2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canim aslinda pamuk nasil bulucam hic fikrim yok bu elyafida internetten aldim.
yani bizim su kullandigimiz normal pamukmu oluyor o cok da iyi bilmiyorum acikcasi.
gecmis olsun canim bol bol dinlen baska cocuk olunca cok zor ama esine is dusuyor burda.
benimde riskim oldugunda ona yaptirmistim temizligi bulasigi bir yemegi beceremez.
yaptigi temizlikte icime sinmiyor ama hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
zaten dogumdan sonra birini bulucam temizlik yapsin diye. turk yemeklerinide tarif ederim yapar artik napayim oldugu kadar

kredinin zorlgunu bende cok iyi biliyorum: Allah yardim etsin gercekten birde simdi dogum icin para biriktirmemiz lazim
doguma kadarda bulasik makinasi aldirmak istiyorum. e bebegede besiktir kundaktir bir suru sey lazim
dogum sonrasi bakim yerleri var ordada 1 hafta yatayim diyorum oda oldukca pahali
yani Allah yardim etsin cok zor.
benimde ilk cocuk sezaryan ama hala dogumu konusmadim dr la. belki bu sefer normal olur diyorum
tekrar sezaryan olmak istemiyorum ama tabi duruma gore olmak zorunda kalirsamda yapicak birsey yok
saglikla kavusalimda napalim sezaryan olsun.
Allah rahmet eylesin canim Basiniz sagolsun.
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
5 den yukarida olmasi gerekiyor canim.

cnm benimde öleydi smaer genetik yapıldı sonuç temiz çıktı cnm doktor banada 6 ayda bir tekrarlayalım dedi ama ben hamilelik döneminden sonra tekrarlıcam ...
cnm başınsaolsun Allahım geride kalanlara sabır versin dedeninde mekanını cennet eylesin...
yaa bende olumlu şeyler düşünmek istiyorum ya pantolonum sıktı yada bebek yapıyo diye olumlu düşünüyorum :)) eger sorup bilgi verirsen çok sevinirim :))
o zamanda az kasık ağrım vardı cnm idrar yollarından şüpheleniyodum temiz çıktı :)) yaa akşam daha rahatım ama şu tualetim var hissi hiç geçmiyo ( böle başkı yaparsa ilerde hiç tutamam ozaman tualetimi bezmi bağlasam acaba :))
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
cnm kaç gün geçiktin bilmiyorum ama 5 den yukarısı hamile sayılıyo...

inşallahh cnmm :))

evet teyzesi benim kuzum baya kilo olarak iyi bizde cok sasirdik gercekten...........

maşşallah senin terbiyeli kuzucuna :))
napim kuzum ben iyiyim işte bilindiği üzere bu tualet mevzusu var aklımda ama siz böle diyosunuz ya ben çok mutlu oluyorum yani normal oldugunu öğrenince :)) galiba benimki baskı yapıyo mesela kalkıp yürüyorum az geçiyo sonra otuim bi süre sonra başlıyo yine ...

Selam kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var çoookkkkk...ya biliyosunuzki okullar yeni açıldı sabahçıyım ve miniklerle ilgileniyorum....çoook yoruluyorum.canım çıkıyo vallaa...eve geliyorum heryer heryerde yemek yapmak lazım eee temizliği filan....tabi gücümde bir yere kadar yetiyo.bir yandan kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başlıyooo.doğru yatağa gidiyorum işler duruyo diye uyamıyorumdaaa...yaaaa beceriksizmiyim ben ya bir şeyi yetiştiremiyorum.bu sefer yetişmiyo diye ağlıyasım geliyooo.napim bennn akıl verinnn.ben nasıl bakıcam bu beceriksizlikle çocuğa yaaa.daha işimi gücümü yetiştiremezken

Emin ol yalnız değilsin arkadaşım bende öyleyim iş yerinden eve bi geliyorum hemen yatıyorum adam yemek bekliyo ee hadi bi gayret yapıyorum bulaşıklar öle kalıyo mutfakta dediğin gibi iş yapmadığın için huzursuz huzursuz yatıp yuvarlanıyorum gece kalkıyorum bi güçle yapmaya çalışıyorum erkenden yatıyorum eşimle 2 çift laf edemeden geberik diyor annem bana çok salıyomuşum kendimi ama ne yapayım elimi kolumu kaldıracak güç olmuyor iş yerinde bütün enerjim bitiyor bence doğumdan sonra tazı gibi oluruz hiç merak etme

canım benim umutsuzluğa kapılma hemen.. ben bütün gün masa başı olmama ve işimin de her zaman cok yoğun olmamasına rağmen akşam eve gidince halim hiç kalmıyor.. yemek bulaşık hadi bakalım salondaki kanepede kendime ayrılan yere geciyorum ve biraz dinleneyim deken uyku bastırıyor.. ve canım hic bişey yapmak istemiyor. ama bu hamilelik hormonları ve fiziksel olarak yavaştan ağırlaşmaya başlamamızdan kaynaklanıyor inan bana. bebiş olunca böyle olmuycak inan bana. ilk zamanlar yalnız olmucaz zaten, e sonraları da enerjimiz eskisi gibi yerine gelecek inşallah. hic canını sıkma üzülme.. herşey yoluna girecek o zaman..

