- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
canim aslinda pamuk nasil bulucam hic fikrim yok bu elyafida internetten aldim.cnm benim annende yada kayınvalde muhakkak eski pamuk vardır.benim annemde var biz kendimiz dikicez yastığını.yada pamuğunu verip diktiririz.pamuğa hiçbişey olmaz seneler geçsede..tabi yine sen bilirsin cnm.elyaf terletir diye biliyorum ama sen bilirsin tabi yine
yani bizim su kullandigimiz normal pamukmu oluyor o cok da iyi bilmiyorum acikcasi.
gecmis olsun canim bol bol dinlen baska cocuk olunca cok zor ama esine is dusuyor burda.merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda
benimde riskim oldugunda ona yaptirmistim temizligi bulasigi bir yemegi beceremez.
yaptigi temizlikte icime sinmiyor ama hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
zaten dogumdan sonra birini bulucam temizlik yapsin diye. turk yemeklerinide tarif ederim yapar artik napayim oldugu kadar
kredinin zorlgunu bende cok iyi biliyorum: Allah yardim etsin gercekten birde simdi dogum icin para biriktirmemiz lazimcanım ben de daha oncekı hamılelıkleırmde hep son haftaya kadar calısmayı dusunuyordum ama
maalesef bu sefer öle bişey dıyemıyorum durum bıraz kritik benım...bizimde ev kredımız var para bırıktırmey calısıyoruz
ki ev kredısını odedıkten sonra gecınebılmek ıcın bı mıktar kalsın :26: çok zor yaa
yaa buhar şeysı bana da gereksiz gelıo ama sımdı yatak odaısnı ufak odaya tasıdık bız orası kısın çok sıcak oluo
bebek de gece usumez die ama benım bıle yatarken burnum kulagım tıkanıo napsam bilemeıdm olmadı bende su fln koyarım
işe yarıomu bılmıom daha once hıc deneemdım :S
doguma kadarda bulasik makinasi aldirmak istiyorum. e bebegede besiktir kundaktir bir suru sey lazim
dogum sonrasi bakim yerleri var ordada 1 hafta yatayim diyorum oda oldukca pahali
yani Allah yardim etsin cok zor.
benimde ilk cocuk sezaryan ama hala dogumu konusmadim dr la. belki bu sefer normal olur diyorumeş yer deiştirmesi deil aslında eş aağıya sarmış ama bebeğin durumundanda olabilir dedi 26 hafta bebek şekil deiştircekmiş duruş pozisyonu olarak o zaman duzelır uyuk ıhtımal dedi yorma dedi benim kayınvalide çalışıyor yakında işten çıkıcak eltimin 50 gunluk bebeği var ona bakıcak yani bana kalana kadar kocam akşam gelınce evı supurup sılıcek artık ole dedı ben bıraz takıntılıyım bende şimdilik mutfak ve banyo hijyeni ve yemeklerle ilgilenicem beni aklıma takılan bunca zaman birşey yokken herşey iyiyken şimdi neden eşin düşük dedi ve ayrıntılı ultrasondaki dr sorduğumda eşin yerleşiminde bir sorun yok gayet güzel dedi ona dr bey böle dedi dediğimded düme var var dedi anlamadım gitti cnm sıkıldı çok yani bebeğim hiç durmadan 14 haftalıkken oynamaya başladı herşey çok iyiydi şimdide 5 dk hareketsiz durmayan bir bebek hep hareket iyidir keyfi yerinde demekki derdi şimdi böle oldu sezeryana yanaştırıyor desem zaten ilk çocuğum sezeryan takmamaya çalışıyorum ben bebeğimin sağlıklı olduğunu hissediyorum hatta ilk oğludan dahada yerinde durmayan bir bebek bakıcaz artıkk dün yüzünü filan çok net gördümm iyice duygusallaştım..
tekrar sezaryan olmak istemiyorum ama tabi duruma gore olmak zorunda kalirsamda yapicak birsey yok
saglikla kavusalimda napalim sezaryan olsun.
Allah rahmet eylesin canim Basiniz sagolsun.kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
5 den yukarida olmasi gerekiyor canim.yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın