- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
ayşeee bizim kızımız olacak ama listede erkek yazıyor hala:) o da yanlışlık olmuştu bir aralar ben daha hiçbirşey bilmiyorken sen kendiliğinden yazmıştın:)
umarım herkesin hamileliği yolundadır ben bayadır giremediğim için bilmiyorum geçmişi de okumadım. Allahe hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Geçen hafta detaylı ultrasona girdik sorun yok çok şükür. Neyse bizim kız yüzü koyun yatmıştı tam secde pozisyonu:) bi dönüp yüzünü göstermedi cadı. Hadi kızım dön diyoruz yok ense görüntüsü:) bir ara döner gibi yaptı o kadar. Göremedik gül cemalini.
Bir de benim 6 ay önce semear testim yapılmış ve bazı şüpheli hücreler görülmüştü. Detaylı şekilde bakıldığında evet var ama %80 kendiliğinden yok olan türden dedi doktor. 6 ay sonra tekrar edilecek test demişti. Neyse bu gidişimizde doktor semear de aldı ama nasıl acıdı anlatamam( resmen bağırdım. Benim zaten genel anlamda hep böyle. muayene olurken de ilişki esnasında da (özellikle en başta) çok acı çekiyorum sonrasında geçiyor. doktor fizyolojik olarak bir sorun olmadığını acı çekmemin psikolojik olabileceğini söledi. Gerçi bu hafta biraz ödem olmuş dedi. sen böyle muayene olurken dayanamıyosan normal doğum biraz zor dedi (öff yaa nolucak benim bu halim.. sinir oluyorum sinir!!!
Bir de bu şüpheli hücre olayını daha önce yaşayan var mı?
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
ilk banyosu yaptırılan minik bir kuş :) o kdr tatlı ki maşallah
Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube
ayyy evettt aslında benim 32 hafta 17 kasımda doluyo ama ayı tamamlıcam 34 haftada çıkmış olucam :)) inşallah herşey yolunda gider :))ben hep şöle hesaplıyorum :)
kurban bayramı geldiğinde doğum ıznıne cıkmama tam 1 ay kalmıs olucak ınsallah :)
senınde 3 hafta eheueh
yaa olabilir bide ben bilg başında biraz öne doğru oturuyorum galiba bende baskı yapıyo olabilirm ama sürekli tualetim var gibiduruşlarından sebeb idrar torbasına baskı yapıyorlar surekli wc ihtiyacı hissediyor insan kasık ağrılarıda ben yorulunca hızlı yuruyunce oluyor öle birşey olabilirmi
bende çok su içiyorum 2 saatte bir tualetteyim aynen öle sankş saatlerdir tutuyorum gibi ağrıyoBende çok su içmekten hep bi ayağım tuvalette benimde aynen gidip geliyorm tuvalete hiç gitmemişim gibi yine bi ağrı sanki 10 saat olmuş wcye gitmemişim gibi oluyor kasıklarım ağrıyor
canım ıdrar torbasıan baskı yapıyor olma ıhtımalıde var ıdrar yolu ıltıhabı olma ıhtımalıde var
kasık agrısı genedle bu sebeple çok sık olur...bebek kaynaklı bi durum olsa bebek pozisyon değiştirdikçe
rahatlama hıssedersın ama sen devamlı böle bi rahatsılık yasıyosan bı ıdrar tahlılı yaptırıp baktırabılırsın canım
sık tuvalete gıtmekte gebelıkte normal ama yıen de aynı zamanda ıdrar yolu ıltıhabı belirtisi sayılıyo
anlamak ıcın tahlıl yapılmalı...en son en zamn ıdrar tahlılı yaptırmsıtın
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
Canım başınız sağolsun. Yaşlı da olsa çok zor. Ben de ananemi 87 yaşında kaybettim. Ama insana her ölüm erken geliyor. Başınız sağolsun tekrardan...
kızlar merhaba,
canım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah. Ben de ananemi 5 ay önce kaybettim ondan 25 gün önce de eşimin ananesini kaybetmiştik. İkisi de yaşlıydı ananem akciğer kanserinden çok çekiyordu son 3 ayında ama insan yine de alışamıyor yokluklarına. Allah sabır, sağlık versin geride kalanlara.
Biliyorum üzüntün çok büyük ama bebişini düşünmek zorundasın öncelikle, annenler de bunun için yaklaştırmamışlardır seni hiçbir şeye.
kızlar merhaba,
Nasıl yani benim eltim 50 gun oldu doğum yapalı parasını hala alamadı izin bitince verilcek biliyoruz ole deil mi
ayyy evettt aslında benim 32 hafta 17 kasımda doluyo ama ayı tamamlıcam 34 haftada çıkmış olucam :)) inşallah herşey yolunda gider :))
uff bilemedim 2 gün önce pantolon biraz sıktı ondan diye düşündüm dünde çamaşırım bol oldugu halde ara ara ağrıdı bugünde öle tualetim var gibi ve ara ara ağrıyo hele tualetim varsa daha çok ağrıyo azcık yürüyünce geçiyo bide bilg başında bazen öne doğru egiliyorum acaba bendemi baskı yapıyorum
cnm en son 29/8 de sağlık ocağında yaptırdım sonuçlar bu anlamadım ben ama doktor iyi dedi bak sonuçlar bu sen anlarsın :))
BIL neg
UBG norm
KET neg
ASC 20 mg/dl
GLU norm
PRO neg
ERY neg
ph 6
NIT neg
LEU neg
SG 1,010
kızlar merhaba,
bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??
