2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar ya ben kaç aylık hamileyim kimse kac haftalıksın die sormuyor kaç aylıksın die soruyor ve ben yaklaşık 3 haftadır 5.5 diorum bi yerde okudum 21-24 arası 6 aylık yazıyo ama ne kadar doğru siz ne diyorsunuz

maşallah canım nazar değmesin sana ben bu haftasonu biraz fazla yoruldum galiba perşembe yardımcım wardı akşama kdr canım çıktı bi de üstüne akşam sinemaya gittik daha önceden almıştık biletlerimizi o film de 12.30 da bitti eve gelene kdr saat oldu bir, cuma misafir vardı saat dörtte haber verdiler gelcez die kalktım masa hazırlicam die börekti çörekti tatlıydı salataydı saatlerce uğraştım geç gittiler evi topla et geç yattım, cumartesi de usta geldi eve akşam yine kuzenlere sözümüz vardı bi sinema daha yaptık, pazar da kışlıklarla uğraştım akşam düğün vardı mecbur gittik kafam şişti, bugün warya uyusam uyusam uyusam başka bişi yapmasam diodum yine usta geldi ve arkasından iki banyo da mahvoldu ve ev silikon kokuo banyolara girilmio kokudan... yarın yine işin yoksa banyo temizle yani... offf hiç bitmio bu işler...

getirmek bişey mi bi de yemek de senden bu akşam dedim adama sen hazırlican allahtan yemek konusunda huysuz deil, tamam sen bana bırak aşkım dinlen dedi :) duyan da aşçı sanar bizimkini pek bişe de beceremez ne yapcak merak ettim

ayyy ayşe kurabiyeler çok güzeller bayıldım maşallah sana yapımı çok zor mu? üzerini şekerli hamurla kaplamışsın sanırım di mi? bende denemek istiyorum cesaret edemiyorum :26::26::26::26:

çok teşekkür ederim canım.düşünmen yeter:) sanırım bulabiliriz.bekliycem artık bulamazsam şekerini alıp yerim büyük marketlerde satılıyor :)

bu arada ultrasona göre 23haftanın içindeyim

canım bende beşbuçuk diyorum.bir dahaki haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim ekim itibari ile artık :))

bu arada sizin bebek hareketleri karnınızın dışından bir yeri şişirmek gibi gözüküyormu? benim içerden bişey vuruyormuş gibi gözüküyor sadece.yoksa çıkıntı gibi gözükmüyor hiç?

yani kzı dunyaya bronz olrk gelcek :)

anladım canım kolesterol hangı degerle ölçülüo tahlılde direk kolesterol mu yaızo yanı

ben tahlılerıdme öle bişi hatrılamıorm cunku :S

Ayşecim kurabiyeler müthiş görünüyo yaa bunların tarifini nasıl alabilirim maşallah sana

canım normal kurabıye altı yanı guvendıgıns evdiğin bı kurabıye tarıfın varsa altı ıcın onu yapabilirsin

üstünü de ıstedıgın gibi süslersın :)

3-4 kutu değil canım haftada en fazla 2 kutu mesajın altındkaı lınkı onun ıcın paylaştım :)

Ayşecim kurabiyeler harika olmuş bende kendîm yapmayı düşünüyorum inş tarifi varsa alabilirim:119:

canım dediğim gibi kurabıyesı normal kurabıye sevdiğin guvendıgın ehrhangı bir tarıfını kullanabılırsın

üst tarafı da sana kalmış süsliyceksın sadece :)

hee ben hazır pişirilmiş balık getırıcek sandım var ya öle servısler :)

canım sen de yorulmusun of of bu gezmeler mahvettı zaten bızı hep

evet ustu seker hamurlu canım dene sen de cok zor değil :) bıraz dıkkatlı yapmak gerekıo o kadar :)

