slm kızlarrrrr
hatırlarsınız dün sağlık ocağına gittim idrar yollarında enfeksiyon var demişti....bu gün doktoruma gittim bir şey yokkk dedi....siz sizolun güvenmeyin pratisyenlere....boşboşuna antibiyotik içecektimmm yaaaa
iyyim canım saolasınn :))) bebişim de iyi napsın arada pıtpıtlar yapıyo bana, burdayım ben anne diyo :)) sonunda hissettim ya oh bee :)))
sen napıyosun nasıl geciyo günler, calışıyo musun sen onu bilmiyorum??
canim benim allahim mekanini cennet etsin nur icinde yatsin.öülm ccok zor yasayinca acisi dahada zor bende 17 yasinda abimi kazadan.2.abimide 26 yasinda bagirsak kanserinden kaybettim cokkk zor cokkk insanin aklindan cikmiyorlar hic.icmizde yasiyorlar.herneyse canim tekrardan basin sagolsun canim...
gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.
okudum canım 1 tane,Allah evladına kavuştursun sağlıkla.
Dünya varmış heeeNapim ben de tatlım salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebişimizin en ince ayrıntısına kadar herşeyini gördük aynı babasına benziyor minnoşum plasantamda kanama olmuş daha önce, doktor dikkat et zorlma ağır şeyler kaldırma dedi. Yok canım çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum evde oturmak güzel geldi bana çalışmaya niyetim yok
bir bankacı eşi olarak önermem cnm.eşim daha iyi bilir bu konuları ama o bunun para tuzağı olduğunu ve toplu olarak çok az para verdiklerini söyler.insanları kandırıyorlar der,ama bu benim eşimin düşüncesi tabi,böyle şeyleri bankacılara sorma sakın onlar malum iş olssun torba dolsun derdinde ,bireysel emekliliği olan insanlara sor derim memnun olup olmadıklarını..bireysel emeklilik için düşünceleriniz nedir kızlar
iyi hadi sevindim sultan, gercekten kendi dr ne diyosa o.. güveniyosan yani.. sağlık ocağına bakmamak lazım .. hadi gecmiş olsun canım su iç bol bol..
canım seninde başın sag olsun...
ay maşallah tontişine..dikkat et doktorun dediği gibi fazla ağır kaldırma canım..ay valla çalışmak zor..hem ev hem iş zorlanıyorum birde hamilelik ama evde olunca ne olur bilmiyorum..bir süre sonra sıkılırmıyım acaba?? gerçi kızımda olacak fazla sıkılmaya fırsat kalmaz ama yine çalışırken ki gibi olmaz herhalde..insan alışıyormu evde oturmaya?
ya keyiftennn sezeryana çokk güldüm arzu:))doktor amca çok keyfim geldi bana bir sezeryan ordan :)))
aynen ...
birde yanlış anlamanızı istemem ama şu hastaneler hiç mi utanmıyorlar sezeryana 2 ayrı fiyat vermeye,bu nasıl bi şeydir,anlamak zor!!!ne demek zorunlu ve keyfiyyeten ,yasa çıktı bakan kendi ağzı ile bile ,anne adayı korkuyorum , hazır değilim dediğinde bile kendi insiyatifine kalıyor,koskocaman drların doç,uzmanların çalıştığı hastanelerde, bazen karşılarında soru sorarken dikkat ettiğimiz kişilerin çalıştığı yerlerde bu nasıl bi mantıktır ki ;2 ayrı fiyat veriyorlar.. hırrrrrr
ne yani ben sezeryan olucam ama keyfim öyle bana kazık atın mı dicem ,yada dr ,normal doğuma hazırlarken çok çatısı dar,yok bebek ters dicek zorunlumu olucak?
kusura bakmayın ama ,bu hastaneler ticarethane olmuşlar,yapılan testlerdeki fiyatlar bile almış başını gidiyor,arkadaşımın dr u utanmadan ,300 tl de veremicekmiisn ,bu testi burda yaptırman lazım demiş....
hamilelikten olsa gerek ,bu konular beni bu aralar epey bi gerdi....
Sağlık bakanlığına şöyle bi mektup yazıcammm:)))))))yada yardımcıları arada okusunlar şu forumuhırrrr
Slm kızlar ben çok sık yazamıyorum. Keyifler nasıl? Alışverişe başladınız mı? Ben daha hiçbişey almadım, kredi kartının gününün dönmesini bekliyorum ayın 10'undan sonra inş. :)))
Bu arada ben hala hamile kalmadan önceki kiloma bile dönemedim.hiç kilo almadım daha.iyi mi kötü mü bilemiyorum...eşimle tartıştık dün...iyice iştahım gitti...
canim benimde esim bana kiziyordu az kilo aldin diye ama doktor bebegin gelisimi iy dedi ici rahatladi ben 1 kilo aldim daha canim benim sende doktoruna sor istersen rahat degilsen ..
kizlar almanyada oturan arkadasimiz varmi neresinde oturuyorsunuz acaba...
7 kilo almışım((hala yiyorummm pöffffffffffffff
canim benimde esim bana kiziyordu az kilo aldin diye ama doktor bebegin gelisimi iy dedi ici rahatladi ben 1 kilo aldim daha canim benim sende doktoruna sor istersen rahat degilsen ..
Sağol canım cvp için... bizim tartışmamızın sebebi başkaydı, az önce yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım... benim eşimle ilgili ümidim kırıldı, bebek olunca değişir diyordum ama yanılmışım. sen iyiyken iyi, şikayet ettin mi asıl yüzlerini gösteriyolar erkekler...benim istediğim biraz anlayıştı sadece..inanın hiç naz kapris falan yapmadım hamileyim diye bugüne kadar..çok şey mi istiyorum bilmiyorum...yıpranan ben oluyorum sadece...
canım ben almanyada oturmuyorum ama ailem bremende sen nerdesin?
kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım
bana
1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum
41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm
okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?