canım napim işler bitmıo geceleri dinlenıorm Allahtan
şimdi evde olsam ooff ne güzel olurdu tüm işlerimim bitiriridim bu aralar çok halsiz yorgun değilim hamdoslun kendımdeım
genelde uykumu alamadıgım gunelr huysuz tembel uyusuk oluyorum hıc cekılmıorm o zaman
ıns...eve gıdınce planladıgım ısleırmı yapabılırım
ay ben öğle yemegınde yedım bu haftakı balıgımı :) evde de yemegım var proteın alcaz bu akşam :)
afiyet olsun canım size dee :) öle babalar eve balık geırcek ekmek getırcek işleri neee
şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş
canın çok çektiyse dolabımda bir poşet var geçen sene difrize koymuştum iki poşet bir poşetini yemiştik bir poşet daha mevcut bulamıyorsan canında çektiyse yarısını yollayabilirim
tatilden yeni geldik hanımefendi çıkamamış modundan dimi ya bronz olması lazım bembeyazmı gelsin anası gibi :))
evet adı duru değiştirmeye karar vermezsek öyle gidecek :))
kolestrol önceden nasıldı hatırlamıyorum evde tahlillerim gidince akşama bakacam yapılmışmı normalmi araştırma hastanesine git dedi doğumunada orada yap bence dedi doktor
kızlar ya ben kaç aylık hamileyim kimse kac haftalıksın die sormuyor kaç aylıksın die soruyor ve ben yaklaşık 3 haftadır 5.5 diorumbi yerde okudum 21-24 arası 6 aylık yazıyo ama ne kadar doğru siz ne diyorsunuz
kızlar ya ben kaç aylık hamileyim kimse kac haftalıksın die sormuyor kaç aylıksın die soruyor ve ben yaklaşık 3 haftadır 5.5 diorumbi yerde okudum 21-24 arası 6 aylık yazıyo ama ne kadar doğru siz ne diyorsunuz
canın çok çektiyse dolabımda bir poşet var geçen sene difrize koymuştum iki poşet bir poşetini yemiştik bir poşet daha mevcut bulamıyorsan canında çektiyse yarısını yollayabilirim
tatilden yeni geldik hanımefendi çıkamamış modundan dimi ya bronz olması lazım bembeyazmı gelsin anası gibi :))
evet adı duru değiştirmeye karar vermezsek öyle gidecek :))
kolestrol önceden nasıldı hatırlamıyorum evde tahlillerim gidince akşama bakacam yapılmışmı normalmi araştırma hastanesine git dedi doğumunada orada yap bence dedi doktor
Ayşecim kurabiyeler müthiş görünüyo yaa bunların tarifini nasıl alabilirim maşallah sana
cnm yenilebilirmiş ama haftada 3 4 kutuyu gecmemeliymiş ton balığı civa içerdiği için fazlası zararlıymış benm oğlum yaşına kadar hergün 2 kutu kadar yiyordu suan inanılmaz korkuyorum bunu okuduktan sonra
Ayşecim kurabiyeler harika olmuş bende kendîm yapmayı düşünüyorum inş tarifi varsa alabilirim:119:
maşallah canım nazar değmesin sanaben bu haftasonu biraz fazla yoruldum galiba perşembe yardımcım wardı akşama kdr canım çıktı bi de üstüne akşam sinemaya gittik daha önceden almıştık biletlerimizi o film de 12.30 da bitti eve gelene kdr saat oldu bir, cuma misafir vardı saat dörtte haber verdiler gelcez die kalktım masa hazırlicam die börekti çörekti tatlıydı salataydı saatlerce uğraştım geç gittiler evi topla et geç yattım, cumartesi de usta geldi eve akşam yine kuzenlere sözümüz vardı bi sinema daha yaptık, pazar da kışlıklarla uğraştım akşam düğün vardı mecbur gittik kafam şişti, bugün warya uyusam uyusam uyusam başka bişi yapmasam diodum yine usta geldi ve arkasından iki banyo da mahvoldu ve ev silikon kokuo banyolara girilmio kokudan... yarın yine işin yoksa banyo temizle yani... offf hiç bitmio bu işler...
