2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın kızlar bugün adanadayız inanılmaz bir sıcak var anlatamam. ayın 5 inde dktra gittiğimde harekeylerini tamda hissedemiyorum aaba bağırsak hareketimizide diye karıştırıyrum demiştim. şimdi ise dışardan net bir şekilde hissedliyr resmen gezenti bu. demir ve kalsiyum kullanmaya başladım bide çatlaklar için krem kullanmaya başladım daha yeni nun öncesinde masj yağı kullanıyrdum şimdi ise eczneden aldım başka bir krem öve öve anlattı eczacı ama görcez bakalım. dün mersinde 15 dakika denize girdim hemen kurulandım korktum açıkcası ama bizmi pimpirikliyiz bilmiyrumki. bu arada bebeiş bende inanılmaz bir hararet yapıyr sürekli su içiyrum ve resmen yanıyrum.geri erzurmamı dönsem nedir.

Kızlar benimki duyulmuyor :44:

Benimki de duyulmuyor kız eşim duymak istediği için duymuştur.

Çok sağol canım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
Amin Rabbim göstermesin bir daha...
Amin yardımcısı olsun Rabbim...

Peki bu göğüs ağrısını sütün olacak şeklinde yorumluyorlar bazıları ( Lütfen göğüsleri ağrımayan anneler panik yapmasın bilmediğimden soruyorum ) Süt kanalları çalışıyormuş doğru mu?
Benim adet dönemimde de çok ağrırdı...

Son düzenleme:
:) aman saglikli olsunda peslerinden kosucaz artik napalim. bende hazirlasam iyi olucak kizim cok sakin sessizdi ama bu hakikaten farkli yani bebek oynamasina doyurdu beni kuzucuk zaten hamilelligin en guzel yani da o oynamalar :)
sagol canim ins. bende gogus acisi bazen oluyor ucunda ama ben sutyenle daha rahat ediyorum pamuklu bir emzirme
sutyeni aldim cok rahat ettim
seni coooook iyi anliyorum ay ben neler yasadim. yapmadigim sey kullanmadigim gaz ilaci damlasi kalmadi
hep acaba acmi diyordum ebeye soruyorum ayda bir kilo almis ac olmaz diyordu kafayi yiyecektim en son cingene besigi kurmustuk eve valla o kadar agzim yandiki ben bu yaz koyde kiraz cekirdegi yastigi yaptirdim onu tabi unuttum orda anneme yollaticam
ins bu bebekte olmaz ama her ihtimale hazirliyim kendimi dedim. bebek aglayinca insan kendini cok caresiz hissediyor
birde ilk bebek hakikaten panik oluyorsun. ben zaten soguk kanli degilim ama biraz daha tecrube kazandim en azindan:)
yeşim83 oglun olacagı kesindir artık gözün aydın.saglıcakla al kucagına inş.
5 aylık bebegin herşeyi belli artık hala nasıl erkege benziyor diyor bu doktorlar ben anlamıyom yaw.

bende anlamadim canim pipisinide gordu aslinda testis diye esimede gosterdi yuvarlari ama %100 demiyor cok saglamci bir
dr um var sanirim. neyse zatn ben kiz fikrinede gecen ay alismistim. sadece insan oglum yada kizim diye sevince tam tersinide ogrenince bir saskolozlasiyor yoksa oglanda benim kizda:)

Ayse cim tesekkurler canim bende artik dikkat edicem yemegime bu bebekte hamurisine cok yuklendim hemen kesicem artik. off en cok ta su tatlilardan uzak durmak zor olucak. demekki yas gecmeye baslayinca boyle seyler oluyor
30 uma az kaldi. 4 ay sonra. ins nasip olursa 35 e kadar 3. de dogururum yoksa 35 ten sonra baya sorun cikar bende diye
dusunuyorum.