Bılmıyorum canım ben gidip sormustum ptt ye yatıcak paranız dmeıslerdı sonrada gidip parayı cekmsıtım pttden
sen iş başı yapmışmıydın peki o sure içinde
Bılmıyorum canım ben gidip sormustum ptt ye yatıcak paranız dmeıslerdı sonrada gidip parayı cekmsıtım pttden
canım karsısıan yazılmsı zaten negatıf normal vs vs die bısı yok demekkı bebekten o zaman
hoş nerdeyse tets yapılalı 20 gun olmus....
çamaşırın cok sıkıyorsa pantolonun fln sıkıosa o da sebep oalbilir tabıı kı canım rahat seyelr gıyıp dur bı sure bakalım bi de
canım basın sağolsun kaç aysında olursa olsun ölüm zor acıAllah rahmet eylesın...
canım benıdme asağılarda kasıkalra yakın ve yukarıda göbek deliğimin üstüdne hareket eıdo gezıo öle kafasına
göre normal bişi bence sanırsam hatta bazne dırek tam aşağı vuruyo cadı kızım
canım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah. Ben de ananemi 5 ay önce kaybettim ondan 25 gün önce de eşimin ananesini kaybetmiştik. İkisi de yaşlıydı ananem akciğer kanserinden çok çekiyordu son 3 ayında ama insan yine de alışamıyor yokluklarına. Allah sabır, sağlık versin geride kalanlara.
Biliyorum üzüntün çok büyük ama bebişini düşünmek zorundasın öncelikle, annenler de bunun için yaklaştırmamışlardır seni hiçbir şeye.
saol derugur cum.. senin de başın sağolsun.. üstüste olmuş sizin de ölümler..
allah mekanlarını cennet etsin onların da..
sen iş başı yapmışmıydın peki o sure içinde
Canım başınız sağolsun. Yaşlı da olsa çok zor. Ben de ananemi 87 yaşında kaybettim. Ama insana her ölüm erken geliyor. Başınız sağolsun tekrardan...
kızlar merhaba,
kızlarr bişi dicem yaaaa benim kasıklarım ağrıyo az az yani sölee hani tualetiniz gelir tutarsınız ve o ağrı yaparya ölee bide bu ara çok tualete gidiyorum acaba bizimki benim idrar torbama baskımı yapıyo(
çok saol cnm bende dalim düşünüyorum tecrübeli bi anneden duymak süper oldu :))
aynen öle cnm dün akşam yağlayamadım ama inşallah bu akşam azcık sölicem ucundan bakalım tepki ne olucak :))
ayy cnm yaaa abartma bence sonuçta kaç kilo doğucaklar bilmiyoruz hız büyüceklerde çabucak küçülülüğcek onlar ben 3/6 alıcam bikaç tane zaten annem saolsun getirmiş bana birsürü küçük şeyler zaten kış evde olucaz yaza kadar idare eder bizi :)) ayy yerim ben o elbiseleriii yaaaa :)) cnm kışlık almıcam ama uzun kollu alırım zaten hastaneler sıcak evde bebek için sıcak olucak oyuzden çok kışlık almaya gerek yok diye düşünüyorum :))
o kesin cnm sen şimdiden alıştır hem babanın hem eşinin kıymetlisi olucak minik MİNA :))
oyy maşşallahh melegine senin kocaman olmuşşş :))) yani senin bu kızda pek terbiyeli çıktı annesi bacaklarını açmıyo :)) çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin :))
tabi cnm yaa 3 üncü çocuk olsa bile her bebek yeni bi heyecan :))
cnm bende süt içmeyi unutuyotum malesef ama hergün kahvaltıda peynir ve gün içindede 1 kase yoğurt kesin tüketiyorum o onu dengeliyodur inşallah :))
ahhh cnm yaa mecbur düzene koydum yoksa unutuyorum eleviti bende sevmiyorum doktor haftada 2 ye düşürdü bi pazaretsi sabah bide cuma sabah içiyorum :))
ayyy çok tatlı yaaaa maşşallah bende bizimkilerin böle resmini çekicem inşallahh :))
cnm çok sevindim hadi gözün aydın inşallah bizimde iyi çıkar :)) böbreğin normal olmasınada çok sevindim :))
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
ayyy evettt aslında benim 32 hafta 17 kasımda doluyo ama ayı tamamlıcam 34 haftada çıkmış olucam :)) inşallah herşey yolunda gider :))
yaa olabilir bide ben bilg başında biraz öne doğru oturuyorum galiba bende baskı yapıyo olabilirm ama sürekli tualetim var gibi(
bende çok su içiyorum 2 saatte bir tualetteyim aynen öle sankş saatlerdir tutuyorum gibi ağrıyo( inşallah bişi yoktur...
uff bilemedim 2 gün önce pantolon biraz sıktı ondan diye düşündüm dünde çamaşırım bol oldugu halde ara ara ağrıdı bugünde öle tualetim var gibi ve ara ara ağrıyo hele tualetim varsa daha çok ağrıyo azcık yürüyünce geçiyo bide bilg başında bazen öne doğru egiliyorum acaba bendemi baskı yapıyorum
cnm en son 29/8 de sağlık ocağında yaptırdım sonuçlar bu anlamadım ben ama doktor iyi dedi bak sonuçlar bu sen anlarsın :))
BIL neg
UBG norm
KET neg
ASC 20 mg/dl
GLU norm
PRO neg
ERY neg
ph 6
NIT neg
LEU neg
SG 1,010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?