2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benim evimde yerden ısıtma canım baya sıcak oluyor..sağlık bakımından yün yorgan tavsiye edildiği için onu tercih ediyoruz..birde ilk torun annem çok heves ediyor bende kırmak istemiyorum..ama ince bir yorgan düşünüyorum ki dikilmişken kullanayım..

valla Almanyada güneş gördün mü değerlendireceksin canım..okullar açılana kadar gezin bol bol..

normal beldi. yuksek bel degil..sezeryan tam bikini bolgesi bitiminde oluyo. eger alinacak pijama kilot gibiyse zorlar tabii. benim giydigim nerdeyse gobek deligime geliyodu ve cok rahat ettim

yaw sayfaya konulan pijama resminde düşük belli modele göre yorum yaptım ben.o modelin dikişe gelme ihtimelinden bahsettim
sen yüksek belli giydiysen sorun olmadıysa bundan banane ki. bidakine aynı modelden yine alır giyersin

Son düzenleme:

bakalım merak ettim şimdi inşallah bu kez sorunsuz geçer canım... walla benim kız böle hareket etmeye, tekme atmaya devam ederse bende gider erkenden alın hocam bunu derim herhalde :):):) şaka bi yana sağlıklı olsunlar da gerisi boş... şuan hazırlık telaşıyla geçio zaman ama herşey hazır olunca sabırsızlanmaya başlicaz herhalde ilk bebiş, iki taraftan da ilk torun heyecanla beklenio cimcimem
ohhh ne güzel üç kardeş olcaklar bayılıorum kalabalık çocuklu evlere, gerçi sana zor oluyodur ama :):) sende kendine, bebişine ve evdeki diğer iki meleğine iyi bak canım

Allaha şükürler olsun canım benim..inan o kadar sevindim ki içim kıpır kıpır oldu..gözlerim doldu..sevinçten ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..gözün aydın canım..umarım hayırlısıyla kavuşursun bebene..

bugün cuma yarın tatil ve ben pazartesi izine ayrıldım tatile gidiyorum

oh ne güzelll..iyi tatiller canım..

canım hayırlı olsun bak odurumda bile beslemişin bebişi bizde güya 4boyutluya girdik ama heryerini gösterdi 2boyutluda ne bizim ne doktorun aklına gelmemiş 4boyutluda bakmak çıktık yemek yedik kendimize geldik kocaya diyorum ee niye hiç bakmadık kuzuma neye benziyor ay Allah şükür düzgün ve sağlıklılar ya ama hiçmi akla gelmez :)

kızlar iyi dileklerinize teşekkür ederim sona doğru gelince acık muhabbete ediyo olcam ama

hmmm ikiniz de ince yün yorgan diosunuz yani :) annem de yapalım mı die sormuştu gerek olmaz sıcak olur demiştim... biraz daha düşünim bari :)

ayyy allah korusun yastıktan mı boğulmuşlar :2::2::2::2::2:

Demetçim bak dualarımız boşa çıkmadı, ne güzel! Herşey güzel gider inşallah bundan sonra da ve miniğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına. Oğluşlarımız gelse de şöyle bi kıskandırsak babaları diy mi
Gerçi büyük konuşmim, bizim kız olma durumu da çıktı en son ya. Yine de oğlum oğlum diyorum, alıştım yani.
Senin de yakışıklı oğlun, sağlıklı bi şekilde büyür inşallah ve annesine çok düşkün bi bebiş olur!
İzmir'e selamlar. Haftaya tatile gelicez Seferihisara da özlem gidereyim azcık.

Oooo süpermiş mandalina! Haftaya ben de tatile çıkıcam. İkimize de iyi tatiller o zaman...

