kına herkesde güzel olmuyor,boyuyamıyacaksan hiç bulaşma bence..ne bileyim hiç tanıdık bi kuaför yokmu ,arkadaşının tanıdığı falan ?nasıl güvenicem ben kuaföre yoksa kınamı vursam diyorum.böyle iki renk gezmektense.ama o da çok kızmızı fln olur diye cesaret edemiyorum.ayyy düşünürken günler biticek doğurucam bu gidişle :)
ben kız bekliyorum canım ayyy çok sabırsız bişey allaha şükür hissetmeye başladık bizz.en azından bu bile biraz iç rahatlatıyor.ama ben böyle biyer şişiyor biryere elin,i uzatıyor fln ya öyle olsun biranönce istiyorum:)
bir ara bende göremiyordum şimdi düzeldi canım
pazarda mı buldun canm,marketlerde yok maalesef tazesi ..dün pazara çıkamadık ,kasığımda sancım vardı korktum dinlendim genelde..Ben taze taze 3 kere hamsi yedimmm, çıktı hamsi istavrit palamut. siz neden bulamıyosunuz kızlar ?
şaka yaptım canım benim ben tuzlamadan atıyorum.yaa geçen ayşe sölemişti kuzu oyuzden ayşe diye sordum :))) hımm tuzlamam falan gerekmiyo dimi soyup direk atıcam dolaba dimi :)) benim görümcemde onu yuöurta ve una bulayıp kızartıyo harika bişi oluyo :))
canım ben 4 aylıkkenuç kısımları boyattım dipler çok gelmişti kendi saç rengime boyattım uçlarıda kurtuldm boya olayından uzun yıllarda boyatmyacağımkızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım.
canım ben de cumadan itibaren 6 diyeceğim.benim bazen bir tarafta şişlk olarak görünüyor ve tekme atarkende çok net görünüyor tekmesicanım bende beşbuçuk diyorum.bir dahaki haftadan itibaren 6 aylık diyeceğim ekim itibari ile artık :))
bu arada sizin bebek hareketleri karnınızın dışından bir yeri şişirmek gibi gözüküyormu? benim içerden bişey vuruyormuş gibi gözüküyor sadece.yoksa çıkıntı gibi gözükmüyor hiç?
sezon açıldı deniyor ama maalesef hala bulmak imkansız.. anladım canım bikaç bende yedim konserve ton ,ama hep o yenmiyor ki..cıva olayıda insanı tedirgin ediyor,söyle istavrit,hamsi falan çıksa da yesek :) küçük balıklar öneriliyormuş..
kuaförlerde var canım,hazır satılanı hiç duymadım..kuaför de boyattım ben,güvendiğin kuaföre git ama ya da bak hangi boyayı koyuyor..benmki tanıdıkdı..hem önümde kullandı..tierramı ne marka var genelde onu kullanıyorlar..
saol cnm çikolata biraz işe yaradı çok kuvvetli olmasada az bi pıt pıt yaptı çok şükür...
pazarda mı buldun canm,marketlerde yok maalesef tazesi ..dün pazara çıkamadık ,kasığımda sancım vardı korktum dinlendim genelde..
nasıl güvenicem ben kuaföre yoksa kınamı vursam diyorum.böyle iki renk gezmektense.ama o da çok kızmızı fln olur diye cesaret edemiyorum.ayyy düşünürken günler biticek doğurucam bu gidişle :)
ben kız bekliyorum canım ayyy çok sabırsız bişey allaha şükür hissetmeye başladık bizz.en azından bu bile biraz iç rahatlatıyor.ama ben böyle biyer şişiyor biryere elin,i uzatıyor fln ya öyle olsun biranönce istiyorum:)
bir ara bende göremiyordum şimdi düzeldi canım
Kızlaaaaar,
Farzedin ki 22.haftadasınız ama bebeğin hareketlerini henüz hiç hissetmemişsiniz.
E hergün doktora da gidemiyosunuz.
Steteskopla dinlemişsiniz ama bi cacık duymamışsınız.
Bebek iyi mi diye nasıl emin olup da kendinizi işe güce verirsiniz ???
hamileyim .. pimpirikliyim...
Ben taze taze 3 kere hamsi yedimmm, çıktı hamsi istavrit palamut. siz neden bulamıyosunuz kızlar ?
Arkadaşlar bi tavsiyede bulunmak istiyorum
evinizde tuz olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben size iyotlu himaliya tuzunu tavsiye ediyorum.
ben uzun zamandır bu tuzu kullanıyorum.hem kilo vermemde, hemde verdigim kiloları geri almamamda etkili oldu.