getirmek bişey mi bi de yemek de senden bu akşam dedim adama sen hazırlicanallahtan yemek konusunda huysuz deil, tamam sen bana bırak aşkım dinlen dedi :) duyan da aşçı sanar bizimkini pek bişe de beceremez ne yapcak merak ettim
ayyy ayşe kurabiyeler çok güzeller bayıldım maşallah sanayapımı çok zor mu? üzerini şekerli hamurla kaplamışsın sanırım di mi? bende denemek istiyorum cesaret edemiyorum :26::26::26::26:
çok teşekkür ederim canım.düşünmen yeter:) sanırım bulabiliriz.bekliycem artık bulamazsam şekerini alıp yerim büyük marketlerde satılıyor :)
sezon açıldı deniyor ama maalesef hala bulmak imkansız.. anladım canım bikaç bende yedim konserve ton ,ama hep o yenmiyor ki..cıva olayıda insanı tedirgin ediyor,söyle istavrit,hamsi falan çıksa da yesek :) küçük balıklar öneriliyormuş..canım somon veya ton balıgı yıyorum
artık sezon acıldı hava az daha soğusun öyle alıp pişirmeyı dusunuyorum
Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/URL]
kuaförlerde var canım,hazır satılanı hiç duymadım..kuaför de boyattım ben,güvendiğin kuaföre git ama ya da bak hangi boyayı koyuyor..benmki tanıdıkdı..hem önümde kullandı..tierramı ne marka var genelde onu kullanıyorlar..kocama söyledim bana kestane getir diye onu kim dediyse :)) aşk olsun ona diyor hehehe.çıkmış bana ne dedim:) aman kız boşver bulsun işi ne ne zaman naz yapıcaz şimdi yapmıycaz da:)
organik boyayı nereden buldun canım.netten mi? organik boya kına gibi mi oluyor acaba?
canım çikolata ye bi de karnına pıt pıt vurmayı dene... ben sabahları uyandığımda hareket yoksa hemen pıt pıt parmağımla vuruom kıpırdayana kadar, sonra da hiç durmuo ama sölim :)
şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş
canım ne renk oldu diplerin boyadığın organik boya ne renkti yaniben organik boya ile dip boyatmıştım 4. ayda iken..
kocama söyledim bana kestane getir diye onu kim dediyse :)) aşk olsun ona diyor hehehe.çıkmış bana ne dedim:) aman kız boşver bulsun işi ne ne zaman naz yapıcaz şimdi yapmıycaz da:)
organik boyayı nereden buldun canım.netten mi? organik boya kına gibi mi oluyor acaba?
canım bende beşbuçuk diyorum.bir dahaki haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim ekim itibari ile artık :))
bu arada sizin bebek hareketleri karnınızın dışından bir yeri şişirmek gibi gözüküyormu? benim içerden bişey vuruyormuş gibi gözüküyor sadece.yoksa çıkıntı gibi gözükmüyor hiç?
yani kzı dunyaya bronz olrk gelcek :)
anladım canım kolesterol hangı degerle ölçülüo tahlılde direk kolesterol mu yaızo yanı
ben tahlılerıdme öle bişi hatrılamıorm cunku :S
canım normal kurabıye altı yanı guvendıgıns evdiğin bı kurabıye tarıfın varsa altı ıcın onu yapabilirsin
üstünü de ıstedıgın gibi süslersın :)
3-4 kutu değil canım haftada en fazla 2 kutu mesajın altındkaı lınkı onun ıcın paylaştım :)
canım dediğim gibi kurabıyesı normal kurabıye sevdiğin guvendıgın ehrhangı bir tarıfını kullanabılırsın
üst tarafı da sana kalmış süsliyceksın sadece :)
hee ben hazır pişirilmiş balık getırıcek sandım var ya öle servısler :)
canım sen de yorulmusun of of bu gezmeler mahvettı zaten bızı hep
evet ustu seker hamurlu canım dene sen de cok zor değil :) bıraz dıkkatlı yapmak gerekıo o kadar :)
sezon açıldı deniyor ama maalesef hala bulmak imkansız.. anladım canım bikaç bende yedim konserve ton ,ama hep o yenmiyor ki..cıva olayıda insanı tedirgin ediyor,söyle istavrit,hamsi falan çıksa da yesek :) küçük balıklar öneriliyormuş.....
