2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Özel mesajınızı büyük bir tebessüm ile okudum.... Gerekli atama yapıldı, umarım herkesin gönlünce hamilelik geçirir....

slm canim bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle alirsin insallah kucagina senin adina cokkk sevindim allahim herkeze yasatsin bu güzel duyguyu insallahhh aminn.tekrar hayirli olsun

slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...

kızlar siz bizlerden daha ileridesiniz bu cinsiyet konusunda diye size sormak istedim. doktorlar 12.haftadan itibaren yoruma başlıyorlar ya bu cinsiyet konusunda. ben heveslenip sonradan başka birşey demesinden çok korkuyorum. çünkü kendimi biliyorum ben kaptırır giderim. en doğru tahmin için kaçıncı haftayı beklemem lazım. şimdi 12.hafta gitmem gerekiyor ikili için eğer bir tahmin söylerse tutma ihtimali % kaç ? Sağlılık hamilelikler...

canım bana doktor 12. haftadan itibaren erkek demişti 16. haftada kesinleşti sanırım 16-18. haftalardan sonra yanılma olmuyor...

slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...

bendede aynı sorun vardı canım şu aralar en iyi yapabilceğin siyah incir tam mevsimi tavsiye ederim çok ii geldi

bu tahmin doktorunun tecrubesine cok bagli. eger deneyimli biriyse 12. haftada biliyor..benim doktorum 11+6 da erkek oldugunu soylemisti. soyle de bir durum var ama nadiren de olsa bu haftalarda kiz bebeklerde klitoris buyuk olabilirmis bu da erkek bebekle karistirilabilirmis. ama dedigim tamamen doktorunun tecrubesiyle alakali..14. haftadan itibaren %100 soylerler

bu arada oglumun tekmelerini hep ayni yerden hissediyorum. kizimda boyle degildi surekli farkli yerlerden vururdu. bu bebek hic yer degistirmiyo mu acaba??

nikon d90 mı canım tamam bakıyorum sağol :)

canım cidden buketlerın cok güzel ama ben de bayıldım resmenn :)

canım ben dörtlü yaptırmadım bişey dıyemıycem ama ıns önemli bişi yoktur bılıosunkı bu risk

gösterıo yanı belkı de 283 kişi arasındkaı bebegı hatsa olan sen değislsindir

inşallah ayrıtnılın da netleşir hersey

canım hoşgeldın doktorum bana kabızlık için duphalac verdi kullanamdım henzu ama

kullananalrın ısıne yaramaız kı bebekelre de verılıo bu surup die biliorm

canım en uygunu 16-18 hafta 12. haftada keısn su denen

cınsıyetelrın 16 haftada aa öle diil böleymıs dendiğini çok gördüm :)

bu arada oglumun tekmelerini hep ayni yerden hissediyorum. kizimda boyle degildi surekli farkli yerlerden vururdu. bu bebek hic yer degistirmiyo mu acaba??

canım kendı alışkanlıkalrı oluo bebeklerın bellı kı bu bebegın sadece bı yerden vurmayı

sevıo :) ama mutlaka yer değiştiriyo tabıı kı

Son düzenleme:
Dün bı sorum olmuştu kimse cevap yazmamış üzüldümgecmisi fazla okuyamadim Perşembe aksamı geldim evi derle toparla derken hala gecmisi okuyamadim.umarim herkes iyidir.MERALSAH her pc yi açtığımda gözüm seni arıyor yoksun ortalarda bir ses ver yahu:)

Günaydın canım gaz sancısında fenadir ya ama bana kurutulmus erik cok iyi geliyor istersen bı dene.

Herkese günaydın kızlar,
Güzel, hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün hepimizle olsun inşallah...

Ne sormuştun canım ya konular o kadar hızlı değişiyor ki gözden kaçıyor...

Herkese günaydın kızlar,
Güzel, hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün hepimizle olsun inşallah...

Ne sormuştun canım ya konular o kadar hızlı değişiyor ki gözden kaçıyor...

Günaydın canım.doktor benden 2.duzey obstetrik renkli doppler istedi arkadaslar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 24.hafta yazdılar ben daha 19.haftadayim acaba daha beklesemmi bilemedim.ya bide fiyatlar cok uçuk sonomed 375tl istedi kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200ekadar düştü fiyatlar hep noylemi acaba?

Bu konularda bilgim yok benim
Ama en uygunu 24. hafta ise bekle derim yani...
Evet fiyat aralığı değişiyormuş arkadaşlarda öyle anlatıyordu...

Bu arada bunu buldum sizle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 500549

canım 22-23 haftanı bekle ebnce ama sen bılırsın

375 bence pahalı diğer hastaneleride bi gözden gecır bence

fesleeeencım :) ben 5. ayda daha cok uykuluyum yaa napcaz

ara ara huysuz da oluyorum tabii :)

fesleeeencım :) ben 5. ayda daha cok uykuluyum yaa napcaz

ara ara huysuz da oluyorum tabii :)

Ben gerçekten aksileştim.
Son zamanlarda niye bu kadar öfkeliyim diyordum içimden.
Bunu görünce anladım.
Uyku bende de var Ayşecim ya. İşten geliyorum yemek şu bu 9 oluyor sonra gözlerim kapanmaya başlıyor...
Birde iş yerinde yemekten sonra feci uykum geliyor :)

kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa (( siz araştırınızmı ??? bu hafta yaptırmam lazım

yaa ben gercekten uykuya kanamıyorum yanı evtd ediğin gbii bi d eyemekelrden sonra

acaip bastırıo öle böle diil gunun yarısını uyyarak gecirsem anca yetıcek sankı :)

ne güzel canım maşallaahhh :) evt 350 verıceksen prof da yaptır :)

benım doktorum ugyuna yapio çok şükür ve normal muayenesı bile yarım saatten

falz asürüyo zaten detaylısı ne kdr sürer acaba :) ben daha gırmedım malum 1-2 haftaya giderım ıns :)

Canim ben kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200tlye kadar düştüler istersen sende bı araştır orayı.bu senin dediğin renkli doppler oluyor dımı?

Fesleğen ve Ayşecim cevaplarınız için saolun.kosuyoluna randevu aldım 22.haftaya denk geliyor.hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…