kızlar siz bizlerden daha ileridesiniz bu cinsiyet konusunda diye size sormak istedim. doktorlar 12.haftadan itibaren yoruma başlıyorlar ya bu cinsiyet konusunda. ben heveslenip sonradan başka birşey demesinden çok korkuyorum. çünkü kendimi biliyorum ben kaptırır giderim. en doğru tahmin için kaçıncı haftayı beklemem lazım. şimdi 12.hafta gitmem gerekiyor ikili için eğer bir tahmin söylerse tutma ihtimali % kaç ? Sağlılık hamilelikler...
hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım
cnm benim Allah güle güle oturmayı nasip etsin sağlıklı ve mutlu :)) Allahım bize ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah :))
aahh cnm yaaa gurbet çok zor Allah kolaylık versin seneye gelicen inşallah kuzularınla birlikte üzsülme cnm lütfen olurmu :)) Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
hadi hayırlısı bakalım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm benim :))
ayşecim bu arada doğan hastanesine gitmeye karar verdim çarşamba 9:45 e randevu aldık akşam resimve cd de veriyolarmış :))
evet cnm renkli dopler aldım bende randevu çok çok saol :)) güzel haberlerle gelelim inşallahh
çok çok saol cnmm aminn inşallah hepiniz güzel haberlerle gelin :))
ayy çok saol cnm benim maşşallahh tosunumaa :)) inşallah senin kısçende sağlıklı sıhatlidir cnm benm :)) ayrıntılı işinide hallettim :))
cnm bugün tam 21 haftalıgım 24 den sonra yapılıyo doktor bana şeker yüklemesi için 2 ekime gün verdi o zamn yapılıcak :))
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa(( siz araştırınızmı ??? bu hafta yaptırmam lazım
kızlar 4 lü test sonucum riskli çıkınca bana teselli mesajları yazıp yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.iyi ki varsınız cidden. 21.haftaya kadar sabretmeye devm.inş. ayrıntılı ultrsonumda hiçbir problem çıkmaz.hepimizin yavrusu sağlıklı uzun ömürlü olsun inş. dualarınızda bizi de unutmayın. br de başka bir dr a test sonucumu göstermek istiyorum. k.çekmece civarı özel sigortanın da geçtiği (ultrason aleti de net gösteren tabi) güvendiğiniz bir dr varsa bana yazar mısınız? Rabbim hepimizi korusun...
canım ikisinide okudum yeni bitdi.allah kabul etsin..
hayırlı günler
bugün saat 3 de ayrıntılı ultrason randevümüz var
dualarınızı eksik etmeyin hanımlar
şimdiye kadra çok rahattım ama şimdi bi tedirgin oldum nedense tuhaflaştım
kızlar 4 lü test sonucum riskli çıkınca bana teselli mesajları yazıp yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.iyi ki varsınız cidden. 21.haftaya kadar sabretmeye devm.inş. ayrıntılı ultrsonumda hiçbir problem çıkmaz.hepimizin yavrusu sağlıklı uzun ömürlü olsun inş. dualarınızda bizi de unutmayın. br de başka bir dr a test sonucumu göstermek istiyorum. k.çekmece civarı özel sigortanın da geçtiği (ultrason aleti de net gösteren tabi) güvendiğiniz bir dr varsa bana yazar mısınız? Rabbim hepimizi korusun...
beni unuttun mu demet? Ben 38e girdim bile!!!
Insallah senin bebegin de saglikli nurtopu gibi dogar, alirsin kollarina.
Allaha şükür cnm herşey yolunda :)) bugün gittik doktora cnm herşeyi normal haftasıyla uyumlu :)) ayy bilemiyomki cnmm yaaa çook merak ediyom bende kimlerle acaba aynı gün doğurucaz :)) aminn inşallahhhhhh ....insallah canim benim sagolasin güzel dileklerin icin insallahhhh aminnnn...sen nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami bakalim biz ayni gün dogurcazmi merak ettim valla...hadi bakalim sag sglim insallahhhh,,..
ayyy çokkk saol cnm benimmmm hepimizin hep böle yolunda gitsin ve sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza :))oyyy ne güzel masallah pasana annesi senin adina cok sevindim herseyin yolunda olmasina herseyi iiy masallahhh..
ayy kızlar çok mutluyum ya allahıma şükür ler olsunprensesim çook iyi bebeğin suyu gramı iyi 320 gram maşallah ...hani ben 2 hafta geriden geliyrum demiştim ya yok diilmiş benim doktrum gayet uuyumlu gidiyo herşeyi iyi dedi .valla bencede kendi dokotrunuzdan şaşmayon güveniyosanız iyi bi doktrsa....
he bu arada burda bi kaç kişininde sağ göğüs altında batma vardı onu sordum kas ağrıması dedi başka dokotrda aynı şeyi sölemişti bebekle ilgisi yok korkma dedi nasıl rahat ediyosan öle otur dedi
ben yine saçımı boyatabilirmiyim die sordum evet dedi şimdiki modern boyaların bi zararı yok dedi ama ben yinede boyatmıcam ölesine sordum.iş olsun ...
