2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş

oh ohh nazar nazar hemen yapıştırıverelim şöle :) yesinler ya benim kine benziyo sanki hahahah :))

yok canım yanlış anlamadım zaten hem sevmek zorundamısınki ala ala :))
hani kötü insanlarla falan mı karşılatın oğlak burcunda die merak ettim özellikleri kötümü die
valla kararsız kaldım ben bebişimin kova olmasını mı oğlak olmasınımı istesem :26:..ben aileme çok düşkünüm bak anneme ççook kızdığım anlar olurki şuanda da kırgınım ama yine bi sesine hemen barışıveryrum yani dayanamıyrum babamda öle onlara kin güdemiyrum ama ben çok kinciyim hee kolay kolay geçmez..kendimde sevdiğimde sevmediğimde yönlerim var oğlak olsunmu olmasınmı farketmez aslında benim kızım
kova da öyle iyi yanları var kötü de

pek azizmli değilimdir valla ben hemen pes ederim çok çabukk ...
sakin de değilim ama aynen yukarda yazdığı gibi istediğimi alırım valla çocukluğumdan beri öyleyim
aile hayatını çok severim gerçekten arkadaşlarım aileleriyle kavga edince hep kaçmak gitmek ayrı eve çıkmak istediklerinde ben hiç istemedim asla ailemi terketmeyi kavga ettiğimde bile arkadaşlarımada hep saçmala tek yaşadığın zaman hiçbişey sana zevkli gelmicek çünkü her istediğni yapıcaksın falan derim ...ne biliyim etrafımdakiler evdekilerle oturup sohbet etmeyi sevmezken ben bayılırım....aa bak gezmeyede bayılırım ben 2 gün çıkmasam çatlarım
ne yalan söyliyim okul hayatım pek iç açıcı değildi yukarıda yazıldığı gibi çokk başarılı değildim yanii
ayyy övünmekten gerçekten nefret ederim hayatta beceremem biri bana iltifat etsin utanırım ben kendimi hiiiç övemem hiiiç
kendimi anlattım ama oğlak burcuyum işte belki lazım olur yani özelliğini taşıyan var taşımayan var :)))

Ben oğlak burcuyum, eşim kova.. kova erkeği kadar zor bir erkek yok.. oğlumuz ya oğlak ya kova olacak kısmetse. oğlak olması için dua ediyorum

anlatrmısın caım eşinin huylarını falan nasıldır kovalar:44:

çocuklar ölüyor ya çocuklar nasıl devlet nasıl iktidar göz göre göre ölüyolar ....

bizde 5 kızkardeşiz tatlım e....4 tane cici teyzesi olucak bizim cadınında.aman dayı dicek biri eksik kalsın nolcak oda allahın taktidiri değilmi
AYY EVET YA ALIŞVERİŞ ÇOKÇA LAZIM ÇOKCAA hiçbişeyim kalmadı olmuyo yahuediyrum canım merak etme öle sık giymiyrum böle işte süslenince falan arada yani giyincede yormuyrum kendimi
hah süslü anne kızınıda süsler çıkar artık :)) gez canım süslen püslen insan istiyo şuan yapamyruz doğurunca bu bizim en doğal hakkımız bence.bende diyrum eşime bi doğruyım allahın izniyle saçlarımı hemen boyatıcaaaam sonra güzelde bi kesim hıh diyrum oda diyo bu senin hakkın ne istiyosan yap fazlasıyla hakettin diyo heheheh :)
sende az değilmişin güzndüz salıncağa binme millet gelince kıymetli olsun :84:

mrb canım,,
aynen bende senin gibi oğlak burcuyum ve inatçıyım ve kendi işimi kendim yapmak isterim aynı senin gibi ama annem buna pek izin vermiyo o bakımdan çok tatrtışıyoruz...gerçekten amin allah yardımcımız olsun

aa bilmiyodum bünye zayıflığından olduğunu ay pis bişey ya çok korkutucu oluyo arada tek olunca bide korkyrum iyice...ne biliyim hamilelere gelirmiş ya bu harfliler falan töbe yarabbim korkarım öle şeylerden allahım..
güncellenen alt yazılara döndü zaten canım şehit haberleri yazık
demek eşinin akrabası kova ve çocuk gibi he pek haz alınmıyo bu akrabadan belli belli

Başınız saolsun
Mekanı cennet olsun

bende yapamıyrum canım sen çalışyısun bide yani
beceriksiz falan değilsin gayet hünerlisin bence sana bakıyrumda çocuk var e bide miniğin var bide diğer minikler var sabah uykusuzluk yani haklısın ama ida:112::112:re edicen napcan tatlım sıkma tatlı canını yerim seni beeen

valla ben yan tarafımda bile hissediyorum minnoşumu böle tam midemin altında bi sıkıştırıyor yana doğru kendini hissetmemek mümkün değil hele dün karnım indi ind, kalktı yerim ben onun ufak ellerinii

aslında kızlar bu peteklerin yanına asılan plastik içine su doldurulan şeyler satılıyo odaya buhar yapsın diye tahtakale gibi yerlerde..onlardanda alınabilir..

