2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın canım.uyuyamadım ben. zaten çok sık uyuyamıyorum.şimdi bir arkadaşın öldüğünü gördüm. hamileyken ölen bu 2. gördüğüm kişi. insan korkuyor. umarım mekanı cennettir. çok üzüldüm

hatırladığım kadarıyla betülün hamilelik dışında başka bir rahatsızlığı vardı kızlar.hastanede yattı bunun için bikaçkere hatırlarsanız.bebekle beraber vücudu hastalığa direnemedi heralde.ne hastalığı olduğunu hatırlayamadım,yazdığı cevaplara baktım az önce lupus hastalığı sayfasına çok cevaplar yazmış.sanırım hastalığı buydu.ilk defa duydum bu rahatsızlığı..rabbim ailesine sabır versin..mekanı cennet olsun..

Son düzenleme:

Rabbim rahmeti eylesin ins, suanda yattigi
yeri cennet bahcesinden bir bahce etsin. Ailesi ve yakinlari icin zor bir imtihan=( dayanabilecek güc kuvvet versin Rabbim ins

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Rabbim gerisinde bıraktıklarına sabırlar versin inşallah. Mekanı cennet olsun.

şok oldum. Allah rahmet eylesin. ne dicemi bilemiyorum

yaaa inanamıyorum yaaa.rabbim mekanını cennet eylesin.kalanlara sabır versin. 1 kızı vardı değilmi.yavrum ne büyük bir acı.ne diyeceğimi bilemiyorum.inna lillahi ve inna ileyhi raciuun.

Allah rahmet eylesin.Ben çok olmadı aranıza katılalı,bilmiyordum belkide arkadaşı ama çok üzüldüm.Allah ım kalanlarına sabır ve sağlık versin...Diyecek söz bulamıyorum ne yazıkki...

ne dicemi bilemiyorum Allahım rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum ...

Tuhaf geldi bana..... ?
Gerçekten doğru mu bu ?

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin...

başınız sagolsun cok üzüldüm (

Müslüman bir kadın, hamileliği boyunca, doğum yaptığı esnada ve çocuğunu emzirdiği sürece, Allah yolunda cihad edenler gibidir. Bu esnada vefât ederse şehîd sevabı alır.

inş betülde bu kutsal mertebeye ulaşanlardan.Mekanı cennet olsun.Allah ailesine sabır versin.

söyleyecek söz yok ben de kahroldum sohbetimiz olmadığı halde hele ki kızı eşi allahım hem de bebek beklerken allah sabır versin size ne acı ne büyük acı

aklımdan çıkaramiycam galiba... allah sabır versin yardım etsin ailesine çok çok üzüldüm çok kötü oldum

okuduğumu anlayamadım önce bebişi kaybetti sandım canım senin de başın sağolsun bayramda aileme gelsem uğramak isterim demiştim hep korkusu olsada enson doktorları bebek te sende iyisin demişti rabbim cenentine kabul etmiştir inşallah onu ama tatlı kızına hayırlar yazsın inşallah eşine ve siz ailesine de sabırlar versin hepimiz ve evlatlarımız da Allaha emanetiz

Sözün bittiği yer, mekanı cennet olsun, geride kalanlara Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…