kızlar ist. capacity avm de zemin katta mayoral diye bi bebek-çocuk giyim mağazası var
süpper şeyler var yaa bayıldımm resmen fiyatalr yüksek azbucuk ama çok güzel ve kaliteli şeyler var
yolunz düşerse bakın derim :)
bir de bu haftalardan sonra ödem yüksek tabsıyon şikayetlerımız artabılır yoğurt tuketımı yukske tansıyonu
engelliyormuş aklınızda bulunsun 15 yıllık bi arastırma soncuuymuş bu öğünlerınızde bulundurun mutlaka :)
özellikle tansıyon rahatsızlıgı yasayan , kılolu , ve daha önce preeklampsi yasamız hamişler...
canım arzu söyleyecek bakalım aldığı yeri. belis iyiymiş bende duydum elimde katoloğuda var. çok iyi bi fiyata almışsın hep 2000in üstünde fiyat veriyolar.. nerden aldın söle bakalım bizede:)
İkinci aşımızı olduk geldik kızımla.. Çarşıda biraz dolaşayım dedim ama çok yoruldum..
Kalçama bir sancı giriverdi zorla yürüdüm resmen.. Eve kendimi zor attım.. Daha yeni kendime geliyorum..
Dolaşırken kızıma birşeyler baktım.. Herşeyi alasım geldi resmen.. Herşey çok tatlı..
Sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim kuzucuğumun.. Kiloma da baktı.. Hamileliğimin en başından beri toplam 3 kilo almışım.
Gayet iyi dedi ebe.. 6. aydan sonra kilo alımı daha fazla oluyormuş.. Artık kuzucuğum pıt pıtlarıma hemen karşılık veriyor. :)
Anneye bir ses ver kuzucuğum diyorum hemen tepikleyip cevap veriyor.. Rabbimin cc en güzel hediyesi..
Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah...
İkinci aşımızı olduk geldik kızımla.. Çarşıda biraz dolaşayım dedim ama çok yoruldum..
Kalçama bir sancı giriverdi zorla yürüdüm resmen.. Eve kendimi zor attım.. Daha yeni kendime geliyorum..
Dolaşırken kızıma birşeyler baktım.. Herşeyi alasım geldi resmen.. Herşey çok tatlı..
Sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim kuzucuğumun.. Kiloma da baktı.. Hamileliğimin en başından beri toplam 3 kilo almışım.
Gayet iyi dedi ebe.. 6. aydan sonra kilo alımı daha fazla oluyormuş.. Artık kuzucuğum pıt pıtlarıma hemen karşılık veriyor. :)
Anneye bir ses ver kuzucuğum diyorum hemen tepikleyip cevap veriyor.. Rabbimin cc en güzel hediyesi..
Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah...
diş eti kanamsı hamılelıkte artıyormuşcanım kalsiyum alımına dıkkat et süt peynır hoş ben bol bol yıyorum bende de oluyo diş etı kanamsı ama
çok az yani.....mesela gecen hamılelıgmde cildim bozulmsutu değişik değişik lekelr cıkmsıtı sivilceler
vardı çok unutkandım yıyıp ıcemıodum o zaman sımdı
çok şükür hıcbırısını yasamadım hatta esimde farketmış söyluyo yanı magnezyum almama rağmen kramplarım
oluyodu çok suan magnezyum almıyorum ve krampım yok cok sukur Allah ıma yaa :)
bende banyodan sonra beb yağı,diğer zamanlarda lierac..canım benim doktorum her duştan sonra bebe yağı sürmemi tavsiye etti sabah akşam da lierac sür dedi.. bende şuan çatlama yok allaha şükür, netten unnado.com dan almıştım ben kremi, kuzenim de eczaneden almış aynısı bi farkı yok ve bir tane fiyatına iki tane alıosun netten alınca... bi de zaten faturasıyla yolluolar sahte olma imkanı yok yani canım ama tabi sen bilirsin..