çok teşekkür ederim canım.düşünmen yeter:) sanırım bulabiliriz.bekliycem artık bulamazsam şekerini alıp yerim büyük marketlerde satılıyor :)

yok canım ne teşekkürü ne demek oldugunu biliyorum can çekmenin aylardır adını yazmayım bir meyve canım çekiyor kaynıma dedik umursamadı sadece adana ve mersinde yetişiyor herkes bilmiyor aslında bayramda gidecez o tarafa dört gözle gidip o meyveyi bulmayı bekliyorum nasıl bir can çekmedir bilirim :))

canım somon veya ton balıgı yıyorum

artık sezon acıldı hava az daha soğusun öyle alıp pişirmeyı dusunuyorum

Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/URL]
sezon açıldı deniyor ama maalesef hala bulmak imkansız.. anladım canım bikaç bende yedim konserve ton ,ama hep o yenmiyor ki..cıva olayıda insanı tedirgin ediyor,söyle istavrit,hamsi falan çıksa da yesek :) küçük balıklar öneriliyormuş..
kuaförlerde var canım,hazır satılanı hiç duymadım..kuaför de boyattım ben,güvendiğin kuaföre git ama ya da bak hangi boyayı koyuyor..benmki tanıdıkdı..hem önümde kullandı..tierramı ne marka var genelde onu kullanıyorlar..
canım çikolata ye bi de karnına pıt pıt vurmayı dene... ben sabahları uyandığımda hareket yoksa hemen pıt pıt parmağımla vuruom kıpırdayana kadar, sonra da hiç durmuo ama sölim :)

saol cnm çikolata biraz işe yaradı çok kuvvetli olmasada az bi pıt pıt yaptı çok şükür...

şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş

oh oh ne güzeller dikkatimi çekti genelde e harfi var

ben organik boya ile dip boyatmıştım 4. ayda iken..
canım ne renk oldu diplerin boyadığın organik boya ne renkti yani
Canim Bazen Bebek Hareketlerinde Yavaşlama Oluyomuş Korkma Hemen Içini Rahat Tut hareket edincede haber ver bize

ayyy canım bende üzüldüm bian öle görünce yurt dışındasın bulamazsın falan sandım, hangi şehirdesin canım bulamazsa ben yollarım sana özelden atarsın adresi kargolarım samsunda var heryerde artık minicikler daha uğraştırıo baya ama lezzetli aynen bende burda okuyorum arıorum eşime diorum kızlar bunu yazmış gelirken al canım istedi

ayyyy sorma naz olayını ilk başlarda soruodu aşermio musun die öle bişeyi deli gibi istediğim pek olmadı bi kez bi meyveyi çekti donmuşu bulunuo ama tazesi zor allahtan mevsimiydi burda köylerden toplayıp getirmişler pazarda satılıomuş bulduk kolay hem yedim hem reçelini yaptım canım çektikçe yiyorum gene :) ama şimdi bulantılar bitti ya ne görsem canım istio yiyorum rahat rahat eşim dio aşerme zamanın geçmedi herhalde aşkım, yoksa bu yaramaz Mina görüo bunları da o mu istio :)

canım organik boyayı kuaförlerde yapıolar ama dikkat et hepsi gerçekten organik olmuo tanıdık bir kuaför varsa ona git..

benimde dışarıdan yeni yeni görülmeye basladı artık arada oluyo hani su balonu gibi oluyo heralde dönüyordur o sırada ama çok sık görmüyorum dışarıdan hareketli olmasına ragmen sen ne bekliyorsun cnm kız mı erkek mi

kan alınmışken hepsini yapalım dedik direk kolestrol olarak yazıyor normal değer 0.0 ile 200.00 arası yazıyor benim değer 287 çıkmış devamıda var trigliserid ldl vldl filan üre ast cr-s ldh filan daha çok var wbc gran hgb hct bunlar ve başkaları hepsi düşük yada yüksek sorunlu ne olduklarını anlamıyorum perşembe gitcez bakalım kendi doktorumuz ne diycez

Kızlaaaaar,

Farzedin ki 22.haftadasınız ama bebeğin hareketlerini henüz hiç hissetmemişsiniz.

E hergün doktora da gidemiyosunuz.

Steteskopla dinlemişsiniz ama bi cacık duymamışsınız.

Bebek iyi mi diye nasıl emin olup da kendinizi işe güce verirsiniz ???

hamileyim .. pimpirikliyim...

