2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hayırlı cumalar canım..

geçmiş olsun canım..kullan bakalım aspirin ne olacak..zannedersem çok önemli ve korkulacak bir durum yok..bol bol istirahat et yorma kendini..

bak bak tatlım hatta netten modellerine bak organiklerle pamukluların öle git.. orda tüm modelleri açamıosun ufacık resimden de çok anlaşılmıo :):) ben şimdi bakcam modellere beğendiğimi not edip gidip onları açtırcam beğendiğimi alcam :):):) ama kararsız kaldığım bişe var bir nevresim takımı mı alsam iki tane mi? yani uyku setinde bi tane olcağı için kaç yedek alsam bilemedim :) sen ne diosun?

dün gece 3 e kadar vurdu tekmeledi kızım.. bi de bi vuruo karnım havaya kalkıo resmen az daha büyüse böle vursa acıtcak eşşek kız :):):) dün babası salı günkü cd yi izledi gözleri doldu :):) ben ondan bile babasının yüz yapısına benzettim sivriliğini burnunu :):) bakalım o ne dicek yeni cd den bu akşam :):):)

Son düzenleme:
Ay beni de ağlatacaksın şimdi he. Okurken gözlerim doldu.

walla ben zor dayandım ağlamamak için.. ama fesleğen o kdr güzeldi ki anlatamam.. renkli doppleri yaptırdın mı bilmiorum ama sakın tek gitme.. onu öle görünce çıkınca leyla gibi oluosun :):) ilk sefer babasıyla gittik ama yüzünü göstermedi.. ben dün dayanamayıp yine gittim keşke eşimi de çağırsaymışım.. keşke o da öle görseydi :):)

yaa netten baktım bikaç tane beğendim ama nette fiyatlar biraz farklı sölediğinden daha pahalı acaba sadece mağzalarındamı geçerli o indirim yada sadece sizin ordamı ??? ben 1 tane uyku seti alıcam cnm 1 tane yorgan 2 tanede nevresim takımı alıcam oda yeter bize :)) hem uyku setleri daha palı 1 tane uyku seti fiyatına 2 tane nevresim takımı alıyosun daha mantıklı geldi bana :))
ayyy kuzum yaa maşşallah sizinki baya hareketli sen yandınn valla eger böle devam ederse daha karnındayken canını okucak :)) bizimki daha sakin dönüyo minik pıt pıtlar yapıyo bizimki çıkınca canımı okucak kesin :))
aaa daha görmedi yani dünkini bakalım bu sefer nolucak geçenkine gözleri dolduysa bu sefer kesin ağlıcak :))

su güünlük bebegin gelişim acıklamalarını okuyordum aklıma geldi.
Dün benim oğlan felaket yaramazlıklar yaptı. Tek oldugumdan basa cıkmakta zorlandım bir ara bir bagırdım karnımdaki zıpladı sasırdım o derece. Karınımızdakilerde korkuyor heralde yüksek sesten.

bende yengeç im bayılıyorum çeşit çeşit yemek yapmaya, akşama kadar bıraksınlar beni mutfakta yemeğiydi, tatlısıydı hamurişiydi yapim durim ama evi biri temizlesin ve bayılırım evimde oturup yalnız vakit geçirmeye kitap okumaya :):) bakalım nasıl anneler olcaz :):)

aherdocum internet sitesinde indirim yok dün modellerine baktım ordan.. ben samsunda bir iki mağazasına girdim aynı indirim vardı.. linens mağazalarında da vardı bi de taç ın ürünlerini satan diğer mazalarda da.. hepsi aynı fiyat verdi.. yarın biraz daha gezicem bakalım...

evet canım gördüm kelebeğimin yüzünü sonunda bende mutluluktan havalara uçtum ama ağlamamak için kendimi de zor tuttum.. allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :) :) :) darısı başına inşallah miniğin zorlamaz seni hemencecik gösterir yüzünü

biz babamla hala öleyiz canım.. kardeşlerim evdeler ben babamları ziyarete gidince falan babamın yanına bile oturtmuom onları :) çekilin babam benim, beni sevcek falan diom kucağına yatıom, babam saçımı okşuo eşim de bizi gülerek izlio :):) ilgi manyağısın sen dio evet diom hep sevilmem lazım allaha şükür eşim de babam gibi inşallah o da kızımızla aynı babamla bizim gibi olabilir

Geçmiş olsun canım. Bende coraspin kullanıyorum. 7. aya kadar kullanacaksın dedi.
Dikkat et kendine, dinlen...
Yatarkende eğer sağına dönme alışkanlığın varsa sırt tarafına yastık koyarsan dönmeni engelleyebilir...

eee o inatçıysa bende inatçıyım orkidecim :):) bana çektiyse yandık zaten de :):):) gördüm çok güzeldi allahım herkese nasip etsin bu duyguyu babasına benziodu ama eşşek :):):) ayyy ne güzel maşallah eşine bayılıyorum ev işlerine yardım eden kocalara.. kuzenimin eşi de öle cam bile siliyo adam maşallah benimkinin öle çok ev işleriyle alakası yoktur kadın gelio yardıma haftada bir ama akşamları çok güzel hizmet eder eşim... çay kahve meyve akşamları hep o taşır bize.. ben akşam yemeğinden sonra otururum o çalışır bende buna da şükür diorum.. ama şimdiden kızının üstüne düşmeye başladı akşam o eve gelmeden yıkanmicakmış hanım, baba kucağına (kanguru demek istio) koyup o gezdircekmiş kızını, altını da alırım, mamasını da yediririm ben onun falan die iyice havaya girdi bakalım ne kdr yardımcı olcak merakla beklemekteyim

bilmem walla öyle mi dersin kızım hareketliydi aynı hareketli hala.. bakarsın mazlum oluwerirler oğlanlar ne biliim benim ki de hayal işte, görmedim öyle bir çocuk ama :)

inşallah canım allah gönlüne göre versin :))

ben de senin gibi aynı akşama kadar evde vakit gecirebilirim, hiç dışarı cıkmadan mutfakta oyalanabilirim, dediğin gibi ben yapayım biri arkamdan toplasın :)) yeni şeyler denemeye bayılıyorum bir de .. ayrıca cok cesurum; bir misafir geleceği zaman yeni bişey yapmaktan cekinmiyorum.. k.validem dedi ki bir seferinde kızım önce kendin dene güzel olursa gelene de yaparsın.. ama yok bişeyi kafama koyduysam illa ki yapacam onu :)) elimde değil yani..

taçın nevresim takımlarına baktımda ,çarşafları büyük mü banamı öyle geliyor bebek iiçin

Nevresim:100x150
2. Çarşaf:120x180
3. Yastık Kılfı:35x45
4. Kırlent:40x40

yastıkta büyükkk

katılıyorum sana..
aaa ilk kez böyle birşey duyuyorum evlat ewlattır yaa, kız da erek de olsa allah hayılrı sağlıklı olanı wersin.. çok şaşırdım hani

sağol feslegenim sanırım bana verdiğide aynısı yazısı okunmuyorda benzer bişiy yazıyor
yatmada sıkıntım yok şükür sağıma yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…