2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Eki Görüntüle 512906

e artık bunada göbek az demezsin Tuğbacım heralde :))
yoksa banamı öle gelio ?
hehehe ahh cnm yaaa üşenmemişsin valla çok saol yok kuzum var göbüş maşşalllahh kuzucuna ama hiç 8 kilo almışsın gibi diil heee süpper valla :)))

ayyy çok şekerler cnmmm güle güle kullan ::)) anammm senin oğluşta benim gibi poz vermemiş maşşallahhhhh

evet canim insanin ici rahat edince yaptigi aldigi seyden hazetmiyor vallaa..bende cok tezcanliyim hersey olsun istiyorum evinin istedigin gibi olmasina sevindim valla negüzel güle güle kirlensin rahatlamisindir insan huzursuz oluyor öbür türlü benimde yapilcak sankiiii üstümdeee koca biryükkkkkk yeminle aysem dikkat et canim kendine bebise bize bol sarkarsiz günler insallahhh allahim hepimizi korusun yüce rabbimmm aminnnnn..

aslı ,güzel günlerde giysin bebeğin inşallah..yeni doğan kundağı nasıl birşey ki ?

yeni doğduklarında çok sıkı kundaklamamak ama kundaklamakta gerektiğini okudum yine uzmandan :) çok bilen arkadaşları es geçerek yazıyorum

anne karnında bebek sıkışık yere alıştığı için doğduğunda aniden boşluk içinde olmasından ürkebiliyormuş ,bu yüzden çok sıkmadan kundaklamak gerektiği yazıyordu..yeni hayatına alışana kadar ..

yeni doğan kundağın ne özelliği var ?

cnm varya o kundağı 10 tlye aldım,çok minnoş duruyor,çok sıkı durucağını sanmam,çok dar değil çünkü..fikrimce 3.aya kadar falan sığabilir yaniaslında öle bişey almak aklımda yoktu ama görünce fiyatıda ucuz olunca alma ihtiyacı hissettim,yeni doğan kundağı yazdığıma bakma adı öyle geçiyormu bilmem tatlım ama aldığım yerde esnafa sorduğumda bebek yeni doğduğunda kundak yapmaya uğraşmak mazi oldu dedi ama bazı anne olan arkadaslarım kundaklamayınca çocuğun ellerini nereye koyacağını sapıttığından irkiliyorlar devamlı uyurkende el kol hareket halinde oluyor demişlerdi.sanırım çocuk anne karnında sımsıkı durduğundan çıkınca şaşırıyor bende rahat etsin minnoşum diye aldımaçıkcası

Son düzenleme:
maşşallahh kuzuna inşallah bizde ogünleri görürüz :)) yaa bişi sorcam sen bebeişin çamaşırlarını neyle yıkıyosun bize öneride bulunurmusun :))

dalinle yıkadım canım bugune dek ama 1 ay once falan bitti, ek gıdaya gecince (kızım döke saça yememesine ragmen cok kirlendi önlükler falan) omo babye gectim

ohhhhh iyi yağlaman lazım canım :):):)
aynen işte bizde çok kart kullanma taraftarı deiliz öle on on iki aylık taksitler yapmak istemioruz, bebiş doğunca da masraf olcak neticede:)
ben zıbınlı takım olayını abartmak üzereydim ama uyarıları görünce kızların durdurdum kendimi 3 takım 0-3 ay aldım 3 takım 0-6 ay daha da almadım ama elbiseler aldım kızıma dayanamayıp onlar da 0-3 0-6 0-9 arası deişiolar bi kaç tane de pijama takımı aldım iç zıbınlar falan filan.. artık durdum ama :) yaa bu kendimize alcağımız pijama takımlarını kışlık mı almamız lazım hastane için ben onlara takıldım :)

aynen öleim baba aşığı, baba kopyasıyım hala :) hala küçük çocuk gibi kucağına yatar sevdiririm kendimi :) artık torun atar mı papucumu dama bilemiom ama :)

kızlar bikaç eczaneyi dolaştım bugün bebeğin şampuanı ne olsun diye karar veriyim dedim..sebamed ve bübchen arasında kalmıştım.tanıdık iki eczanede arkadaslarım sebamedde bile alerjiyle karşılaştıklarını,bübchen markasının daha iyi olduğunu söylediler..sonra bi kozmetik mağazasına girdim büyük parfümeri ve bakım ürünleri satan biyer ordada bübchen iyi dediler..dalin yada johnson baby'de 1 yaştan itibaren kullanmamı önerdiler.bübchen kullanmaya karar verdim oğlumun cilt sağlığı için,alerji olmaması açısından..bübchen'in setini alıcam krem şampuan bebek yağı falan filan..siizinde bilginiz olsun dedim..çamaşırları için dalinin bebekler için sıvı deterjanı var sadece onu biliyorum.başka marka bilen önericek olan varmı...