Örnek Albüm - Doğum Fotoğrafçısı 34 - Yeni doğan Fotoğrafçısı - Hamile, Bebek fotoğrafları - DOĞUM FOTOĞRAFÇISI Doğum Fotoğrafçısı 34 – Yeni doğan Fotoğrafçısı – Hamile, Bebek fotoğrafları – DOĞUM FOTOĞRAFÇISI Canım şu fotoğgraflara bak ya... Bayıldım gerçekten süpper. Ay çok duygulandım, ağladım hatta bakarken...Allah bebeklerimizi böyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
tatlı ye,ayaklarını uzatarak oturselam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
bu arada limon tozu varya..o birebir ishal içinkullanımın sankıncası olur mu onu bilemiyorum ama1 çay bardağına 1-2 çay kaşığı karıştırılıyordu..
kızlarrr,,
alakasız olacak ama orhan gencebay'ın yeni cıkan albümü.... süper olmuş, hit şarkılarını okumuş ünlü sanatçılar.. ben en cok ajda,demet, şevval sam ve zara'yı beğendim..
burdan dinleyebilirsiniz Orhan Gencebay-Orhan Gencebay ile Bir Ömür (2012) Full Albüm Dinle
benden size gelsin hem dinleyelim hem yazalım :))
cnm unnado ve butik bebenin ürünleri kaliteli hemde uygun,vip dükkanında çok ucuz ürünleri oluyor.ben bu sitelerden alışveriş yapıyorum bebişime genelde..Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar yazdıklarınızı okudum. Ben hiç düşünmemiştim aslında eşim beni arayıp arabayı aldığını ve ruhsatı üzerine aldığını söyleyince bi tuhaf hissettim banada teklf etmesini dilerdim ama biz ayrtıntıcıyız erkekler bizim gibi çok ince düşünemiyor benceben hayırlı olsun araban üzerine almışsın falan diyince ya hiç öyle düşünmedim ya senin üzerine de yapabiliriz falan dedi ben de o öyle deyince takılmadım mevzuya.Allah bizi kazadan beladan korusun eşim yeni kullandığı için çok stresli oluo ben yapabilirsin canım çok ii kullanıyorsun diye gazlayıp duruyorm artık yavaş yavaş bebişe elbise falan bakabiliriz dün bi alış veriş merkezine gittik kızlar iki bebek mağazasına baktım ufacık elbise bi sürü para internetten alanlar memnun mu fiyatlar internette daha uygun bence....Bi de dışı kadifemsi olanlar var kışlık ben onlardan almak istiytorm ocak bebeği bizim tatlılar iyice ısınsınlar
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
sezon açıldı deniyor ama maalesef hala bulmak imkansız.. anladım canım bikaç bende yedim konserve ton ,ama hep o yenmiyor ki..cıva olayıda insanı tedirgin ediyor,söyle istavrit,hamsi falan çıksa da yesek :) küçük balıklar öneriliyormuş..
kuaförlerde var canım,hazır satılanı hiç duymadım..kuaför de boyattım ben,güvendiğin kuaföre git ama ya da bak hangi boyayı koyuyor..benmki tanıdıkdı..hem önümde kullandı..tierramı ne marka var genelde onu kullanıyorlar..
saol cnm çikolata biraz işe yaradı çok kuvvetli olmasada az bi pıt pıt yaptı çok şükür...
yenımahallede 2tane mağaza bulduk 2sine de gıttık bırı 1500diğer 1450dedi 1400yapcak uyku setı içindeKızlar merhaba!
Tatilden döndük ama maşallah sayfaların hepsini bitiremedim. Geldiğim yere kadar bikaç bişey yazayım dedim.
Kayıplar için gerçekten çok üzüldüm. Allah hepimizi korusun, minnoşlarımızı da.
Allah kötülükleri bizden uzak tutsun.
Bizim tatilimiz çok güzel geçti. Bebek gelmeden çok iyi oldu gerçekten. Üniversite yıllarımı geçirdiğim yerlerde kocişle gezmek, boğazda yemek yemek çok güzeldi. Yalnız haldur huldur gezerken bi ara artık bebiş dur dedi, baya bi ağrım oldu ama neyseki bi sıkıntı yaşamadık. Dikkat etcem artık. Şurda ne kaldı ki! Kilo mevzularına hiç girmiyorum, istanbul kocama 2 kilo aldırmış. Ben teraziye çıkmadım korkudan! Neyse doğum sonrasına ümitleniyorum, başka bişey de demiyorum!
Yine kaldığımız sayfaları okuyup yazarım bişeyler. Kendinize iyi bakın. Bebişlere de.
dodehimini ankara'da nereye baktınız?
Ben dolap almıycam var, ama karyola bakıcam. Sen beğendiysen bi ben de bakayım nereye gittiysen.
