- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Tamam ulen yapıcammm, ama tepiklemezse yarın kapındayım ona göreee
ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş
cnm oglak burcunda olanları severim yalnış anlaşılmasın :)
titiz olurlar,aileye düşkündürler ,kafasına koyduklarını yaparlar v.s
ama kova burcunda olanlar bana hep cekici ve gizemli gelmişlerdi.ailemde yok ama tanıdıgım bi kac erkek arkadaş vardı bekarken bana cok gizemli gelirdi onlar :)
ama cocukluktaki özellikleri pek iç acıcı degil
KOVA BURCU ÇOCUĞU (20 Ocak - 18 Şubat)
Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.
Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.
OĞLAK BURCU ÇOCUĞU (22 Aralık - 19 Ocak)
Oğlak çocukları azimli, sakin düzenli, kararlı fakat inatçı çocuklardır. Azimleri sayesinde sakin olmalarına rağmen istediklerini alan ve başarılı olan çocuklardır. Aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler, düzenli ve planlı olarak yaşarlar. Okul hayatında, derslerinde ve sonrasında iş hayatında sorumluluk sahibi ve başarılıdırlar. Övünmeyi çok sevmezler, romantizm çok gelişmiştir, daha çok küçük romantik deneyimler yaşarlar.
Oğlak çocukları üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme istekleri kuvvetlidir, bir işe başladığında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.
Ben oğlak burcuyum, eşim kova.. kova erkeği kadar zor bir erkek yok.. oğlumuz ya oğlak ya kova olacak kısmetse. oğlak olması için dua ediyorum
çocuklar ölüyor ya çocuklar nasıl devlet nasıl iktidar göz göre göre ölüyolar ....
sormayın ya çıldırıyorum bunca ihmal bunca umursamazlık sebebiyle onca zavallının kaybedilmesine. lanet olsun 15 yıl önce de aynı şeyi yaşayıp yine de düzeltme yapmayan devlete de sisteme de. hiç kimsenin umrunda değil inanın ölen gidenler. 2 kere silah tutturup sonra oralara yolluyorlar bir de korunmalarını bile sağlayamıyorlar, kendi politikalarını uygulamayı onca masum "çocuğun" hayatı pahasına devam ettiriyorlar bir de buna vatani görev erkeklik görevi diyorlar allah kahretsin sebep olanları da !!
bizde 5 kızkardeşiz tatlım e....4 tane cici teyzesi olucak bizim cadınında.aman dayı dicek biri eksik kalsın nolcak oda allahın taktidiri değilmibende olsun isterdim dayısı ama yok malesef.. artık kuzenlerime dayı dicek onların çocukları hala diyo bana çünküöle idare edioz amcamın çocuklarıyla yok canım 3 kız kardeşiz biz, iki tane teyzesi olcak yani minnişimin
hiç babetim yokken dört beş tane aldım yaz başı onlarla takılıom şimdi kış gelio bir düz çizme var gerisi hep topuklu yine bir alışveriş furyası bizi beklio :) aynen babacık da uzun olunca kısa hissedio insan kendini di miama fazla giyme canım topuklu yine de dikkat et ne olur ne olmaz ben pazarları bile cesaret edemiom :) ama eşime dedim doğunca sen taşicaksın minayı ben topuklumu giycem tıkır tıkır gezcem yanınızda
haha küçük ayşecik hanie utanıon canım çocukluk bilerek yapmıosun ki :):) benimki yaramazlıktan çok huysuzluk üzerine kurulu gamzecim :) hatırlıyorum küçüktüm her yaz köye babannemlere giderdik fındık toplardı kuzenlerim ben gündüz bahçede tek başıma salıncağa binmezdim akşam onlar gelince salıncağa ben bincem die tuttururdum
Slm kızlar,umarım herşey yolundadır....
