2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Aynen canim bundan sonra bole devam etcem o benim esim sonucta cok ta seviyorum istedim seyi yapmakta özgürüm bundan sonra esim sasirmaya devam etcek ama canim asansorde bi farkli oluyo sanki yada bana ole geliyo anlamadim

Kızlar çatlakları önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz hangi ürünler işe yarıyor?

ben zeytinyağ kullanıyorum..çokta memnunum..cildim yumuşacık oldu valla..

yani yuhh hiç mi anlamamış senin hamile olduğunu..en azından o kişiye karşı daha dikkatli olursun..bende eşimden hiç bir zaman bişey gizlemem..ne olursa olsun benden öğrenmesi gerekir..

aynen öyle ayşe yani itiraf ederken bitsin gitsin havasındaydı, dediğin gibi bir başkası için byu kadar şeyi göze almışsa geçmiş olsun denir ancak
ama bana sorarsan yeterince çirkin bu durum daha kötüsü olmazdı inkar edemezdi ki artık yakaladım işte bunu açıklayamazdı ben sordukça "çok soru sorma bilip de ne olacak" dedi. O kadınla birlikte olduğunu bile inkar etmedi yalan söyleme gereği duymadı...
bana dua et ne olur bu kadarı bana bile çooook fazla nasıl kalkacağım bilmiyorum.

tıpkı benn

hay maşallahhh .Allah enerjini daim etsin.bu sıra bende senin gibiyim.en güzelide hamile mi kalacam korkusu yokk

canım kolay bi durum değil ki zaten bir insanın başına gelecek en ağır şeylerden biri bunun farkında olmak sana iyi gelir belki

neden bu kadar üzülüyorum dediğinde kendine cevap verebilmiş olursun....

dualarımdasın canım sen de bol bol inşirah ve duha suresini oku

kalbin ferahlasın yavrun rahatlasın canım inşirah suresinde her güçlükle beraber bir kolaylık vardır buyuruluyor bu

bir güçlük ama bununla beraber bi kolaylık vardır canım...Allah a güven tevekkül et o cezasını çekciek hem dünyada

hem ahirette...inşallah hepsini atlatıcaksın

yani yuhh hiç mi anlamamış senin hamile olduğunu..en azından o kişiye karşı daha dikkatli olursun..bende eşimden hiç bir zaman bişey gizlemem..ne olursa olsun benden öğrenmesi gerekir..

canım anlamamış demekki şaşırdım ben de...ya hiç hatırlamıyorum kı adamı kımseye öle alıcı gözle bakmam

hele bi erkeğin dikkatlice yüzüne bile bakmam...zaten ondan etkılenmış töbe estff :26:

aynen canım benim görüşümde öyle hiçbişeyi gizlemem herşeyi benden öğensin...

Son düzenleme:
zeynep yaşadıkların cok üzücü.Allah kimseye yaşatmasın.
evli erkeklerle beraber olan bu bekar kızları Allah kahretsin,yuvaları olmasın

Zeynep en karanlık andan sonra güneş doğmaya başlarmış.
Erkekler istediğini alıp doyduktan sonra körleşir. Eminim o kadına karşı da öyle olacak ama şu an bizim konumuz bu değil.
Şimdi bu olay yaşandı.
Bundan sonrası için ne yapabiliriz onu konuşalım.
Dua kaderin önüne geçermiş biliyor musun? Bol bol dua edelim.
Ben en sıkıntılı anlarımda birinin bana hepsi geçecek demesini çok isterdim.
Zeynep, sevdiklerimizin ve en önemlisi Rabb'imin yardımıyla hepsi geçecek...

Canım yazdıklarını okuyunca o kadar kötü oldum ki ağlamamak için kendimi zor tuttum yani nasıl olur böyle bişey şok oldm senin acın düşünemiyorum Allah herşeyi herkesi görüyor bu onların yanına kalmaz kalmayacakta sen Allaha havale etmişsin canım eşine sadık hamile bi kadınsın bunun karşılığınıı alacaksın ama o çok pişman olacak...Rabbim sana güç kuvvet versin sen annesin bebeğinin sağlığı için kendin için güçlü olmalısın bence psikolojik bi yardım al canım sakın içine atma...Bi kadına yine bi kadın eza veriyor o birlikte olduğu da kadın insanlar ne kadar ucuz yaa o da bu yaptığının bedelini ödeyecektir bigün bu dünyada değil herşey bi de ahiret var...Biz senin yanındayız canım Allah sabır,güç versin ...

aa nerden tahmin ettin cnm?

Ne bileyim yaylarla aramda garip bi bağ var sanki :S

yazdıkalrından uslubundan sanki çıkardım her zaman emın olamıyorum

bir kere kütüphanede kıtap secen bı kızı izliyordum uzaktan yanıan gıttım yay burcu musun sen deıdm aa

evet dedı ne bıleım kendıme benzetıyorum sanırım işin garibi normalde çekingenımdır

ama merak ettiğim bişey hususunda böle de pat die gidip soruyorum ıste :S

mesela feslegenımı de balık veya ıkızlere benzetıyroum ama yanılıyoda olabilirim tabii

bu konuda bi iddiam yok :44: zaten ıkızlerı tanımak çok zor benım için...

Son düzenleme:
selam kızlar eve geldim ayrıntılı ultrasonumuz çok iyi geçti inceleyen prof. olunca daha da iyi oldu oğlumun bütün organları tek tek incelendi Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere inş. Ayşecim bu arada oğlumuzun adı KAAN olacak listeye eklersen sevinirim...

bir insan eşini hemde hamileyken nasıl bu kadar üzer nasıl aldatır ve bunu cok rahat söyler.vicdan denen sey ne cabuk tükenmiş gıtmıs anlamıyorum.o kızı bulsam kafasında sac bırakmazdım suan.sana suan ne desek yanlış olur cunku olayı yasayan sıkıntıyı ceken sensın en ıyısını sen bılırsın.ama tavsıyem zeynep acele karar verme en azından minik bebegın ıcın..kimsenın yaptıgı yanına kar kalmıyor sen bol bol dua et allah cook büyük.

ne güzel canım maşallah size tabloya isminizi ekledim...

Boğayım canım ben :)

haydi bakalım gözün aydın..isminizde hayırlı olsun..

biz onlarca isim düşündükten sonra oğlumuza ÇINAR ismini koymaya karar verdik inşallah allah kulagına ismini okumayı da nasip eder çınar ağacı gıbı uzun hayırlı bir ömrü olur ,yapraklarının sesinin huzuru huyunda olur dedim.
arda
rüzgar
doruk
evren
can
favorilerım arasındaydı ama elendiler..:)

ah bu hormonlar.. benim asansörde arabada koltukta yatakta mutfakta banyoda.. her dakika aklımda.. adama her an saldırasım var, ben hamile kalmadan da böyleydim gerçi ama şimdi daha bi farklı yaşarken..
bu sefer de o isteksiz, çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…