2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

iyi hadi sevindim sultan, gercekten kendi dr ne diyosa o.. güveniyosan yani.. sağlık ocağına bakmamak lazım .. hadi gecmiş olsun canım su iç bol bol..

Dünya varmış heee Napim ben de tatlım salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebişimizin en ince ayrıntısına kadar herşeyini gördük aynı babasına benziyor minnoşum plasantamda kanama olmuş daha önce, doktor dikkat et zorlma ağır şeyler kaldırma dedi. Yok canım çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum evde oturmak güzel geldi bana çalışmaya niyetim yok

canım seninde başın sag olsun...

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.

ya keyiftennn sezeryana çokk güldüm arzu:))doktor amca çok keyfim geldi bana bir sezeryan ordan :)))

okudum canım 1 tane,Allah evladına kavuştursun sağlıkla.

chekirdek sen ne yaptın canım merak ettim ben seni???

ay maşallah tontişine..dikkat et doktorun dediği gibi fazla ağır kaldırma canım..ay valla çalışmak zor..hem ev hem iş zorlanıyorum birde hamilelik ama evde olunca ne olur bilmiyorum..bir süre sonra sıkılırmıyım acaba?? gerçi kızımda olacak fazla sıkılmaya fırsat kalmaz ama yine çalışırken ki gibi olmaz herhalde..insan alışıyormu evde oturmaya?

bireysel emeklilik için düşünceleriniz nedir kızlar
bir bankacı eşi olarak önermem cnm.eşim daha iyi bilir bu konuları ama o bunun para tuzağı olduğunu ve toplu olarak çok az para verdiklerini söyler.insanları kandırıyorlar der,ama bu benim eşimin düşüncesi tabi,böyle şeyleri bankacılara sorma sakın onlar malum iş olssun torba dolsun derdinde ,bireysel emekliliği olan insanlara sor derim memnun olup olmadıklarını..

iyi hadi sevindim sultan, gercekten kendi dr ne diyosa o.. güveniyosan yani.. sağlık ocağına bakmamak lazım .. hadi gecmiş olsun canım su iç bol bol..

sağol canım benimmm ...ya bana sultan denilince şaşırıyorum heee...ismimle bir türlü nick oluşturamamıştım nurgül yeşilçayın dizisi varya sultan onun fragmanı çıkmıştı sultan sultan diyordu.bende yazdım.geçen arkadaşın biri burada sultan diye yazmış.ALLAH ALLAH niye sultan diyolar bana yaaa diyorum...sonradan hatırladım nickimi.baya güldüm tabi.

Birşey yaptığım yok ki zaten sabahtan akşama kadar yatıyorum. Tahminimce eve temizlikçi aldığımda oldu o kanama manyak kadının totosunu toplamaktan canım çıktı orta yerden iş yapıyordu o gün inanılmaz çok yoruldum bir daha almam o kadını. Valla canım ben kesinlikle evde oturup kocalarını bekleyen kadınlardan olmam derdim çalışmazsam ölürüm derdim ama evde oturmak daha rahat ister istemez alışıyorsun çünkü bir zaman sonra.

Slm kızlar ben çok sık yazamıyorum. Keyifler nasıl? Alışverişe başladınız mı? Ben daha hiçbişey almadım, kredi kartının gününün dönmesini bekliyorum ayın 10'undan sonra inş. :)))

Bu arada ben hala hamile kalmadan önceki kiloma bile dönemedim.hiç kilo almadım daha.iyi mi kötü mü bilemiyorum...eşimle tartıştık dün...iyice iştahım gitti...

canim benimde esim bana kiziyordu az kilo aldin diye ama doktor bebegin gelisimi iy dedi ici rahatladi ben 1 kilo aldim daha canim benim sende doktoruna sor istersen rahat degilsen ..

canim benimde esim bana kiziyordu az kilo aldin diye ama doktor bebegin gelisimi iy dedi ici rahatladi ben 1 kilo aldim daha canim benim sende doktoruna sor istersen rahat degilsen ..

Sağol canım cvp için... bizim tartışmamızın sebebi başkaydı, az önce yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım... benim eşimle ilgili ümidim kırıldı, bebek olunca değişir diyordum ama yanılmışım. sen iyiyken iyi, şikayet ettin mi asıl yüzlerini gösteriyolar erkekler...benim istediğim biraz anlayıştı sadece..inanın hiç naz kapris falan yapmadım hamileyim diye bugüne kadar..çok şey mi istiyorum bilmiyorum...yıpranan ben oluyorum sadece...

slm canim benim stres yapma kendine.haklisin tabiki insan bu günlerde ayri bir ilgi bekliyor hepimiz ölye gercekten birbirinizi kirmayin hic birsey icin degmiyor canim benimm.ona anlatmaya calis heee beni biraz idare et her zamanmi kapris yapiyorum de..canim üzme sen kendini.

Okudum cnm. Allah kabul etsin inş. sende nazar var ayrıca ben okuyunca esnemeye başladım hemen.nas ve felak oku kendine her gün 7 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…