Bu aralar sürekli doğum sonrası nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
Malum evde oğlumda var ilgi bekleyen ve doğumdan sonra evde akıl verecek insanlarda
Lohusalığı hızlandırılmış şekilde yaşayıp herkes evine gidip düzenimiz oturunca yavaşlatmak istiyorum
Eşim üzme kendini bırak ev işlerini yemekleri yapsınlar sen dinlen dedikçe boşveremiyorum
Burçlardan konuşulmuş bende oğlak burcuyum ve evim hep düzenli,temiz olucak,kendi işimi kendim yapıcam, hayatıma ve benim yaptıklarıma müdahele edilmesin istiyorum
İşte ne kendi annem nede kayınvaldem benim isteklerime uymuyor
Hep kendileri bildiklerini yaptıracaklar
ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE KOLAY ATLATALIM O GÜNLERİ....
kıyamam banada çok olur karabasan.bünye zayıflığından olur derler genelde ama...şehit haberleri artık savaş haberleri gibi oldu cnm.savaştayızda bizmi bilmiyoruz anlamadım.hergün okadar evlat ölüyor,hükümetin hala olağanüstü hal ilan edememeside tartışma konusu tabi!!
ay benimkide kova burcu olucak.desene başımıza gelicek varya zaten eşimin akrabası var kova burcu,30 yaşında ama çocuk gibi ,kendini severim ama sevmediğim çok hareketleri var.eşim de ara ara uyuz olur.bu kova burçları bi acayip oluyo,yani biraz sorunlu alıngan tipler, bilmiyorum valla.aman dilimi ısısrayım
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
Selam kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var çoookkkkk...ya biliyosunuzki okullar yeni açıldı sabahçıyım ve miniklerle ilgileniyorum....çoook yoruluyorum.canım çıkıyo vallaa...eve geliyorum heryer heryerde yemek yapmak lazım eee temizliği filan....tabi gücümde bir yere kadar yetiyo.bir yandan kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başlıyooo.doğru yatağa gidiyorum işler duruyo diye uyamıyorumdaaa...yaaaa beceriksizmiyim ben ya bir şeyi yetiştiremiyorum.bu sefer yetişmiyo diye ağlıyasım geliyooo.napim bennn akıl verinnn.ben nasıl bakıcam bu beceriksizlikle çocuğa yaaa.daha işimi gücümü yetiştiremezken
valla ben yan tarafımda bile hissediyorum minnoşumu böle tam midemin altında bi sıkıştırıyor yana doğru kendini hissetmemek mümkün değilbır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??
canım ben de daha oncekı hamılelıkleırmde hep son haftaya kadar calısmayı dusunuyordum ama
maalesef bu sefer öle bişey dıyemıyorum durum bıraz kritik benım...bizimde ev kredımız var para bırıktırmey calısıyoruz
ki ev kredısını odedıkten sonra gecınebılmek ıcın bı mıktar kalsın :26: çok zor yaa
canım cok gecmıs olsun dıkkat et yorma kendını ah ya oğluşun peşinde koşturmak
yorulmak ıcın yeter de artar vallahı :)
yaa buhar şeysı bana da gereksiz gelıo ama sımdı yatak odaısnı ufak odaya tasıdık bız orası kısın çok sıcak oluo
bebek de gece usumez die ama benım bıle yatarken burnum kulagım tıkanıo napsam bilemeıdm olmadı bende su fln koyarım
işe yarıomu bılmıom daha once hıc deneemdım :S
aslında kızlar bu peteklerin yanına asılan plastik içine su doldurulan şeyler satılıyo odaya buhar yapsın diye tahtakale gibi yerlerde..onlardanda alınabilir..buhar aleti Allah korusun ama astım bronşit gibi geniz eti gibi bir sorun olmadan gereksiz birşey kızlar benim ilk oğlum ekim bebeği ve çok hırıltı olurdu dr bna buhar aletı almana gerek yok gece ısıyı düşür petek ustlerıne ıslak havlu koy buhar aletıne hiç gerek yok dedi ve 1 çay kaşğ ıhlaur çir hırıltısı olduğunda dedi vee öle atlattık almayın boşuna doğduğunda gereklilik olursa alırsınız
cnm geçmiş olsun öncelikle.smear testini bende yaptırmıştım ilk evlendiğimde.bendede mantar var.denizden kaptım ve nekadar temiz tutsamda akıntı çok yaptığından ara ara tekrarlardı.şükürler olsun 2 yıldır olmuyorum.sonuçlarım temiz gelmişti şükür.korkma seninde güzel gelir sonuçların inş. buarada benimde her ilişkiye girdiğimde eşimle ilk başta acı çekerim bende..bende doğum olayından tırsıyorum.annemin çatısı darmış mesela, kesin benimde öle, hala dar çünkü 4 yıl olucak evleneli.oyüzdende doğumdan korkmuyorum dersem yalan olur.yani 3,5 kg doğsa yeter oğluşum ,anca çıkarabilirim oramdan heraldeayşeee bizim kızımız olacak ama listede erkek yazıyor hala:) o da yanlışlık olmuştu bir aralar ben daha hiçbirşey bilmiyorken sen kendiliğinden yazmıştın:)
umarım herkesin hamileliği yolundadır ben bayadır giremediğim için bilmiyorum geçmişi de okumadım. Allahe hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Geçen hafta detaylı ultrasona girdik sorun yok çok şükür. Neyse bizim kız yüzü koyun yatmıştı tam secde pozisyonu:) bi dönüp yüzünü göstermedi cadı. Hadi kızım dön diyoruz yok ense görüntüsü:) bir ara döner gibi yaptı o kadar. Göremedik gül cemalini.
