2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yanıldıgımız nokta bu işte döl de senın değil yatak da çocuk da hepsi emanet ve sana emanet

olarak verilen üzerinde tasarruf hakkın yoktur...çocuk hem lütuf hem sorumluluk hem sınavdır

böyle bir ayrıma giriyor olman dahi bu sınavda kötü not almana sebep olur...

sen bazı değerlerin özüne saygılı olursan biz de senin söylediklerine saygılı oluruz fakat hakikatı

yalanlayan kişiye gösterilen suskunluk saygı değil korkaklıktır ancak...kelime oyunu yapmayalım

Canım maşallah sübhnallah oğluşuna Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallah :) rica ederim

şeker ciddi canım dikkat et aman yemene ıcmene

kansızlık cok fena yaa ben de kan degerlerımı yukseltmeye calısıyorum

bebıslere kan lazım...bebegın buyudukçe cıkıyrodur belkı de canım karnın anatomik yapıya göre değişir

bence canını sıkma sen dengeli beslenıp dengeli kılo alıosan karnın cıkıversın olsun

Günaydın kızlar nasılsınız biz gene geldik işe kızımla zor çıktık babamızın koynundan :)

son bir haftadır geç kalıyorum hadi hayırlısı bakalım :)

bu arada herkes mideden şikayetçiymiş kızlar gebelik de reflü sıkıntısı çok yaşanıyo

daha önce bahsetmiştim zaten gecen hamılelıgımde de bu seferkınde de stratejik

davranma sonucu reflüye yakalanamdım ama yakalnmış olanalr için çok gec

sütle mütle olmaz kızlar doktorunuza danışın ve gaviscon alın için düzleiceksınız

sonrada yeme yatma düzenınızı ayarlayıp bır daha reflüye yakalanmazsınız

yani bir de şimdi göbüş küçük mıdemıze dayanmıyor siz sonrakı haftaları gorceksınız

nası dayanıyo mıdeye o zaman reflüden kaçmak zor ok ama bari şu zamanlarımızı rahat gecırelım :)

günaydın canım bende dedım haftasonu nıye erken kalmış:)ben evdeyım ama uykum kactı bı süt içtım öyle oyalanıyorum.koja hor hor uyuyor valla 1 e kadar da uyanmaz allahtan ınternet dıye bişey var bugun yıne mobılya bakalım dedık ama ben 4d usgyı bekleyelım dıyorum cıcılerınıde almayı azalttım.sonucta kız olursa etekler pembeler süsülü seyler almak ısterım 2 doktor erkek bı radyolog kız dıyınce beklemeye aldım.acaba hangısıne güvenılır:)sonra kızıma arabalı mavılı seyler gıydırmıyım:)

ee cumartesi çalışıyoruz ya öğlene kadar daha doğrusu çalışmıyrouz boş oturayım

diye gel diyolar sanıyorum :) hafta içi bile işim olmuyo kaldı ki haftasonu :)

benım koca da uyyo memur olmanın dayanılmaz hafifliği :)

canım evet ya cınsıyetı kesınlessın de öle al bence de :) hem daha zaman var nasılsa

:)))Saol sekerim.ne bilim kafam karıştı herkes farklı isimle söylüyor ayrintiliyi.aklimda kalacağıma ayse içerdeyken soriim dedim.:)

eheueheu anladım canım :) evet herkes farklı bişey diyo yaa hatta

muayenehanedekı sekreter bile biz de renklı doppler var ayrıntılı usg yok dio e ıkısı

aynı dıorm aaa öle mı dıo :S şaka gibi :)

Kizlar ben simdiden korkmaya başladım her hareketini hissediyorum normaldede göbeğim yoktu ondan herhalde kızımda bile bu kadar cok net hissetmemeistim.kizim doğduğu gün bile cooook hareketli bir bebekti hastanenin maskotu olmuştu hemşireler bile şaşırmıştı isin var senin diyorlardı:)) hakikatende öyle devam etti bundada hep dua ettim allahım nolursun tabiikiii önce saglik ama sonrada nolursun biraz uslu bebek olsun.minnacık daha yavrum ama hareketlerinde zipliyoruum artık cok güçlü bu yavv:))ama babasının elini hissedince bı sakinlik dinginlik geliyor bebişine.ben yinede kendimi hareketli azcikta yaramaz bı bebeğe hazırlayayım dimi?

