Kızlar benimki duyulmuyor :44:
evet canım biz duymuştuk :)
ya fesleğen biliyo musun yazdıkalrını okuken demın içimden şükürler olsun ya dedım bak
hersey düzeldi eşiyle arası ne akdar güzel Allahmuhabbetlerını arttırsın dedım ıcımden
yazıcaktım ama sorna vazgectım :) sen şükrediyorum zor günlerdi deyıcne yazayım dedım
hersey duzelıyormus demekkı Rabbım bir daha yasatmasın...evet canım zeynepfaz
bilmiyorum ne yaptı :26: Allah yardımcısı olsun
ben kızıma hamileyken cok fenaydı ,dedigin gibi el degmiordu ve şişmişlerdi
bol sütyen takıyordum ,sütyensiz yattıgımda bende daha cok agrı oluyordu nedense
bu hamileligimin başından beri gögüslerimde hiç degişiklik olmadı.ne agrım var ne büyüme.
:) aman saglikli olsunda peslerinden kosucaz artik napalim. bende hazirlasam iyi olucak kizim cok sakin sessizdi ama bu hakikaten farkli yani bebek oynamasina doyurdu beni kuzucuk zaten hamilelligin en guzel yani da o oynamalar :)Kizlar ben simdiden korkmaya başladım her hareketini hissediyorum normaldede göbeğim yoktu ondan herhalde kızımda bile bu kadar cok net hissetmemeistim.kizim doğduğu gün bile cooook hareketli bir bebekti hastanenin maskotu olmuştu hemşireler bile şaşırmıştı isin var senin diyorlardı:)) hakikatende öyle devam etti bundada hep dua ettim allahım nolursun tabiikiii önce saglik ama sonrada nolursun biraz uslu bebek olsun.minnacık daha yavrum ama hareketlerinde zipliyoruum artık cok güçlü bu yavv:))ama babasının elini hissedince bı sakinlik dinginlik geliyor bebişine.ben yinede kendimi hareketli azcikta yaramaz bı bebeğe hazırlayayım dimi?
sagol canim ins. bende gogus acisi bazen oluyor ucunda ama ben sutyenle daha rahat ediyorum pamuklu bir emzirmeGünaydın kızlar... Güzel huzurlu sağlıklı mutlu haberle dolu bir gün olsun inşallah...
Bir cumartesi ve kızımla kalktık geldik işe.
Yarın pazar ya
Güzel güzel kahvaltılar, gezmeler tozmalar, yatış...
Mide sıkıntılarından söz edilmiş evet bende de var bu aralar bir şeyler... Kramp gibi.
Birde şunu fark ettim. Bu bebişlerin gün geçtikçe tekmeleri güçleniyormaşallah Yarabbim.
Birde benimki bir şey var onu yiyince hareketleniyor
+
Dün babamız kulağını dayadı dinledi. Kalp atışı duydum gibi dedi ama duyamaz dimi kızlar.
Birde steteskop alalım diyor onla duyulur mu? Duyulursa alayım hakikaten
+
Göğüs ağrısı yaşayan var mı hala? İşten gelip sütyeni çıkarınca dünyanın en özgür insanı gibi hissediyorum kendimi.
Ama el değmiyor o kadar acıyorlar ki hep... Sizlerde durum nasıl?
seni coooook iyi anliyorum ay ben neler yasadim. yapmadigim sey kullanmadigim gaz ilaci damlasi kalmadiEvet ayse benim kızda kolikti doktor koligin alası sizinki diyodu ilk cocuk cok acemisin bebeği anlayamıyorum gercekten boyle yazmakla olmuyor keske karşımda olsanda sana uzun uzun anılarımı anlatsam konuşacak cok şey var puufffff yarama bastiiiin.yavrumu aglatmamak için elimden geleni yapıyordum (he bide buarada esim haricinde kimse yok bana yardi edecek)bı gün doktora gittiğimizde cocuk aglamaktan nerdeyse fıtık olacakmış dediğinde tamam artık benim psikolojiyi duşun ben bı cocuğa bakamıyorum iyi bir anne değilim Lohusa psikolojisi berbat bişey.allahım herseyine raziyim bunlarada şükür ama dua ediyorum insallah kolik olmazzz insallah.
yeşim83 oglun olacagı kesindir artık gözün aydın.saglıcakla al kucagına inş.
