yaa netten baktım bikaç tane beğendim ama nette fiyatlar biraz farklı sölediğinden daha pahalı acaba sadece mağzalarındamı geçerli o indirim yada sadece sizin ordamı ??? ben 1 tane uyku seti alıcam cnm 1 tane yorgan 2 tanede nevresim takımı alıcam oda yeter bize :)) hem uyku setleri daha palı 1 tane uyku seti fiyatına 2 tane nevresim takımı alıyosun daha mantıklı geldi bana :))
ayyy kuzum yaa maşşallah sizinki baya hareketli sen yandınn valla eger böle devam ederse daha karnındayken canını okucak :)) bizimki daha sakin dönüyo minik pıt pıtlar yapıyo bizimki çıkınca canımı okucak kesin :))
aaa daha görmedi yani dünkini bakalım bu sefer nolucak geçenkine gözleri dolduysa bu sefer kesin ağlıcak :))
kızlar nevresımden bahsetmıssınızde ben aradıgım gıbı nevresım bulamıyorum ya
sade bişi arıyorum ama yok....nakışlı resımlı şeler istemıyorum
pembe uzerıne beyaz puantıyeli ve beyaz uzerıen pembe puantıyeli
iki çeşit kumaş alıp 2 tane nevresım kendım dıkıcem kırlendıkçe değiştirirm
nevreımın ağız kısmını da oymalı dantel tipi kumaşalr var yumusak onalrdan yapmayı dusunuyorum
sade şeyelr bebeğe daha uygun gelıyo bana renkler içinde boğmak ıstemıyorum cocugu :)
eee becerikli insanın hali başka oluo, nevresimini de kendi diker tabibende aksine bayılıyorum rengarenk desenli şeylere :):) böle ayıcıklı olsun çizgi film kahramanlı olsun renkli olsun ohhh tam benlik :):):):) dikince at resimlerini de bakalım nasıl olmuş die, yalnız sade seviom die caz yapma hiç ağız kısmına dantel koyunca sade mi oluo o süslü seni
Selam kızlar doktordaydık bugün, p.tesi gününe randevu aldık ayrıntılı ultrason için. Boyu 22 cm, ağırlığı 293 grammış kızımızın.19+6dayız bugün. Mide yanması için gaviscon'u tadından dolayı içemediğimi söyleyince pandev verdi, hiç geçmeyen çarpıntılarım için de kardiyologa gönderdi ama bugün gidemedik. Bebeğimiz ise önce aynı kedi gibi yüzüstü yatıyordu, sonra bir elini başının altına koyup yan yatmaya başladı tv karşısında keyif yapar gibi :) çok hareketli dedi dr.umuz :)
nevresım dıkmek kolay canım ya kenarını cevır ok bitti işte :)
atarım tabıı canım aradıgım kumasları alayım zaten dıkıp hazır edıcem benım maıına basa cıkamayabılır
ufak makınam ama anneımınkı dıker on numara olur :) ehehe ama o kadarcık süsü olsun kız bebiş oo :)
bak bahsettiğim dante kumaş bu nevresımın agız cevresıne yakısır die düşündüm ıns
hayalımdekı gibi yapabilirim puantıyelı kumaş bulmakda çok kolay bişi diil çunku arıyorum kaç gundur :)
eee becerikli insanın hali başka oluo, nevresimini de kendi diker tabibende aksine bayılıyorum rengarenk desenli şeylere :):) böle ayıcıklı olsun çizgi film kahramanlı olsun renkli olsun ohhh tam benlik :):):):) dikince at resimlerini de bakalım nasıl olmuş die, yalnız sade seviom die caz yapma hiç ağız kısmına dantel koyunca sade mi oluo o süslü seni
canım ben evlenirken süslü çeyizlik nevresimlerin yanında bi de günlükleri de diktirmiştim.. normal kumaşçılara gitme, nevresim diken mağazalar var, orda beğendiğin markaların nevresimlerinde kullandığı desenlerin aynısı oluo.. premier taç özdilek in pamuk saten, pamuk ya da saten kumaşları falan da var sen istediklerini kombinleyip istediğin ölçülerde nevresimini de diktiriosun.. benim yatağım 2*2 metre olduğu için hazır nevresimlerin çarşafları çok ufak geliodu, bi de annemin diktirdiği misafir yorganları da büyük normal ebatlarda deil misafir nevresimlerini de kendi günlük nevresimlerimi de öle diktirmiştim.. oralara bak istediğin kumaşı bulursun...
resimdeki kumaş da güzel canım bence çok güzel bi kombinasyon yaratacaksın canım hadi bakalım merakla bekliorum :):):) olsun tabi daha da süslü olsun kızlara yakışır :):) yerim onları ben süs böcekleri
kızlar hepiniz girdiniz mi ayrıntılıya
girmeyen var mı?
