kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa(( siz araştırınızmı ??? bu hafta yaptırmam lazım
slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...
canım bu konuyla alakalı bir bilgim yok, o yüzden sana cevap yazmadım..Günaydın canım.doktor benden 2.duzey obstetrik renkli doppler istedi arkadaslar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 24.hafta yazdılar ben daha 19.haftadayim acaba daha beklesemmi bilemedim.ya bide fiyatlar cok uçuk sonomed 375tl istedi kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200ekadar düştü fiyatlar hep noylemi acaba?
Bu konularda bilgim yok benim
Ama en uygunu 24. hafta ise bekle derim yani...
Evet fiyat aralığı değişiyormuş arkadaşlarda öyle anlatıyordu...
Bu arada bunu buldum sizle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 500549
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa(( siz araştırınızmı ??? bu hafta yaptırmam lazım
sağol canım sen nasılsın? tatil nasıl geçti?
canım bu konuyla alakalı bir bilgim yok, o yüzden sana cevap yazmadım..
harika bişey...benimde bu aralar çok uykum var..huysuzluğum azalmış durumda..bakalım sonrası için ne olur..
günaydın canım..maşallah tosun paşaya..bakalım haftaya bizimde randevümuz var..benim kızçe ne alemde acep..bu ayrıntılıyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan..bilen arkadaşlara danış istersen..
kızlar bu arada seker yüklemesi yaptıran varmı normalde 24. haftada ama daha önceden sınırda olanlarda beklenmiyormus diye okudum:26:
Arkadaşlar yarın geceye kadar 1 yasin ve nisa suresi okunması gerekiyormus evli çiftlerin arasının düzelmesi için bu konuda bana kim yardımcı olabilir?? benim okuma imkanın yok..
ben okuyayım senin adına canım
cnm benim Allah güle güle oturmayı nasip etsin sağlıklı ve mutlu :)) Allahım bize ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah :))slm canim insallah seneye ev aldigimiz icin cok ama cok mutlu oldum allahim dualarimi kabul etti cokkk sükürrrrrr binlerce sükürrr basimizi sokucak bir evimiz var artik cok güzel birduygu allahimmmm herkezlere yasatsin insallahhh aminnn...ahhhh almanya cekilmiyor senede bir kere izin olmayinca canimm benim insan özlüyor en asindan söyle moral dagidiyor dedigin giib insallah seneye ama insan yinede istiyor gidenlerin arkasinda bakipp kaliyonnn ben arkadasi izine yollarken agladin bile canimm cocuk gibiiiiinsallah seneye allahim sanada nasip etsin insallahhh...aminnnn..ayyyy ya hala bir tuhafim ne bileyim bak simdi demissin ya seneye kizin ve ogluslarinla gidersin insan bir tuhaf oluyor ne güzelde demissin öylee ayy ya insallahhh allahim gönlüme göre versin kurban oldugum allahim insallah aminn..
hadi hayırlısı bakalım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm benim :))yaa ben gercekten uykuya kanamıyorum yanı evtd ediğin gbii bi d eyemekelrden sonra
acaip bastırıo öle böle diil gunun yarısını uyyarak gecirsem anca yetıcek sankı :)
ne güzel canım maşallaahhh :) evt 350 verıceksen prof da yaptır :)
benım doktorum ugyuna yapio çok şükür ve normal muayenesı bile yarım saatten
falz asürüyo zaten detaylısı ne kdr sürer acaba :) ben daha gırmedım malum 1-2 haftaya giderım ıns :)
evet cnm renkli dopler aldım bende randevu çok çok saol :)) güzel haberlerle gelelim inşallahhCanim ben kosuyolu görüntüleme merkezini aradım 200tlye kadar düştüler istersen sende bı araştır orayı.bu senin dediğin renkli doppler oluyor dımı?
çok çok saol cnmm aminn inşallah hepiniz güzel haberlerle gelin :))Gözün aydın canım. Maşallah
Darısı iyi haber bekleyenlerin ve tüm hamişlerin başına...
ayy çok saol cnm benim maşşallahh tosunumaa :)) inşallah senin kısçende sağlıklı sıhatlidir cnm benm :)) ayrıntılı işinide hallettim :))sağol canım sen nasılsın? tatil nasıl geçti?
canım bu konuyla alakalı bir bilgim yok, o yüzden sana cevap yazmadım..
harika bişey...benimde bu aralar çok uykum var..huysuzluğum azalmış durumda..bakalım sonrası için ne olur..
günaydın canım..maşallah tosun paşaya..bakalım haftaya bizimde randevümuz var..benim kızçe ne alemde acep..bu ayrıntılıyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan..bilen arkadaşlara danış istersen..
kızlar bu arada seker yüklemesi yaptıran varmı normalde 24. haftada ama daha önceden sınırda olanlarda beklenmiyormus diye okudum:26:
cnm benim Allah güle güle oturmayı nasip etsin sağlıklı ve mutlu :)) Allahım bize ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah :))
aahh cnm yaaa gurbet çok zor Allah kolaylık versin seneye gelicen inşallah kuzularınla birlikte üzsülme cnm lütfen olurmu :)) Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
hadi hayırlısı bakalım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm benim :))
ayşecim bu arada doğan hastanesine gitmeye karar verdim çarşamba 9:45 e randevu aldık akşam resimve cd de veriyolarmış :))
evet cnm renkli dopler aldım bende randevu çok çok saol :)) güzel haberlerle gelelim inşallahh
çok çok saol cnmm aminn inşallah hepiniz güzel haberlerle gelin :))
ayy çok saol cnm benim maşşallahh tosunumaa :)) inşallah senin kısçende sağlıklı sıhatlidir cnm benm :)) ayrıntılı işinide hallettim :))
cnm bugün tam 21 haftalıgım 24 den sonra yapılıyo doktor bana şeker yüklemesi için 2 ekime gün verdi o zamn yapılıcak :))
hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım
gzel haberlerle dönersin inş.benimde bu perşembe var ayrıntılı usg.
hepimiz için güzel sonuçlar olur inş.
hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım
slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...
ikisinide mi canım.??? çok sağol Allah razı olsun..Allah ne muradın varsa versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?