kan alınmışken hepsini yapalım dedik direk kolestrol olarak yazıyor normal değer 0.0 ile 200.00 arası yazıyor benim değer 287 çıkmış devamıda var trigliserid ldl vldl filan üre ast cr-s ldh filan daha çok var wbc gran hgb hct bunlar ve başkaları hepsi düşük yada yüksek sorunlu ne olduklarını anlamıyorum perşembe gitcez bakalım kendi doktorumuz ne diycez
oh oh ne güzeller dikkatimi çekti genelde e harfi var
canım ne renk oldu diplerin boyadığın organik boya ne renkti yani
Canim Bazen Bebek Hareketlerinde Yavaşlama Oluyomuş Korkma Hemen Içini Rahat Tut hareket edincede haber ver bize
ayyy canım bende üzüldüm bian öle görünce yurt dışındasın bulamazsın falan sandım, hangi şehirdesin canım bulamazsa ben yollarım sana özelden atarsın adresi kargolarım samsunda var heryerde artıkminicikler daha uğraştırıo baya ama lezzetli aynen bende burda okuyorum arıorum eşime diorum kızlar bunu yazmış gelirken al canım istedi
ayyyy sorma naz olayını ilk başlarda soruodu aşermio musun die öle bişeyi deli gibi istediğim pek olmadı bi kez bi meyveyi çekti donmuşu bulunuo ama tazesi zor allahtan mevsimiydi burda köylerden toplayıp getirmişler pazarda satılıomuş bulduk kolay hem yedim hem reçelini yaptım canım çektikçe yiyorum gene :) ama şimdi bulantılar bitti ya ne görsem canım istio yiyorum rahat rahateşim dio aşerme zamanın geçmedi herhalde aşkım, yoksa bu yaramaz Mina görüo bunları da o mu istio :)
canım organik boyayı kuaförlerde yapıolar ama dikkat et hepsi gerçekten organik olmuo tanıdık bir kuaför varsa ona git..
ben kız bekliyorum canım ayyy çok sabırsız bişey allaha şükür hissetmeye başladık bizz.en azından bu bile biraz iç rahatlatıyor.ama ben böyle biyer şişiyor biryere elin,i uzatıyor fln ya öyle olsun biranönce istiyorum:)benimde dışarıdan yeni yeni görülmeye basladı artık arada oluyo hani su balonu gibi oluyo heralde dönüyordur o sırada ama çok sık görmüyorum dışarıdan hareketli olmasına ragmen sen ne bekliyorsun cnm kız mı erkek mi
bir ara bende göremiyordum şimdi düzeldi canımKızlar ben 1773 . Sayfayı göremiyorum neden acaba
canım lınkı o sebeple payalstım zaten haftada 2 paket yemekte skaınca yok lınkte yazıyor zaten
evet tam yenecek balıkalr cıkana kadar ıdare etcez napalım :) hamsı olsa cidden fena olmaz
)
hee ben hazır pişirilmiş balık getırıcek sandım var ya öle servısler :)
canım sen de yorulmusun of of bu gezmeler mahvettı zaten bızı hep
evet ustu seker hamurlu canım dene sen de cok zor değil :) bıraz dıkkatlı yapmak gerekıo o kadar :)
bebk odası konusunda bende ankarada baktım siteelrde buyuyen beşikli takımlara baktım 3500civarı dediler alamam bu şekilde diyordum
nette belis 2700-2200arasında idi ama geçen ankarada mağaza aradık 2 yere gittik yatağı ve uyku setı içinde dahıl buyeyn beşik şifonyer, 2kapılı dolap 1500 ve 1400 dediler belis marka beyaz renk.
bu ay sonu almayı düşünüyorum
selam herkese:) hastaneden geldim Allah ıma bin şükür şeker normal çıktı bebeğimin de böbreği normale dönmüşhepinize teşekkür ediyorum dualarınız için umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..
nasıl güvenicem ben kuaföre yoksa kınamı vursam diyorum.böyle iki renk gezmektense.ama o da çok kızmızı fln olur diye cesaret edemiyorum.ayyy düşünürken günler biticek doğurucam bu gidişle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?