4lü için kan verdik 2 hafta sonrada renkliye giricez 4 lüye bence gerek yoktu ama neyse artık verdik umarım güzel çıkar zaten bu test sonuçları nı gösterirken öldürüyo beni bu stress allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü ...
bugün doktr doğuma çıktığında kıkardeşimle hava almaya dışarı çıktık
bitane hamile hastahane çıkışında otrmuş ağlıyodu...içerde görmüştüm ayrıntılıya girmişti o bayan ama okadar üzüldümki gözlerim doldu dua ettim doktru beklerken allahım nolur bebeği ile ilgili bi sorun olmasın die soramadımda sormak isteriim ama anlatmak istememz die soramadım allahım yardımcısı olsun
ayy kızlar çok mutluyum ya allahıma şükür ler olsunprensesim çook iyi bebeğin suyu gramı iyi 320 gram maşallah ...hani ben 2 hafta geriden geliyrum demiştim ya yok diilmiş benim doktrum gayet uuyumlu gidiyo herşeyi iyi dedi .valla bencede kendi dokotrunuzdan şaşmayon güveniyosanız iyi bi doktrsa....
he bu arada burda bi kaç kişininde sağ göğüs altında batma vardı onu sordum kas ağrıması dedi başka dokotrda aynı şeyi sölemişti bebekle ilgisi yok korkma dedi nasıl rahat ediyosan öle otur dedi
ben yine saçımı boyatabilirmiyim die sordum evet dedi şimdiki modern boyaların bi zararı yok dedi ama ben yinede boyatmıcam ölesine sordum.iş olsun ...
4lü için kan verdik 2 hafta sonrada renkliye giricez 4 lüye bence gerek yoktu ama neyse artık verdik umarım güzel çıkar zaten bu test sonuçları nı gösterirken öldürüyo beni bu stress allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü ...
bitane hamile hastahane çıkışında otrmuş ağlıyodu...içerde görmüştüm ayrıntılıya girmişti o bayan ama okadar üzüldümki gözlerim doldu dua ettim doktru beklerken allahım nolur bebeği ile ilgili bi sorun olmasın die soramadımda sormak isteriim ama anlatmak istememz die soramadım allahım yardımcısı olsun
maşallah prensesine.testin ve ultrasonunda iyi çıkar inş.
ayy bakarmısınız hep bi stres testler ayrtıntılılar falan.
bende bu perşembe ayrınıtılıya gitcem.
:44:
canım hayırlı olsun kız için rahatlayınca ne varsa sordunmu doktora ah bu bebişler 9ay niye sürüyo ki 4ayda geliyo olsalardı 1buçuk ay tam anlamadan 4ay dolardı
dışardaki kızın üzüntüsünü paylaşman güzel ama iyiki sormamışsın canım ben ilkinde gittiği yer hep sorunluların yollandığı bi yerdi hapimiz ağlıyorduk ve anlaşılıyordu kocalarda yanımızda ah şimdi gülüyorum ama ozaman nasıl zordu enson kürtaj dendiğinde annem ve kardeşim vardı annem sade bana dokunduğunda bile onuda terslemiştim oan öyle bi durum ki inan anne kardeş bile teselli edemiyor kim dokunsa ağlıyordum normalde iyiyken enufak dokunuş mahvediyordu rabbim yardım cısı olsun onunda ama konuşmaman daha iyi olmuş tabiki bence ben istemezdim şahsen
Allaha şükür cnm herşey yolunda :)) bugün gittik doktora cnm herşeyi normal haftasıyla uyumlu :)) ayy bilemiyomki cnmm yaaa çook merak ediyom bende kimlerle acaba aynı gün doğurucaz :)) aminn inşallahhhhhh ....
ayyy çokkk saol cnm benimmmm hepimizin hep böle yolunda gitsin ve sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza :))
aminnn insallah canimm artik agrilarimiz yavas yavas olmaya basladimi deriz kizlar sancilarimiz var diye .....sonrada yazariz kizlar geldik bebeklerimizle diye. ..insallah allahim o günleride gösterir herkeze aminnn...
ayy canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina hadi insalah 4 lüde iyi cikar..aman amannn senin prensesini yerim ben masallah sübhanallah doguncada ne nazli olur o yaaallahim saglikla sihatle sag salim alirsin insallah hepimiz aminnnn,,..
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?