slm canim bende ausburg yakinlarinda oturuyorum...
slm canim benim stres yapma kendine.haklisin tabiki insan bu günlerde ayri bir ilgi bekliyor hepimiz ölye gercekten birbirinizi kirmayin hic birsey icin degmiyor canim benimm.ona anlatmaya calis heee beni biraz idare et her zamanmi kapris yapiyorum de..canim üzme sen kendini.
anladım canım bize uzak biraz...ben evlendim türkiyeye gelin geldim 4 yıl önce..ailem almanyada
En çok zoruma giden de defalarca kendimi ifade etmeme rağmen, beni anlamaya çalışmaması,kendi bildiğine gitmesi..akşam sadece kendini haklı görüyor,hatta beni öyle kırıcı suçluyor ki...ama sabah tam tersi özür diliyor falan... hamile olduğumu düşünerek, madem alttan alacak, keşke dün yapsaydı da yapacağını, ben de gece saatlerce ağlayıp kendimi yıpratmasaydım..sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmüyor...neyse düzelir heralde zamanla...insan unutmam,affetmem dediği neleri unutmuyor ki...
ben biliyordum 145 olduğunu ama çok kalabalık diye gitmek istemedim ama daha büyük eşşeklik ettim,araştırma hastanesi diye gidip Kanuniden randevu aldım,aman allahım diyorum başkada bi şey demiyorum,allah herkeze yardımcısı olsun...
Özel muaynaneye git git,sonra git kanuniden randevu al,araştırma hastanesi diye incelerler sandım,zaten aman allahım o ne kalabalık,çarşamba dün ordaydım,şoka girdim...tabi yaptıramadan çıktım,ben tavsiye etmiyorum ...
Kanuni sultan süleyman hastanesine gideyim,2.düzey ultronda aratırma hasanesi diye iyi bakarlar diye düşünmeyin,ben gittim çok kalabalık olduğu için geri döndüm,hatta bana kızın(hamiş) biri neden muayne olmadığımı sordu,dedim çok kalabalık,burda ne kadar incelerleki ,bana demesin mi ,zaten burda yapmıyorlar sadece muaynede sakıncalı riskli çıkarsa bakıyorlar dedi.yani ben istesem yaptıramazmıyım,ben buradaya detaylı ultroson için gelmiştim zaten dedim,dr um şuana kadar riskli bi şey yok dedi ama 2.düzey ayrıntılı istedi dedim, yok sadece riskliler için dedi...
yani isabet olmuşşşş dedim,boşu boşuna gitmiştim,allahtan beklememişim ...
Nisa hastanesi vaktiniz varsa oradan randevu alıp gidebilirsiniz hem nisadaki perinatolog yani bu işin uzamanı..
ben fiyatları yazımmm:avcılar hospital:350
medilife:280
medipol:270
medical :250
b.çekmece kolon:250
bakırköy acıbadem:350
ben randevyumu aldım çok şükür ,allah hekeze yardımcı olsun
senin bu tarz msjların bi kadın ve anne olarak beni cok rahatsız ediyor, üzüyorMrh kızlar nasılsiniz ben takilamiorum takip etmeye çalışıyorum,
Vaveyla esk bebeğin cinsiyeti değişmiş :d hayrli olsun darısı basıma :) belki bizimkide şaşırtır bizi..
acılmaya elleriyle bakıyolar maalesef.. kızımda onune gelen bakmıstı neredeyse..sonrasında da sezeryan oldum
epiduralin yapılma zamanı da onemliymis. gerci birden fazla kere vurulabiliyo sanırım. arkadasım normal yaptı epiduralli ama dikis atıldıgı zaman etkisi biraz kayboldugu icin hissetmis
ne kadar uygunmuş fiyatlar ,valla süpergecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.
iyi akşamlar.bugün kocaeli tıp fakültesinde ayrıntılı ulrasona girdim.perinotoloji uzmanı falan bakmadı.normal bi dr.du.ultrason ekranını zaten hiç görmedim.2 boyutmu 3boyutmu kaç boyut göremedim.hızlı hızlı baktı problem yok dedi.sadece kalbindeki ekojen odağı gördü.onu zaten biliyodum.bi problem yokmuş çok şkür.kalbi içinde pediatri kardiyolojisine randevu aldırdılar.
kızım 407 gr olmuş 2haftada 2 kat büyümüş maşşallahh.benden haberler böylee.umarım herkes iyidir.
