günaydın kızlar hayırlı cumalar
doktordan geldik biz başka doktora gittik devlette kendimize anlaşabileceğiz bir doktor arıyoruz bu seferki dediki damarlarda sorun var aslında reelitede sorun değilde dikkat edilmesi gereken izlenmesi gereken bir durum söz konusu bebe aspirini yazdı bunu iç bir ay sonra tekrar gel dedi diğeride baskı var sol tarafında sağ tarfına yat önemli değil ama dinlenmeyi ihmal etme dedmişti buda dinlen dedi ve bebe aspirini verdi
dur bugün öğrenicemmm ve patlatcam resimleri :)) aaa sölediğin iyi oldu cnm bakim ben bi oraya :))
ayy yerim kuzunu bennn maşşallah bu sefer gösterdi demek yüzünü hareketli olması bence çok güzel o hareketleri görünce ayrı mutlu oluyorum ben yaa :)) ayy bakalım babası ne dicek merak ettim :)) maşşallahh kuzunaa
başın sağolsun canım..mekanı cennet olsun babanın..
Ay beni de ağlatacaksın şimdi he. Okurken gözlerim doldu.
bak bak tatlım hatta netten modellerine bak organiklerle pamukluların öle git.. orda tüm modelleri açamıosun ufacık resimden de çok anlaşılmıo :):) ben şimdi bakcam modellere beğendiğimi not edip gidip onları açtırcam beğendiğimi alcam :):):) ama kararsız kaldığım bişe var bir nevresim takımı mı alsam iki tane mi? yani uyku setinde bi tane olcağı için kaç yedek alsam bilemedim :) sen ne diosun?
dün gece 3 e kadar vurdu tekmeledi kızım.. bi de bi vuruo karnım havaya kalkıo resmenaz daha büyüse böle vursa acıtcak eşşek kız :):):) dün babası salı günkü cd yi izledi gözleri doldu :):) ben ondan bile babasının yüz yapısına benzettim sivriliğini burnunu :):) bakalım o ne dicek yeni cd den bu akşam :):):)
hayırlı cumalar canım..
geçmiş olsun canım..kullan bakalım aspirin ne olacak..zannedersem çok önemli ve korkulacak bir durum yok..bol bol istirahat et yorma kendini..
10 yıldır calışan biri olarak evi cok özlüyorum.. senelik izinlerimde evde cıkmak istemiyorum :)) tipik yengeç burcu işte :)) ev ve mutfak düşkünü :)) bir de iyi anne olur yazıyor özelliklerinde ama, bakalım görcez onu da yakın zamanda :))
canım bebeğinin yüzünü görmüşsün, ne büyük mutluluk ve heyecan allahım ben hareketlerini hissedince bile havalara ucuyorum mutluluktan, yüzünü falan görsem ne olur bilmiyorum :))) cok sevindim senin adına..
bu arada bu tac indirimi nerede merak ettim :) nette mi???
ayy babana bayıldım.. ben de babamla böyle olmayı cok isterdim.. ama beni cok sevdiğini bilsem de bana hiç bir zaman cok yakın ve samimi olmadı.. evlendikten sonra daha da uzaklaştı neden bilmiyorum.. benim de ona kırgınlıklarım var tabi, üzdü beni cok evlilik dönemimde.. neyse yaa, allahtan kocam dünya tatlısı. cok da iyi bir baba olacağına eminim.. gerçekten şans eşlerimiz bizim icin canım.. kıymetini bilelim katılıyorum
allah muhabbetinizi bozmasın sizin de, mutluluğunuz daim olsun canım benim.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
doktordan geldik biz başka doktora gittik devlette kendimize anlaşabileceğiz bir doktor arıyoruz bu seferki dediki damarlarda sorun var aslında reelitede sorun değilde dikkat edilmesi gereken izlenmesi gereken bir durum söz konusu bebe aspirini yazdı bunu iç bir ay sonra tekrar gel dedi diğeride baskı var sol tarafında sağ tarfına yat önemli değil ama dinlenmeyi ihmal etme dedmişti buda dinlen dedi ve bebe aspirini verdi
hadi bakalım gözün aydın canım ne yaptın ettin gördün bebeğinin yüzünü..Allah kucağına almayıda nasip etsin inş..hareketli bit kız olcak seninkisi hadi bakalım doğduktan sonra ne yapacaksın..sana hak veriyorum eşlerimizin kıymetini bilmek lazım..eşim bu hafta 12 saat çalıştığı halde akşamları bana yardımcı..hiç ben yorgunum sen yap demez..evde ne yapılacaksa birlikte yaparız..Allah razı olsun..
cnm bizim oğluşlar çıkınca azıcaklarkızlar uslu oluyo normalde.malum erkek çocuğu şimdi içerde keyif sürüyolar tatlım çıkınca canımıza okumak için enerji topluyo sıpalar başımıza gelicek var ama hadi hayırlısı diyorum eşime
bende yengeç im bayılıyorum çeşit çeşit yemek yapmaya, akşama kadar bıraksınlar beni mutfakta yemeğiydi, tatlısıydı hamurişiydi yapim durim ama evi biri temizlesinve bayılırım evimde oturup yalnız vakit geçirmeye kitap okumaya :):) bakalım nasıl anneler olcaz :):)
aherdocum internet sitesinde indirim yok dün modellerine baktım ordan.. ben samsunda bir iki mağazasına girdim aynı indirim vardı.. linens mağazalarında da vardı bi de taç ın ürünlerini satan diğer mazalarda da.. hepsi aynı fiyat verdi.. yarın biraz daha gezicem bakalım...
evet canım gördüm kelebeğimin yüzünü sonunda bende mutluluktan havalara uçtum ama ağlamamak için kendimi de zor tuttum.. allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :) :) :) darısı başına inşallah miniğin zorlamaz seni hemencecik gösterir yüzünü
biz babamla hala öleyiz canım.. kardeşlerim evdeler ben babamları ziyarete gidince falan babamın yanına bile oturtmuom onları :) çekilin babam benim, beni sevcek falan diom kucağına yatıom, babam saçımı okşuo eşim de bizi gülerek izlio :):) ilgi manyağısın sen dioevet diom hep sevilmem lazım allaha şükür eşim de babam gibi inşallah o da kızımızla aynı babamla bizim gibi olabilir
NEVRESM DNYASI | COTTONBOX - SAREV - TA NEVRESM TAKIMLARI bu siteden nevresim bakabilirsiniz bayanlar..çeşit bol markalara göre fiyatlarda uygun..tavsiye ederim..
ozaman parana kıyıp sırf erkek olsun diye tüpbebek yaptırsaydın arkadaşım
kızın daha dogmadan sevilmeyen bi bebek olmuş durumda.bunu ona yaşatmaya ne hakkın var senin
hayatımda böle bişi duymadım ben.amma pipi düşkünüymüşsün.
Allaha inancın ve korkun varsa kızını dogduguna pişman etme ilerde emii.
Geçmiş olsun canım. Bende coraspin kullanıyorum. 7. aya kadar kullanacaksın dedi.
Dikkat et kendine, dinlen...
Yatarkende eğer sağına dönme alışkanlığın varsa sırt tarafına yastık koyarsan dönmeni engelleyebilir...
kızlar hepiniz girdiniz mi ayrıntılıya
girmeyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?