2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sen yine yaptırmışsın ben daha önce hiç smear testi yaptırmadım doktorumda istemedi napsam diye düşünüyorum?

başın sağolsun cnm

ilk banyosu yaptırılan minik bir kuş :) o kdr tatlı ki maşallah
Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube

çok ama çok tatlı buuu. Ben de inşallah hastaneden geldiği gibi yıkamayı düşünüyorum Allah nasip ederse ve de büyükler izin verirse :))) Çünkü hastanede ne kadar yıkasalar da sarılık için sebeplerden biri de bebeğin yıkanmaması olabiliyormuş. Gerçi kış bebeişi olacaklar ama pamuklara sararım ben oğlumuu :)))))

ben hep şöle hesaplıyorum :)

kurban bayramı geldiğinde doğum ıznıne cıkmama tam 1 ay kalmıs olucak ınsallah :)

senınde 3 hafta eheueh
ayyy evettt aslında benim 32 hafta 17 kasımda doluyo ama ayı tamamlıcam 34 haftada çıkmış olucam :)) inşallah herşey yolunda gider :))
duruşlarından sebeb idrar torbasına baskı yapıyorlar surekli wc ihtiyacı hissediyor insan kasık ağrılarıda ben yorulunca hızlı yuruyunce oluyor öle birşey olabilirmi
yaa olabilir bide ben bilg başında biraz öne doğru oturuyorum galiba bende baskı yapıyo olabilirm ama sürekli tualetim var gibi (
Bende çok su içmekten hep bi ayağım tuvalette benimde aynen gidip geliyorm tuvalete hiç gitmemişim gibi yine bi ağrı sanki 10 saat olmuş wcye gitmemişim gibi oluyor kasıklarım ağrıyor
bende çok su içiyorum 2 saatte bir tualetteyim aynen öle sankş saatlerdir tutuyorum gibi ağrıyo ( inşallah bişi yoktur...

uff bilemedim 2 gün önce pantolon biraz sıktı ondan diye düşündüm dünde çamaşırım bol oldugu halde ara ara ağrıdı bugünde öle tualetim var gibi ve ara ara ağrıyo hele tualetim varsa daha çok ağrıyo azcık yürüyünce geçiyo bide bilg başında bazen öne doğru egiliyorum acaba bendemi baskı yapıyorum
cnm en son 29/8 de sağlık ocağında yaptırdım sonuçlar bu anlamadım ben ama doktor iyi dedi bak sonuçlar bu sen anlarsın :))

BIL neg
UBG norm
KET neg
ASC 20 mg/dl
GLU norm
PRO neg
ERY neg
ph 6
NIT neg
LEU neg
SG 1,010

Başın sağolsun canım..

Nasıl yani benim eltim 50 gun oldu doğum yapalı parasını hala alamadı izin bitince verilcek biliyoruz ole deil mi

Bılmıyorum canım ben gidip sormustum ptt ye yatıcak paranız dmeıslerdı sonrada gidip parayı cekmsıtım pttden

canım karsısıan yazılmsı zaten negatıf normal vs vs die bısı yok demekkı bebekten o zaman

hoş nerdeyse tets yapılalı 20 gun olmus....

çamaşırın cok sıkıyorsa pantolonun fln sıkıosa o da sebep oalbilir tabıı kı canım rahat seyelr gıyıp dur bı sure bakalım bi de

canım basın sağolsun kaç aysında olursa olsun ölüm zor acı Allah rahmet eylesın...

canım benıdme asağılarda kasıkalra yakın ve yukarıda göbek deliğimin üstüdne hareket eıdo gezıo öle kafasına

göre normal bişi bence sanırsam hatta bazne dırek tam aşağı vuruyo cadı kızım

Son düzenleme:

yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın

Bılmıyorum canım ben gidip sormustum ptt ye yatıcak paranız dmeıslerdı sonrada gidip parayı cekmsıtım pttden

sen iş başı yapmışmıydın peki o sure içinde

Evet canım raporum devam etmesıne rağmen doğumdan bı hafta sorna ıs bası yaptım

iş yerınde meşgul oluyorudm en azından dusunmuyordum böle işte...zaten normal doğurdugum ıcın

1-2 gunde toparlandım

Canım başınız sağolsun. Yaşlı da olsa çok zor. Ben de ananemi 87 yaşında kaybettim. Ama insana her ölüm erken geliyor. Başınız sağolsun tekrardan...

sağol milsacım senin de başın sağolsun. bir yıl önce de babannemi kaybetmiştim.. o beni daha cok sarsmıştı, o da uzun süre yattı, gözümüzün önünde eridi gitti.. sonunda da kaybettik. mide kanseriydi. dönüşü yoktu tabi ki biliyoduk ama yine de bir umut acaba diyor insan. allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin..

anladım cnm sanırım sen işe başladın diye yatırılmış çünkü eltim izine çıktığından beri maaş alamıyor raporu bitmesini bekletiyorlar

canım başın sağolsun. Rabbim cc rahmet eylesin inşAllah... Yaşlı genç farketmiyor.. Hepsi acıtıyor yüreğimizi.. Rabbim cc sabır versin..

Canım endişe etme. Bende de ara ara oluyor böyle. Önemli bir sorun yoktur inşAllah..

canim benim kocaman olmus terbiyelide teyzesi insan yinede suymus diyemiyor tam evetttt yaa bacaklarda hep kapali masallahhh.canim benim sagolasin cok sükür yolundaymis tatlim sen nasilsin senin bebis nasil amann herkezzzz cok iyi olsun insallahhh.aminn insallh hepimiz alalim kucaklarimiz sagsalim amin..evet canim ilk cocuk 3.cocuk farketmiyor heyecan yine ayni heyecan

yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın

0-5 arası çıkan değerler negatif sayılıyor..
Eğer Bhcg 5'ten yüksekse değer pozitif yani hamilesin demektir.

Ama ben ilk teste çok güvenmiyorum. Benim adetim 1 hafta geçiktiğinde doktora gitmiştim. Bhcg 4.6 çıktı.
Doktor hamile değilsin dedi ve bana adet söktürücü ilaç verdi. Allah tan kullandırtmadı eşim..
Bir hafta sonra tekrar gittim ve sonuç 500 lerdeyi.. İlk gittiğim doktora inanıp ilacı kullansaydım Allah cc muhafaza kuzucuğumu da kaybederdim.
Ben şimdi ilk yaptırdığı test negatif çıkan herkese sıkı sıkı tembihliyorum 'sakın adet söktürücü kullanmayın' diye..

Senin içinde hayırlısı olsun.. Hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah..

gecmis olsun canim sik tuvalet bendede var hamile kaldigimdan buyana bastiriyor dedi doktor normal dedi herkezde bir olmazmis bazi bebekler daha cok baski yaparlarmis agri benimde oluyordu eger sikip tutarsam tuvaletimi yaparken bile agriyor cok kötü ama normal dedi bana agrilara tuvalet olayi geldimi cikicam bekletmiycem öyle canim insallahh sendede yoktur bebekler gelistikce bir taraflarimiza bastiriyorlarmis dün doktor demisti biz bütün sikayetlerimi sormustuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…