cnm benim niye ped kullandınki o an kanama çok oluyor pedden taşması normal.arkadaslar bu işin en güzel çözümü hasta bezi.hani şu yaşlılara takılıyo ya altına yapmasın diye.inceleri var onların.rahat edersiniz bilmeyenler için,benim arkadasım öyle kullanmıştı çok rahat etmiştiben 3 pijama takımı 1 gecelik almıştım
pijama takımının 2 sini uygun bişi aldım ilk günler giydim onları degiştirerek.cünkü kanama cok oldugundan pedler yetersiz gelip kıyafete gecebiliyordu.
diger birisinide dedigin gibi şık bişi aldım üstünde sabahlıgı filanda oluyor.onuda yakın tanıdıklarım filan ziyarete geldiginde giymiştim
geceligi hiç kullanmadım ölece duruyor.
tamam cnm sen bi bak bakalım fiyatlar nasıl bizim burdada taç ve linensin fabrika satış mağzası var bende kocişe sölim beni bi götürsün bakalım ne var ne yok :))evet canım nette organikler 77 kotonlar 60... canım geçen hafta sonu o markanın ürünlerini satan bi mağazaya baktım dün de linens e baktım fiyatlar aynı 60 a 45... yarın çıkıp alıcam bende diğer mağazalara da bakıcam haber veririm size de genel bir indirimdir die tahmin ediorum.. ama sitede pahalı dediğin gbi..
evet uyku seti bende bi tane alcam onu da beğendim belisten dedeciği beklioruz.. istanbuldan gelcek ilk torunu ya o yapcakmış yatağını tam takım.. bende yedek iki tane nevresim alim diorum işte.. ama kararsız kaldım eşim de bi tane yeter şimdilik bence dio biri kirlenince öbürünü yıkarsın dio gerek görürsen daha sonra al dio.. hemen herşeye ikişer üçer atlamayalım bi bakalım ne ne kadar kullanılıo dio :):) ama istersen al iki tane de dio kararsız adam beni de kararsız yaptıbu arada bazı uyku setlerinin yorganı kendinden desenli değil canım.. içi beyaz yorgan dışı normal nevresim ona dikkat et.. ben baktım taç ın kiler kendinden desenli yorganlar, ama beliste bi model beğendim yorganı ayrı üstünde ayrı nevresimi var.. funnababy de öle.. bi de onları netten alma ben belisin bi modeline baktım nette 175 mağazada 135 e kadar düştü beşiğini de ordan alacağım için almaya geldiğinde yine bişiler yaparız dedi... şimdiki beğendiğim model nette 250 bakalım ona ne dicek... dedecik gelsin bakıcaz artık :)
canım böle giderse çıkınca da canıma okur :) anne karnındayken bu hareketleri kaslarını çalıştırmak için yapıolarmış.. dışarda kullancaklar ya egzersiz yapıolarmış :):):) eee erken çalışan kaslar dışarda da erken hareketler demek sanırım :):):) yandık galiba akşama kadar koşturcaz zillinin peşinde :):) topicte genelde erkek bebişler sakin gibi duruo bende merak ediorum çıkınca nasıl olcaklar
2 yıldır evliyiz öncesinde de 2.5 yıl görüşme ve nişanlılık dönemimiz geçti daha bir kez ağladığını görmedim... gözlerinin dolduğunu da bir kaç kez.. bu akşamı bende merakla bekliyorum bakalım ne tepki vericek
cnm ben magnorm içiyorum suya atıyosun eriyo bana çok iyi geldi kramplarım azaldı :))selam canlar ve içindeki minik canlar
işten yeni geldim biraz meyve bi bardak süt içtim uyumadan bı size bakayım dedım.bu arada 1 haftada 1 kilo vermişim niye anlamadım.hergun 40dk yürüyüs yapıyorum bogazımdan kesmedım sadece karbonhıdratı kestım .ama içim huzursuz oldu kilo verınce ....hamilelikte kılo vermek ıyı degıl dıye bılıyorum.aman alsan dert versen dert.ne bileyım.benım şişko oğlum umarım iyidir allaha emanet valla.bu arada özellikle şu cinsiyet olsun diye tutturan babalara kızardım annelere daha da kızıyorum.insanlar artık kolay kolay hamile kalamıyorken allah bize sağlıklı bebek nasip edecek bızde cinsıyetını begenmıcez öyle mi..bıde kızlar magnezyum kullanan varmı varsa ne kullanıyorsunuz kalcama kadar kramp gırıyor bişeyler ıcmem lazım daha doktora gıtmeme 3 hafta var.
