selam kızlar eve geldim ayrıntılı ultrasonumuz çok iyi geçti inceleyen prof. olunca daha da iyi oldu oğlumun bütün organları tek tek incelendi Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere inş. Ayşecim bu arada oğlumuzun adı KAAN olacak listeye eklersen sevinirim...
biz onlarca isim düşündükten sonra oğlumuza ÇINAR ismini koymaya karar verdik inşallah allah kulagına ismini okumayı da nasip eder çınar ağacı gıbı uzun hayırlı bir ömrü olur ,yapraklarının sesinin huzuru huyunda olur dedim.
arda
rüzgar
doruk
evren
can
favorilerım arasındaydı ama elendiler..:)
canım oğluşunun ismi hayırlı olsun inşallah adınında sahibi olan çınar ağacı gibi..uzun ömürlü,çınar gibi tüm olumsuzluklara dayanıklı.çınar gibi tüm dertlere deva ve çınar gibi heybetli olur...
canm merhaba,bende subat annesı topıgındenım sanırım kızınn ısmı ecrin,anlamı nedır acaba benımde hayalımdekı ısım ama anlamından emın degılım herkes farklı bırsey soyluyor??
Aynı koca bende de mevcut .. kız cocugu gorunce yapısır sevmekten kendınden gecer ama oglumuz olcagını ogrendıgınde tepkıleri bile degişti. erkeklerin genelınde bu var sanırım :)
Genel olarak bakınca herkes sıskınlık ve gazdan sikayetcı olmus.. bende de aynısı var doktoruma sordumda bagırsaklarda sorun varmıs genel bir sorunmu bu .. oructanda olabilirmiş vs vs.. gecmesını beklıyorum :)
Boğayım canım ben :)
ah bu hormonlar.. benim asansörde arabada koltukta yatakta mutfakta banyoda.. her dakika aklımda.. adama her an saldırasım var, ben hamile kalmadan da böyleydim gerçi ama şimdi daha bi farklı yaşarken..
bu sefer de o isteksiz, çok üzülüyorum
eşine keçiboynuzu suyu kaynat her akşam içir 1 bardak
sonra sen kacacak yer ararsın
takviye kullanırsa tribulus verebilirsin eşine.testesteronu arttırıyor.
aaa nası boğasın sen bi yaşıma daha girdim :)
boğalar kovalasın seni :)
saol canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz.
benim şimdiden reflü sorunum başladı hanı ilk 3 aydan sonra rahat edecektık:)namaz kılarken secdeye gıdınce cok zorlanıyorum acaba oturarark kılsam abartmıs mı olurum?yoksa kılasım gelmıyor atlıyorum bazı namazları malesef..
Nasıl içiricem ben bunu eşime :)))))) hayatım biraz azman lazım bana karşı, bunu içmelisin mi dicem :)
Nasıl içiricem ben bunu eşime :)))))) hayatım biraz azman lazım bana karşı, bunu içmelisin mi dicem :)
benimde midem yanmalarım başladı cok fena.özellikle akşamları beni zorluyor.
namazı terketmektense tabiki oturarak kılabilirsin sıkıntı yaratıyorsa reflü.
eşine keçiboynuzu suyu kaynat her akşam içir 1 bardak
sonra sen kacacak yer ararsın
.
saol canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz.
benim şimdiden reflü sorunum başladı hanı ilk 3 aydan sonra rahat edecektık:)namaz kılarken secdeye gıdınce cok zorlanıyorum acaba oturarark kılsam abartmıs mı olurum?yoksa kılasım gelmıyor atlıyorum bazı namazları malesef..
anlaşılan kızlar hepinizin hormonları tavan yapmış ama bende tıkk yok.ancak alınganlık konusunda tavan yapıyo hormonlarım:)zaten hala cok halsizim cınsellık düşünecek hali bulamıyorum ama sırf eşimi ıhmal etmemek ıcın haftada 1 işte.gecen arkadasım anlatıyordu son aylarındaymıs hamılelıgının tam o esnada göğsünden süt gelmiş eşinin suratına :)gel de moda gır bakalım.adam da ınga ınga dıye geyıp yapınca kız uzun süre yanasmamıs bı daha:)hayal ettım komik ya
yok cnm denemedim gavisconu.talcid tablet alıp emiyordum ilk aylarda ama oda midemi bulandırıyordu.tiksindim ondan agzıma süremiyorumcanım gaviscon ıcmeyı denedın mı 10-15 gunde bitiriyo mıde yanmasını ?
anlaşılan kızlar hepinizin hormonları tavan yapmış ama bende tıkk yok.ancak alınganlık konusunda tavan yapıyo hormonlarım:)zaten hala cok halsizim cınsellık düşünecek hali bulamıyorum ama sırf eşimi ıhmal etmemek ıcın haftada 1 işte.gecen arkadasım anlatıyordu son aylarındaymıs hamılelıgının tam o esnada göğsünden süt gelmiş eşinin suratına :)gel de moda gır bakalım.adam da ınga ınga dıye geyıp yapınca kız uzun süre yanasmamıs bı daha:)hayal ettım komik ya
yakıt doldurcam sana ferrari gıbı olcaksın de hemen içer:))yoksa murat 131 gıbı kalırsın de:)))
yok cnm denemedim gavisconu.talcid tablet alıp emiyordum ilk aylarda ama oda midemi bulandırıyordu.tiksindim ondan agzıma süremiyorum
gaviscon alayım dedigin gibi tşkler
aaa nası boğasın sen bi yaşıma daha girdim :)
boğalar kovalasın seni :)
Niye ki
Merak ettim :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?