2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla al insallah kucagina...canim bende daha tam ögrenemedim banada bu hafta olmusum ilk defa %80 kiz dedi ama oda tam net degil bir dahakine dedi oda eylülün 26 sinda bende kendimi kaptirmak istemyiorum cünki 2.ogluma %99 kiz dedi sonuc erkek tabiki herkez öyle olcak degil ama insan yinede korkuyor ya yine oyle olursa diye bence sende kaptirma canim fazla benim basima geldigi icin...ama dün esime dedim eger bir daha kinede kiz derse orasini gösterin kesin garanti olsun iyice bakalim görelim ddiyorum buda diger oglum gibi olur diye yinede yüce rabbim kurban oldugum bilir en dogrusunu ne desek bos canim benimmmmm allahin gönlümüze göre versin insallahh aminn..

hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım

tedirgin olma hiç.hayırlı haberlerle dönersin inşallah.allah yardımcın olsun canım

insallah canim benim sagolasin güzel dileklerin icin insallahhhh aminnnn...sen nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami bakalim biz ayni gün dogurcazmi merak ettim valla...hadi bakalim sag sglim insallahhhh,,..

oyyy ne güzel masallah pasana annesi senin adina cok sevindim herseyin yolunda olmasina herseyi iiy masallahhh..

her zaman dualarımdasın canım..Allah gönlüne göre versin..

canım ikisinide okudum yeni bitdi.allah kabul etsin..

Allah kabul etsin..çok teşekkür ederim tekrar tekrar..

hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım

allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel çıkıcak

2 li testinde risklimiydi canım yoksa sadece 4 lü mü yaptrdınız .....ben ikitellide istanbul hospitale kamer tezer beye gidiyrum çok tavsiye edilen bi doktr menunumda ayrıca.dokotr çok ilgili ayrıca pozitifte şimdi geldim ben de ondan ama baya baya yoğun bi doktr her gittiğimde 3 saat beklyrum taa uzaktan gelenler bile var adama o bakımdan adamın hastası çok diim sana

beni unuttun mu demet? Ben 38e girdim bile!!!

Insallah senin bebegin de saglikli nurtopu gibi dogar, alirsin kollarina.

anam varmış bi benim gibi kız ben seni daha küçük 35lerde sanmıştım :) ay çogundan daha büyük ama daha dayanıksızım sanırım dün kocam beni boşuyodu bu haftalarda sabrederse bana bidaha hep sabreder herhalde :18:
senin de ilkmi canım inşallah sen rahatladın artık darısı başımıza inşallah doğumun da kolaylıkla olur ve verdiğin bilgileride okuyorum

insallah canim benim sagolasin güzel dileklerin icin insallahhhh aminnnn...sen nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami bakalim biz ayni gün dogurcazmi merak ettim valla...hadi bakalim sag sglim insallahhhh,,..
Allaha şükür cnm herşey yolunda :)) bugün gittik doktora cnm herşeyi normal haftasıyla uyumlu :)) ayy bilemiyomki cnmm yaaa çook merak ediyom bende kimlerle acaba aynı gün doğurucaz :)) aminn inşallahhhhhh ....
oyyy ne güzel masallah pasana annesi senin adina cok sevindim herseyin yolunda olmasina herseyi iiy masallahhh..
ayyy çokkk saol cnm benimmmm hepimizin hep böle yolunda gitsin ve sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza :))

ayy kızlar çok mutluyum ya allahıma şükür ler olsun prensesim çook iyi bebeğin suyu gramı iyi 320 gram maşallah ...hani ben 2 hafta geriden geliyrum demiştim ya yok diilmiş benim doktrum gayet uuyumlu gidiyo herşeyi iyi dedi .valla bencede kendi dokotrunuzdan şaşmayon güveniyosanız iyi bi doktrsa....

he bu arada burda bi kaç kişininde sağ göğüs altında batma vardı onu sordum kas ağrıması dedi başka dokotrda aynı şeyi sölemişti bebekle ilgisi yok korkma dedi nasıl rahat ediyosan öle otur dedi

ben yine saçımı boyatabilirmiyim die sordum evet dedi şimdiki modern boyaların bi zararı yok dedi ama ben yinede boyatmıcam ölesine sordum. iş olsun ...

4lü için kan verdik 2 hafta sonrada renkliye giricez 4 lüye bence gerek yoktu ama neyse artık verdik umarım güzel çıkar zaten bu test sonuçları nı gösterirken öldürüyo beni bu stress allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü ...
bugün doktr doğuma çıktığında kıkardeşimle hava almaya dışarı çıktık
bitane hamile hastahane çıkışında otrmuş ağlıyodu...içerde görmüştüm ayrıntılıya girmişti o bayan ama okadar üzüldümki gözlerim doldu dua ettim doktru beklerken allahım nolur bebeği ile ilgili bi sorun olmasın die soramadımda sormak isteriim ama anlatmak istememz die soramadım allahım yardımcısı olsun

kuzusunu gören ve görmeye gidecek anneler hayırlı olsun ah onları sağlıklı sıhhatli görüp bide hayırlısıyla kucağımıza alsak rabbimin bize nasip ettiği mucizeleri

buarada biz geriden gelsekte hepinizden hızlıyız aşımızı dün olduk daha 19 dayız ki 17de vurmak istemişti aile hekimimiz ağrıyabilir şişebilir kolanya yada buzla ovarsın dedi ama dün hiçbişey yapmadan int ve gazete okudum çok az iş yaptım sanırım oda etkiledi ağrı filan olmadı azcık sertlik var okadar