slm topikimin tüm annişleri
başta rabbime sonra heryerini annesi rahatlasın diye gösteren evladıma ve tüm dua eden içinden kontrolü iyi geçsin diye geçiren tüm kaderdaşlarım hepinizden Allah razı olsun eh az buçuk anlamışsınızdır ki bizim ayrıntılımız şahane geçti çok şükür hiç bi sorun çıkmadı doktorumuz heryerde yazdığı gibi acık soğuk dursada çok güzel açıklayıp heryerini gösterdi bebişim ençok afp miz yüksek diye omurgasından kortuğum için direk sanki omurgasını dönmüştü doktorda hiç bişey yok gibi çok güzel kapanmış deyince ben zaten rahatlamıştım sonra tek tek heryerine baktık tontiş kuzum bacak ölçümü gerideydi onuda kapamış 365 gramcık olmuş
tek kalbinde çok az açıklık kalmış ama topikimizin doktoru :) ayşecim zaten 20de kapanmaz demişti içim okonularda rahat gitmiştim
tek bizimde plezantamıydı alttaymış kanama yaşadınmı dedi yok diyince onada iyi dedi şuan herşeyin normal gittiği hamileliklerde bile %100 diyemiyoruz ama maşallah güzel bi bebek dedi
tek komik olansa paşa kapamış bacakları enson cinsiyete gelince kızımız sanırım dedi ben aniden kalktım kocişi arıyorum o da fırlamış koltuktan babamız sevinir ama biz oğlan biliyoruz dedim öksürdüm açtı güldü evet oğlanmış dedi pipuşuda gösterdi kısa bi şok yaşadık ama
Rabbime binlerce şükür ve inşallah bizim gibi olanları rabbim görsün rahatlatsın inanın bayramdan beri sade ağlıyor ve dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın inanın özürlü evlat çok zor çok kişide gördüm herkez için o normal bebek hele gülmesi yetiyor deniyor ama bi gün herkeze bakıpta anne ben neden böyleyim ben neden koşamıyorum dese işte rabbim hiç bir anneye bunu yaşatmasın herkezin yar ve yardımcısı olsun
şimdi biraz geçmişe gidip bakınalım bu arada hastanem izmirde şifa doktor Prof. Dr. Serkan GÜÇLÜ
Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelikler) ana bilim dalı başkanı çok iyi bi doktordu 250 ücreti doğumuda sorduk o girerse 2500 9eylül ünv bağlı
sağol canım inşallah sorunsuz güzel geçer
benim evimde yerden ısıtma canım baya sıcak oluyor..sağlık bakımından yün yorgan tavsiye edildiği için onu tercih ediyoruz..birde ilk torun annem çok heves ediyor bende kırmak istemiyorum..ama ince bir yorgan düşünüyorum ki dikilmişken kullanayım..
valla Almanyada güneş gördün mü değerlendireceksin canım..okullar açılana kadar gezin bol bol..
