Özel mesajınızı büyük bir tebessüm ile okudum.... Gerekli atama yapıldı, umarım herkesin gönlünce hamilelik geçirir....
kızlar siz bizlerden daha ileridesiniz bu cinsiyet konusunda diye size sormak istedim. doktorlar 12.haftadan itibaren yoruma başlıyorlar ya bu cinsiyet konusunda. ben heveslenip sonradan başka birşey demesinden çok korkuyorum. çünkü kendimi biliyorum ben kaptırır giderim. en doğru tahmin için kaçıncı haftayı beklemem lazım. şimdi 12.hafta gitmem gerekiyor ikili için eğer bir tahmin söylerse tutma ihtimali % kaç ? Sağlılık hamilelikler...
slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...
kızlar siz bizlerden daha ileridesiniz bu cinsiyet konusunda diye size sormak istedim. doktorlar 12.haftadan itibaren yoruma başlıyorlar ya bu cinsiyet konusunda. ben heveslenip sonradan başka birşey demesinden çok korkuyorum. çünkü kendimi biliyorum ben kaptırır giderim. en doğru tahmin için kaçıncı haftayı beklemem lazım. şimdi 12.hafta gitmem gerekiyor ikili için eğer bir tahmin söylerse tutma ihtimali % kaç ? Sağlılık hamilelikler...
ben ilk D90 la başladım güzel makine..şimdiki fiyatını bilemiyorum gerçi ama Doğu Bank tan alırsan uygun fiyata bulabilirsin,garantili veriyor orasıda artık..
saol canım benim o sizin güzelliğiniz..evet ben yapıyorum :) satış sitemiz var,oradan satılıyor bile yoğun şekilde :) dinleniyorum yaparken çok hoşuma gidiyor..
kızlar 4 lü test sonucum çıkmış. yaş riskinden dolayı şüpheli çıktı dedi dr. perinatologa göndericekmiş ayrıntılı ultrason için 21. haftada. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? çok moralim bozukkkk çokkkkkkkkk
değerlerim
Tr.21 1:283
yaş riski 1:854
Tr.18 1:10000
nöral tup defekt AFP mom 1,08
slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...
bu arada oglumun tekmelerini hep ayni yerden hissediyorum. kizimda boyle degildi surekli farkli yerlerden vururdu. bu bebek hic yer degistirmiyo mu acaba??
Dün bı sorum olmuştu kimse cevap yazmamış üzüldümgecmisi fazla okuyamadim Perşembe aksamı geldim evi derle toparla derken hala gecmisi okuyamadim.umarim herkes iyidir.MERALSAH her pc yi açtığımda gözüm seni arıyor yoksun ortalarda bir ses ver yahu:)
Herkese günaydın kızlar,
Güzel, hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün hepimizle olsun inşallah...
Ne sormuştun canım ya konular o kadar hızlı değişiyor ki gözden kaçıyor...
Günaydın canım.doktor benden 2.duzey obstetrik renkli doppler istedi arkadaslar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 24.hafta yazdılar ben daha 19.haftadayim acaba daha beklesemmi bilemedim.ya bide fiyatlar cok uçuk sonomed 375tl istedi kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200ekadar düştü fiyatlar hep noylemi acaba?
Günaydın canım.doktor benden 2.duzey obstetrik renkli doppler istedi arkadaslar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 24.hafta yazdılar ben daha 19.haftadayim acaba daha beklesemmi bilemedim.ya bide fiyatlar cok uçuk sonomed 375tl istedi kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200ekadar düştü fiyatlar hep noylemi acaba?
Bu konularda bilgim yok benim
Ama en uygunu 24. hafta ise bekle derim yani...
Evet fiyat aralığı değişiyormuş arkadaşlarda öyle anlatıyordu...
Bu arada bunu buldum sizle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 500549
fesleeeencım :) ben 5. ayda daha cok uykuluyum yaa napcaz
ara ara huysuz da oluyorum tabii :)
Ben gerçekten aksileştim.
Son zamanlarda niye bu kadar öfkeliyim diyordum içimden.
Bunu görünce anladım.
Uyku bende de var Ayşecim ya. İşten geliyorum yemek şu bu 9 oluyor sonra gözlerim kapanmaya başlıyor...
Birde iş yerinde yemekten sonra feci uykum geliyor :)
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa(( siz araştırınızmı ??? bu hafta yaptırmam lazım
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa(( siz araştırınızmı ??? bu hafta yaptırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?