2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm B12 yi de önermişti benim dr. her yerim ağrıyo ama ısrarla magnezyum kalsiyum vermiyor. daha erkenmiş.son aylarda vericekmiş.

b12 kramplara mı iyi geliyormuş.valla ilk kez duydum.tam olarak ne dedi doktorun b12 yi önerirken?

benimkilerde tam tersine oglum olmasını istemiyorlardı :))
kızıma hamileyken inş oglun olmaz demişler eşime neden böle bişi istiyorlar anlamış degilim
benim eşim ve kaynım sülaledeki 2 erkek.başka soylarını yürütecek kimse yok.amcalarının cocukları kız
kaynımın 1 kızı var.benimde kızım vardı oglum olcak şimdi.yani soyadını devam ettircek erkek şuan benim bebek
ben bu tarz şeyelre hiç önem vermem,onların soyları yürüsün diyede erkek bebek derdinde hiçç olmadım.
aksine soyları kurusun diye bi kız daha istiyordum:))
zaten planlı degildi hamileligimde.Alllah böle uygun görmüş oldu
yani demek istedigim soy sop olarak olaya bakıldıgında sevinclerinden havaya ucmaları lazımken onlar surat sallamışlar
anlamak güç.maksatları beni eşimden boşatmak filandı galiba

Son düzenleme:
benim ilk dogumum normal dogumdu cnm.gercekten cok memnunum normal yaptıgım için.alttan sadece 3 dikişim vardı.cok cabuk toparlanmıştım
ilk kez dogum yapacak arkadaşlarada Allah sancısız normal dogumlar nasip etsin inş.

Yeşim aldıklarını güle güle kullan cnm.hepside cok kullanışlı
türkiyeden kim getircek bebegin kıyafetlerini.kendin begenerek görerek alsan daha iyi olmazmıydı?

Son düzenleme:

aaa gercektenmi cok sevindim ben senin normal yapmaigini düsündüm allah hic yapmayanlarin yardimcisi olsun kolaylik versin insallah canim.evet insan cabuk toparlaniyor gercekten göbekte hemen gidiyor oda cabuk toparlaniyor.aminnn insallahhh canim..

selam kızlar duş aldım uyumadan size bı bakıp kacayım dedım malum yarın okullar baslıyor bızım etekler de zil çalıyor.bugun benım dogum günümdü kojamla baya bı gezdık bana oysho'dan polar sabahlık almıs,kışın bebegı emzırmeye kalkınca üşümeyeyım dıye.bı yemek yedık ama öle romantık bı yemek falan dııldı adanalı urfalı bı yemek:)bıraz yürüyelım dedık bebek arabası falan baktık benım bel agrılarım alarm verınce eve döndük.korka korka bugun tartıldım 3 haftada kac kılo almısım dıye cok sukur 1 kılo almısım:)sevındırık oldum acaba minigim kac gram aldı kontrolume 1.5 hafta var daha.öyle işte canlar umarım herkes ıyıdır gecmısı okumaya halim kalmadı tatlı ruyalar bıze tüm analara ve minık danalara:)

Son düzenleme:
canim bendede var agri ama sadece bacagimda seninki biraz farkli canim yani benim sirtim degil sadece kalcamin icine birsey saplaniyor öylece kaliyom cokk kötüü.insallah bir anönce atlatiriz bu agrilari..

Senin agri bacagin ic tarafinda bir agri galiba, ben onu taaa 14. haftadan beri cekiyorum, sol tarafta. Pantolon giymek icin sag bacagi kaldirip solun ustunde tek ayak ustunde dursam sanci olduruyor mesela. Basta hic gecmiyordu, sonradan gelir gider oldu, son birkac gundur cok kotu yine. Aynen bunu ceken bir arkadas daha var diger bir topicte, ikimize de doktorlar/ebeler normaldir sorun degil dediler. Magnezyum ligament agrilari icin iyi gelebilir ama bu tur agrilara faydasi olacagi supheli, bize vermediler. Beni rahatlatan tek sey basit esnetme hareketleri. Kendini zorlamadan pelvik hareketler yap (kalcan ile genis daireler cizmek gibi). Tesadufen kesfettigim bir esnetme var: sol dizi kirip sol ayagi sag dizin ustune yasliyorsun ayakta dururken. Sonra zorlamadan dizi disari dogru itiyorsun, ust baldirin ic kismi da esniyor. Bu olmasa da baska bir esnetme hareketi rahatlama verebilir. Bir de oturdugun yuzeyler farkettirebiliyor: calisma sandalyem cok agri yaparken koltuk rahat ettiriyor. Simdi misafirlikteyiz, buradaki koltuklar agriyi tetikledi resmen! Gecmis olsun umarim seninki de gecer veya azalir. En azindan bebege kotu etkisi yok diye kendimizi avutuyoruz, sen de oyle yapacaksin en kotu ihtimalle.