bakalım merak ettim şimdi inşallah bu kez sorunsuz geçer canım... walla benim kız böle hareket etmeye, tekme atmaya devam ederse bende gider erkenden alın hocam bunu derim herhalde :):):) şaka bi yana sağlıklı olsunlar da gerisi boş... şuan hazırlık telaşıyla geçio zaman ama herşey hazır olunca sabırsızlanmaya başlicaz herhalde ilk bebiş, iki taraftan da ilk torun heyecanla beklenio cimcimem
ohhh ne güzel üç kardeş olcaklar bayılıorum kalabalık çocuklu evlere, gerçi sana zor oluyodur ama :):) sende kendine, bebişine ve evdeki diğer iki meleğine iyi bak canım
slm topikimin tüm annişleri
başta rabbime sonra heryerini annesi rahatlasın diye gösteren evladıma ve tüm dua eden içinden kontrolü iyi geçsin diye geçiren tüm kaderdaşlarım hepinizden Allah razı olsun eh az buçuk anlamışsınızdır ki bizim ayrıntılımız şahane geçti çok şükür hiç bi sorun çıkmadı doktorumuz heryerde yazdığı gibi acık soğuk dursada çok güzel açıklayıp heryerini gösterdi bebişim ençok afp miz yüksek diye omurgasından kortuğum için direk sanki omurgasını dönmüştü doktorda hiç bişey yok gibi çok güzel kapanmış deyince ben zaten rahatlamıştım sonra tek tek heryerine baktık tontiş kuzum bacak ölçümü gerideydi onuda kapamış 365 gramcık olmuş
tek kalbinde çok az açıklık kalmış ama topikimizin doktoru :) ayşecim zaten 20de kapanmaz demişti içim okonularda rahat gitmiştim
tek bizimde plezantamıydı alttaymış kanama yaşadınmı dedi yok diyince onada iyi dedi şuan herşeyin normal gittiği hamileliklerde bile %100 diyemiyoruz ama maşallah güzel bi bebek dedi
tek komik olansa paşa kapamış bacakları enson cinsiyete gelince kızımız sanırım dedi ben aniden kalktım kocişi arıyorum o da fırlamış koltuktan babamız sevinir ama biz oğlan biliyoruz dedim öksürdüm açtı güldü evet oğlanmış dedi pipuşuda gösterdi kısa bi şok yaşadık ama
Rabbime binlerce şükür ve inşallah bizim gibi olanları rabbim görsün rahatlatsın inanın bayramdan beri sade ağlıyor ve dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın inanın özürlü evlat çok zor çok kişide gördüm herkez için o normal bebek hele gülmesi yetiyor deniyor ama bi gün herkeze bakıpta anne ben neden böyleyim ben neden koşamıyorum dese işte rabbim hiç bir anneye bunu yaşatmasın herkezin yar ve yardımcısı olsun
şimdi biraz geçmişe gidip bakınalım bu arada hastanem izmirde şifa doktor Prof. Dr. Serkan GÜÇLÜ
Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelikler) ana bilim dalı başkanı çok iyi bi doktordu 250 ücreti doğumuda sorduk o girerse 2500 9eylül ünv bağlı
yaw sayfaya konulan pijama resminde düşük belli modele göre yorum yaptım ben.o modelin dikişe gelme ihtimelinden bahsettim
sen yüksek belli giydiysen sorun olmadıysa bundan banane ki. bidakine aynı modelden yine alır giyersin
arkadaşlar benim iki gündür midemden zorum var..sanki mideme taş oturmuş ne yesem hazım edemiyorum..baharatlı yiyemiyorum çok dokunuyor..az az sık sık yiyorum ama nafile..o kadar ağır ki midem sanki 10 ton yük var..ne yapmam lazım? bana yardım edin..
cnm benim niye ped kullandınki o an kanama çok oluyor pedden taşması normal.arkadaslar bu işin en güzel çözümü hasta bezi.hani şu yaşlılara takılıyo ya altına yapmasın diye.inceleri var onların.rahat edersiniz bilmeyenler için,benim arkadasım öyle kullanmıştı çok rahat etmişti
ozaman parana kıyıp sırf erkek olsun diye tüpbebek yaptırsaydın arkadaşım
kızın daha dogmadan sevilmeyen bi bebek olmuş durumda.bunu ona yaşatmaya ne hakkın var senin
hayatımda böle bişi duymadım ben.amma pipi düşkünüymüşsün.
Allaha inancın ve korkun varsa kızını dogduguna pişman etme ilerde emii.