Ablacım çok sevindim ya çok şükür. :))
Hadi geçmiş olsun. :)

sağol canım inşallah sorunsuz güzel geçer

canım bu güzel haberlerini alınca öle mutlu oldum ki gözün aydın maşallah bebişine inşallah kalbindeki açıklık da kapanır, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder

teşekkürler sanada iyi tatiller ozaman uni bol eğlenceli güzel bir tatil olur inşallah bende izmirde olacam :))

hmmm ikiniz de ince yün yorgan diosunuz yani :) annem de yapalım mı die sormuştu gerek olmaz sıcak olur demiştim... biraz daha düşünim bari :)

ayyy allah korusun yastıktan mı boğulmuşlar :2::2::2::2::2:

evet canım ince olmak şartıyla yün yorgan..birde uzmanlar 1 yaşına kadar yastık önermiyor bebeklere..yaşından sonra canım..genelde kullanılmaz yastık etrafında dikkat etmedin mi hiç??

çok çok çok sevindim.hele sen nasıl rahatlamışsındır kimbilir.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

anladım canım hava almak ıyıdır gez dolaş tabıı yaa ınsan evde dur dur sıkıntıdan ateşi cıkar valla :)

Allah korusun maşallah atlattın Rabbim bi daha yaşatmasın :)

valla atlattımmı atlattmadımmı bilmiyorum.1 hafta sonra kendi kontolum var tahlil yaptırıcam bakalım.bu süre içinde hiç tahlil yaptırmadım kötü çıkarsa moralim bozulmasın diye.

ya evet yadiklerim sadece ona gidiyo demekki ben hala aynıyım:)

teşekkürler sanada iyi tatiller ozaman uni bol eğlenceli güzel bir tatil olur inşallah bende izmirde olacam :))

oohhh mandalina gez bakalım bizim yerimize de :):) iyi tatiller canım sana :):) izmire kadar gitmişken bak bakalım satsumalar çıkmış mı yoksa tüm topik toplanıp seni yicez

oohhh mandalina gez bakalım bizim yerimize de :):) iyi tatiller canım sana :):) izmire kadar gitmişken bak bakalım satsumalar çıkmış mı yoksa tüm topik toplanıp seni yicez

satsuma neymiş ddiye baktım google amcadan anladım neymiş bildiğim kadarıyla önce rize de çıkıyor sonra akdeniz ve egede emin değilim ama

heheee eğer çıkmışsa hepinize birer tane kargolayım :)))

evet canım ince olmak şartıyla yün yorgan..birde uzmanlar 1 yaşına kadar yastık önermiyor bebeklere..yaşından sonra canım..genelde kullanılmaz yastık etrafında dikkat etmedin mi hiç??

ettim de kimine göre deişio canım.. kimi kullanıo kimi kullanmıo kafam karıştı.. ama bir beş altı aya gelene kadar kullanmicam bende öle düşünüorum yani.. kimi de şu boğulmaları önleyen yastıklar var ya onlardan kullanıo hemen ilk aydan sonra.. ondan karıştım biraz...

ınsallah canım daha ıyı olduguna göre atlatmıssın ıns tahlıl yapıldıgında

tahlşıller temzıcıkar canım sen de daha da rahatalrsın böylece :)

iyi tatillerr canımm :)

Son düzenleme:
Bebeğin hareketlerinden hala eser yok pufff !!!

:) kız tontiş anne doktorun demedimi normalde 20ci hafta ama ben tontiş olduğum için 22haftada diye bende 2gün acık çırpınma ve luk diye bişeyler hissetsemde anlamıyorum ay tembel benim oğluşa çıkınca da uslu olsun tembel değil
ay bizim babişte göbüşe dayıyo stateskopla dinlemişler dedim gece gece hemşiremiz var apt ona gidip isticekmiş ne duycaksa daha ben hissetmeden

satsuma neymiş ddiye baktım google amcadan anladım neymiş bildiğim kadarıyla önce rize de çıkıyor sonra akdeniz ve egede emin değilim ama

heheee eğer çıkmışsa hepinize birer tane kargolayım :)))

ben izmirde önce çıkıo die biliodum ama google amca daha iyi bilir tabi.. önce rizede çıkıosa iyi yakın bana antalyada kuzenim war geçen gün ona sordum daha çıkmamış hale gidim bakim dedi yok gerek yok uğraşma dedim...

canım ya 200 kişi olduk mu topikte o kdr şeyi nasıl kargolarsın :):):) ayy yine aklıma geldi ne yesem şimdi dolaba bi saldırim bakim benim meyveci kociş neler almış ne var dolapta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…