canimm yaaa hayir olsun cok sevindimm..emzirme rüyasi bende gördüm ama baskasinin kizi oluyormus esim alip kucagina eve getirmis askim yazik emzir di<or bana bende olmaz bizim degil diyorum sonra kiyamiyom bir bakiyommm ayni benim bebekliyimmm diyom rüyamda esime ayyy bana benziyor diyom ama gögzümü verdigimi görmedim birde bebegin kiz oldugunu yaninda pembe kiyafet vardi tulumla patik ayy bu kismis diyommm öyle güzel rüya canim birde gögüs gördünmü kiz cocuguna isaret diyorlar rüya tabirinde yaziyor ..ayyyyyyyyyyyyy yaa ne güzel rüyanda görmüssün bebeginiii hayir olsun tekrar canim benim...icimde cok temizmis canim ben hergün böyle yazayim hepimiz rüyalarimizd görelim insallahhh..

Eve gidip yatmak istiyorumm evde olan kızçelerr şükredinn bol bol yatın yuvarlanın ben dakikaları kovalıyorum şimdi şöyle bi uzansammm oturduğum zaman kuyruk sokumum ağrıyorr neyseki son bi saat kaldııı

evet onu bende düsündüm buda 5 ocakta gelirse 2 dogum günü kutlariz demistik esimle belli olmaz canim benim belki ikimizinde 5 ocak oluverir ikimizin evindede artik cift kutlama olur..evet bende esimle konusurken dogumu heyecanlaniyom duygulaniyorumm sagsaglim kazasiz belasiz insallah hepimizz canim aminn..

bilmem inşallah yazık çocuğada dağınık evde mi yaşayacak diyorum ağlıyorum ağlayıncada çocuğu üzdüm diyorum.ya ben yapmasam kimsede yapmaz ki işimi zaten ben kolay kolay bir işde beğenmmem nefret ediyorum bu huyumdan.her şey çoook güzel olmalı.ama olmuyor.olmuyorsa yapamıyorsan uyu diyorum uyumakta yok.niye işler kaldı....sağa dönüyorum sola dönüyorum.uyuyamıyorum.kalkım iş yapım diyorum başlıyor belim ağrımaya ordan hooop kasıklarıma...sinir oluyorum uykudan ölücem şuan ama yoook işte.

ben yarım gün çalışıyorum ama canımda çıkıyorrrr.ilk günler zor geçer zatennnn bizde.bebiş olunca olmayacak inş.

Benim annem ve kayınvalidem çok yakın bilerek yakından aldık ev zaten ama diyo gelin iş yapın denmiyor bide sağolsunlar mutfağımı banyomu kendilerine göre düzenleyip gidiyolar sonra herşeyi aramak zorunda kalıyorum allahtan annem arada yemek yaptım uğrayın alın diyor yada kardeşimle gönderiyor sağolsun ama onların bulaşıklarını bile yıkamak zor geliyor hormonlarda tabi tavanda bende hiç iyi bi ev kadını değilim diye ağlıyorum yetişemiyorum diyorum sen beni bırak diyorum eşime ama hamile olmadan önce böle değildik ki şimdi böyleyiz ne yapalımm çocuk doğunca koşar zıplar herşeyi yaparız evelallah

canim buna benzer sorularin hepsini sordum hepsi normal dedi benim ilk oglum 28 haftada gelmek istedi tam 1 ay yattim hic kalmadan hemsire yikiyordu beni sacimi kurutuyrdu tariyordu valla oyüzden bu alman hemsirelerine hayranimmm yaa melek gibiler burda doktorlar hemsire gibi hemsireler bakici gibiler hic havali degiller bebk gibi bakmislardi bana öyüzden yinede erken dogu cok sükür iyidi hep kortizinla gelistirdiler oglumun cigerlerini cokk zorr günlerdi bunu doktora anlattim sikayetleride söyleyince hemen alttan bakti herseyin normal ve erken dogum riski yok dedi bebek büyüyormus baski falan yapiyormus allahin izniyle hic birsey olmaz hicbirimize insallahhhhhh aminnn..

Tamam ulen yapıcammm, ama tepiklemezse yarın kapındayım ona göreee

off bende de var o durum ya. Habire tuvalete taşınıyorum. Annem sen son aylarında evden hiç çıkamıycan herhalde diyor. E bol bol da su içtikçe giren çıkmak istiyor tabii :)))

ahh işte yaa bi siizn hemşirelere bak bide bizim gerizekalı çok bilmiş hemşirelere bak nefret ediyorum valla o konuda çok şanslısınızz :))
bende aysonunda gidicem doktora soracak bol bol sorum var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…