kendi doktorumuza uysaydık 18 19 haftada ayrıntılıyada girmiştik ama önerdiği adam çok yoğun ve 20ci haftaya randevu verdi ama en sağlıklısı 23 24 sanırım tıpta ozaman bakılıcaz bizim sorun çıktığı için erkene alındı

aman sağlıklı olsunlar da bu yok zamanda ona para bulucaz hep diyorum ben kürtaj parası dünya kadar verecekken testlere vermek koymuyor tek sağlıkla kucağımıza gelsin rabbim nasip etsin ilkinde kürtaja okadar para verip elimiz kolumuz boş eve dönmüştük maddi zor ama psikolojisi okadar ağır ki herkezi korusun

fesleğencim çok tatlıydı bende 4ayda 1hafta geçmişken ilk baştakinden daha uykucu eh bebişin bu sorunları nedeniyle kaygılı ve sinirliyim kocişlere kolaylık versin dicem ama onlarda bizden daha hamile gibi :) bugün kociş evde mutfağı temizledik birazdan bıcı bıcı yapıp başka bi minnoşa cici almaya çıkıcaz kendiminkine almıcam ama bakarım yine de

maşallah prensesine.testin ve ultrasonunda iyi çıkar inş.
ayy bakarmısınız hep bi stres testler ayrtıntılılar falan.
bende bu perşembe ayrınıtılıya gitcem.
:44:

merhabalar kızlar nasılsınız hava dehşet sıcak burda açıkcası yandımim bittim benim biraz ödem sorunum vardı onu atlattım bu sefer idrar yolu enfeksionu çıktı oturduk onla uğraşıyoz.paartesi kontrolüm var bakalım durum ne olucak

canım hayırlı olsun kız için rahatlayınca ne varsa sordunmu doktora ah bu bebişler 9ay niye sürüyo ki 4ayda geliyo olsalardı 1buçuk ay tam anlamadan 4ay dolardı

dışardaki kızın üzüntüsünü paylaşman güzel ama iyiki sormamışsın canım ben ilkinde gittiği yer hep sorunluların yollandığı bi yerdi hapimiz ağlıyorduk ve anlaşılıyordu kocalarda yanımızda ah şimdi gülüyorum ama ozaman nasıl zordu enson kürtaj dendiğinde annem ve kardeşim vardı annem sade bana dokunduğunda bile onuda terslemiştim oan öyle bi durum ki inan anne kardeş bile teselli edemiyor kim dokunsa ağlıyordum normalde iyiyken enufak dokunuş mahvediyordu rabbim yardım cısı olsun onunda ama konuşmaman daha iyi olmuş tabiki bence ben istemezdim şahsen

maşallah prensesine.testin ve ultrasonunda iyi çıkar inş.
ayy bakarmısınız hep bi stres testler ayrtıntılılar falan.
bende bu perşembe ayrınıtılıya gitcem.
:44:

sağol teyzesi inşallah güzel çıkar testimiz ya sana da bol şans gerçi daha var haber verirsin bizde

sordum canım sordum çok sağol allah razı olsun.....öle valla ben annemede diyrum ya geliversin işte niye 9 ay diyorum öle deme günah allahın gücüne gider dio :)=))

ay soramazdım ya utanır söleyemez falan ne bilityim ama gerçekten çok üzüldüm ben normalde hep korkrak usgye girdiğim için aman bi sorun olmasın burdan yüzümüz gülerek ayrılalım die dua ere girerim hep doktroun yanına....şimdi başkasını öle görünce kendimi koyuveriyorum hemen yerine ozaman çok iyi anlayabiliyrum ya kötü gerçekten yaaa ufff...allah seninde yardımcın olsun allah utandırmasın

merhaba kızlar

uzun zamandır gelemedim .memlekete ailemin yanına gittim.herkes iyidir umarım.ay_she sen nasılsın canım işallah bebiş iyidir.

ben 2 gün önce geldim .dün renkli ultrasonum vardı.doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.bide kendi doktoruma göstericem işte.

ay_she bebeğimin cinsiyeti kız eklermisin.isim konusunda kararsızız henüz.

aminnn insallah canimm artik agrilarimiz yavas yavas olmaya basladimi deriz kizlar sancilarimiz var diye .....sonrada yazariz kizlar geldik bebeklerimizle diye...insallah allahim o günleride gösterir herkeze aminnn...

ayy canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina hadi insalah 4 lüde iyi cikar..aman amannn senin prensesini yerim ben masallah sübhanallah doguncada ne nazli olur o yaa allahim saglikla sihatle sag salim alirsin insallah hepimiz aminnnn,,..

merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?

aminnn insallah canimm artik agrilarimiz yavas yavas olmaya basladimi deriz kizlar sancilarimiz var diye .....sonrada yazariz kizlar geldik bebeklerimizle diye...insallah allahim o günleride gösterir herkeze aminnn...

aman aman inşallah nasıl doğurucaksak ya şu doğum beni korkutyo hayrlısıyla bi doğursak...ve sonrada kızlar bak koruyoduk şimdş başka sorunlar var bu bebek hiç susmuyo mesela ağlıyo falan :))

ayy canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina hadi insalah 4 lüde iyi cikar..aman amannn senin prensesini yerim ben masallah sübhanallah doguncada ne nazli olur o yaa allahim saglikla sihatle sag salim alirsin insallah hepimiz aminnnn,,..

ay canım benim teşşkür ederiz .....inşallah güzel çıkar ya....hepimiz canım amiiinnn

2 lin iyimiydi yani canım....canım hemen aminyosentez yaptrma önce farklı bi dokotra daha göster.....ayrıntılıda incelesin doktr

ordada kötyse ondan sonra karar ver inşallah temizdir bebişin çook sağlıklıdır inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…