Son düzenleme:
Güzel haberlerle gel Canim belki bu sefer cinsiyeti kesinleşir:)buarada bende isvicre dogumluyum almanyadada birsürü akrabam var.senin yazılarını daha bı özenle takip ediyorum:)

geldiimmmm canim benim hersey yolunda 700 gr olmusss melegim nabzini dinledi sesini duydum ayyy esimle agzimmm kulaklarimizdaydi iyice bakti baya uzun uzun anlatti büüyk ultrasall gibi cünki ben bacak agrim icin gittim kendi doktorum sali günleri olmazmis baska bir doktor vardi süperdi buda munuhte calismis baya sohbet iyiydi sanki büüyk ultrasal gibi herseyi en ince ayrintisina kadar anlatti dinletti 700 gr hersey yolunda ben evde kendi tartimda 57 cikiyom orda 58 hic kilo almamisim ama herseyyyyyyyy yolunda cokkkkkkkk sükürrr kurban oldugum allahimmm hepimiz iyi oluruz insallahhh sonuna kadar.bence ben sebze meyve cok yiyorum su cok iciyorum yagli veya asiri yemiyorum az az ama sik yiyorum doktor kilom hakkinda zorun yok dedi icim rahatladi bebiste iyi kilo olarak esimle cokkk sairdik kiolsuna birbirmize baktik sanki ilk bebegimiz olucak gibi heyecanliydikk esimle ben pürdikkat dinledik sorduk sankii ilk bebis gibisira geldi cinsiyete doktor bacaklari kabali dedi ama %90 kiz dedi hayret birsey yaaa bir orasini tam göremedik hemen öbür doktorum ne dedi diye sordu esimde%80 kiz demisti bunda kesin söylerim demisti ama bu sefer siz varsiniz kramf icin geldigimiz icin deyince bende arasini görmüyom kapali ama%90 kiz dedi yani nasil kapali görmüyor %90 kiz diyor anlamadim artik öbür ay kendi doktorum nediycek bakalim..hayirlisi allahim saglikli sihatli versin hepimizin evlatlarini amin.....isvicre demissin evleniptemi gittin tr ye ailen nerde almanyadami merak ettim bak bende canim benimm...

dalinle yıkadım canım bugune dek ama 1 ay once falan bitti, ek gıdaya gecince (kızım döke saça yememesine ragmen cok kirlendi önlükler falan) omo babye gectim

omo baby lekeleri çıkartıyor mu peki? bebeklerin kıyafetlerinde de leke durumumuz sorun valla,herşey kullanılamıyor lekeyi çıkarmak için...napalım artık onlarda lekeleri ile büyüyecekler :)) zaten çok uzun vadeli kullanamıyorlar ki kıyafetlerini..

geldim canim hayrli insallahh hersey yolunda msj cevap yazayim istedim hepsini bitirince yazicam tek tek bana yazan zuzularima yaziyorummm..ayyyyyyyyyyy insallahhh kurban oldugum rabbim allahim hepimizin gönlüne göre saglikli sihatli versin kiz verirse salihalardan erkek evlat verirse salihlerden versin insallahhhhhhhh aminnnnn canim benimmm..

ee sonuc itibariyle her yatagın zaararı var kendince.burda sırf msj yazalım diye kalkıp bana kimse yün yatak zararlıdır deyip <--- bu smileyi koyamaz.
yün zararlıdır ama şu yatak faydalıdır şu şu özelliginden dolayı dersin amenna derim.
sen yün yatagın toz emme özelligine pimpiriklenirsin ben bunu önemsemem dogalı olsun kansorejen,petrol atıgı v.s içermesin diye bakarım olaya.
pamukta terletir yüne göre azdır yazmadıgım için kendime kızdım :)))) bazı insanlara detaylı anlatmak lazım unutmuşum.

bence sen hemen git doktoruna canim fitil falan dedigine bakma tamam at onuda dedigini yap ama git icin rahat etsin sen isini saglama al canim benim insallahhh hersey yolundadir..

canim yaaa gördüm teyzesi kuzumu amannn sanki ilk bebek ne heyecan ne heyecan esimle yaaaaaaaaaaaa cokk güzeldi varya süper insan görünce agzi kulaklarina variyor benimde esiminde nasilda mutluy oldukk hersey yolunda msj bitireyim ayrintili yazicam canimmm benimm...

hosgeldinn canim benim herseyin iyi olmasina sevindim..kötü haberlerimizde oldu cokkkkkk üzüldük gercekten allahim bir daha kötü haberler yasatmasin tekrardan hosgeldinnnn..

ben kzııma hacı şakir toz sabununu kullanmıştım.ozaman bu öneriliyordu
ama şuan dalin sıvı öneriliyor.bende bunu kullanırım.yigenim için kullandık cok güzeldi sonuc.

bu arada amniyosentezi sormuşsun cnm evet 2 li testten sonra doktor öenrmişti ben yaptırmadım 4 lü yaptırmıştım oda ii cıktı zaten

ben olmadin tamam agrim oluyor ama senin dedigin gibi degil sen bence bir görün canim benim ne olur ne olmaz kendine iyi bak iyi haberlerle insallahh amin..

sen plasenta sağ yerlesımlı vs dıyınce ayrıntılı usg me baktım benımkıde sağ anterolateral yerlesımlıymıs ama kontrolum 1 hafta sonra gıdınce yıne söylerım.canım dınlenmek ne mümkün okulda hep ayaktayım bıde yarın nöbetcıyım uyuz müdür nöbet yazmıs.neyse 24. haftadan sonra raporumu alır nöbetı tutmam.erkek öğretmenler kızıyormus hep bayanlara ayrıcalık yapılıyor dıye bana da nöbet vermıs odunlar. meşe palamut bile daha anlayışlıdır yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…