2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım sen sabahları sütle yulaf yediğini söylemiştin, o da bağırsakları iyi çalıştırıo belki ondan olmuş olabilir.. lavaboya çıkmadan önce ve sonraki kilon farkedebilir endişelencek bişe yok bence.. ama karbonhidratı tamamen kesme az da olsa tüketmen gerekir çünkü ihtiyacı var bebeğinin de..

çoook begendım sipariş vercem hastanede üşürmuyum bunla?Eki Görüntüle 505693
üşüyecegini sanmıyorum cünkü dogumdan sonra aşırı terleme oluyor ama şu var lohusa kadının kendisini sıcak tutması gerekiyor denir geneldede.
dogum şeklin sezeryan olursa pijama giymen sıkıntı olabilir.lastik kısmı dikiş yerine denk gelebilir diye genelde gecelik giyiliyor
normal dogum yapanlar için pijama takımı cok ideal oluyor

ah evet canım sorma su doğum ıznı gelsede bi dinlensek rahatalsak yaa :)

az kaldı ama ıns...sağol canım ınss öle olr...

çoook begendım sipariş vercem hastanede üşürmuyum bunla?Eki Görüntüle 505693

çok ciciymış cidden hastanede gıyemezsen sonra gıyersın

evet canım bende öyle duymustum bı gecelık bır pijama almak lazımmış.logusa pijaması dıyınce ıgrenc modeller gösterıyorlar bende normal pıjama xl bakıyorum:)

evet olabılr dogru dıyosun.gunde 3 dılım tam bugday ekmek yıyorum ama pogaca börek sadece bı ısırık:)
ayy su böreği nasıl güzel bişidir yarrrabbim:)

walla benden iyi becereceğine şüphem yok canım beceriklidir :) hiç engeller miyim onu yapsın sadece sevmek yok öle inşallah ilk hevesle lafta kalmaz da yapar bakalım görücez :)

dur o markalara bakim bende bakmamıştım.. yaaa kumaşına dokunmadan almak istemiyorum ben birazda ondan önce mağazaları geziyorum... yün yorgan annem de dedi ama bizim ev merkezi sistem biz de yün yorgan kullanamıoz, kaz tüyü almıştım ben penelope nin onu kullanıoz kışın pişeriz yoksa.. hatta geceleri yatak odasının kaloriferini kısıyorum ben.. minik bebeğe de kaz tüyü yorgan almak sağlıklı gelmedi bana az daha büyüsün tek kişilik yatağına geçicek yaşa gelsin öle alırım.. uyku setini de kenar korumalıkları hoşuma gidio bizimki şimdiden hareketli walla beşiğin arasına bacağını kafasını sokar bi de onla uğraşmayalım :):):)

ben 3 pijama takımı 1 gecelik almıştım
pijama takımının 2 sini uygun bişi aldım ilk günler giydim onları degiştirerek.cünkü kanama cok oldugundan pedler yetersiz gelip kıyafete gecebiliyordu.
diger birisinide dedigin gibi şık bişi aldım üstünde sabahlıgı filanda oluyor.onuda yakın tanıdıklarım filan ziyarete geldiginde giymiştim
geceligi hiç kullanmadım ölece duruyor.

canim benim yaaa cokkk sagol valla insan anlatinca rahatliyo insallahhh sag saglim kucaklarimiza alirizda zaman gecer benimde.allahima cok sükür almanyada hava bugun cok güzel günes var hava biraz sicak insanin ici kipir kipir vallaa esim cocuklarimida aldi cumaya gittiler daha gelmediler herhalde geziyorlar..bende hemen bir gireyim dedim. birde bugun yüzmeye gidelim diyoruz bakalim hava okadar sicak degil kapalida dururuz bizde okullar acilacak cocuklar kiziyor valla biz bu sene hic biyere gitmedik diyorlar her sene izin hotel geziyorlardi bizde okul acilmadan biraz gezdirelim diyoruz insallah hava biraz böyle olur.....kendine bebise iyi bak canim benim..