Günaydın kızlar... Güzel huzurlu sağlıklı mutlu haberle dolu bir gün olsun inşallah...
Bir cumartesi ve kızımla kalktık geldik işe.
Yarın pazar ya
Güzel güzel kahvaltılar, gezmeler tozmalar, yatış...
Mide sıkıntılarından söz edilmiş evet bende de var bu aralar bir şeyler... Kramp gibi.
Birde şunu fark ettim. Bu bebişlerin gün geçtikçe tekmeleri güçleniyor maşallah Yarabbim.
Birde benimki bir şey var onu yiyince hareketleniyor

+

Dün babamız kulağını dayadı dinledi. Kalp atışı duydum gibi dedi ama duyamaz dimi kızlar.
Birde steteskop alalım diyor onla duyulur mu? Duyulursa alayım hakikaten

+

Göğüs ağrısı yaşayan var mı hala? İşten gelip sütyeni çıkarınca dünyanın en özgür insanı gibi hissediyorum kendimi.
Ama el değmiyor o kadar acıyorlar ki hep... Sizlerde durum nasıl?

babası elleyınce sakinleşen bi benimki değil demekki :) bızım bebıs de öle eşim elini

koyunca bi uslu hareket bile etmiyo..sakinleşiyo mu yabancılıyo mu bılmıyorum :)

canım kzıkardeşim hamıleyken yegenımın pek hareket etmedıgını söyluyordu ama doğdugunda

çok hareketli bi bebekti...hala da öyle...yani anne karnındaki hareketlerle doğduktan

sonrakiler arasında bi bağ kurulabilir mi bilmiyorum..rahatsızlıkalrı olmasın da canım

bi de gazlarını çıakrsınalr bizi zorlamasınalr nütfen en çok kolik sancıalrından ağlıyorlar

Günaydın

canım kulağını dayayarak 28. haftadan sonra kalp atısını duyabilceni söyluyo drlar

ama steteskopla 20. haftadan ıtıbaren dınleyebılırsınız....yalnız once kendınınkını dınle

tavsıyem..yoksa karısıyo :) eşim karnımı dınleınce gup gup die su sesi geldiğini söylüyo :)

göğüslerim ağrımıyo ama ben de çok sıkı bi sütyen kullanamıyorum boğuluyorum sanki

böle az alstiği gevsemısleri kullanıyorum napim daraltıyo beni

bi yerde okumustum hafıfte olsa duyulurmus dıye ama denemedım:)steteskopla kesın duyuluyor alın doktorculuk oynayın:)eşim dün akşam elını koydu karnıma sıpa baya güçlü tekemıyordu üzerımdekı atlet oynadı resmen.eşimde dıyo aşkım acıtmıyor dımı senı:)ayy dedım böyle şiddete can feda:))

Evet ayse benim kızda kolikti doktor koligin alası sizinki diyodu ilk cocuk cok acemisin bebeği anlayamıyorum gercekten boyle yazmakla olmuyor keske karşımda olsanda sana uzun uzun anılarımı anlatsam konuşacak cok şey var puufffff yarama bastiiiin.yavrumu aglatmamak için elimden geleni yapıyordum (he bide buarada esim haricinde kimse yok bana yardi edecek)bı gün doktora gittiğimizde cocuk aglamaktan nerdeyse fıtık olacakmış dediğinde tamam artık benim psikolojiyi duşun ben bı cocuğa bakamıyorum iyi bir anne değilim Lohusa psikolojisi berbat bişey.allahım herseyine raziyim bunlarada şükür ama dua ediyorum insallah kolik olmazzz insallah.