benim daha önce nette okudugum bilgiye göre
hamilelikte östorojen ve progesteron hormonları(yalnış hatırlamıyorsam ) memede süt kanallarının büyüterek gögüsleri şişiriyormuş.
buda agrı sızı yapabilirmiş.bu agrıları ilk kez hamilelik yaşayanlar daha fazla hissedebilir.
bu iki hormon hamiellikte fazla salgılanarak anneden süt üretilmesini engelliyor,bebek dogduktan sonra bu hormonların sveiyesi azalıyor ve anneden süt gelme başlıor.
yani şuan süt üretimi hakkında bişi sölemek yalnış olur.bebek dogdugunda gögüs agrısı yaşamayanlardanda süt gelir

evet haklısın Rabbim bize cocugu layık görmüş cinsiyeti cok önemli degil.bana kalsa dogumda ögrencektim cinsiyetini.
eşimin ısrarı üzerine gittim doktora.en son gittigimizde %100 deyince artık isim filan düşünmeye ciddi anlamda başladık,bi kac kıyafet filan aldım.

sagol canim ins. bende gogus acisi bazen oluyor ucunda ama ben sutyenle daha rahat ediyorum pamuklu bir emzirme
sutyeni aldim cok rahat ettim

Evet aslında onları kullansak iyi olur. Pamuklu...

Hım...
Ne kadar ilginç ya.
Tabi ki ağrısı olandan da geliyor olmayandan da.
Hepimizin bol bol olsun inşallah :)

kizlar ya ben randevuya gidip bebisi her goruste heyecan yapiyorum sabirsizlaniyorum:)
4 ayimiz var daha hamilelikte cok guzel oynamalari filan ama insan biran oncede kavusmak istiyor dimi :))

kizlar ya ben randevuya gidip bebisi her goruste heyecan yapiyorum sabirsizlaniyorum:)
4 ayimiz var daha hamilelikte cok guzel oynamalari filan ama insan biran oncede kavusmak istiyor dimi :))

ben ilk hamileligimde bian önce dogsun diye sabırsızlanırdım
annelik duygusunu kızımda doya doya yaşadım halada yaşamaya devam ediyorum
ama bebegi içinde hissetme cok farklı bişi ,bunu yaşamak insanın ömründe sayılıdır.
3.cocugum olurmu olmazmı bilmiyorum, ama 2 tane yeter düşüncesiyle birdaha bu duyguyu yaşayamıyacagımdan şimdilik dogması için sabırsızlanmıyorum :)
onun şuan kıpıtısını ,ilerki dönemlerde hıckırdıgını dahi hissetmek harika bişi.tekrar o dogum anını yaşamak filan muhteşem
Allah herkese bu duyguları yaşatsın inş.kimsenin kucagını boş bırakmasın.

aynen öyle canım..ben pazartesi doktora gideceğim..ilaç isteyeceğim o zaman bu böyle olmayacak çünkü..akşam tarçınlı ılık süt içtim biraz iyi geldi ama başka şeyler yiyince tekrar başlıyor..

süperrrr çok tatlı...

gözün aydın maşallah seninki tam tosuncuk..tombiş tombiş olmuş maşallah..şeker konusuna gelince yediklerine dikkat edersen sorun olmaz herhalde..

aynen öyle canım bende kızımla işe geldim..evet tekmeleri nasılda güçlendi, daha net hissediliyor..kızım bir tekmeliyorki valla..babamızda hissediyor çok mutlu o yüzden..kızıyla bir iletişimi var anlatamam..gördükçe duygulanıyorum..eşim kalp atışı duymuyor ama Elifimin yerini tespit ediyor..bak kızım burda diyor ordan tekme geliyor, çok tatlı ya..az kaldı yavruma bir kavuşsam inş..
göğüs ağrısı bendede var canım..çok acıyorlar valla..ne yapacaz bilmem

yaş ilerledikçe gebelık daha da zor oluyo maalesef hele bı de su testler yas faktörü vs

vs çok gecıktırmemk laızm bakaım ben de aralıkda 25 i bitiricem 27 de bı dene daha yapsam

bi de 29 da iyi bence olur

ya ben de hep hemen olsun hemen gelsın dıyordum diğerlerinde sımdı de ara ara sabırsızlandıgım

