2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yüzde 90 neye dayanarak sölüyolar anlamış değilim ya hayır pipi görürsen dersin %90 die yani 10 luk biişey bırakıyolar ama insana o yüzdelik yetyo yani :)) hayrlısı olsun ya

canım risk çok az demesi bile bi annenin kafasını karıştrmasına yetiyo...yani bu çok kolay bişey......allaha dua edelim....nettende çok şey araştrma be canım valla insanın kafası allak bullak oluyo....umarım bi sorun çıkmaz gönlünü ferah tut...

slm kızlar misafirim var fazla bakamıyorum.....nasılsınız.??????
ya bu testler bizi sinir etmek içi,n mi varrrr ....hiç birini yaptırmayacaksınn aslında...

sorma sultancım sorma bu testlerden nefret ediyorum ya yani bizi üzmek için tam ideal bişey hasbinallaaah

tahminin tutmadı maalesef:)

Allah gönlünbdekini nasip etsin inş.ben iptal ettirdim bugünkü randevumu.bayramdan sonra gidecem
bayramdan sonra yani çarşamba memlekette randevu aldım bende, bu ultrasona içim sinmedi,
canım unutulur gider umarım kötü günler

çok sağol canım

Bua arada bana 3lü yapmadı,4lü yaptı..dediki 4lü dah ayrıntılı bu yeni çıktı dedi bende hangısı uygunsa yapalım dedim ama işte ultrasonda bişi anlaşılmıo,kafası ve göbeği...2yuvarlak gördüm sadece o erkek olduğunu söledi ama hiç bişi göremedik ...3.aydan sonra ultrasonda net görünmez dedi[/QUOTE]

3 aydan sonra usg de net görünmez dediği nedir canım anlayamadım

hanımlar mrb
tatile uzun yola çıkanlar doktora sordunuzmu ya bende yarın gece çıkıcam 7 saatlik yola ama dün doktora sormayı unuttum gerçi kendi arabamızla gidicez sık sık mola verip yürürüm ama korkuyorum ya bişi olursa die....uzun yola çıkıpta sorunsuz olan varmı annişler

masallah canim ne guzel biliyorsun hepsini ben hic takip edemiyorum
o kadar cok ivir zivir varki
ben o zaman 2. sini olmusumdur muhtemelen ama 3. yu olmadim
tekrar baslayacagim ozaman bu sefer 5 e tamamlayayim bari
Allah korusun bir tanidigimin abisi bu asi ihmali yuzunden oldu ayagina civi batmis oda onemsememis
gecer demis oldu gencecik . tedbiri elden birakmamak lazim\
birde seyi sorayim sen hic sarkuteri urunleri yiyormusun ben iyice pisirip yiyorum ama icimede kurt dusuyor
acaba tamamen yemesemmi ? zaten cok degil 15. haftadan falan sonra basladim yemege

cnm ben sordum hiç bi sorun yok tatile çıkabilirsin dedi :) kendi arabamızla gidiyoruz ve 9 saat :))

ben 10 saat araliksiz ucak yolculugu yaptim 15 gun once ustelik senin gibi ara berme sansimda yoktu bu yuzden cok uyusma yasadim
arada yurumeye calistim ama uyku daha fazla bastirdi :) Allaha sukur bir sey olmadi sikca ara verince olmaz canim
2 saatte 1, 15 dk yurusen yeterli lur herhalde

canım evet baştan başlayarak tekrar vurunman lazım....

ben zaten salam sosis sevmem ağzıma koymam ama sucuk severim haftada bir iki kez

güzelce pişriip yıyorum sucuğu daha öncekı gebelıklerımde de yedım ve bi sorun olmadı

bir de gebelıkte 2 kez toksoplazma testı yapılıyro birisi ilk hamıel kaldıgında 7. haftada

bir diğeri ise 28. hafta civarında yapılıyor testlerın yapılmış ve temızse krokma kapsan bile

28. haftada tekrar test yapılıp bakılacağından bi sorun olursa farkıan varılır ve önlemı alınır canım :)

kızlarrr yavaştan kaçıyorum benn herkezin bayramı mübarek olsun inşallah bidahaki ramazan bayramında bebeişlerimizle olmak dileğiyle çok çok dikkat edin kendinize gelince görüşmek üzereeee :))

hayırlı bayramalr canım kendıne ve bebişe iyi bak :)

iyi bayramlar hanımlar hoşçakalın

hayırlı bayramlar canım sen de kızçene ve kendien iyi bak mandiş :)

sagol canim ben yaptirmistim o testievet . 28. haftada tekrar yaptirayim .
sanada iyi bayramlar:)

canım 12 hafatlıkken uçak yolculuğuna izin vermişti benimde doktorum ama işte arabayla acaba dedim :)

slm kızlar 3 gündür yürürken sol tarafıma bıçak saplanıyodu sanki
bugün doktoru arayıp devam ettiğini söyleyince nidilat kapsül verdi normalde tansiyon ilacıymış
kullanan oldu mu aranızda korkuyorummmm:18:

Selam güzel annisler, bu ara pek sık giremiyorum, akşamları yoruluyorum bilgisayarın basına geçemiyorum bir türlü şimdi deotobusteyim isten donüyorum. Cok şükür enfeksiyonu atlattım, idrar kültürü temiz çıktığı icin doktor ilaç vermedi. Üçlü icin kam vermiştim, onun sonucunu bekliyorum. Bu arada folik aside hala devam ediyorum ben, Elevite de hamile kalmadan once başlamıştım. Balık yemediğim icin balık yağına gerek var mı dedim, yokmuş, sektör haline geldi bu is gerek yok dedi doktorum. 20.haftada ayrıntılı ultrason varmış,bir dahaki gidişime olur herhalde. 4'lu testi istemeyecek sanırım. Benden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum!!!

Gamze 3aydan sonra bebk ultrasonda net görünmez dedi büyüdükçe netlik kayboluyormuş,
daha doğrusu ben net değil geçen sefer daha iyi görmüştüm dedim bir baş bir göbek gördüm hep karaltıydı..geçen ayakları elleri hep netti
eşimde hatta diğer odanızdakı makına daha mı iyidi deyince 3aydan sonra böyle olur dedi... sizlerde nasıl,?

aaa bilmiyorumki ben zaten başından beri hiç bişe anlamyrum elini ayağını seçemiyorumda 3 aydan sonra ultrasonda net görünmediğini bilmiyodum valla ilkez duyuyrum:18:

herkeslere iyi bayramlar... bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram :)
şimdi her gittiğimiz kapıda göbüşü görecekler çok heyecan yaptım hihiihi..

herkeslere iyi bayramlar... bebeklerimizle geçireceğimiz ilk bayram :)
şimdi her gittiğimiz kapıda göbüşü görecekler çok heyecan yaptım hihiihi..

Evettt aynen öyle...kaç aylık oldu ilk soru

cinsiyeti neymiş ikincş soru
şimdi ben o kadar akrabaya %90erkek miş desem sonra :%10oluverip kız olursaa....
giyimde problem..pantolon buldum da üstüme içime sinen bişi bulamadım
bu arada bugun doktora gıttım dedim ya, neyse çok kalabalık herkes beklıo,en başta mavı gomleklı bır bayan, gozum hep ona takılıo..neyse kadın gırdı ve 5dakka sonra çıktı, benım doğumum başlamışta eve gıdıp valız alıp gelcem diye:) ay minicik karnı var,kıloda almamış,gayette rahat yuruyo oyle ıh vıh hallerde yok...bı özendım ki:) doğum başlamış kadın hala ayakta:) ondan çok ben heyecanlandım

kızlar yarın doktor kontrolüm vardı ama doktorum bugün sekreterine arattı yarından itibaren bayram tatiline giriyormuş.hemen eşimle gittik,bebişimmmm yaaa ağzını açıp açıp kapıyo ay yiyivericem ben bu çoğğcuğuu annelik nası bişeymiş onu görünce içim kıpır kıpır oluyo.4lü testimizi olduk inşallah sonuçlarım temiz çıkar 2li testimiz gibi.buarada ben cinsiyetler değiştiğini görünce böle burda doktoruma dedim hala eerkekmi diye.güldü sonra tekrar iyicee inceledi evet hala erkek dedi güldü pipuşunun resminide tekrar verdi.oğluşum yaa 145 gr olmuş ayaklarıyla beraberde 17 cm olmuş .televizyon kumandası kadar olmuş sıpam buarada boya olayını sordum doktoruma.boya konusu hakkında ne düşünüyosunuz dedim.ilk 3 ay geçeli çok oldu boyatabilirsin tabikide dedi.bayramdan sonra boyatıcam ben valla doktorum onay verdi.ama diplerinden 1 parmak ileriden boyatıcam yinede ben..
FESLEĞENİMM nasıl sevindim Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bebeğin için şans vermeye değerdi tabikide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…