Aa çok sevindim :) demek duyuluyor steteskopla :)

Hıh birde su sesi geldiğini eşimde söyledi.

Bence en iyisini yapıyorsun. Aslında eski sütyenler varya hani onlardan takmak lazım.
Bunlar daraltıyor adamı.

Ayşe, Rabbim çok büyük. Elhamdülillah bu günüme (günümüze) nefes alıyorum... Çok zor günlerdi...
Şimdi de aklıma geliyor zaman zaman zeynepfaz mıydı? O ne yaptı acaba?

Son düzenleme:

Kızlar benimki duyulmuyor :44:

Doktorculuk demek
Ya ben yakalayamıyorum bir türlü. Benle oynuyor kızım.
Tam tekmeliyor. Hemen açıyorum karnımı. Çıt yok
Tam kapatıyorum bir daha tekmeliyor cadı...

Ay şiddetin en tatlı hali.

Son düzenleme:

evet canım biz duymuştuk :)

ya fesleğen biliyo musun yazdıkalrını okuken demın içimden şükürler olsun ya dedım bak

hersey düzeldi eşiyle arası ne akdar güzel Allahmuhabbetlerını arttırsın dedım ıcımden

yazıcaktım ama sorna vazgectım :) sen şükrediyorum zor günlerdi deyıcne yazayım dedım

hersey duzelıyormus demekkı Rabbım bir daha yasatmasın...evet canım zeynepfaz

bilmiyorum ne yaptı :26: Allah yardımcısı olsun

canım çok zo r çok gaz sancısı fena bişey tabıı yenı anne tecrubesız fln olunca da

böle olması normal ama nerden biliceksin ki...lohusalık psikolojısı iğenc bişey

doğumdan korkmuyorum o ruh halınden korktugum kadar inşallah kolayca atlatırız...

tabıı canım hersey yazıalrak anatılmıyo maalesef insan bi bebeği büyütene kadar neler yasıyo

neler öğrenıyo değil mi :) Allah yardımcımız olsun....benım doğum sornası bebek bakımı ile

ilgili bilgim çok az annem kardeşim kayınvalıdem var sağolsunlar yardımcı olurlar ama

bakalım nası olucak...ben afedersın çok gaz sıkıntısı yasıyorum metabolizmam öle maalesef

naparsam yapayım değişmiyo ıns bebegım benım gibi olmaz :18:

kaçıncı haftalarda tahminde bulunulmuştu cinsiyet için?

Göğüs ağrısı yaşayan var mı hala? İşten gelip sütyeni çıkarınca dünyanın en özgür insanı gibi hissediyorum kendimi.
Ama el değmiyor o kadar acıyorlar ki hep... Sizlerde durum nasıl?

ben kızıma hamileyken cok fenaydı ,dedigin gibi el degmiordu ve şişmişlerdi
bol sütyen takıyordum ,sütyensiz yattıgımda bende daha cok agrı oluyordu nedense

bu hamileligimin başından beri gögüslerimde hiç degişiklik olmadı.ne agrım var ne büyüme.

kızlar maşallah bebeklerinize baya hareketlenmişler
bende şikayetciydim hiç hareketli degil diye ama 10 gündür inanılmaz hareketli.dışardan da belli oluyor artık
özellikle çikolata yiyip sırtüstü yarım yattıgımda karnımda deprem yaşanıyor :)
eşime tekme atcak bak karnıma diyorum o baktıgında tık yokkk.cok enterasan cidden.

yeşim83 oglun olacagı kesindir artık gözün aydın.saglıcakla al kucagına inş.
5 aylık bebegin herşeyi belli artık hala nasıl erkege benziyor diyor bu doktorlar ben anlamıyom yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…