2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Gözün aydın canım. Maşallah
Darısı iyi haber bekleyenlerin ve tüm hamişlerin başına...

slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...

sağol canım sen nasılsın? tatil nasıl geçti?

canım bu konuyla alakalı bir bilgim yok, o yüzden sana cevap yazmadım..

harika bişey...benimde bu aralar çok uykum var..huysuzluğum azalmış durumda..bakalım sonrası için ne olur..

günaydın canım..maşallah tosun paşaya..bakalım haftaya bizimde randevümuz var..benim kızçe ne alemde acep..bu ayrıntılıyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan..bilen arkadaşlara danış istersen..

cnm benimde aynı problemim vardı ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama 4 gündür hergün kırmızı turp yiyorum daha rahat cıkıyorum tuvalete bi dene istersen faydası olur zararı olmaz

kızlar bu arada seker yüklemesi yaptıran varmı normalde 24. haftada ama daha önceden sınırda olanlarda beklenmiyormus diye okudum:26:

Arkadaşlar yarın geceye kadar 1 yasin ve nisa suresi okunması gerekiyormus evli çiftlerin arasının düzelmesi için bu konuda bana kim yardımcı olabilir?? benim okuma imkanın yok..

cnm benim Allah güle güle oturmayı nasip etsin sağlıklı ve mutlu :)) Allahım bize ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah :))
aahh cnm yaaa gurbet çok zor Allah kolaylık versin seneye gelicen inşallah kuzularınla birlikte üzsülme cnm lütfen olurmu :)) Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
hadi hayırlısı bakalım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm benim :))
ayşecim bu arada doğan hastanesine gitmeye karar verdim çarşamba 9:45 e randevu aldık akşam resimve cd de veriyolarmış :))
Canim ben kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200tlye kadar düştüler istersen sende bı araştır orayı.bu senin dediğin renkli doppler oluyor dımı?
evet cnm renkli dopler aldım bende randevu çok çok saol :)) güzel haberlerle gelelim inşallahh
Gözün aydın canım. Maşallah
Darısı iyi haber bekleyenlerin ve tüm hamişlerin başına...
çok çok saol cnmm aminn inşallah hepiniz güzel haberlerle gelin :))
ayy çok saol cnm benim maşşallahh tosunumaa :)) inşallah senin kısçende sağlıklı sıhatlidir cnm benm :)) ayrıntılı işinide hallettim :))
kızlar bu arada seker yüklemesi yaptıran varmı normalde 24. haftada ama daha önceden sınırda olanlarda beklenmiyormus diye okudum:26:

cnm bugün tam 21 haftalıgım 24 den sonra yapılıyo doktor bana şeker yüklemesi için 2 ekime gün verdi o zamn yapılıcak :))

canım şeker yüklemesi 24-28. haftada yapılabiliyor çünki gebelıge baglı bıs eker hatsalıgı varsa

bu haftaalr arasıdna ortaya cıkıyo...24. hafta en erken haftası yanı varsa üst duzeye

gelmediği için anlaşıalmayabilir bu sebeple doktorların coğu 28. haftada yaptırır şeker yüklemesini

daha öncekı kan tahlıllerınde veya annenın gecmısınde bı şeker hatsalıgı varsa daha erken haftaalrda da

bu tarama yapıalbilri tabii...

canım hayırlısı olsun ınsallah hepimzi güzel haberlerle gelırızz :)

hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım

hayırlı günler

gzel haberlerle dönersin inş.benimde bu perşembe var ayrıntılı usg.
hepimiz için güzel sonuçlar olur inş.

hayırlı günler

insan bi tedirgin oluyo canım doğru ama inşallah güzel geçicek :)

dün akşam ilk hamile kıyafetlerimi aldım.lcw dan dar paça nar çiçeği pantolon buldum çok rahat.üstünede tunik aldım.şimdi ne gzel şeyler var.7 sene önce çok banel hamile kıyaftleri vardı hemde çok pahalıydı.şimdi güzel gzel giyiniyim bari.zaten son hamileliğim olcak.

kızlar 4 lü test sonucum riskli çıkınca bana teselli mesajları yazıp yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.iyi ki varsınız cidden. 21.haftaya kadar sabretmeye devm.inş. ayrıntılı ultrsonumda hiçbir problem çıkmaz.hepimizin yavrusu sağlıklı uzun ömürlü olsun inş. dualarınızda bizi de unutmayın. br de başka bir dr a test sonucumu göstermek istiyorum. k.çekmece civarı özel sigortanın da geçtiği (ultrason aleti de net gösteren tabi) güvendiğiniz bir dr varsa bana yazar mısınız? Rabbim hepimizi korusun...

slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...

derdine derman olacak süper bi yöntem söylicem çok kişi uyguladı ve hepsi dua ettı bana .canım sabah aç karnına 1 bardak sıcak su içerken beraberinde 4 kayısıyı yıyeceksın.yarım saat üstüne bısey yıyıp ıcme.kabızlık dıye bı sorunun kalmıcak garantılı.bende hemoroid var bu yöntemı tesadüfen buldum allah düşmanıma hemoroid vermesın sanki dogum yapıyorsun.geçmiş olsun şifa olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…