ilk dogumum sezeryan ve ben pijama takimi giymistim dikis yerine de denk gelmiyo. cunku dikis yeri cok daha asagida kaliyo

evet olabılr dogru dıyosun.gunde 3 dılım tam bugday ekmek yıyorum ama pogaca börek sadece bı ısırık:)
ayy su böreği nasıl güzel bişidir yarrrabbim:)

tam buğday ekmek de bağırsak için iyidir büyük ihtimal ondandır canım...

yapma arzucum öle deme, onu deme su böreği benim yumuşak karnımdır hiç dayanamam oturur yarım tepsiyi yerim walla

kayınvalıdemelrın evı d emerkezı ısıtma cıdden çok sıcak oluo kışın

bu arada bebekler için kaz tüyü yorgan ve yastık önerıyolarmış ama bılmıyorum bakcaz

bir de aklında bulusnun canım yumusak olmamalı sert olmalı cunku ıcıne gomulup boğulma riski var

bebegım bı de kış die giydiricez örtücez zaten bunalmasın bebısler

evet yaa ne güzel bakalim kim erken doguracak gerci benim mesurdur erken dogurmam.1.oglumda 28 haftada akt tarafim acildi ve tam 8 hafta yattim kortizonla gelistirdiler hic kalkmadim banyomu hemsire yaptiriyordu saclarimi tariyordu kurutuyordu almanya bu konuda süper bebek gibi bakiyorlar bütün nazin geciyor.allahima sükür dogurdum saglikli sihatli oglumu aldim kucagima yatmak kötüydü öyle yatiyodum yinede 10 kilo aldim okadar yatmaya kortizonlara ragmen 1 hamileligim sorunlu gecti canim.2.hamilelimdede 4 hafta erken dogurdum ama sorun yoktu bir cinsiyette yanildilar iste...3.hamileligim simdiye kadar süper allahima cok sükür daha 1 kilo aldim diye esim sorun yapti ama doktor cok normal dedi..ne güzel canimmm yaaa hareketlerini hissediyorsun acayip bir duygu ama heleki disardan görülmesiaman yerim senin kizini masallahhevet bende baslarim artik görmeye inbsallah canim benim kendine bebise cok iyi bak.....

ilk dogumum sezeryan ve ben pijama takimi giymistim dikis yerine de denk gelmiyo. cunku dikis yeri cok daha asagida kaliyo
senin aldıgın pijama takımı gögüs altına kadar giden tarzda yüksek belliyse giyersin
ama arzunun gösterdigi tarzdaki şık pijama takımları genelde düşük bel oluyor.
dogumdan sonra göbek hemen gitmedigine göre göbeginin altına denk gelcek lastik (düşük bellilerde )
yada yüksek belse göbeginde veya üstünde olcak

slm topikimin tüm annişleri

başta rabbime sonra heryerini annesi rahatlasın diye gösteren evladıma ve tüm dua eden içinden kontrolü iyi geçsin diye geçiren tüm kaderdaşlarım hepinizden Allah razı olsun eh az buçuk anlamışsınızdır ki bizim ayrıntılımız şahane geçti çok şükür hiç bi sorun çıkmadı doktorumuz heryerde yazdığı gibi acık soğuk dursada çok güzel açıklayıp heryerini gösterdi bebişim ençok afp miz yüksek diye omurgasından kortuğum için direk sanki omurgasını dönmüştü doktorda hiç bişey yok gibi çok güzel kapanmış deyince ben zaten rahatlamıştım sonra tek tek heryerine baktık tontiş kuzum bacak ölçümü gerideydi onuda kapamış 365 gramcık olmuş
tek kalbinde çok az açıklık kalmış ama topikimizin doktoru :) ayşecim zaten 20de kapanmaz demişti içim okonularda rahat gitmiştim
tek bizimde plezantamıydı alttaymış kanama yaşadınmı dedi yok diyince onada iyi dedi şuan herşeyin normal gittiği hamileliklerde bile %100 diyemiyoruz ama maşallah güzel bi bebek dedi

tek komik olansa paşa kapamış bacakları enson cinsiyete gelince kızımız sanırım dedi ben aniden kalktım kocişi arıyorum o da fırlamış koltuktan babamız sevinir ama biz oğlan biliyoruz dedim öksürdüm açtı güldü evet oğlanmış dedi pipuşuda gösterdi kısa bi şok yaşadık ama