5 aylık bebegin herşeyi belli artık hala nasıl erkege benziyor diyor bu doktorlar ben anlamıyom yaw.
Peki bu göğüs ağrısını sütün olacak şeklinde yorumluyorlar bazıları ( Lütfen göğüsleri ağrımayan anneler panik yapmasın bilmediğimden soruyorum ) Süt kanalları çalışıyormuş doğru mu?
Benim adet dönemimde de çok ağrırdı...
bende anlamadim canim pipisinide gordu aslinda testis diye esimede gosterdi yuvarlari ama %100 demiyor cok saglamci bir
dr um var sanirim. neyse zatn ben kiz fikrinede gecen ay alismistim. sadece insan oglum yada kizim diye sevince tam tersinide ogrenince bir saskolozlasiyor yoksa oglanda benim kizda:)
sagol canim ins. bende gogus acisi bazen oluyor ucunda ama ben sutyenle daha rahat ediyorum pamuklu bir emzirme
sutyeni aldim cok rahat ettim
benim daha önce nette okudugum bilgiye göre
hamilelikte östorojen ve progesteron hormonları(yalnış hatırlamıyorsam ) memede süt kanallarının büyüterek gögüsleri şişiriyormuş.
buda agrı sızı yapabilirmiş.bu agrıları ilk kez hamilelik yaşayanlar daha fazla hissedebilir.
bu iki hormon hamiellikte fazla salgılanarak anneden süt üretilmesini engelliyor,bebek dogduktan sonra bu hormonların sveiyesi azalıyor ve anneden süt gelme başlıor.
yani şuan süt üretimi hakkında bişi sölemek yalnış olur.bebek dogdugunda gögüs agrısı yaşamayanlardanda süt gelir
kizlar ya ben randevuya gidip bebisi her goruste heyecan yapiyorum sabirsizlaniyorum:)
4 ayimiz var daha hamilelikte cok guzel oynamalari filan ama insan biran oncede kavusmak istiyor dimi :))
Benim de bu günlerde öyle ve hiç bir şeye bağlayamıyorum... Diğer günlerden farklı şeyler yemiyorum..
Sanki midemde kalıp taşlaşıyor yediklerim ve buna rağmen her şeyden de canım istiyor... Hamilelik boyunca birkaç kez daha omuştu böyle...
2 bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş;
- Sen eykek bebek misin kız bebek mi?
Öteki;
- Bilmiyoyum, nasıl anlayız ki?
Diğeri;
- Ben biliyoyum akıllım demiş ve
Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış veeee
gülümşemiş.
- Sen kız bebeksin bende eykek
Öteki;
- Ama neyeden anladın?
-Çok kolay akıllım senin patikleyin pembe benim kiley mavi....
DEMETcin gozun aydin canim inanki cok sevindim. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ins.
kizlar bizde dr dan geldik hem iyi hemde biraz cansikici haberlerim var
bugun doppler yaptirdim Aysecim tesekkur ederim sana beni yonlendirdigin icin ben bilmiyordum doppleri
heryerine bakti tek tek parmaklarina kadar saydi butun organlari iyi cok sukur haftasinda hepsi bacak boyu 1 hafta ilerde cikti
hersey iyi dedi dr ucretide 150 tl civarina denk geldi cinsiyetinede erkege benziyor dedi bu sefer. yine kesin demedi
bizde artik oglumuz diye sevicez degisiklik olmazsa tabi:)
neyse gelelim can sikici habere bugun seker olcumu yaptirdim ve 160 cikti 140 max limitmis
kizimda sekerim yoktu normaldede seker olan biri degilim ama niye boyle oldu son gunlerde hamurisi cok yedim ondan mi acaba?
canim sikildi hic beklemiyordum. pazartesi tekrar test yapicak 2-3 kere kan alicaklar sanirim birseyler icirerek.
bu arada kuzucuk 600 gr olmusboyu belli degilmis. tetonoz asisinida normalde burda yapmiyorlarmis
ama eger istersek 28. haftada yapiyorlarmis birde dogum zamani. burasi temiz diyor dr sanki bizim ulke pis yani o
onlem en nihayetinde. ben yinede yaptiricam.
dogum sekli hakkindada sormadim zaten basimda agrimisti.
sonra kizimi dr a goturdum bagirsak kurdundan suphelendik oda ilac verdi kocaman hap
zor icirdim valla. iste boyle kizlar ya
sekeri yuksek cikn varmi ?
