kızlar 4 lü test sonucum çıkmış. yaş riskinden dolayı şüpheli çıktı dedi dr. perinatologa göndericekmiş ayrıntılı ultrason için 21. haftada. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? çok moralim bozukkkk çokkkkkkkkk
değerlerim
Tr.21 1:283
yaş riski 1:854
Tr.18 1:10000
nöral tup defekt AFP mom 1,08
canım afp iyi çıkmış benim o sorun ve onuda genelde ayrıntılıda buluyorlarmış senin yaş riskin tr 21 için sanırım amniyo önermedimi onda genelde amniyo öneriliyordu gerçi benimde ayrıntılıdan sonra önerme ihtimali varmış ki risk olsaydı ikili testinde daha çok çıkardı sanırım
cnm ikili yaptırmadı dr. bana . bu stresleri devamlı yaşama. direkt 4 lü yaptırırız demişti. ayrıntılıda sorun varsa görülür mü kesin acaba? amniyosentez şimdilik demedi. tehlikeli olduğu için ben ondan çok korkuyorum zaten.
tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama yaşından dolayı çevremde sonucu böyle çıkan biri var.pröfesöre gitmişler ve bebeği ayrıntılı ultraonla falan nerdeyse 1 saat incelemiş ve çocuğun gayet sağlıklı amniyosentez yaptırma demiş.zaten riskli o amniyosentez cnm hemen yaptırma önce güzel bi pröfesör bul baksın bebişine.güzel haberlerini bekliyoruz.üzülmekızlar 4 lü test sonucum çıkmış. yaş riskinden dolayı şüpheli çıktı dedi dr. perinatologa göndericekmiş ayrıntılı ultrason için 21. haftada. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? çok moralim bozukkkk çokkkkkkkkk
değerlerim
tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama yaşından dolayı çevremde sonucu böyle çıkan biri var.pröfesöre gitmişler ve bebeği ayrıntılı ultraonla falan nerdeyse 1 saat incelemiş ve çocuğun gayet sağlıklı amniyosentez yaptırma demiş.zaten riskli o amniyosentez cnm hemen yaptırma önce güzel bi pröfesör bul baksın bebişine.güzel haberlerini bekliyoruz.üzülme
yaşım 30 cnm. doğum yaşına bakıyolarmış.31 olucam şubatta. 35 ten sonrası riskli biliyodum. hcg de yüksek. araştırıyorum netten şimdi. 2.64 çıkmış. üst sınır 1.34 üş. 2 katı olunca down sendromlu yazıyo. çıldırıcam yadoğru mu bu test acaba. bizi boşa mı strese sokuyolar bilmiyorum.
canım benim ilk gebeliğimde bebek ve kese gözükmedi devletteydim ve ultrasonlarının mükemmelliği bu hamilelikteki sorunumda da çıkmıştı :) ozaman doktor keseyi ve bebişi göremedikçe renkliye yolladı enson kese gözükmüş ama kalp atışı yoktu ve o arada 3gün arayla ve iki hafta arayla baya girmiştim ve 10 haftayı bulmuştuk bebek gelişmemiş kürtaj demişti özelde oldum kürtajımı orda da kese bozulmaya başlamış dediler ve oğün hemen kürtaj oldum bu yüzden girdim sık sık canım ama ozaman da doktorlar bi zararı yok diyorlardı
aaa canım üzüldüm ya ilk bebeğinmi senin bu peki......kürtaj olduğunda bebeğin 10 haftalıkmıydı....şuan nasıl peki bebeğinin durumu iyidir umarım
wilma cım yaşını ve seni listede göremedim ama yaş olarak en büyük burda benim 37 benim bebiş ikili testte normal ama yaştan riskim çıkmıştı ve ben okadar ısrara karşı amniyo yaptırmamıştım şimdi başka şeyler çıkınca niye yaptırmadım diye düşünmüyor değilim ama canım sırf yaştansa ve benden de küçüksen yaptırma afp yüksekliğindeki sorunlar çok farklı ama tr 21 çok çıkıyor ve hemen herkezin temiz sonlanıyor oyüzden doktorun seni germemiştir inşallah şu haftaları beklemek çok zor ben bebişide kendimide çok üzüyorum ama bol bol dua ediyorum sende bol bol dua et canım burda tontirik ark bana kenzul arşı oku demişti tabi başka dualarda herkezden Allah razı olsun çok rahatlatıyor sende canım bol bol dua et ve bekle zaman ilaç olsun inşallah bize
Bende dun gece oglumu gordum ruyamda emzırdım onu sonra bırden buyudu cocuk gezmege gıdıyoduk bemn gelmıycem sandı ve anne dıye aglamaya basladı ruyada bıle olsa bırının sana anne demesı sana baglı olması cok guzel bı duygu yuzu hala aklımda kıvırcık saclı renklı gozlu beyaz tenlı cok guzel bı cocuktu Rabbım yazılarını guzel yazsı ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın yuce Rabbım
kızlar 4 lü test sonucum çıkmış. yaş riskinden dolayı şüpheli çıktı dedi dr. perinatologa göndericekmiş ayrıntılı ultrason için 21. haftada. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? çok moralim bozukkkk çokkkkkkkkk
değerlerim