Bir de benim 6 ay önce semear testim yapılmış ve bazı şüpheli hücreler görülmüştü. Detaylı şekilde bakıldığında evet var ama %80 kendiliğinden yok olan türden dedi doktor. 6 ay sonra tekrar edilecek test demişti. Neyse bu gidişimizde doktor semear de aldı ama nasıl acıdı anlatamam( resmen bağırdım. Benim zaten genel anlamda hep böyle. muayene olurken de ilişki esnasında da (özellikle en başta) çok acı çekiyorum sonrasında geçiyor. doktor fizyolojik olarak bir sorun olmadığını acı çekmemin psikolojik olabileceğini söledi. Gerçi bu hafta biraz ödem olmuş dedi. sen böyle muayene olurken dayanamıyosan normal doğum biraz zor dedi (öff yaa nolucak benim bu halim.. sinir oluyorum sinir!!!
Bir de bu şüpheli hücre olayını daha önce yaşayan var mı?
cnm pamuk normal pamuk gibi beyaz pamuk değil,biraz daha sarımsı böle öle oluyo sanki yatak yastık pamuğu yanlış hatırlamıyorsamcanim aslinda pamuk nasil bulucam hic fikrim yok bu elyafida internetten aldim.
yani bizim su kullandigimiz normal pamukmu oluyor o cok da iyi bilmiyorum acikcasi.
gecmis olsun canim bol bol dinlen baska cocuk olunca cok zor ama esine is dusuyor burda.
benimde riskim oldugunda ona yaptirmistim temizligi bulasigi bir yemegi beceremez.
yaptigi temizlikte icime sinmiyor ama hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
zaten dogumdan sonra birini bulucam temizlik yapsin diye. turk yemeklerinide tarif ederim yapar artik napayim oldugu kadar
kredinin zorlgunu bende cok iyi biliyorum: Allah yardim etsin gercekten birde simdi dogum icin para biriktirmemiz lazim
doguma kadarda bulasik makinasi aldirmak istiyorum. e bebegede besiktir kundaktir bir suru sey lazim
dogum sonrasi bakim yerleri var ordada 1 hafta yatayim diyorum oda oldukca pahali
yani Allah yardim etsin cok zor.
benimde ilk cocuk sezaryan ama hala dogumu konusmadim dr la. belki bu sefer normal olur diyorum
tekrar sezaryan olmak istemiyorum ama tabi duruma gore olmak zorunda kalirsamda yapicak birsey yok
saglikla kavusalimda napalim sezaryan olsun.
Allah rahmet eylesin canim Basiniz sagolsun.
5 den yukarida olmasi gerekiyor canim.
heheheh peki ya tepiklerseeeeeeeee
anlatrmısın caım eşinin huylarını falan nasıldır kovalar:44:
Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi?
saol canım, teşekkür ederim...
melone senin daha önceki doğumların normal miydi??