cnm geçmiş olsun öncelikle.smear testini bende yaptırmıştım ilk evlendiğimde.bendede mantar var.denizden kaptım ve nekadar temiz tutsamda akıntı çok yaptığından ara ara tekrarlardı.şükürler olsun 2 yıldır olmuyorum.sonuçlarım temiz gelmişti şükür.korkma seninde güzel gelir sonuçların inş. buarada benimde her ilişkiye girdiğimde eşimle ilk başta acı çekerim bende..bende doğum olayından tırsıyorum.annemin çatısı darmış mesela, kesin benimde öle, hala dar çünkü 4 yıl olucak evleneli.oyüzdende doğumdan korkmuyorum dersem yalan olur.yani 3,5 kg doğsa yeter oğluşum ,anca çıkarabilirim oramdan heralde epudral normal doğum olucam,olan arkadaslarım kolay doğum olduğunu söylüyorlar.inşallah normal olur,eğer çocuğumun kafasıda dönmezse epudral sezeryan isterim görmem lazım yaşamam lazım o anı,hem ben kendimden korkuyorum anesteziyle bayıltılmak istemem saçmalarım ben ayılırkenkaynanam maynanam malum orda olucak ,aile ilişkilerimiz bozulmasın hahahaah

cnm pamuk normal pamuk gibi beyaz pamuk değil,biraz daha sarımsı böle öle oluyo sanki yatak yastık pamuğu yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi ?

Evde iş yapamamaktan mı bahsedilmiş ne :)
Bizim bu taşınma işi karman çorman olduğundan benimde şuan canım birşey yapmak istemiyor.
Biz dubleksin üst katındayız, kayınvalidem altta.. Biz kendi katımızı yerleştirdik.. Yapılcak işte yok gibi ama..
Bu evde oturmaya o kadar olumsuzluklarla başladık ki, ilk zamanlardaki hevesim kalmadı hiç..
Kendimi evimdeymiş gibi hissetmiyorum hiç.. Sonu ne olur bilmiyorum..

of naptınız ya okuyup geleyim dedim daha 20 sayfa var coşmuş bu anneler yine

biz bugün tıpa gittik hem tsh ımızı gösterelim hemde ayrıntılıya günü yanlış vermiş haftam doluyo ona tarih alalım diye anam hem kalabalık hem iki stajyer kız onlar mezun olamaz herkez şikayette bunlar ne suratsız hiçbişey açıklamaıyor diye ben de tsh verdim 3hafta sonra (haftaya)tekrar düzelmiş artık ilaç vermedi dedim bide ayrıntılıya gün isticem dedim neden geç kaldım 3gün içinde yaptırman lazım diyor orda yapılmıyormuş ay bide bunlara inanıp beklesek yaptıramıcam bile e 1ay önce bi bayan gel burda yapıcaz dedi diyorum yok burda yapılmıyor diyor int bile yapılıyor yazıyor ay sabır dedim ben özelde yaptırıp sonucu vercekmişim onlara e ben ozman neden geldim bidaha neden geleyim diyorum e kan tahlili sonucu verceksin ya diyo e zaten düzeldi ya tsh lar hem o endokrini ilgilendiriyo busefer kan idrar bakalım diyor ay kanım zaten bu testlere gitti tokum ben dedim yok farketmiyor diyor kan vermeye gittim orda ki kız da bu aç yapılacak başka zaman gel ay rabbim kimsecikleri düşürmesin bu devlet ve tıp fak. eksiklik evet göstermesin ama muhtaç hiç etmesin

dışarda da bi kızcağız ben nezaman gitsem acili ve gelenleri yer yok beklemeyin diyerek yolluyolardı zaten kızın 40 haftası dolmuş hastane dolu gelme demişler suyuda azalmış e yeşilyurt devlettede ilgilenmemişler kız bugün yine gelmiş almamışlar bide eline prof onaylı bi yazı vermişler 2hafta önce doğum yapması gerekliydi yeryok başka hastane önerildi diye e kendilerinide mahkemeye verirse diye güvenceye almışlar kızın kaynanasıda bize soruyor cinsiyetleri bizde erkek dedik bizim ki kız diyor ondan mı ilgilenmiyorlar kızada dedim bak bebekte ölebilir senide zehirler ay parayla iman kimde belli olmaz ama öyle fakirede benzemiyolar can bu ya özel ama düşük fiyatlılarda var napıcak bilmiyorum orda baktık kaldık bizim 2buçuk sorduğumuz hastane ye 680 akrabaları yapmış oraya gitsene dedik ama rabbim yardımcısı olsun ama kaynanası bizim ki kız deyişi deli etti beni e biri kız biri gelin napayım diyor kıza ay rabbim yardımcısı olsun buhafta hep iç karartıcı geçiyo ama şu hastane parasını ayırıp koymak lazım kenara ne olucaz bilinmez