şimdide bebegim için kullanmaya devam ediyorum
normal sofra tuzları hamilelikte hem ödem yapıp şişkinlige neden oluyor hemde yüksek tansiyona.
bebegin içinde bulundugu su tuzlu sudur biliyorsunuz.5.aydan sonra bu tuzlu su 2 güne bir degiştigi için annenin tuz ve suyu bolca tüketmesi lazım.
normal sofra tuzu tüketirseniz tansiyon ve şişkinliginiz artar.özellikle son aylar cok fazla el ayak şişkinliginiz olur
himaliya tuzu tüketirseniz tansiyonunuz dengelenir,vucudunuzdaki ödem kaybolur
özellikle iyotlu olması şart.iyot bebegi zeka geriliginden ve guatr hastalıgından koruyor
kızıma hamileyken son aylarımda ayakkabı giyemiyordum ayak şişkinligimden.ozaman tabi bilmiyorduk bunları.
şimdi siz biliyorsunuz bence bu konuya dikkat edin
bende zayıflama dönemimde keşfetmiştim.sole hazırlayıp içiyordum ödem atsın diye
ben ögütme makinasıda almıştım onda ögütüp kullanıyorum
birde tuzu koyu renkli bi şişede saklamak gerekiyor iyodun kayba ugramaması için.
canım benim kuzeninin olayını yeni okudum geçmişe bakıorum da çok üzüldüm allah sabırlık versin ona...
tatlım sen sürekli duyamıyorum diosun son zamanlarda belli ki naz yapıo senin bebiş, bi de plesenta öne mi yerleşikmiş demiştin yanlış hatırlamıosam ondan mı hissedemiosun acaba?
canım taze palamutla istavrit çıktı da ben karadenizdeyim daha şöle canlı horon tepen hamsi görmedimbuzhane hamsiyi de yeni çıktı denizden diyip satıolar dikkat et canım...
canım benim kuzeninin olayını yeni okudum geçmişe bakıorum da çok üzüldüm allah sabırlık versin ona...
tatlım sen sürekli duyamıyorum diosun son zamanlarda belli ki naz yapıo senin bebiş, bi de plesenta öne mi yerleşikmiş demiştin yanlış hatırlamıosam ondan mı hissedemiosun acaba?
canım taze palamutla istavrit çıktı da ben karadenizdeyim daha şöle canlı horon tepen hamsi görmedimbuzhane hamsiyi de yeni çıktı denizden diyip satıolar dikkat et canım...
anladıııım o yüzden bu e ler :)) ben halen karar veremdim isim konusunda ya sanırım eylül olucakyegenımın doğum gunu ıcın yaptıkalrım canım :) Adı Elif oldugu içüün :)
Plasentayla ilgisi yokmuş canım ya, 23'de en geç hissedersin dedi doktor,1 hafta daha beklicem. ama kafayı da yicem sanırım bu arada. 22 sine gelip de hissetmeyen yoktur sanırım benden başka ?
Karadenizde çıkmadı ha hamsi , ilginç :) çok canın çekiyosa buz torbalarına falan koyup yollayayım sana, bi şekil yapabiliriz ?
kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
Örnek Albüm - Doğum Fotoğrafçısı 34 - Yeni doğan Fotoğrafçısı - Hamile, Bebek fotoğrafları - DOĞUM FOTOĞRAFÇISI Doğum Fotoğrafçısı 34 – Yeni doğan Fotoğrafçısı – Hamile, Bebek fotoğrafları – DOĞUM FOTOĞRAFÇISI Canım şu fotoğgraflara bak ya... Bayıldım gerçekten süpper. Ay çok duygulandım, ağladım hatta bakarken...Allah bebeklerimizi böyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
evet cnm donuk donuk halleri var hamsinin,farkettim ondan almadım bende... istavrit çıktıysa bakayım bi balıkçıya yine..
geçmiş olsun cnmslm canım himalaya tuzunu ve öğütme makinasını nerden alıyorsunuz nerelerde satılıyor benim tsh yüksek çıktı iyot eksikliği çıktı bi aydır gebeliğimde inşallah geçer gebelikten sonra diye dua ediyorm benim iyotlu tuz tüketmem gerekiyor tabi tuz ödem yapıyo çok zararlı en iyisi himalaya kullanmak
ben devlet hastanesine gittim özel bi görüntüleme merkezine svk ettilerayrıntılı ultrasona devlet hastanesınde giren ark varmı ?kadın dogumcu mu yoksa ranyalog mu bakıyor benım aklımı karıstırdılar.benım bulundugum ılde yok başka bir ıle gıdıcem bır gunde halledemezsın falan dedıler var mı benım gıbı sevkle falan gıden bırılerı
bu arada oğlum olacak benımde listeye yazasanız sevınırım adıda Eymen olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?