Yaprakcim canim bebisin cok ama cok tatli mas Allah nazarlardan saklasin
bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??
yaaaa öle olcak galiba ama benim kociş çakal öle yaparsam ters bile tepebilir :))
ananmm siz ailecenek o zaman daha şimdiden 3 çocukluk kıyafet biriktirceniz arka arkaya doğur bari çıksın hepsi aradan kıyafetler hazır nede olsa :))
heheheh kocayı paylaşıyon babayı paylaşmıyon heeee bi Mina doğsunda görcez sen istediğin kadar ağla babana bebi sev diye torun cnm o torun ayrı onlar için :))
yaprakkk maşşallahh yaaaaa bayıldımm süpermiş ultrason aleti :)) yanlız seninkinin bacağı baya uzun görünüyo uzun boylu olcak galiba :))
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
tuğbaemrah sağol canım.evet zor valla.artık sakin bir hayat istiyorum.bu hafta çocukların okullarının koşturmacası da çoktu.ikisininde okulu değişti.kayıtları,kıyafetleri,çanta,okul alışverişi falan çok yordu beni.öğlende gidip küçük kızın servisini ayarlamam lazım.eşim bugün yoğunmuş ben gidicem..haftaya okullar biraz saha düzene girer.eksikler falanda bitmiş olur inşallah.misafirde hafta sonu giderse biraz dinlenirim artık.zaten kurban bayramından sonra doğum iznine ayrılıyom.evdeyim inşallah.
ahh işte yaa bi siizn hemşirelere bak bide bizim gerizekalı çok bilmiş hemşirelere bak nefret ediyorum valla o konuda çok şanslısınızz :))
bende aysonunda gidicem doktora soracak bol bol sorum var :))
Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi?
canım ben aralara ıkıser sene koymayı dusunuyorum yaa :)
hamilelik zor süreç belkı ıkıncısı daha kolay olur daha rahat olurum :)
Allah nasib eder ınsallah :)
ben zorları severim ondan kova burcu gizemli diyorum ya zaten
eşim terazi ben yay gayet ii anlaşıyoruz maşallah diyim eşim cok uyumludur.zaten öyle olmasa coktann bitmişti bu evlilik.
ayy çok tatlııı kıyamam ben ya...ilk banyosu yaptırılan minik bir kuş :) o kdr tatlı ki maşallah
Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube
cnm devlet en fazla 36 ya kadar çalışmaya izin veriyo bildiğim kadarıyla ... valla ben biran önce kasım 30 olsun isitorum sonnnn 72 gün iş günü olarak son 50 gün :)))
vala arkadaşım 37yi bitiriyor bu hafta da geldi okula,çalışabılır raporu mu alınıyor bılemıyorum
kuzum yaa hiç biyerde toplanma gibi bişeydemi hissetmiyosun yani biyerde ağırlık falan yada minik tepikliyo sen hissetmiyosun :))
kızlarr bişi dicem yaaaa benim kasıklarım ağrıyo az az yani sölee hani tualetiniz gelir tutarsınız ve o ağrı yaparya ölee bide bu ara çok tualete gidiyorum acaba bizimki benim idrar torbama baskımı yapıyo(
Selam kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var çoookkkkk...ya biliyosunuzki okullar yeni açıldı sabahçıyım ve miniklerle ilgileniyorum....çoook yoruluyorum.canım çıkıyo vallaa...eve geliyorum heryer heryerde yemek yapmak lazım eee temizliği filan....tabi gücümde bir yere kadar yetiyo.bir yandan kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başlıyooo.doğru yatağa gidiyorum işler duruyo diye uyamıyorumdaaa...yaaaa beceriksizmiyim ben ya bir şeyi yetiştiremiyorum.bu sefer yetişmiyo diye ağlıyasım geliyooo.napim bennn akıl verinnn.ben nasıl bakıcam bu beceriksizlikle çocuğa yaaa.daha işimi gücümü yetiştiremezken
bizim halen isim sıkıntımız var kızlar yaa. eşim oğluşun ilk ismini koydu muhammed. şimdi ikinci isim arayışındayım onuda ben koyacam ama bulamadım önce efe olur diye düşündüm eşim beğenmedi. kızkardeşim çınar dedi ben beğenmedim.ay kaldık oylee. önerisi olan varmı muhammedin yanına ne yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?