- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
yaaaa öle olcak galiba ama benim kociş çakal öle yaparsam ters bile tepebilir :))canım benim az cilve az naz halledersin bu işi sadece lafla yağlama yemez o kadar temizliğe
ayyy ben abartıom abartıom babam da abartıo tuğbacım her kızlarla dışarı alışverişe çıkışında kardeşlerime bişe almadan ellerinde Mina ya alınmış poşetlerle eve dönüolarakşam da bana cam den gösteriolar, kızlar bile dio bizim papucumuz dama atıldı die
walla öle benim papucumu dama atmak kolay deil oturur ağlarım beni de sevin diyeşaka bir yana eşimi paylaşırım da babamı kıskanırım yaaaa
Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393
Tabi burda başımız gövdemizden daha büyüktü:)
Eki Görüntüle 513405 Eki Görüntüle 513406 Eki Görüntüle 513407
Bende allah nasip ederse son haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü yeni ev aldık kredi ödüyoruz o ay alamadığım maaşlarımı toptan verecekler ama banka beklemez ki en fazla 3 ay kullanıcam sanırsam doğumdan sonra o bile zor olacak 3 ay banka bizi beklemez
merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda
ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.
eş yer deiştirmesi deil aslında eş aağıya sarmış ama bebeğin durumundanda olabilir dedi 26 hafta bebek şekil deiştircekmiş duruş pozisyonu olarak o zaman duzelır uyuk ıhtımal dedi yorma dedi benim kayınvalide çalışıyor yakında işten çıkıcak eltimin 50 gunluk bebeği var ona bakıcak yani bana kalana kadar kocam akşam gelınce evı supurup sılıcek artık ole dedı ben bıraz takıntılıyım bende şimdilik mutfak ve banyo hijyeni ve yemeklerle ilgilenicem beni aklıma takılan bunca zaman birşey yokken herşey iyiyken şimdi neden eşin düşük dedi ve ayrıntılı ultrasondaki dr sorduğumda eşin yerleşiminde bir sorun yok gayet güzel dedi ona dr bey böle dedi dediğimded düme var var dedi anlamadım gitti cnm sıkıldı çok yani bebeğim hiç durmadan 14 haftalıkken oynamaya başladı herşey çok iyiydi şimdide 5 dk hareketsiz durmayan bir bebek hep hareket iyidir keyfi yerinde demekki derdi şimdi böle oldu sezeryana yanaştırıyor desem zaten ilk çocuğum sezeryan takmamaya çalışıyorum ben bebeğimin sağlıklı olduğunu hissediyorum hatta ilk oğludan dahada yerinde durmayan bir bebek bakıcaz artıkk dün yüzünü filan çok net gördümm iyice duygusallaştım..eş yer degıştırırmıymış ılk defa duydum.ilişkıyı yasaklamıştır es aşşagıda olunca öle oluyor.boşver ev işini bebegın ve sen önemlısınız.ben wc ve mutfagı pis bırakamıyorum gerısını saldım gıttı:)saolsun kayınvalıdemde ütümü yapıyo ona ragmen yorgunum dostlarım yorgunum:)
cnm devlet en fazla 36 ya kadar çalışmaya izin veriyo bildiğim kadarıyla ... valla ben biran önce kasım 30 olsun isitorum sonnnn 72 gün iş günü olarak son 50 gün :)))doğum ıznını konusmussunuz kasım falan denmış erken dıılmı ben 37.haftaya kadar calısmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa ınsallah.napayım yoksa bebegımm dogdugunda calısmak zorunda kalıcam.ya su 6 ay ızın cıkar ınşalaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.amın dıyınız hamıle hatunlar:)
22. haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hala hareket yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk. of yaaa !!
buhar aleti Allah korusun ama astım bronşit gibi geniz eti gibi bir sorun olmadan gereksiz birşey kızlar benim ilk oğlum ekim bebeği ve çok hırıltı olurdu dr bna buhar aletı almana gerek yok gece ısıyı düşür petek ustlerıne ıslak havlu koy buhar aletıne hiç gerek yok dedi ve 1 çay kaşğ ıhlaur çir hırıltısı olduğunda dedi vee öle atlattık almayın boşuna doğduğunda gereklilik olursa alırsınız
cnm devlet en fazla 36 ya kadar çalışmaya izin veriyo bildiğim kadarıyla ... valla ben biran önce kasım 30 olsun isitorum sonnnn 72 gün iş günü olarak son 50 gün :)))
kuzum yaa hiç biyerde toplanma gibi bişeydemi hissetmiyosun yani biyerde ağırlık falan yada minik tepikliyo sen hissetmiyosun :))
canım ben kronık astımlıyım daha doğrusu ailecek yanı ırsi bi rahatsızlık
o sebeple cok yaısyorum tıkanma fln kışın özellıkle ama yazın camlar acık ıcerısı havalandırılmıs oldugu ıcın rahatım
olmadı bu sene ben de öyle yapayım havlu koyyım petek üstlerine tesekkurler daha once nıye denemedıysem
ıste hıc aklıma gelmedı :)
kızlarr bişi dicem yaaaa benim kasıklarım ağrıyo az az yani sölee hani tualetiniz gelir tutarsınız ve o ağrı yaparya ölee bide bu ara çok tualete gidiyorum acaba bizimki benim idrar torbama baskımı yapıyo(
canım ben de daha oncekı hamılelıkleırmde hep son haftaya kadar calısmayı dusunuyordum ama
maalesef bu sefer öle bişey dıyemıyorum durum bıraz kritik benım...bizimde ev kredımız var para bırıktırmey calısıyoruz
ki ev kredısını odedıkten sonra gecınebılmek ıcın bı mıktar kalsın :26: çok zor yaa
aynen canm aynı durum bendede vr ev kredisi ödüyoz 4 aylık kısmını ayarlayıp toplu para alınca oraya vericez yapacak başka bişey yok bu arada erken doğum olursa hem izin hakkımız hemde ödemede bi değişiklik oluyomu
kızlarr bişi dicem yaaaa benim kasıklarım ağrıyo az az yani sölee hani tualetiniz gelir tutarsınız ve o ağrı yaparya ölee bide bu ara çok tualete gidiyorum acaba bizimki benim idrar torbama baskımı yapıyo(
aynen canm aynı durum bendede vr ev kredisi ödüyoz 4 aylık kısmını ayarlayıp toplu para
alınca oraya vericez yapacak başka bişey yok bu arada erken doğum olursa hem izin hakkımız hemde ödemede bi değişiklik oluyomu
bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??
ben doğum öncesi 8 hafta ,doğum sonrası 8 hafta olarak kullanıcam.doğum sonrasındaki 8 hafta bittikten sonrada 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.bebekte 1 yaşını geçmiş olur.tekrar başlarım.
canım daha once doğum yaptıgımda doğumdan 20-30 gun sornaydı snaıyorum almıstım paramı
aslında ılk bas ıslemler yapılırken 10 gunluk 10 gunluk mu almak ıstersın toplu mu dıye sormsutu müşavir
ben de toplu gelsın demsıtım o bebegımı kaybettıgım ıcın sadece doğum sornası ızın parasını aldım
doğum oncesı ızne cıkma zamanım gelmemsıtı daha cunku....doğum erken olursa ne yapılıyo bılmıyorum
belkı doğum sonraıs ıznıne aktarılabilir..[/QUOTE
Nasıl yani benim eltim 50 gun oldu doğum yapalı parasını hala alamadı izin bitince verilcek biliyoruz ole deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?