Son düzenleme:

canım lınkı o sebeple payalstım zaten haftada 2 paket yemekte skaınca yok lınkte yazıyor zaten

evet tam yenecek balıkalr cıkana kadar ıdare etcez napalım :) hamsı olsa cidden fena olmaz

anladım canım o zaman kolesterol bana hıc yapılmadı cunku yok

wbc kandaki hücrelerin değeri die biliorm gebelıkte bıraz dusuk olması normal ama çok dusukse ciddi canım

ınsallah düzelir ya tabıı kı kendı doktorunun dediği daha önemli

yegenımın doğum gunu ıcın yaptıkalrım canım :) Adı Elif oldugu içüün :)

nasıl güvenicem ben kuaföre yoksa kınamı vursam diyorum.böyle iki renk gezmektense.ama o da çok kızmızı fln olur diye cesaret edemiyorum.ayyy düşünürken günler biticek doğurucam bu gidişle :)

ben kız bekliyorum canım ayyy çok sabırsız bişey allaha şükür hissetmeye başladık bizz.en azından bu bile biraz iç rahatlatıyor.ama ben böyle biyer şişiyor biryere elin,i uzatıyor fln ya öyle olsun biranönce istiyorum:)

Kızlar ben 1773 . Sayfayı göremiyorum neden acaba
bir ara bende göremiyordum şimdi düzeldi canım

canım lınkı o sebeple payalstım zaten haftada 2 paket yemekte skaınca yok lınkte yazıyor zaten

evet tam yenecek balıkalr cıkana kadar ıdare etcez napalım :) hamsı olsa cidden fena olmaz

)

Ben taze taze 3 kere hamsi yedimmm, çıktı hamsi istavrit palamut. siz neden bulamıyosunuz kızlar ?

yok balık istemiomuş canı onu getirse kızartırdım iki dakka ne var onda :):) o zmn dedim sana kalmış yemek işi ben bugün karışmıorum...

gezmeler temizlik gelen giden aynen dediğin gbi yoruo ama bugün yine bakıom ne var sinemada gitmediğim die :) sinemaya gitmek en büyük hobimiz bizim, her hafta iki üç filme gidiyoruz, annem dio gezin gezin bakalım mina gelince nasıl gezceksiniz bende diom eee taşın sende sana bırakırız minayı biz gideriz yine sinemaya :)

hmmm ayrıntılı sorcam sana canım bu kurabiye işini daha sonra bende denim bi bakalım nasıl olcak :)

Kızlar merhaba!
Tatilden döndük ama maşallah sayfaların hepsini bitiremedim. Geldiğim yere kadar bikaç bişey yazayım dedim.
Kayıplar için gerçekten çok üzüldüm. Allah hepimizi korusun, minnoşlarımızı da.
Allah kötülükleri bizden uzak tutsun.

Bizim tatilimiz çok güzel geçti. Bebek gelmeden çok iyi oldu gerçekten. Üniversite yıllarımı geçirdiğim yerlerde kocişle gezmek, boğazda yemek yemek çok güzeldi. Yalnız haldur huldur gezerken bi ara artık bebiş dur dedi, baya bi ağrım oldu ama neyseki bi sıkıntı yaşamadık. Dikkat etcem artık. Şurda ne kaldı ki! Kilo mevzularına hiç girmiyorum, istanbul kocama 2 kilo aldırmış. Ben teraziye çıkmadım korkudan! Neyse doğum sonrasına ümitleniyorum, başka bişey de demiyorum!
Yine kaldığımız sayfaları okuyup yazarım bişeyler. Kendinize iyi bakın. Bebişlere de.

dodehimini ankara'da nereye baktınız?
Ben dolap almıycam var, ama karyola bakıcam. Sen beğendiysen bi ben de bakayım nereye gittiysen.

Eki Görüntüle 512877

buda benim 2 hafta önceki göbeğim, şimdi daha fazla :)

Maşşallah minnoşa çok tatlı çıkmış göbüş.

Sevindim canım. Bizim de ayrıntılıda böbrekte minimal büyüme mi ne çıkmıştı ama önemli diil takip etcez demişti doktorumuz.
Umarım bizimki de iyileşmiştir. Hepimizin bebişi sağlıklı olur inşallah!

nasıl güvenicem ben kuaföre yoksa kınamı vursam diyorum.böyle iki renk gezmektense.ama o da çok kızmızı fln olur diye cesaret edemiyorum.ayyy düşünürken günler biticek doğurucam bu gidişle :)

canım kuaförüm arkadaşım ona bir sorim ben marka ismi verir ona göre kuaföre gidip dersin bu markadan organik boya istiom die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…