Bi yanlış anlaşılma var sanırım...
İnsanın tabii ki gönlünden geçen bişey oluyor... Ama bu Allahın taktirine razı olmamamız anlamına gelmiyor.. Ben de ne yalan söyleyeyim kız olsun geçmişti gönlümden ama şimdi çok mutluyum oğlanları üçlüyorum... Ya olmasaydı da aramakla geçseydi ömrüm diye düşünüyorum...
Canım samimane gönlünden geçeni söyledin diye düşünüyorum....
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
cnm benim niye ped kullandınki o an kanama çok oluyor pedden taşması normal.arkadaslar bu işin en güzel çözümü hasta bezi.hani şu yaşlılara takılıyo ya altına yapmasın diye.inceleri var onların.rahat edersiniz bilmeyenler için,benim arkadasım öyle kullanmıştı çok rahat etmişti
kizlar yaniyommm ya acayip böyle bogazima kadar yaniyom resmen hamilelikte oluyor biliyorum biraz nette arastirdim ilik süt az sekerli 1 bardak diyor birde yüksek yatin falan.sütü denedim ama faydasi yok acaba sizin bildiginiz bir sey varmi kizlar...
hmmm ikiniz de ince yün yorgan diosunuz yani :) annem de yapalım mı die sormuştu gerek olmaz sıcak olur demiştim... biraz daha düşünim bari :)
ayyy allah korusun yastıktan mı boğulmuşlar :2::2::2::2::2:
cnm dogumdan hemen sonra zaten hastaneden verdiler bana hasta bezi.mecburen kullandım.ama cok rahatsız etti beni.cnm benim niye ped kullandınki o an kanama çok oluyor pedden taşması normal.arkadaslar bu işin en güzel çözümü hasta bezi.hani şu yaşlılara takılıyo ya altına yapmasın diye.inceleri var onların.rahat edersiniz bilmeyenler için,benim arkadasım öyle kullanmıştı çok rahat etmişti
ufff en sevmedigim seyle karsilasiyorum! lutfen uslubuna dikkat et. bi benim yazdigim cevaba bak bir de kendininkine.. benimle bu sekilde konusma hakkin yok !!!! iyi niyetle soyledigim seylere yaptigin yoruma bakar misin?? bu sitede 4 senedir varim ve kimseyle tartisma yasamadim. yasamakta istemem. seni ilgilendirdigi icin yazmadim zaten ben o cevabi, soruyu soran arkadas icin yazdim, sen genelleme yaparak pijamayla rahat edilmiyo dediginden ! yanlis bilgilendirme olmasin diye! basimdan gectigim icin, tecrubeme dayanarak!! deseydin ki arkadasim resimdeki pijama rahat gorunmuyo deseydin, genelleme yapmasaydin yazmazdim bile o cevabi. sadece iyi niyetle yazdigim bir yorumu nereye getirmissin. sadece pes diyorum . ayip
Pipi düşkünü kelimesi çok iğrenç bı laf,ne alaka doğduğuna pişman etme!dol benim dol yatag benim evlat benim,kime ne.bunun inançla alakası ne Rabbim icimi bilio erkek cocuğundan yanaydı ama vermedi hakkımızda hayrlisi buymuş.bu kadar..sende analik duygusu var bende yok mü sandin.bu benim düşüncem burada. Saygı duymak zorundasınız ağır itham hakkına kesinlikle sahip degilsin
nasıl bi yarası varki yazmışsınMasaallah subhanallah Allah hayrli uzun ömür versin oğullarına..kesinlikle öle Rabbim beni bilio gönlümde erkek cocuğu olduğunu bilio ama vermedi vardır bı hayr .ben burda Allah'a isyan yazmadım kız olacağına çok üzüldüğüm yazdım bazılarının nasıl bı yarası varsa asırı tepki gösterdiler çekinmediler ağır konuştular,onlar öle dedi benim fikrim degisimi ki!! Rabbim aratmasın imtihanımızı evlatla vermesin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?