kızlar 3-4 haftadır süreklı kabus görüyorum uyandıgımda nasıl yorgunumbide hep aklıma kötü şeyler gelıyor yok ben doğumdayken deprem olursa doktorlar benı bırakıp gıderse naparım gıbı....namaz kılıp bol bol dua edıyorum şeytan vesvesesidir dıye bilimsel olarakta kabuslar görülürmüş hamılelıkte hormonal olaylarmış.onu bunu bılmem deli deli senaryo yazıyorum.erken logusa bunalımına mı gırdım nedır puffff..eşime söylüyorum akşam süt içme gazdan kabus görüyorsun dıyor ne pratik bi cevap dımı
canim kac yilik evlisiniz bilmiyorum ama inann her evlilikte sorunlar tartismalar mutlaka oluyor.olmuyor diyene asla inanmamm..ne kadar birbirine deligibi asik olsanda yinede tartisiliyor.inan bana zamanla hersey düzeliyor ve rayina oturuyor.ben 11 sene oldu evleneli esime baya seyleri ögrenmesi icin cok caba sarfettim inan bana ama simdi bütün sorumluluklarini biliyor yapiyor ben demeden.yeterki biraz sabir ve zaman bir bakyiorsun hersey yolunda.mesela ben hamile oldugumdan beri dahada bir yardimci bana bugün ben size yazaken o ev süpürüyordu .alisveisimi o yapar bazen beraber yapariz cöplerimi atar temizlikte yardim eder 11 senede o öyle olcak bu böyle olcak derken hersey yoluna girdi cok sükür daginikligi kalmadi mesela ben titizimdir takintilarim vardir. beni ne kadar askim bak iyi degil sen cok fazla yoruyon desede bende böyleyim saygi duyucaksin diye diye onada alisti artik neye sinir oldugumu ne yapinca kizdigimi anliyor kendide dikkat eder cocuklarada dikkat ettirir.yani böyleee tikirdayip gidiyoruz bizde birbirimizi cok severek evlendik tabiki bana göre hala öyleyiz bazen insan kizinca sinirlenince birsey gözü görmez ama düzelince gelir gecer sana demem o ki canim bazi seylere birbirinize biraz daha sabirli olun sen simdi hamilesin ben senide anliyom ama hamileliktende insan cokk sinirli oluyoresim bile bak askim bana iyi davran bune yaa böyle hep yanina geliyom öpmeye üflüyon büflüyonn diyo bak valla kiziyom ama insanin kafasinda binbirtürlü düsünce oluyor iste hamilelik yok söyle yok böyle..onun icin sen yinede sabirli ol canim benimmmm kendini üzme bebisede kendinede cok iyi bakk...
masallah bebegine canim tontis tontis masallahhh sübhanallahhh ..problem olmadigina cok sevindim canim bizde iyiyiz cok sükür hamilelik falan ugrasiyoruz.almanyanin soguna alismaya depresyona girmemeye calisiyoruz.beni bu aylarda havarlarda kötü yapiyor kisa dogru kötü oluyor insan soguk falan hic bir sey yapasi yok izinde olmadi türkiyeye busene bakalim kis nasil gececek bebegim tekkk ama tek mutlulugm tabikiii canimmm ogluslarim benimm canim kocam onuda unutmayayim .bende amma uzattim ddegilmi canim sen nasilsiniz dedin ben döktürdümm vallaaakendine iyi bak canim.bebisede
:)))) yok kuzu doğru biliyon sen :)))
evet onları biliyom ist dakiler için dedim ben :)) yaa cnm ben fazla bişi almadım hatta hiç almadım diyebilirm annem bikaç bişi almış bide çeğizimde getirdiği hırkalar falan var daha evlenmeden annaneme ördürmüştüm :))aslında resimlerini çektim ama kb büyük diyo küçültmeyi beceremediğimden yükleyemiyon unu hemen öğrenicem burda bi arkadaştan sonra hepsini paylaşıcam :)) bende haftaya bişiler almaya başlıcam kuzuma aslında geçen hafta araba baktık oğluşa baston almaya karar verdik onun için ist da haşimişcan geçidi var oraya gidicez bi çok marka araba çok uygun fiyata :)) artık yavaş yavaş almaya başlıcaz bu ay sonu itibariylee topiki patlatıcam yanee :)) bekle beniiiii :)) ayy eşin çok tatlı sölemiş yaa benimki hep birlikte alalım istiyo bakalım neler olucak :))
ayyy hadi bakalım güzel kızımız minamız göstersin gül yüzünü :)) (ayy bunu yazarken bizimki tepikledi kızına talip olucak galiba :)) )
yaaa tabi sonuna kadar normal dicem ama benim yada bebeğin hayatını asla tehlikeye sokmam sadece o anı yaşamayı çok istiyorum :)) olmazsa sezeryanla doğururm yeterki kuzum sağlıklı doğsun :))
ya cok güzel bir duygu melonee, cok heyecanlandım hissedince ama cok sık hissetmiyorum günde bir iki defa oluyo bazen üc.. daha sık olacağı günler de gelecektir heralde :)) ben iş yerindeydim hissettim, aradım hemen eşimi cok heyecanlandı ve cok sevindi .. akşam yatarken de olunca hemen fırladı yanıma geldi elini koydu karnıma sanki hissedebilecekdedim ben bile zor hissediyorum taa derinden geliyor dedim... yine de elini koydu kulağını dayadı ben koptum tabii
benim eşimi anlatmışsın sanki bu kadar mı benzer.. :))
hiç unutmuyorum nişan kıyafeti bulamamıştık, son gün ve arıyoruz deli gibi, gitmediğimiz yer kalmadı.. ben sıkıldım ofladım puffladım ama ondan hiç ses cıkmadı.. her yerde kıyafet buldu kabinin başında bekledi yorum yaptı ama bi kere bile of demedi yavrum benim.. hala da öyledir.. cok dayanıklı bu konuda.. istediğim bişeyi allah razı olsun nerde olsa arar bulur gelir ne olursa olsun yiyecek giyecek.. hakkı ödenmez canım benim ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?