oluyor ama ınsan sonra hamılelıgı de özlüyo onun ıcın taıdnı cıkarmaya calsııyorum

bu sefer sabırsızlanmıyorum sağlıklı olsun gunu gelınce gelcek nasısla Rabbım sağıkla kavustursun

canlarım günaydın ve tekrar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ve amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz minişlerimize biz kaç haftadır yarım yamalak uyuyunca bugün bebiş acıkmasa bide babası ikidebir arayıp hap iç doyur oğlumu diyip durmasa akşamaa kadar uyuyacaktım sanırım ay rabbim kimseye dert vermesin bi uyumuş bi uyumuşum şimdi de neyapcam diye saf safım :)

canım sizleride üzdüm ama bu kandan bakılan bideğer diye çok korkmuştum ve bu forumlar erkek lere göre değil :) benide başta biri üzmüştü eşime anlatmıştım oda insanların derdi dolu çatacak kişi arıyolar sen nediye girip moralini bozuyosun diye yasaklamıştı ama sonra bak herşey konuşuluyo diye göstermiştim ozaman lar ayşeden bahsetmiştim herkezin bizim gibi kayıpları olduğundan bana iyi geldiğinden bide ben bebişi göremeyip burda yazınca yorumlar moral verici olunca değişmişti şimdi yazdın mı kk na diye soruyor :)

valla ben 27 yi bitirdim 28 den gidiyorum daha ilk bebiş..bende daha kızım gelmeden 2. planları yapmaya başladım..fazla geç kalmadan düşünmek lazım..valla kızım 1 yaşına gelsin kardeş istiyorum..ikisi biraz büyüdümüde 3. inş..şimdilik 3 düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem..

ay yerim ben ohareketli minişleri azcık yaramazda olsunlar pekde uslu kuzu nasıl olurki benim miniş te pek uslu duruyo anneyle babaya çekerse uslu olur dayıya çekerse felaket usluymuş ama amcaya çekerse milleti kapımıza toplarız herhalde amcada felaketmiş
ya bide biz karı koca etçiliz bu miniş vejetaryanmı olcak ne hiç et yiyesim yok ve süt ürünleri bu sabah ikea katologu gelmiş onda haşlama tenceresindeki bürüksel lahanasını bile olsada yesem diyosam benim gibi etçil bi kadın korkuyorum bu bebişten kız olsa neysede oğlanın vejanıda nasıl olurki :44:

canım ya bende bu süt oluyormuş olayını duymuştum ağrılar oluyordu zayıfladım derken sanki onlar büyüdü eh zaten var daha da büyümesin daha şimdiden de süt olmasın diyodum arada kocişte elleşiyo onada kızıyorum hem acıyo hem bişeyler gelir diye ama şimdi biraz iyiler gibi

merabalar

dün 4 lü testimizin sonucunu gösterdik rabimme şükürler olsun temiz çıktı ...büyüksün rabbiim ...doktor testin tertemiz aylık kontrlle gelmeni öneriyrum dedi
bende renkli olucakmı dedim tabi dedii
sizmi bakıcaksınız dedim devlette yaptrabilirsin sonucuna bakarım dedi :))
bende burda girersem siz mi olucaksınız dedim evet dedi :)
benim uygun fiyatlı bi yer bulmam lazım perinatolog olsun dimi yani doktrumdan çok memnunum ama bu işte uzman olduğunu sanmıyrum

kızar nisaya giden vardı sanırım nekadar ve perinatolog mu bakıyo

maşallah kuzuna 4lüde demi bu ay bizim niye aklımıza gelmediyse dün doktorda cumaya gidecekti sanırım
doktoralrı incelerken birinde 4boyutlu ve doğduklarındaki resimleri koymuşlar ay aynılar nasıl şirin son aylarda kime benziyor diye girenler varmış aman doğsunlar pıtırcıklar da sıkıştıralım yada azcık daha dursunlarda uyuyalım :) uykuya doymamışım bugün ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…