Canlarım
Doktorumu aradım kanama ve ağrı için. Endol Fort Fitil koyucaksın bir tane dedi.(makattanmış) 2-3 gün içinde tekrar kanama olursa gel dedi.
Endol fitili aldım ama antiinflamatuvar,antiromatizmal yazıyor. Tekrar aradım doktoru, kanamayla ne ilgisi var diye. Sen kullan 1 tane hemen keser kanamanı dedi.
geçen hafta gittiğimde de, kanaman olursa söyle sana bir fitil vericem demişti, haftasına kanamam oldu. Çok ilginç.
Gel demedi ama, dün gördüğü içindir belki di mi ?
merhaba kızlar dün yazdım yazdım sildim sonunda vazgeçtim betüle çok üzüldüm.akşam hastalandım erkende yattım. çok morelim bozuldu çünkü.umarım herkes ve bebişi iyidir.bugün tetanozun ikincisi için giitim vurulamadım.cuma tekrar gel dedi.bebeğimimn kalbini dinledik.iyiyidi maşaalh.allahım cümlemizinkini esirgesin....
Herkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyorum sizleri ancak ilk kez yazıyorum.
23+6 günlük gebeyim,ilk bebeğim olacak inşallah.Oğlumuz olacak çok erken öğrendik biz cinsiyeti.13. haftada filan doktorumuz %90 erkek demişti:) ancak hala isim bulamadıkayrıntılımızı yaptırdık geçen hafta herşey yolunda çok şükür, önümüzdeki hafta şeker yüklememiz var. hepinizi yakından takip ediyorum ve biliyorum inşallah bende bundan sonra paylaşacağım sizlerle. Hoşbuldum diyim:))
Kilosu 420 gram olmuş, tam haftasında şu an, bir sorun yok. suyu falan da iyi, pırıl pırıl dedi.
sabahtan beri kanama olmadı bir daha ama vajinamın içinde ve karnımın altında tuhaf bir ağrı var. sanki taş varmış gibi.
fitili kullandım, inşallah keser.
dünkü haberlerden sonra gece kabuslar gördüm rüyamda,doğru dürüst uyuyamadım.
Sabah da, benimle aynı anda hamile kalan kuzenim var, amniyosentez yaptırmıştı, onun sonucunu öğrendim. bebek down sendromluymuş.Yarın canlı canlı doğuma alıp gebeliği sonlandıracaklar. üstüne kanama,ağrı,sancı.. bir de Arzu'nun falan da sancısı varmış.
korkuyorum artık yaaa...moralim çok bozuk gerçekten.
ayy bende bu ay sonunda başlim diyorum yıkayıp utulemeye ki ütülemeyi hiç sevmem sonra hurçlara koysak tozlanırmı ki ??? son doğuma 2 hafta kala falan dolabına yerleştiririm
anladım cnm şaka yapıyoum zaten :)) yaa belki bikaçgün hiç bişi yapmadan yatmak istiyorum ama aklımda okadar çok şey varki yapılıcak dolaplarımı düzeltmem lazım ev toparlanmalı kocişle konuşucam bu haftasonu küçük odayı düzenlicektik zaten yatak odasını ben cumartesi düzeltim pazargünü o camını silsin iyice temizlenmiş olur bide küçük odayı yaparız bu hafta 2+1 zaten duvarlarıda çaktırmadan sildiririm küçük odalar zaten sadece salon mutfak banyo kalır :)) banyoyu ben hallderim salonla mutfak içinde temizlikçi alırım ohhh oldu bitti ev tertemiz olur :)))
bence şanslı olucaklar biz daha bilgili olucaz bikere :)) hımmm ozaman baya teferuatlı bişi bunlar bitane kesin almak lazım yane :))
tşkler cnm destek için.hakkımızda hayırlısı olsun.
ama down sendromlu diyede bebegimi canlı canlı öldürmem zaten
o nedenle amniyosentez yaptırmadım.Allahın takdiri herşey.
kızım 2008 ekim dogumlu cnm.4 yaşında olcak artık.
şimdiden onun hayalini kuruyor.annecim nezaman havalar soguyacak ekim ne zmana gelcek diye başımın etini yiyor cimcime :)
ya cok sevimli oluyor kız cocukları gercekten cok şanslısın.hele ilk cocugu kız olan kadınlara hep imrenmişimdir bekarken.büyüdükelri zmaan annelerinin elleri ayakları oluyorlar
hım peki hangi yatak çeşidi zararsız bana sölermisiniz????