Rabbime binlerce şükür ve inşallah bizim gibi olanları rabbim görsün rahatlatsın inanın bayramdan beri sade ağlıyor ve dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın inanın özürlü evlat çok zor çok kişide gördüm herkez için o normal bebek hele gülmesi yetiyor deniyor ama bi gün herkeze bakıpta anne ben neden böyleyim ben neden koşamıyorum dese işte rabbim hiç bir anneye bunu yaşatmasın herkezin yar ve yardımcısı olsun

şimdi biraz geçmişe gidip bakınalım bu arada hastanem izmirde şifa doktor Prof. Dr. Serkan GÜÇLÜ

Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelikler) ana bilim dalı başkanı çok iyi bi doktordu 250 ücreti doğumuda sorduk o girerse 2500 9eylül ünv bağlı

normal beldi. yuksek bel degil..sezeryan tam bikini bolgesi bitiminde oluyo. eger alinacak pijama kilot gibiyse zorlar tabii. benim giydigim nerdeyse gobek deligime geliyodu ve cok rahat ettim

canım kaz tüyü yorgana iki buçuk yıl önce iyi markalardan birine 700 tl para verdim, iyi markalardan birinden aldım.. memnun muyum çoookk, ama dezavantajları da var.. bi kere kumaşı kalın olmasına ve tüylerin yumuşak olmasına rağmen yani %95 gıdık tüyü olmasına rağmen ve satıcıların kesinlikle kumaştan çıkmaz demelerine rağmen nevresimi çıkarırken bi bakıosun o tüylerden çıkmış dışarı ortalığa saçılıo.. eee şimdi bebeğe alsan farketmez yutar sıkıntı almayalım başımıza.. tek sıkıntısı bu yoksa terletmio, çok sağlıklı ama tüy bu nihayetinde çıkıo içinden...
yastık daha başlamadım araştırmaya ama ilk zamanlar için çok gerekli değil sanırım.. bakıcam onlara da... şu boğulmayı önleyici yastıklar da iyi gibi görünüo ama bilemiorum...

gezmeyi çok severim uzun zamandır hastalıklarla uğraştığımdan gezememiştim.bi yandan korktum bi yandan gezdim hasta etmiyim kendimi diye.gece diken üstündeydim.ateşim çıkarsa diye.doktorlar o kadar korkuttularki.ateşin çıkarsa işler karışır falan.aman allahım korusun inş.

yaklaşık 15-20 gndür benim elleyince hissediliyor.sanırım zayıf olduğum için bu kadar erken hissettik.
bende yengeç burcuyum ama evi sevdiğim kadar dışarıyıda severim.dışarı işleride çok hoşuma gider.belli olmuyo.

aman baba kız iyi geçinsinlerde ben kıskanmam:)
saolsun lar.ev işleri zaten en yorucu olan kısmı:)yemek kısmı güzel helede hamile olunca.

ay maşallah canım..o kadar sıkıntının sonunda çok şükür herşey yoluna girdi ve bebeğin sağlıklı bir şekilde gelişiyor..Allah kucağına almayıda nasip etsin canım..

:

saolasın canım.evet o etkilenmedi binlerce şükür.inş.sonuna kadar sağlıkla gideriz.

ben kalsiyum ve magnezyum bi arada kullanıyorum.osteocare diye bi vitamin.tavsiye ederim.

canım şükürler olsunnn çok sevındımmm Rabbım sağlıkla kucağına almanı naisb etsın ınsallahh

hımm öyle sıkıntıları oldugunu bılöıyordum canım...yün gayet ıyı ya zaten çok kalın olmaz

bebek yorganı az yunle hafıf yorgan yıakrsın temızlersın kolay bişey

yastık konusu önemli ya boğulan cok bebek vakası var Allah korusun zor bişey zateen yuksek değil

ince bişey olcak yastıgı bakalım :)

anladım canım hava almak ıyıdır gez dolaş tabıı yaa ınsan evde dur dur sıkıntıdan ateşi cıkar valla :)

Allah korusun maşallah atlattın Rabbim bi daha yaşatmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…