2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kına herkesde güzel olmuyor,boyuyamıyacaksan hiç bulaşma bence..ne bileyim hiç tanıdık bi kuaför yokmu ,arkadaşının tanıdığı falan ?

Ben taze taze 3 kere hamsi yedimmm, çıktı hamsi istavrit palamut. siz neden bulamıyosunuz kızlar ?
pazarda mı buldun canm,marketlerde yok maalesef tazesi ..dün pazara çıkamadık ,kasığımda sancım vardı korktum dinlendim genelde..

yaa geçen ayşe sölemişti kuzu oyuzden ayşe diye sordum :))) hımm tuzlamam falan gerekmiyo dimi soyup direk atıcam dolaba dimi :)) benim görümcemde onu yuöurta ve una bulayıp kızartıyo harika bişi oluyo :))
şaka yaptım canım benim ben tuzlamadan atıyorum.
canım ben 4 aylıkkenuç kısımları boyattım dipler çok gelmişti kendi saç rengime boyattım uçlarıda kurtuldm boya olayından uzun yıllarda boyatmyacağım
canım ben de cumadan itibaren 6 diyeceğim.benim bazen bir tarafta şişlk olarak görünüyor ve tekme atarkende çok net görünüyor tekmesi

canım balık sezonu baya basladı özellikle palamut patladı resmen kaynıyor ortalık.ve çok lezzetli oluyor.ben hiç yiyemiyordum hamileliğimden beri artık yiyorum.ama evde yapamıyorum hala.markette pişirtiyorum süper oluyor :)

çekirdek bilemiyorum ki,hiç hissedememenin sebebini doktorunla konuştun mu ?

wen organik boyanın renk tonu farklı tutabiliyor ,kendin boyama bence..kuaför bilir cnm ayarını..

birde beyazları kapatmıyor bilgin olsun

Tamam canım sayfada bi sorun var sanırım

canım benim kuzeninin olayını yeni okudum geçmişe bakıorum da çok üzüldüm allah sabırlık versin ona...

tatlım sen sürekli duyamıyorum diosun son zamanlarda belli ki naz yapıo senin bebiş, bi de plesenta öne mi yerleşikmiş demiştin yanlış hatırlamıosam ondan mı hissedemiosun acaba?

Ben taze taze 3 kere hamsi yedimmm, çıktı hamsi istavrit palamut. siz neden bulamıyosunuz kızlar ?

canım taze palamutla istavrit çıktı da ben karadenizdeyim daha şöle canlı horon tepen hamsi görmedim buzhane hamsiyi de yeni çıktı denizden diyip satıolar dikkat et canım...

ayrıntılı ultrasona devlet hastanesınde giren ark varmı ?kadın dogumcu mu yoksa ranyalog mu bakıyor benım aklımı karıstırdılar.benım bulundugum ılde yok başka bir ıle gıdıcem bır gunde halledemezsın falan dedıler var mı benım gıbı sevkle falan gıden bırılerı
bu arada oğlum olacak benımde listeye yazasanız sevınırım adıda Eymen olacak inşallah

slm canım himalaya tuzunu ve öğütme makinasını nerden alıyorsunuz nerelerde satılıyor benim tsh yüksek çıktı iyot eksikliği çıktı bi aydır gebeliğimde inşallah geçer gebelikten sonra diye dua ediyorm benim iyotlu tuz tüketmem gerekiyor tabi tuz ödem yapıyo çok zararlı en iyisi himalaya kullanmak

Plasentayla ilgisi yokmuş canım ya, 23'de en geç hissedersin dedi doktor,1 hafta daha beklicem. ama kafayı da yicem sanırım bu arada. 22 sine gelip de hissetmeyen yoktur sanırım benden başka ?

