasıl bir hafta sabredeceğim Allah ım sabır ver ya bebeğim hastaysa ne yaparım ben
keşke hemen yaptırabilsem kuş olup uçsam...
ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş
kızlar dua edin
slm kızlar misafirim var fazla bakamıyorum.....nasılsınız.??????
ya bu testler bizi sinir etmek içi,n mi varrrr ....hiç birini yaptırmayacaksınn aslında...
bayramdan sonra yani çarşamba memlekette randevu aldım bende, bu ultrasona içim sinmedi,tahminin tutmadı maalesef:)
Allah gönlünbdekini nasip etsin inş.ben iptal ettirdim bugünkü randevumu.bayramdan sonra gidecem
canım tetanoz aşısı 5 doz
birincisi 20. haftadan itibaren uygulanır
ikincisi , ilk aşıdan bir ay sonra uygulanır ve 1-3 yıl arası koruma sağlar
üçüncüsü , ikinci aşıdan 6 ay sonra uygulanır ve 5 yıl koruma sağlar
dördüncüsü , üçüncü aşıdan 1 yıl sonra uygulanır ve 10 yıl koruma sağlar
beşincisi , dördüncü aşıdan 1 yıl sonra uygulanır ve doğurganlık çağı boyunca koruma sağlar.
hanımlar mrb
tatile uzun yola çıkanlar doktora sordunuzmu ya bende yarın gece çıkıcam 7 saatlik yola ama dün doktora sormayı unuttum gerçi kendi arabamızla gidicez sık sık mola verip yürürüm ama korkuyorum ya bişi olursa die....uzun yola çıkıpta sorunsuz olan varmı annişler
hanımlar mrb
tatile uzun yola çıkanlar doktora sordunuzmu ya bende yarın gece çıkıcam 7 saatlik yola ama dün doktora sormayı unuttum gerçi kendi arabamızla gidicez sık sık mola verip yürürüm ama korkuyorum ya bişi olursa die....uzun yola çıkıpta sorunsuz olan varmı annişler
masallah canim ne guzel biliyorsun hepsini ben hic takip edemiyorum
o kadar cok ivir zivir varki
ben o zaman 2. sini olmusumdur muhtemelen ama 3. yu olmadim
tekrar baslayacagim ozaman bu sefer 5 e tamamlayayim bari
Allah korusun bir tanidigimin abisi bu asi ihmali yuzunden oldu ayagina civi batmis oda onemsememis
gecer demis oldu gencecik . tedbiri elden birakmamak lazim\
birde seyi sorayim sen hic sarkuteri urunleri yiyormusun ben iyice pisirip yiyorum ama icimede kurt dusuyor
acaba tamamen yemesemmi ? zaten cok degil 15. haftadan falan sonra basladim yemege
kızlarrr yavaştan kaçıyorum benn herkezin bayramı mübarek olsun inşallah bidahaki ramazan bayramında bebeişlerimizle olmak dileğiyle çok çok dikkat edin kendinize gelince görüşmek üzereeee :))
iyi bayramlar hanımlar hoşçakalın
cnm ben sordum hiç bi sorun yok tatile çıkabilirsin dedi :) kendi arabamızla gidiyoruz ve 9 saat :))
canım evet baştan başlayarak tekrar vurunman lazım....
ben zaten salam sosis sevmem ağzıma koymam ama sucuk severim haftada bir iki kez
güzelce pişriip yıyorum sucuğu daha öncekı gebelıklerımde de yedım ve bi sorun olmadı
bir de gebelıkte 2 kez toksoplazma testı yapılıyro birisi ilk hamıel kaldıgında 7. haftada
bir diğeri ise 28. hafta civarında yapılıyor testlerın yapılmış ve temızse krokma kapsan bile
28. haftada tekrar test yapılıp bakılacağından bi sorun olursa farkıan varılır ve önlemı alınır canım :)
hayırlı bayramalr canım kendıne ve bebişe iyi bak :)
hayırlı bayramlar canım sen de kızçene ve kendien iyi bak mandiş :)
ben 10 saat araliksiz ucak yolculugu yaptim 15 gun once ustelik senin gibi ara berme sansimda yoktu bu yuzden cok uyusma yasadim
arada yurumeye calistim ama uyku daha fazla bastirdi :) Allaha sukur bir sey olmadi sikca ara verince olmaz canim
2 saatte 1, 15 dk yurusen yeterli lur herhalde
sagol canim ben yaptirmistim o testievet . 28. haftada tekrar yaptirayim .
sanada iyi bayramlar:)
Zey Zey posta kutun dolmuş bebem :)
Gamze 3aydan sonra bebk ultrasonda net görünmez dedi büyüdükçe netlik kayboluyormuş,
daha doğrusu ben net değil geçen sefer daha iyi görmüştüm dedim bir baş bir göbek gördüm hep karaltıydı..geçen ayakları elleri hep netti
eşimde hatta diğer odanızdakı makına daha mı iyidi deyince 3aydan sonra böyle olur dedi... sizlerde nasıl,?
herkeslere iyi bayramlar... bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram :)
şimdi her gittiğimiz kapıda göbüşü göreceklerçok heyecan yaptım hihiihi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?