selam canlar ve içindeki minik canlar
işten yeni geldim biraz meyve bi bardak süt içtim uyumadan bı size bakayım dedım.bu arada 1 haftada 1 kilo vermişim niye anlamadım.hergun 40dk yürüyüs yapıyorum bogazımdan kesmedım sadece karbonhıdratı kestım .ama içim huzursuz oldu kilo verınce ....hamilelikte kılo vermek ıyı degıl dıye bılıyorum.aman alsan dert versen dert.ne bileyım.benım şişko oğlum umarım iyidir allaha emanet valla.bu arada özellikle şu cinsiyet olsun diye tutturan babalara kızardım annelere daha da kızıyorum.insanlar artık kolay kolay hamile kalamıyorken allah bize sağlıklı bebek nasip edecek bızde cinsıyetını begenmıcez öyle mi..bıde kızlar magnezyum kullanan varmı varsa ne kullanıyorsunuz kalcama kadar kramp gırıyor bişeyler ıcmem lazım daha doktora gıtmeme 3 hafta var.
nevreımın ağız kısmını da oymalı dantel tipi kumaşalr var yumusak onalrdan yapmayı dusunuyorum
sade şeyelr bebeğe daha uygun gelıyo bana renkler içinde boğmak ıstemıyorum cocugu :)
Ben de sadeciyim senin gibi ayşe.. bebekler öyle masum oluyolar ki, öyle güzel uyuyolar ki onların güzelliği önüne gecemesin hiç bir şey :))
özdilek uyku setlerı cok guzel ve 100 tl.en dandık yerlerde bıle 250 dyorlar.ben nevresımı ıkeadan alıcam 30 du fıyatı dıkmeye gerek yok.desenlerde guzel bakın derımEki Görüntüle 505688
eee o inatçıysa bende inatçıyım orkidecim :):) bana çektiyse yandık zaten de :):):) gördüm çok güzeldi allahım herkese nasip etsin bu duyguyubabasına benziodu ama eşşek :):):) ayyy ne güzel maşallah eşine bayılıyorum ev işlerine yardım eden kocalara.. kuzenimin eşi de öle cam bile siliyo adam maşallah benimkinin öle çok ev işleriyle alakası yoktur kadın gelio yardıma haftada bir ama akşamları çok güzel hizmet eder eşim... çay kahve meyve akşamları hep o taşır bize.. ben akşam yemeğinden sonra otururum o çalışır bende buna da şükür diorum.. ama şimdiden kızının üstüne düşmeye başladı akşam o eve gelmeden yıkanmicakmış hanım, baba kucağına (kanguru demek istio) koyup o gezdircekmiş kızını, altını da alırım, mamasını da yediririm ben onun falan die iyice havaya girdi bakalım ne kdr yardımcı olcak merakla beklemekteyim
canım baktım siteye işte orda taç ın organikleri 77 den 72,38 e düşmüş mağazalarında 60... bende onu haber verim dedim.. almayı düşünüosan sitelerden önceleri mağazaları gez canım bence...
kızlar selam bu aradahayırlı cumalar
aynen benımde öle eve gıdıyorum yemek ye bulasıkalrı makınaya yerleştir aslında 5 dklık ıs
asıl yaptıgım ıs bu gozukuo ama o arada dolaptakıa tılcakları at duzenle dökulmsuu sıl
rafı düzenle derken bı bakıyorum ıkı tabak kaldırıcakken mutfagı temızlemısım :S
e öle oluncada yoruluyorum doğal olarak :) yaptım bakalım ıns g begenırler dun gece yatarken cok
acıktım yemegın tadına bakım dedım çok güzel yapmışım ellerime sağlık
selam canlar ve içindeki minik canlar
işten yeni geldim biraz meyve bi bardak süt içtim uyumadan bı size bakayım dedım.bu arada 1 haftada 1 kilo vermişim niye anlamadım.hergun 40dk yürüyüs yapıyorum bogazımdan kesmedım sadece karbonhıdratı kestım .ama içim huzursuz oldu kilo verınce ....hamilelikte kılo vermek ıyı degıl dıye bılıyorum.aman alsan dert versen dert.ne bileyım.benım şişko oğlum umarım iyidir allaha emanet valla.bu arada özellikle şu cinsiyet olsun diye tutturan babalara kızardım annelere daha da kızıyorum.insanlar artık kolay kolay hamile kalamıyorken allah bize sağlıklı bebek nasip edecek bızde cinsıyetını begenmıcez öyle mi..bıde kızlar magnezyum kullanan varmı varsa ne kullanıyorsunuz kalcama kadar kramp gırıyor bişeyler ıcmem lazım daha doktora gıtmeme 3 hafta var.
ben yarin gidicem cok sabirsizlaniyorum 23. haftam biticek:)
cinsiyetide belli olur ins ya.
Kızlar nevresim falan demişiniz, ne güzel kendisi dikenler var. Valla ben memleketten kumaş buldum. Beyaz, kenarlarında hem mavi hem pembe işlemeler var. Çok sevdim. Yastık kılıfları hazır, nevresimini çocuk yatağına göre düzenlettircem. Kayınvaldemde dikiş makinesi var. İnşallah güzel olur minnoşuma. Hem kıza hem erkeğe kullanılır diyorum. Malum dün doktor kafamızı karıştırdı, kız da olabilir diyerek. Ama dışarıda çok tatlı nevresimler var, cazibesine kapılırsak paralar gitcek:18:
Ben de dedim ona verceğim parayı yatağına daha kaliteli bişey alırım falan. Bizimki de olunca koyarım resimlerini. Siz de koyun görelim.
Canım benim ilgin için çok teşekkür ederim. inşallah zamanla düzelir herşey dediğin gibi... bu arada senin 2.bebeğin mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?