şu çok övülen visko yatakmı ,yoksa sünger mi
bu iki yatagında kansorejen etki yaydıgını cok okuduk.aynı şekilde alerjik etkiler bunlardada var
visko yatagıda alman uzmanlar kesinlikle bebege önermiyor mesela
yada yaylı yataklar bebege cok daha fazla zarar verdigi için kesinlikle önerilmiyor.bunları okumuyormusunuz???
bunalrın içinde en dogal katkısız olanı yün yataktır.alerjik etkisi varsa digerlerindede var.ekstra ne oldugunu bilmedigimiz bi cok madde var o yatakların içinde
yünde terletme etkisi varsa viscoda,pamukta ve süngerde de var.yaylı yatagı hiç katmıyorum o başlı başlına bi sorun zaten.
yani arkadaşlar kalıplaşmış bazı söylemlerle hareket etmeyiniz.araştırın mantıgınızın kabul ettigini kullanınız.kimse burda sizi zorlamıyor şunu kullanın diye
ama ezbere konuşmakta komik oluyor
bütün yatak çeşitleri digerelrini kötüler.bunun tek sebebide rekabettir !!!!! yünüde kötülüyorlarsa en dogal ve ekonomik olmasındandır emin olun
hoşgeldın canım :) ilk sayfada tablomuz var oraya bak gereklı bılgıelrı yaz senıde ekleım :)
Hoşbulduk canım, bilgiler aşağıdaki gibidir:)
Kilo: Şu anda 61 (8 kilo aldım)
Tahmini Doğum Tarihi: 9 ocak
İlk bebiş
isim:?
walla bana tozlanırmış gibi geliodu ama tecrübeli anneler şimdiden yapınca demekki olmazmış dedim..
dolaplarımı ben düzelttim geçen pazar eşimle balkon dolaplarımıza varana kadar yaptı kocişim saolsun ben şu şuraya bu buraya şunlar atılcak dedim o da halletti saolsun :) bi tek yatak odamdaki dolabım ve baza altı düzelcek kaldı onu da kışlıklar çıkınca yaptırcam kocişe :) temizliği zaten yardımcımla yapıyoruz kafam rahat bu aralar :) son zamanlar artık bebişin odasını hazırlamaya başlayınca stres başlicak diorum kendime :)
tabi canım biz tecrübeli olucaz o açıdan şanslı olurlar :)) bende bir tane almayı düşünüom uyku setinden bi tane de nevresimtakımı aldım zaten sonra gerekli olursa değiştirmeye bi nevresim takımı daha alınır diorum.. bakalım artık :):)
walla bana tozlanırmış gibi geliodu ama tecrübeli anneler şimdiden yapınca demekki olmazmış dedim..
dolaplarımı ben düzelttim geçen pazar eşimle balkon dolaplarımıza varana kadar yaptı kocişim saolsun ben şu şuraya bu buraya şunlar atılcak dedim o da halletti saolsun :) bi tek yatak odamdaki dolabım ve baza altı düzelcek kaldı onu da kışlıklar çıkınca yaptırcam kocişe :) temizliği zaten yardımcımla yapıyoruz kafam rahat bu aralar :) son zamanlar artık bebişin odasını hazırlamaya başlayınca stres başlicak diorum kendime :)
tabi canım biz tecrübeli olucaz o açıdan şanslı olurlar :)) bende bir tane almayı düşünüom uyku setinden bi tane de nevresimtakımı aldım zaten sonra gerekli olursa değiştirmeye bi nevresim takımı daha alınır diorum.. bakalım artık :):)
ne güzel tüm işlerini halletmişsin,darısı başımıza ...
benim birde taşınma durumum olabilir..ne yapıcam hiç bilemiyorum(
amin canım inşallah... allahtan yardım etti kociş de bitti, pek temizlikten anlamaz ama düzen konusunda yapar benimki, ama çıkardığı kirlileri hala hasır sepetin üstüne koyar içine atmayı öğrenemedi daha :) bi de kadınlara karmaşık yaratıklar derler erkekler daha fena :)
offff hamileyken taşınmak da çok sıkıntı gerçi bebiş olunca daha da sıkıntı olurtaşınma durumun kaçınılmaz mı?
maşallah sizede..siyah kıyafet olduğunda pek belli olmuyor göbüşlerimiz..bende siyah giydiğimde hiç anlaşılmıyor..hem önü bebiş desenli,ilk giydiğimde meraktan hemen giymiş dicekler diye çekinmiştim hatta :)
o zaman ben yavaş yavaş ayarlim oğluşumun şeylerini anca yıkanır ütülenir :)) peki biz hangi detarjanı kullanıcaz ???
ohh süpper valla senin iş bitmiş bilene bende başlim artık yavaş yavaş yoksa başa çıkamıcam :)) varya bebeişin odasını bi yapmaya başlıyım stres falan kalmıcak bence bak görürsün :)) bende 1 uyku seti 1 nevresim yeter diye düşünüyorum artık gerekirse alırız bi dene daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?