:

Ccanim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar ailenle mutlu saglikli huzurlu yillar gecirmeni dilerim,gözünden gülücükler gözlerinden sevinc kivilcimlari hic eksik olmasin canim benim iyiki dogdun nice senelere esinle bebisinle insallahhhh aminnn...

arkadaşlar merhaba ..ben de ocak annesi olucam İnşallah...bir avazda kurtulmanızı ve hayırlı evlatlar diliyorum......

canimmm yaaa valla cokkk ama cok sagol cevabin icin beni düsünüp yazman mutlu etti vallaaaaa..benim kalcamin icinde agri tam adim atacagim yada kalcacagim kalcama bir bicak saplaniyo hareket edemiyorum canim dedigin hareketleri yapicam cok ama cokk sagolasin tekrar tesekkür ederim.evet yaa bebekler iyi olsunda cekicez artik hersey bebisler icinnn..

saol canım çok incesin.inşallah hepimiz bebişlerimizle vve tüm sevdıklerımızle huzur ıcınde bır ömür geçiririz.bu sene sadece sağlık ve huzur istedim allahtan.sağlıkla benı ve tüm hamileleri allah bir avazda kurtarsın inşallah.

önemli degil insallahh aminnn...buarada ikimizde ayni burctaniz ayni aylarda dogmusuzzz..

Son düzenleme:
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

daha bir hafta öncesine kadar burdan yazılar yazdı bize iyiyim dedi..kahroldumm okuyunca başınız sağolsun Allah sizlere ömür versin..
bebeğiyle melek olup uçtu onlar..dularımız onunla..yüzünü görmedim arkadasımızın ama gözyaşlarımı tutamıyorum,mekanı cennet olsun..geride kalanlara eşine ve bir kızı vardı sanırım kızına Allah sabır versin..

Son düzenleme:

Ne söylenir bilmiyorum..
Görmesek de dost olmuştuk...
Sağlığını hepimiz çok önemsiyorduk...
Arkadaşlar çok duyarlıdır inanın, her kes çok üzülecek, Fatiha değil Yasinler dağıtırız biz buradan Türkiyeye Almanyaya inşallah...
Rabbim mekanını Cennet eylesin...
Amansız hastalıktan ölenin şehit olacağını duymuştum, İnşallah Betülün yüzü ötelerde gülmüştür, bebeği de dünyanın kirlerine bulaşmadan varıp annesinin elinden tutmuştur...
Allah sizlere, eşine sabırlar versin.

çok üzgünümmmmm..Allah mekanını cennet eylesin...

Son düzenleme:
ins banada nasip olur kolay bir normal dogum cumlesiyle.
Yeşim aldıklarını güle güle kullan cnm.hepside cok kullanışlı
türkiyeden kim getircek bebegin kıyafetlerini.kendin begenerek görerek alsan daha iyi olmazmıydı?
canim ben kizkardesimin oglunun kalan kiyafetlerini alicam ordayken kolilemistim bir suru seyi vardi zaten coguda yeni gibi
bebek eskitemiyor kiyafetlerini. en azindan ilk aylar icin bir cok sey var sonrasindada buyudukce alirim zaten.

ne diyecegimi bilemiyorum beynim uyustu resmen. nasil yani nasil boyle bir sey olmus olabilir diyorum sadece.
basimdan asagi kaynar sular dokuldu. bebek kayiplari yasadim yasayanlara sahit oldum en kucuk haftadan 40.haftaya kadar
kaybedilmis bebekler. ama annenin kaybedilmesi .ustelik burda yazisirken herseyi paylasirken birdeb bire bu cok cook aci Allah geride kalanlara sabir versin.
ayin 7 snde yazmis enson bir anda nasil olabildi boyle. Allah mekanini cennet eylesin. cok uzuldum ne diyecegimi blemiyorum.Allah mekanini cennet etsin.

Allah rahmet eylesinn mekanı cennet olsun inşallah zaten sanırım cennettir yeri dogum esnasında ölmüşse sehit oluo zaten bide iç hastalıklardan faln die biliorum Allah geride kalanlara sabır versin inşallahhh

slm kızlar napıosunuzz? benm esim gece calısıoda bugun bende kızımla yattım ama uyuyamadım bi bakayım dedim :)slm hayırlı sabahlar diyim artık hehe nasılsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…