wilma cım yaşını ve seni listede göremedim ama yaş olarak en büyük burda benim 37 benim bebiş ikili testte normal ama yaştan riskim çıkmıştı ve ben okadar ısrara karşı amniyo yaptırmamıştım şimdi başka şeyler çıkınca niye yaptırmadım diye düşünmüyor değilim ama canım sırf yaştansa ve benden de küçüksen yaptırma afp yüksekliğindeki sorunlar çok farklı ama tr 21 çok çıkıyor ve hemen herkezin temiz sonlanıyor oyüzden doktorun seni germemiştir inşallah şu haftaları beklemek çok zor ben bebişide kendimide çok üzüyorum ama bol bol dua ediyorum sende bol bol dua et canım burda tontirik ark bana kenzul arşı oku demişti tabi başka dualarda herkezden Allah razı olsun çok rahatlatıyor sende canım bol bol dua et ve bekle zaman ilaç olsun inşallah bize
slm canim insallah seneye ev aldigimiz icin cok ama cok mutlu oldum allahim dualarimi kabul etti cokkk sükürrrrrr binlerce sükürrr basimizi sokucak bir evimiz var artik cok güzel birduygu allahimmmm herkezlere yasatsin insallahhh aminnn...ahhhh almanya cekilmiyor senede bir kere izin olmayinca canimm benim insan özlüyor en asindan söyle moral dagidiyor dedigin giib insallah seneye ama insan yinede istiyor gidenlerin arkasinda bakipp kaliyonnn ben arkadasi izine yollarken agladin bile canimm cocuk gibiiiiaminn kuzum inşallahhh :)) benimkide ara ara soruyo ben intteyken yine kk damısın falan diyo tek girip baktığım bu siteymiş falan filan :)) ahh cnm yaaa keşke bizde ev alsaydıkda gidemeseydim memleketime okadar önemliki inşallah seneye kızın ve oğluşların ile birlikte gelirsiniz :)) sende kendine oğluşlarına ve kızına iyi ba
oo süpper bak bebiş haftasına göre gayet iyimiş maşşallah :))
,bu böbrekle ilgili pek bilgim yok cnm ama ayrıntılıya girdiğinde sorarsan doktor detaylı anlatıcaktır ama sen pozitif ol herşey yolunda merak etme :))
cnm bence yılbaşı çok geç olur erken doğum yapıcak arkadaşlarda olabilir o telaşın içinde çok zor olur en geç aralık ayında bitmeli bu hediye işi bence :))
cnm hiç bişey olmaz merak etme sen bebek kese ve sıvı içinde o koruyo onu :))
amaan cnm salla cahil onlar boşver:80:,cahil olmasa cenaze evinde öyle saçma sapan konuşmazdı.o tiplerden çok var cnm
cnm cevabın için teşekkür ederim.valla bizde kararsız kaldık bebeğimiz sağlıklı gidiyo şükür.herşeyide dıdıklamak istemiyorum,rabbim insanın korktuğu şeyi başına vermesin inşallah.benim yaşadığım şehirde yok ,bandırmada yok yani,oüzden 1,5 saatlik mesafedeki bursaya gitmem gerekiyo,ve pröfesör muayene ücretleri dediğin gibi uçuk fiyat.para önemli değil eşim bankacı özel hayat sigortası ödüyo herşeyimizi ama dediğim gibi kendi kendimede iş icat etmek istemiyorum.bilmiyorum kararsız kaldım yaa :26: eşimde gidelim diyo bilemedim yani
A.s çok sukrİim canım sen nasılsın telefondan giriyorum yazmak zor oluo die katılamıyorum,takip ediyorum ama burda yoktum yeni geldik abimin nisanİ vardı konya ya gitmiştik.hersey yolunda çok şükr sen nasılsın ne var ne yok cinsiyetini hala öğrenmedin mı?msjini görünce duygulandim çok vefalisin
Ben seni ekliyorum listeye canım, zamanımız var daha o zamana kadar mesaj hakkın doğar heralde :) klavyeye kuvvet diyorum :))))))))
o zaman gönderirsin adresini bana olur mu ??
aynen cnm o nakit olayı koyuypor adama zaten.para 1 haftaya geliyor dediğin gibi ama benim şimdi bursaya gitmem ayrıntılı ultrason yol masaf 500 tl bebeğime bişeyler alırım onunla vallacanım benım esımde bankacı bız ızmırde arastırdık hepsı nakıt ıstıyo ucretı sonra sıgortadan kesıyolar bızımkı gunes sıgorta her kontrole gıttıgımızde dogum tamınatından dusuyo 250 lıra bosu bosuna gıtsın ıstemıyorum
canım esımın ve aılesının renklı gozlerı ve beyaz tenlıler bende bol bol esıme bakıyorum zaten sen daha ıyı bılırsın de oglan cocugu anneye daha duskun oluyo genelde ınsallah bana duskun olsun oglum bol bol sarılsın banacanim benim insallah amin yüce rabbim güzel yazzin yazilarini saglikli sihatli versin kucaklarimiza insallahhh aminnnnn.....ne güzel bir rüya görmüssün renkli gözlü deyince bende renkli görmüstüm sizde varmi canim renklilik bizde yok ben kesin bilic alti görmüsümdür hep özenirim renkli gözlü beyaz tenlilere.nasilda aglamis canim benimmmm simdiden sana cokkkkk düskün olacak canimmm...
canım esımın ve aılesının renklı gozlerı ve beyaz tenlıler bende bol bol esıme bakıyorum zaten sen daha ıyı bılırsın de oglan cocugu anneye daha duskun oluyo genelde ınsallah bana duskun olsun oglum bol bol sarılsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?