Günaydın kızlar... Güzel huzurlu sağlıklı mutlu haberle dolu bir gün olsun inşallah...
Bir cumartesi ve kızımla kalktık geldik işe.
Yarın pazar ya
Güzel güzel kahvaltılar, gezmeler tozmalar, yatış...
Mide sıkıntılarından söz edilmiş evet bende de var bu aralar bir şeyler... Kramp gibi.
Birde şunu fark ettim. Bu bebişlerin gün geçtikçe tekmeleri güçleniyormaşallah Yarabbim.
Birde benimki bir şey var onu yiyince hareketleniyor
+
Dün babamız kulağını dayadı dinledi. Kalp atışı duydum gibi dedi ama duyamaz dimi kızlar.
Birde steteskop alalım diyor onla duyulur mu? Duyulursa alayım hakikaten
+
Göğüs ağrısı yaşayan var mı hala? İşten gelip sütyeni çıkarınca dünyanın en özgür insanı gibi hissediyorum kendimi.
Ama el değmiyor o kadar acıyorlar ki hep... Sizlerde durum nasıl?
Ayse cim tesekkurler canim bende artik dikkat edicem yemegime bu bebekte hamurisine cok yuklendim hemen kesicem artik. off en cok ta su tatlilardan uzak durmak zor olucak.demekki yas gecmeye baslayinca boyle seyler oluyor
30 uma az kaldi. 4 ay sonra. ins nasip olursa 35 e kadar 3. de dogururum yoksa 35 ten sonra baya sorun cikar bende diye
dusunuyorum.
kizlar ya ben randevuya gidip bebisi her goruste heyecan yapiyorum sabirsizlaniyorum:)
4 ayimiz var daha hamilelikte cok guzel oynamalari filan ama insan biran oncede kavusmak istiyor dimi :))
Ben de bebek bezinin yanlarını kesip pedin büyük boyunu icat etmiştim... Hasta bezi almıştım çantama ama altımda çok rahatsızlık verdi... İncesi miydi bilmiyorum ama...
DEMET cim çook sevindim ya.. Eşime bile anlatmıştım senin durumunu.. O da KK e girmemi istemediğini söyledi...
Üzülüyorum vakit kaybediyorum diye.. Psikolog olunca ona göre değil böyle şeyler...
yaş ilerledikçe gebelık daha da zor oluyo maalesef hele bı de su testler yas faktörü vs
vs çok gecıktırmemk laızm bakaım ben de aralıkda 25 i bitiricem 27 de bı dene daha yapsam
bi de 29 da iyi bence olur
Kizlar ben simdiden korkmaya başladım her hareketini hissediyorum normaldede göbeğim yoktu ondan herhalde kızımda bile bu kadar cok net hissetmemeistim.kizim doğduğu gün bile cooook hareketli bir bebekti hastanenin maskotu olmuştu hemşireler bile şaşırmıştı isin var senin diyorlardı:)) hakikatende öyle devam etti bundada hep dua ettim allahım nolursun tabiikiii önce saglik ama sonrada nolursun biraz uslu bebek olsun.minnacık daha yavrum ama hareketlerinde zipliyoruum artık cok güçlü bu yavv:))ama babasının elini hissedince bı sakinlik dinginlik geliyor bebişine.ben yinede kendimi hareketli azcikta yaramaz bı bebeğe hazırlayayım dimi?
Benimki de duyulmuyor kız eşim duymak istediği için duymuştur.
Çok sağol canım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
Amin Rabbim göstermesin bir daha...
Amin yardımcısı olsun Rabbim...
Peki bu göğüs ağrısını sütün olacak şeklinde yorumluyorlar bazıları ( Lütfen göğüsleri ağrımayan anneler panik yapmasın bilmediğimden soruyorum ) Süt kanalları çalışıyormuş doğru mu?
Benim adet dönemimde de çok ağrırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?