2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aslıcım cok yakın zamanda kaybetmişsin babacığını, başın saolsun.. allah mekanını cennet etsin inşallah..

yaaa sorma başıma gelcek var tatlım,herşeye salça kendileri,akıl vere vere bi hal oluyo bilmiş azcık benim kaynana zaten sormama gerek kalmıyo o hep konuşur

sağol canım bilgilendirdiğin için..

okudum cnm Allahım sağlıklı sıhatli bebiş nasip etsin sana :))

ya doktorum o kadar yogunkı unutması normal dosyama bakmadan konustu ben hatırlattım.ben ekstra para vermeyınce rahatsız oldum:)ben 4 boyutluyu sabırszlıkla beklıyorum 25.haftadan sonra olcakmıs.

Son düzenleme:
aslıcım cok yakın zamanda kaybetmişsin babacığını, başın saolsun.. allah mekanını cennet etsin inşallah..
teşekkürler cnm aminn.cnm babam kanserden öldü benim 55 yaşındaydı,akciğer kanseri aldı onu bizden.Çok uğraştık tedavisi için ama 15 ay yaşatabildik.böyle kanserden ,çaresi bulunmayan hastalıktan ölenler şehit mertebesiyle ölürlermiş.ben biliyorum ki o cennette

doğru söylüyorsun cnm,gerçi bana yollıcıcak gibi geliyor yönlendiricem dedi..ama ben yinede bi ilk ona gideyim..
canım sen dedinya nisa hastanesi ona bakarken bu listeyi buldum sağlık sitesinde kendim bu kadar nerede araştırıcam :)
sonra nissanın yeni bosnada olduğunu öğrendim bu hastane bana yakın ondan buna fikir kıldım brde buralar sakin olur..arıcam birazdan ne kadar süre önce randevu almam gerek diye..

okudum allah kabul etsin,tez zamanda kavuşursun inşallah..

okudum canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

okudum canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.

Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin

canım başın sağolsun

ya doktorum o kadar yogunkı unutması normal dosyama bakmadan konustu ben hatırlattım.ben ekstra para vermeyınce rahatsız oldum:)ben 4 boyutluyu sabırszlıkla beklıyorum 25.haftadan sonra olcakmıs.

anladım canım 4 boyutlu usg rutin yapıaln bi kontrol değil isteğe bağlı şu anda da yaptırbilriisn üstelik.

Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin

başın sağolsun canım Aminn

bireysel emeklilik için düşünceleriniz nedir kızlar

uzak dur canım !

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.

hangi hastahane bu?
nisa mı?
ben oraya sordum fiyatlar böyleydi

evet cnm ilk ona git o zaten yönlendiricem demiş ohh görürsün boyutladı çok şekerler :))) evet cnm ara sor sonra randevuları olmuyo :))

canım bende okumuştum 42 oldu artık
cuma geceleri namaz kılınca hep dua ediyorum allahım bu duyguyu isteyen herkese ver die....
inşallah bebişin hemen gelir

allah kolaylık bversin ben evde hımbıllaşıyorum canım ya çalışmak hele sabah erken saatte kalkmak zor olsa gerek allah çalışna annelerin yardımcısı oldunn

çok ii oldu sölemen bu gece okuyıciyim

allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun

allah razı olsun kuzum ya bı tene yeterlıydı rabbım szılerede hayırlı dogum nasıp etsın
içimden geldi canım okuyuverdim sen istersen bir kabul et :)) iyi dileklerin icin de teşekkür ederim saolasın..

saol canım okuyalım tabi ki allah bir avazda kurtarsın hepimizi, yardımcımız olsun inşallaaaahhhhhhh :)))

canım benim kıyamam sana.. ( caresiz oluşu işte insanı mahvediyo, o gözünün önünde eriyor ama senin elinden hiç bişey gelmiyor.. o duygu cok beter biliyorum.

bir yılı yeni gecti babannemi kaybettik biz de mide kanseriydi.. iki sene kemoterapi gördü. bilmedi hiç hastalığını, söylemedik. dedem bile bilmedi. hep midende yara varmış dedik. öyle inandı. ama en son gecen mayısta kötüledi. temmuzda da kaybettik.. resmen eridi gözümüzün önünde. bana cok düşkündü. hep beni soruyomuş, geldi mi diye.. her hafta sonu gittim yanına, elimle besledim, yıkadım, sildim.. ağlaya ağlaya.. ama ölüme care yok canım malesef..

şimdi de annemin babası aynı durumda.. her an bekliyorum haberini.. allah herkese sağlık versin, hayırlı ölüm versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…