buarada Allah korusun ama devlette yada tıpta düşünüyorsanız bile yine de bi özelde de muayene olun bi kapınız olsun rabbim hepimize hayırlı kapılar ve hayırlı doğumlar yazsın inşallah
bende bebeği de çok inceliyolar diye tıpta istiyodum ama kocayı aradım yok dedim ya bebeği sonra götürrürüz doktorlara

anlatrmısın caım eşinin huylarını falan nasıldır kovalar:44:

Acayip gizemli ve çekici gelirler . ilk başta !! hayranlık uyandırırlar. ama içine düştün mü gel bana sor :)
Ev işlerinde inanılmaz yardımcıdır, titizdir, herşeyi düzenlidir, yemek haricinde nerdeyse bir kadın kadar beceriklidir. Yemek yapmayı bilse, onu da harika yapar.
Teknolojiye çok meraklıdır, en son teknolojik aletleri bilmekle yükümlüdür.
Çok yavaştır, bir kaplumbağa kadar!! insana fenalık geçirtir. tez canlı insanların asla uyuşamayacağı bir tiptir.
Sehpanın üstünde bir gram toz olsa dırdırından kurtulamazsın. Bana değil,sehpaya saydırır ( "daha seni yeni sildim ne ara bu kadar toz oldun" gibi."
Eve ya da bebeğe birşey alınacaksa, en ufak birşey dahi olsa , 40 yerden araştırır, sağını solunu inceler,alana kadar 6 ay geçer. Bana fenalıklar gelir.
Sinirlidir, sinirlendiği zaman gözüne görünmemekte fayda var.
Yabanidir, kalabalık ortamı sevmez ve gitmez. Evcimendir. Saatlerce evde oturup arka arkaya 6-7 film izleyebilir.
Ağladığın ya da kırıldığın zaman asla gönül almaz. senin kendi kendine ağlamanı,sinirinin geçmesini ve salona gelip oturmanı bekler. bu da kadın için katlanılmaz olabiliyor bazen.

daha sayayım mı ?

Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi ?

Evet canım yanlış almışsın. Onlar çok küçük oluyor.. Aldığın yere gidip değiştir en iyisi.. Yoksa kullanamazsız..
Rabbim cc sağlıkla tam zamanında dünyaya gelmesini nasip etsin evlatlarımızın.. prematüre kıyafetlerle falan işimiz olmasın inşAllah..

Yaprakcim canim bebisin cok ama cok tatli mas Allah nazarlardan saklasin

Saol canım benim Hepimizkini korusun Allah

Benimki göbek üstü,göbek sağı,solu,bazen göğsümün hemen altında bile tekmeliyo..

Saol canım.Bende öyle diyorum boyu uzun olcak galiba iyi bana çekmicek enazından:)) Babasına çekecek sanırım

Canım Başınız Saolsun..Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun...Ölümün gencide yaşlısıda aynı acıyı veriyor...Bende B.Babamı 86 yaşında kaybettim geçen sene...Benim babamda olmadıgı için çok fazla düşkündük B.Babama.Hatta işyerinde acı haberi alınca baygınlık geçirmiştim.Müdür filan yaşını sormuş B.Babamın.Kızlar 86 deyince o da bende genç birisi sandım böle bayılınca demişti... Ne olursa olsun giden bir can ve her ölüm aynı acıyı veriyor...Allah kalanlarınıza uzun ömürler versin canım...

ay canım ya Allah sana kolaylık versin sen yazdıkça ben yoruldum inan ama bıcır bıcır hareketlisin maşallah yazdıklarından bile anlaşılıyor kız yaşlanmazsın sen ama bu tempoya alışınca evin boş kalırsa asıl zorlanırsın sen hep yanında yamacında olsunlar inşallah

ahh işte yaa bi siizn hemşirelere bak bide bizim gerizekalı çok bilmiş hemşirelere bak nefret ediyorum valla o konuda çok şanslısınızz :))
bende aysonunda gidicem doktora soracak bol bol sorum var :))

