2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

acılmaya elleriyle bakıyolar maalesef.. kızımda onune gelen bakmıstı neredeyse..sonrasında da sezeryan oldum
epiduralin yapılma zamanı da onemliymis. gerci birden fazla kere vurulabiliyo sanırım. arkadasım normal yaptı epiduralli ama dikis atıldıgı zaman etkisi biraz kayboldugu icin hissetmis

nedenki ayşe neler yaşadın bana tavsiye edende çok oldu

Canım bu bireysel emeklilik tam bir püsküllü yalan ben yaptırmaıdm kzıkardeşim yaptırdı

ve bin pişman olarak iptal ettirdi....iptal ettirdiğinde ise tüm yatırdığı parayı vermediler.

yarısını kestiler...güyaa sigorta yaptırırken istediği zamna yatırdığını çekebilecekti hiç öyle bişey

yok...Türkiyede sigorta konusunda uzmanlaşmış pek çok insan bireysel emekliliği tavsiye etmiyor

biz de maalesef sonradan öğrendik...İlk başta işte şöyle değerlenicek böyle siz ölürsenız mıras kalıcaz

aman efendım çok memnun olcaksıznı vs vs sayıp duruyorlar bir tane makale var hatta bulamadım ki paylaşayım

bulunca paylaşırım canım kaydetmemiştim...onu okuyunca daha da iyi anlıycaksın şu an Türkiye de

Bireysel emeklilik diye bişey maalesef yok bana sorarsan asla yaptırma o parayı biriktir daha iyi...

Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin

Allah sabır versin canlarım..Allah arhmet eylesin..mekanları cennet olsun..

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.

sen de bursadasın yanlış hatırlamıyorsam bunlar hangi hastane fiyatı

slm canim bende ddaha cok az hissediyorum öyle herzaman degil ama hemen oynayinca agzim kulaklarima variyor.benimde esim oynuyor deyince hemen elini koyuyor ama o bana hissettim dedi böyle pit yappti dediheyecanlandi benimkide..evet canim dahada cok sik olacak insallahhh hatta karnimizda ayagimi artik elimimi böyle deriyi gerdiriyor resmen disardan belli oluyor öyle oldumu ben basarim yine cigligi esim bir tuhaf olur heyecanlanir allahim herkeze yasatsin insallahhhh.

ya yok benim o kadar olmadı daha gerdirme falan yok seninki maşallah pek güclü kuvvetli heralde :)))) benimki bugün tekmeyi bastı resmen of anam neydi o yaa :)))))) elimi koymuştum karnımın üstüne hissetti sanırsam yavrum benim oğluşum yaaaaaa yerim onun tekmik atan ayacıklarını bennn yerimm :)))))
bu arada canım sana özelden mesaj attım bi bak tamam mıı :))

yok canım bursa bahar hastanesı.ortalama böyle sanırım fıyatlar.acıbadem 10 bin lıra:) şaka gıbı

Pardon canım şimdi okudum yazmışsın. evet acıbademde geçen ay bi tanıdığımız yaptı 8 binmiş. ama kuaför, lohusa şerbeti, yakınların için özle oda falan gayet lüks bi ortam hazırlamışlar. hatta doğumdan bi gün sonra odana romantik konseptte kadehli falan yemek masası hazırlamışlardı :)

hımm benim müdürümde bireyselde ve çok memnun 10 yılı bitirip parasını almış ikilemde kaldım haklısın aslında biraz daha araştırsam iyi olacak

yok canım bursa bahar hastanesı.ortalama böyle sanırım fıyatlar.acıbadem 10 bin lıra:) şaka gıbı

sanki estetik yapıyolar bebeğe :) ne saçma hastane ilk başta negatif yaklaşıma sebep işte bu nedenleri...

ben 2000 tıp merkezini aradım detaylı ultrason için randevu almıyorlarmış bakan doktor sabah 10-13 arası orada oluyormuş..ilginç geldi bana :44: yoğun değiller sanırım..

Son düzenleme:

slm canim daha benimde olmuyor öyle canim benimmm daha öyle olmasi icin cookkk erken.benimde öyle hafiften oynuyor.ooohhhhhh masallah ona anne ben burdayim ne yapiyon diyor sana yesinler senin pasani allahim saglikla sihatle alirsin hepimiz alisriz insallah allahim onu salihlerden eylesin oglunu hepimizin kiz evlatlarimizida salihalardan eylesin aminn.baktim canim benim yazdim bileopt seni kendine tosuncuguna iyi bakkk..

hımm benim müdürümde bireyselde ve çok memnun 10 yılı bitirip parasını almış ikilemde kaldım haklısın aslında biraz daha araştırsam iyi olacak

canım ne zaman almış cunku son cıkan düzenleme ile onu da almak ıcın kırk takla atıosn
devamlı değişio düzenlemeler...kardeısmınkı iş banaksındaydı ve o da arastırarak gırmsıtı
hatta biz işin aslını öğrenınce direk iptale gitmeıdk kardeşim konsuştu böyle böyle bilgi aldım
doğrumu diye doğruladılar...10 yıl sonra alsam da keısntı olucakmı dedi
yatırdıgın paraya oranla kesıntı olucak dediler...zaten yuzde uzerındne kesıntı yapiolar
bilmıyorum bızım agzımız yandı canım havaya gitti bisürü parası kardeşimin.

Şekerim nasılsııınnn, kuzun nasıl? Tekmişleri hissetmeye başlamışsın bak endişelenecek birşey yokmuş değil mi?

canim benim allahim mekanini cennet etsin nur icinde yatsin.öülm ccok zor yasayinca acisi dahada zor bende 17 yasinda abimi kazadan.2.abimide 26 yasinda bagirsak kanserinden kaybettim cokkk zor cokkk insanin aklindan cikmiyorlar hic.icmizde yasiyorlar.herneyse canim tekrardan basin sagolsun canim...

slm kızlarrrrr

hatırlarsınız dün sağlık ocağına gittim idrar yollarında enfeksiyon var demişti....bu gün doktoruma gittim bir şey yokkk dedi....siz sizolun güvenmeyin pratisyenlere....boşboşuna antibiyotik içecektimmm yaaaa

Şekerim nasılsııınnn, kuzun nasıl? Tekmişleri hissetmeye başlamışsın bak endişelenecek birşey yokmuş değil mi?

iyyim canım saolasınn :))) bebişim de iyi napsın arada pıtpıtlar yapıyo bana, burdayım ben anne diyo :)) sonunda hissettim ya oh bee :)))
sen napıyosun nasıl geciyo günler, calışıyo musun sen onu bilmiyorum??

okudum canım 1 tane,Allah evladına kavuştursun sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…