Karadenizde çıkmadı ha hamsi , ilginç :) çok canın çekiyosa buz torbalarına falan koyup yollayayım sana, bi şekil yapabiliriz ?

arkadaşlar benim gibi tiroid problemi olanlar varsa lütfen yardımcı olun.

gebe kalmadan önce tsh değerim 9.45 ti 100lük levotrona başladım gebeliğin 8.haftasında

dr.ilacı yarım doza düşürdü.ve ben bidaha ölçtürmedim.şimdi 24 haftalık hamileyim gecen çarşamba ölçtürdüm

ve değerim tekrar yükselmiş.5.73 olmuş.okuyorumda gebeliğin 2.üç aylık döneminde tedavi edilmezse bbekte

zeka problemleri yaratıyormuş bu durum.sizce ciddi bir problem var mıdır?bebğim etkilenmiş midir?

yarına derhal randevu aldım dahiliyeden.ama benm gbi bunları yaşayanlar varsa noolur yardımcı olun

evet cnm donuk donuk halleri var hamsinin,farkettim ondan almadım bende... istavrit çıktıysa bakayım bi balıkçıya yine..

Son düzenleme:

canım o zmn bir hafta daha sabret doktor sıkıntı yok dediğine göre nazlı senin oğluş nazlı

walla ben görmedim, şöle suyun içinde kıpır kıpır :) canım buralarda kulağına kar suyu kaçmadan hamsi lezzetli olmaz derler :) saol tatlım canım çekmio şimdilik, ben mezgitle kırmızı barbunu bekliyorum en çok onları severim bakma karadenizli olduma hamsiyle çok aram yoktur, ızgarada severim onu bi tek :)

kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm ( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (

Canım çok geçmiş olsun.. Aman dikkat et kendine salgın varmış bu aralar.. Rabbim cc acil şifalar versin inşAllah..

Ah ya ne güzel kareler bunlar.. Duana can-ı gönülden amin.. Yavrularımıza sağ salim kavuşmak nasip olsun inşAllah..

selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben

Endişelenme canım ya.. Bazen tam istirahate çekiliveriyorlar.. Akşama acısını çıkarır bebişin.. :)

Bu arada ayşee kurabiyelere bayıldım.. Çok şirinler. Ellerine sağlık canım..

evet cnm donuk donuk halleri var hamsinin,farkettim ondan almadım bende... istavrit çıktıysa bakayım bi balıkçıya yine..

canım palamutu da alırken kulağının arkasına bak kırmızıysa taze demektir, istavriti nasıl anlıoduk unuttum dur onu da sorarım akşam eşime balık uzmanı o bizim evde :) cam gibi hamsi derler ya gözlerinden anlaşılıo hamsinin zaten böle cam gibiyse taze oluo, ama böle beyaz perde inmiş gibiyse matsa gözleri taze değildir aklında bulunsun...

geçmiş olsun cnm
aktarlarda bulabilirsin.yada nettende sipariş veriliyor
alırken renginin beyaz olmasına ve menşeinin pakistan olamasına dikkat et

ben devlet hastanesine gittim özel bi görüntüleme merkezine svk ettiler
görüntüleme merkezinde uzman radyolog baktı ayrıntılı usg ye

Son düzenleme:
İkinci aşımızı olduk geldik kızımla.. Çarşıda biraz dolaşayım dedim ama çok yoruldum..
Kalçama bir sancı giriverdi zorla yürüdüm resmen.. Eve kendimi zor attım.. Daha yeni kendime geliyorum..
Dolaşırken kızıma birşeyler baktım.. Herşeyi alasım geldi resmen.. Herşey çok tatlı..
Sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim kuzucuğumun.. Kiloma da baktı.. Hamileliğimin en başından beri toplam 3 kilo almışım.
Gayet iyi dedi ebe.. 6. aydan sonra kilo alımı daha fazla oluyormuş.. Artık kuzucuğum pıt pıtlarıma hemen karşılık veriyor. :)
Anneye bir ses ver kuzucuğum diyorum hemen tepikleyip cevap veriyor.. Rabbimin cc en güzel hediyesi..
Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…