hepsini sor valla canim aklinda kalmasin icin rahat olur ben baya rahatladim icim rahat oldu simdi su bu neden böyle oluyor deyip duruyordum esime esimde bilmiyom ki askim ben daha önce hiccccccccccc hamile kalmadim ki diyor askimmm yaa canim kocam benim pek bir heyecanli insan görebiliyor gördükcede mutlu oluyr sagoldun hamile olduktan sonrada zaten halakaliydi simdi dahada oldu sanki ilk defa baba oluyorevet tr dekilere bende sinir oluyom hele izine geldimmi delioluyom ölsem kalsam ilgi yokk.izine gelmisim aksamina oglumla zehirlenmisiz..ilk önce ben mosmor olmusun annemler dedi ama öyle bir bagiriyommm ki anlatamm anne baba ben ölüyom beni hastaneye götürün diye herneyse hastanedeyim orda tuvalette ölüyom istifra ediyom biri gelipte tuvalete bakmadi doktoru bekliyoz yok kan sonuclari derken ölüyodum varya arkasindan ayni sekilde oglum ben eve geldim bir baktim ki oglumu götüruyorlar benim kaan büyük oglani yani ölsek kalsak tr de yeminle ilgisizlikten gidersin burda özel falan yokk canim yaa hastaneye ancal acilde gidersin..normal sizin kadin doktoruna giip bir sürü ultrasal icin para verdiginiz yer bizim kadin doktorumuz ev doktorumuz özel muhayane yani sigortadan aliyorlar parayi anlamiyom yaa valla siz sukadar para sukadra dogum hastane parasi degince yemin ederim üzülüyorum yaa olmayan insanlarimiz ne yapacak degilmi ama...valla kafani sisirdim canim..kendine bebise iyi bak .

Şimdi farkettim.

prematüre yazmisin canim kücük yani yinede sen daha iyi bilirsin bizim burda numaralar 50/ 56 56/ 62 62/68 68/76 böyle gidiyor 50/56 burdada bence en kücük boy yani prematüre bebekler icin bence..aldiklarini güle güle kullansin saglikla canim benimm..

canım ben aralara ıkıser sene koymayı dusunuyorum yaa :)

hamilelik zor süreç belkı ıkıncısı daha kolay olur daha rahat olurum :)

Allah nasib eder ınsallah :)

canım zaten normalde bu bebişler bizi sömürüyo e doğuncada inşallah sömürecekler e tabiki ara vermek ve kendimize iyi bakmak lazım ama rabbim herkeze nasip etsin ben şimdi hep hamilelik güzel bebek güzel diyodunuz şu tekmelerden hiç bahsetmediniz rabbim nasıl güzel bişeymiş onun orda olduğunu bilmek sana tepki vermesi diyorum a bahsetmedikmi diyolar ay kimse bu güzel tepiklerden bahsetmemişti

ben zorları severim ondan kova burcu gizemli diyorum ya zaten
eşim terazi ben yay gayet ii anlaşıyoruz maşallah diyim eşim cok uyumludur.zaten öyle olmasa coktann bitmişti bu evlilik.

:) kız kocalarda benzeşiyomuş benimkide terazi dengesiz derler ama küçük şeylere kızar kızılacak şeylere kızmaz ama uyumludur ama ben boğayım beni kızdırmadımı herşey güzel :)

ama ben oğluşu oğlak alayım kova yok hiç çevremde ay rabbim bilir ne olcağını dediğin gibi bunlar hep hayal ve istekler

Son düzenleme:
ilk banyosu yaptırılan minik bir kuş :) o kdr tatlı ki maşallah
Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube
ayy çok tatlııı kıyamam ben ya...

iltihap mı ki
benim vardı antıbıyotık yazmayım su içmeyı dene dedi ve su mucize yarattı
eğer senınkıde ıltıhapsa hemen başla içemeye 2.gun agrın kesılırse ıltıhaptır

benım taşımalı öğrencilerim bu hafta gelemeyecek 6öğrencim var şimdi ama onlar bıle yoruyor. dün bide nobetçıydım ,tenefus bıtıyo çocuklar ustume doğru koşuyorlar ya kendımı kaçıracak yer arıyorum:)
eve 5e doğru ancak gelıyorum okulum 70km uzak evıme
eve gelıp hemen elımı yıkayıp üstumu değiştıryorum son enerjımle hemen yemeğe gırışıyorum. yemek yenıyo makınaya tıkılıyo bulaşık ve mutlu son..
temızlık te yok vala hafta sonu yapıyorum vakıt yok
aksam 7de ev mi supuruyum napıyım beğenmeyen oğluna almasın:)

aaaaa benim eşimde muhammed diyor ikinci isim olarak eren olsun diyor ama bilemiyorum yağız ismini beğeniyorum ben muhammed yerinede mehmet koysak daha uygun olmazmı diyorum ama eşim muhammed'den yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…