e artık bundan sonra böle devam edersın canım
tabıı o şekil farklı oluyo...eşimde asansöre binince başka bişşey düşünmez sağolsun
vergi dairesıdne bile olsak hemen kaşlar gözler ayrı oynuyo
zeynep kendi kaybeder senin yazdıklarından ne kadar kalitesi değerli biri olduğun belli ki böyle birini kaybeden üzülsün tabiki sende üzülürsün bebeğin için geçen günlerin için birçok şey için üzülme de diyemem sana içine atma paylaş sakin kararlar verki doğru olsun gelecek için ne adım atacaksan onun kararlarını sakin vermelisin boşanmayı tek çare düşünüyorsan ilk önce profosyonel yardım almayı ihmal etme hiç bir işlem yapmadan önce bence avukatla görüşmelisin şimdi çok taze hemen birşey yapmayacakda olsan evukatla görüşüp fikirler alman senin için iyi olabilir biraz daha düşünürsün belki neler yapılabilir neler olur diye ne bileyim hani öfkeyle kalkıp zararla oturmanı istemem hakkında hayırlısı olsun
sağol canım ben de zaten hem sakinleşmek için biraz beklemeyi düşünüyorum kararım sabit bence dönüşü çok zor ama gelecek gün ne getirir bilinmez
ben de avukatla görüşmeyi planlıyrum yarın öbür gün neler yapabilirim ona bakacağım, sessiz sedasız ayrılmayı düşünmüyorum ne yapabilirsem elimi ardıma koymayacağım, ama rezillik bana göre değil yani o kıza gidecek değilim görmek de istemiyorum, annem ve onun annesi yolacağız diyorlar ama ben muhattap bile olmak istemiyorum eşime tokat bile atmadım, eskiden parçalarım diyordum ama içimden gelmedi. Allah a havale ediyorum sakin olmak mantıklı kararlar almak zorundayım zaman her şeyin ilacı bebbeğim ve benim için sadece hayırlısını diliyorum...
Kızlar çatlakları önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz hangi ürünler işe yarıyor?
kızlar bu arada dün iş yerımızde bı abı var dedi bişi dicem ayşe ama kızma fln
ben de bişi oldu sandım dedi ki sana görücü çıktı nee dedim böle
dedi işte şu firmanın çalışanı senı gormus begenmıs abı aramızı yap dedi ben de dedim
hött lan höt evli hamıle kız ama çocugu gör nası şok oldu dio ddim sağolsun tabii de yani hamıleyım
ya bellı oluyo karnım nası anlamamış ki diye şaşırdım
neyse fln dedim ama çok şaşırdım akşam eşime söledim o alyans çıkmıcak parmaktan fln
diyo yüzü düştü ne dedim ya bu trip sanki kabul ettik fln baktım sinirlendi başka ses etmedım
hepinize teşekkür ederim
bu yaşadıklarıma hala inanamıyorum bu niye benim başıma geldi diye söylenip duruyorum yani benim hiç rahat mutlu bir çocukluğum olmadı benim babam da hovardaydı ama birgün bana dedi ki "kızım ben zaten evlenecek adam değildim, anneni görücü usulü evlendirdiler benimle ailelerimizin kararıydı biz ayrı dünyaların insanlarıyız"
kendince bir açıklaması belki haklı tarafları vardı ve ne kadar hovarda olursa olsun anneme hamileliklerinde hep iyi davranmış üstüne titremiş. Bize pek sahip çıkmadı ben mutsuz bir evde büyüdüm hır gür içinde, evlenirken hep mutlu olmayı diledim ne parada ne pulda gözüm olmadı. Ama kader işte babamdan gülmedim eşimden de gülmedim nasıl bir kadar bu Allah ım? Nasip olursa benim de oğlum olacak o da kazık atacak mı bana o da ağlatacak mı beni? Korkuyorum işte...
eşimi dün manidar itirafından sonra evden gönderdim itiraz etmedi çantasını hazırladı mayosunu bile aldı evin anahtarını vestiyere bırakıp çekip gitti, giderken pişmanım bir kere oldu ben ettim sen etme gibi pişmanlık dolu laflar etmedi ikimiz de ağladık o kadar, o da vicdan azabından...
evden gider gitmez hemen annesini aradım durumu söyledim, boşanacağım dedim... şok oldu inanmadı yapmaz dedi, sonra onu aramış "hemen eve gel, konuşacağız demiş"
ben sabahı sabh ettim damla uyumadım ağladım ağladım, uyumadım şafağı izledim...
sabah olunca yemek yemeden çalıştığı bankasına gittim müdürü ve müdür yardımcısı bayan ikisiyle de konuştum şok oldular, kafası önünde çocuk ne ara yaptı dediler
dedim ki "bana bir isim verdi ama kadına saldırmadan emin olmak istiyorum bana yardım edin" dedim sağ olsunlar hemen araştırdılar , bir kere haftasonu eğitimleri yalanmış iki haftasonu eğitim var diye kandırdı beni meğer o kadınla beraber olmak için bana yalan söylemiş.
kız bankaya yeni girmiş başka şubeden yaşı da küçükmüş bekar, 3 gün izin almış bu sabah kız da, yani benimki yememiş içimemiş onu aramış uyarmış, belki plan yapmışlar pazartesine kadar birlikte olacaklar...
düşündükçe çıldırıyorum beni aramıyor ne haldeyim düşünmüyor, en ufak bir pişmanlık belirtisi yok hala o kızın derdinde onu koruyor onu kolluyor...
hani demişsiniz ya yumuşama diye adam zaten silmiş kafasında bana ve bebeğine zerre saygısı acıması yok kapılmış bir kadına dünya umuru değil, aslında bu halleri çok tanıdık bana aşık olduğunda da böyleydi
yine böyle şiir yazar, benimle telefonda saatlerce konuşur benimle buluşabilmek için taklalar atardı benim için ailesini karşısına aldı şimdi onun için beni ve oğlumuzu hiçe sayıyor beni aldatmasının ötesinde duygusal bir iişki yaşıyor ve işte bunun geri dönüşü yok kızlar tek çare boaşanmak ne ben ona güvenebilirm bir daha ne de o beni zorla yeniden sevip aşık olabilir bundan sonrası zorlama olur ama ben onu o kadar çok seviyorum ki bu tarz bir yaşantıyla yetinemem dayanamam
Allah ban dayanma gücü versin ve hakkımda hayırlısı olsun büyük cümleler kurmak için henüz çok erken ama benim kararım bu ve karşımdaki de buna itiraz etmiyor...
zoruma gidiyor bana yalan söylemesi, beni aptal yerine koyması çocuğunun sakat doğma ihtimaline aldırış etmeden benim yanımda olmak yerine o kadınla kaçamak peşinde koşması, suçunu bastırmak için bana eziyet etmesi ve kendimi suçlu hissetmemi sağlaması...
bana dürüstçe olmuyor eskisi gibi kendini de suçlama sorun benim ayrılalım deseydi bu kadar kızgın olmazdım
değer miydi yuvasını yıkmaya düzenini bozmaya çocuğunu karısını perişan etmeye işine çevresine rezil olmaya değer miydi, değermiş demek ben işte buna kahroluyorum...
bu durumda sana sabır diliyorum Rabbimden..dualarım seninle..kelimelerin kıfayetsiz kaldığı yer..
ağlayarak okudum yazdıkalrını ve daha gelemedim kendime bu naısl bir iş bugun senın başına gelen yarın bizim başımıza gelebilir
ve bu cidden çok acı bi durum...yanında olmayı öyle çok isterdım kı
yalnız hıssedersen konusmak ıstersen yanındayız canım...belli ki bitirmiş aslında şanslısın en azından söylemiş uzatmamış
ve çirkinleşmemiş ama bu senin acını hafifletmez ki öyle üzgünüm ki analtıcak kelime bulamıyorum Allah ım her derdine
derman versin işlerini kolaylaştırsın canım ağlamak isitiyorsan ağla ama hersey devam edıyor sen de unut
hislerini anlamaya calısıyorum başkası için bu kadar şeyi göze almaısnı anlayamıyorsun nası olur diyorsun anlıyorum off....
sağol canım ben de zaten hem sakinleşmek için biraz beklemeyi düşünüyorum kararım sabit bence dönüşü çok zor ama gelecek gün ne getirir bilinmez
ben de avukatla görüşmeyi planlıyrum yarın öbür gün neler yapabilirim ona bakacağım, sessiz sedasız ayrılmayı düşünmüyorum ne yapabilirsem elimi ardıma koymayacağım, ama rezillik bana göre değil yani o kıza gidecek değilim görmek de istemiyorum, annem ve onun annesi yolacağız diyorlar ama ben muhattap bile olmak istemiyorum eşime tokat bile atmadım, eskiden parçalarım diyordum ama içimden gelmedi. Allah a havale ediyorum sakin olmak mantıklı kararlar almak zorundayım zaman her şeyin ilacı bebbeğim ve benim için sadece hayırlısını diliyorum...
çok haklısın en güzelini düşünüyorsun bence önce avukatla görüşmek ve elinden geleni ardına koymamak çirkinleşmeden sakince mantıklıca aslında avukat dememin nedeni buydu ama aynı şeyi düşünmüşsün nafakaymış mal mülkmüş tenezzür etmem deme bence hakkın neyse sonuna kadar almalısın bunuda aynı sakin dik güçlü duruşunla yapmalısın ki karşındaki dahada ezilsin şuna inanırım Allahın adaleti herşeyden üstün belki bugün değil belki yarın değil ama bir gün bu yaşadıklarının intikamını fazlasıyla çıkarcaktır senin ahın ki ah etmesen bile bir gün yaşayacakları şeylden bin beter olacaklardır sen sakince beklemeye devam et muhakkak gün dönecektir ve sen kılını bile kıpırdatmadan izlemiş olacasın
yaa burc karakterimde bile yazmışlar hacı
Yay
Neşelerini sürekli muhafaza ederler.
Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır.
İşine gerçekten titizdir.
Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır.
İdealist, sevecen, iyimser bir romantik.
Dikkat çekicidir.
Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler.
Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır.
Sosyal yaşamları çok hareketlidir.
Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. .
eheueheu atlamayan bizden değildir
Kizlar cinsel iliskiden konusmussunuz valla benim hormonlar tavan yapti resmen durduramiyorum kendimi hatta bazen öle bi oluyo esime taman dön arkani yoksa dayanamicam diyorum iki gun üst üste iliskiye girmek istemiyorum korkuyorum açikcasi esimde noldu sana askim diyo sasiryo adam bende sana dayanamiyorum diyorumhele bayramda eve dinlemelim diye geldik benim hormonlar azdi gündüz gündüz yataga aticaktim adami dur askim aksami bekle diyo kocisimde anliyacaginiz kizlar ben cok fenayim
Ben normalde cok bole degilimdir canim esim sok geciriyo resmen bizimde saatimiz yokturda bayram olunca azcik dinlenip ciktik evden yoksa elimden kurtulamaz asansördeyken diyorum bak bana cok yaklasma yataga atarim seni diye ya askim sen hep bole olsan ne güzel olur diyoben ilk o bana yanassin diye beklemem hic ama ilk talep ondan gelince cok hosuma gidiyo ee bni istedigini biliyorum zaten ama ölesi daha güzel oluyo
aynen öyle ayşe yani itiraf ederken bitsin gitsin havasındaydı, dediğin gibi bir başkası için byu kadar şeyi göze almışsa geçmiş olsun denir ancak
ama bana sorarsan yeterince çirkin bu durum daha kötüsü olmazdı inkar edemezdi ki artık yakaladım işte bunu açıklayamazdı ben sordukça "çok soru sorma bilip de ne olacak" dedi. O kadınla birlikte olduğunu bile inkar etmedi yalan söyleme gereği duymadı...
bana dua et ne olur bu kadarı bana bile çooook fazla nasıl kalkacağım bilmiyorum.
yani yuhh hiç mi anlamamış senin hamile olduğunu..en azından o kişiye karşı daha dikkatli olursun..bende eşimden hiç bir zaman bişey gizlemem..ne olursa olsun benden öğrenmesi gerekir..
tıpkı benn
yay olduğunu tahmin etmiştim canım senin.
mandalinadan da şüphelenıyodum da
emin olamamıştım
aa nerden tahmin ettin cnm?
selam kızlar eve geldim ayrıntılı ultrasonumuz çok iyi geçti inceleyen prof. olunca daha da iyi oldu oğlumun bütün organları tek tek incelendi Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere inş. Ayşecim bu arada oğlumuzun adı KAAN olacak listeye eklersen sevinirim...
Ne bileyim yaylarla aramda garip bi bağ var sanki :S
yazdıkalrından uslubundan sanki çıkardım her zaman emın olamıyorum
bir kere kütüphanede kıtap secen bı kızı izliyordum uzaktan yanıan gıttım yay burcu musun sen deıdm aa
evet dedı ne bıleım kendıme benzetıyorum sanırımişin garibi normalde çekingenımdır
ama merak ettiğim bişey hususunda böle de pat die gidip soruyorum ıste :S
mesela feslegenımı de balık veya ıkızlere benzetıyroum ama yanılıyoda olabilirim tabii
bu konuda bi iddiam yok :44: zaten ıkızlerı tanımak çok zor benım için...
selam kızlar eve geldim ayrıntılı ultrasonumuz çok iyi geçti inceleyen prof. olunca daha da iyi oldu oğlumun bütün organları tek tek incelendi Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere inş. Ayşecim bu arada oğlumuzun adı KAAN olacak listeye eklersen sevinirim...
Kizlar cinsel iliskiden konusmussunuz valla benim hormonlar tavan yapti resmen durduramiyorum kendimi hatta bazen öle bi oluyo esime taman dön arkani yoksa dayanamicam diyorum iki gun üst üste iliskiye girmek istemiyorum korkuyorum açikcasi esimde noldu sana askim diyo sasiryo adam bende sana dayanamiyorum diyorumhele bayramda eve dinlemelim diye geldik benim hormonlar azdi gündüz gündüz yataga aticaktim adami dur askim aksami bekle diyo kocisimde anliyacaginiz kizlar ben cok fenayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?