!
cnm kınayla sakın boyama kınanın üstüne bidaha boya pek tutmuyor çünkü,hint kınası akmıyor bide...ben geçen ay eczaneden organik loreal alayım dedim onu bile önermedi eczaneci,color shine adında yurtdışından gelen bir boya gösterdi,asıl organik bu dedi.kendi saç rengimden olsun diye açık kestane al demişti kuaförüm ama çok çabuk akıyor bu organik boyalar,koyu renk almakta fayda var..kocama söyledim bana kestane getir diye onu kim dediyse :)) aşk olsun ona diyor hehehe.çıkmış bana ne dedim:) aman kız boşver bulsun işi ne ne zaman naz yapıcaz şimdi yapmıycaz da:)
organik boyayı nereden buldun canım.netten mi? organik boya kına gibi mi oluyor acaba?
cnm kilonu merak ettim,eğer kilo problemin varsa azcık yani karın bölgen yağlıysa biraz geç hissefersin,bbenim yakın arkadasım tombişti,ve 6.ayın sonunda hissetmeye başladı oğlunu.oyüzden olabilir diye düşünüyorum başka bi neden gelmiyor aklıma tatlım,korkma ayrıca doktora gidince doktorun bebeğin iyi diyorsa sorun yok..Kızlaaaaar,
Farzedin ki 22.haftadasınız ama bebeğin hareketlerini henüz hiç hissetmemişsiniz.
E hergün doktora da gidemiyosunuz.
Steteskopla dinlemişsiniz ama bi cacık duymamışsınız.
Bebek iyi mi diye nasıl emin olup da kendinizi işe güce verirsiniz ???
hamileyim .. pimpirikliyim...
ay o fesatlık eşimdede var,sanki başkasından peydahladık bu çocukları tövbe yarabbimkızlar şu büyük eşyaları ne zaman almak uygundur ya.hepsını sectım bı alması kaldı yanı sonrasında dolanmıcaz dıye rahatım ama odası ve arabasını bayram sonu dıyorum erkenmı gecmı ne bıleyım.anama kalsa doğduktan sonra olcak bunlar ama ben başak burcu olarak ılla hazır ve nazır olmalıyım.gıysılerı 9 aylık olana kadar gıyecek kadar aldım.bı hastane cıkısı eksık onda da ekru rengı aradım bulamadım sipariş verdım getırcekler.sabah eşim uyurken elını karnıma koydu bızım minnoş geldı tam elının oldugu yere tekme attı eşim de dıyorkı beyfendı rahatsız oldun sanırım ama ben annenı ellemeseydım sen olabılecekmıydın acaba:)benım eşim hala bi kıskanclık trıplerınde .dogum gunumde sana ne alayım dıye sormustu bende bebek esyası dedım "anlasılan artık sırf bebek ıcın yasacaksın falan dedı kızdı"sanırım bende bıraz abartıyorum gecen ebru şallı dıyordu önce eşim sonra ogullarım.ne bilim öle mı yapmak lazım anlamadımkı.adam alısmıs süreklı bebek gıbı ılgılenmeme başkasıyla paylasamıyor.umarım oğlumuz dogunca onu cok sever ,sevmez ıllgılenmez dıye korkuyorumannem de dıyor bı kucagına alsın sana vermez artık yeterkı yüzünü görsün.rabbim saglıklı evlatlar ve hayırlı anne- baba olmayı nasıp etsın hepimize...
saoll cnmcımm :))
evet ayşe közlüyo yazdan dolaba atıyo sonra çözülünce de yumurtaya una bulayıp kızartıyo nefis oluyo :))
ahh cnm kahve şeker oki ama limon yokk( sade türk kahvesi yesem yada türk kahvesi içsem olarmı acepp ???
kuzuu endişelenme kuzunun keyfi gelmemiştir herşey yolunda merak etme az sonra kıpraşmaya başlar bi çikolata ye istesrsen :))
arkadaşlar benim gibi tiroid problemi olanlar varsa lütfen yardımcı olun.
gebe kalmadan önce tsh değerim 9.45 ti 100lük levotrona başladım gebeliğin 8.haftasında
dr.ilacı yarım doza düşürdü.ve ben bidaha ölçtürmedim.şimdi 24 haftalık hamileyim gecen çarşamba ölçtürdüm
ve değerim tekrar yükselmiş.5.73 olmuş.okuyorumda gebeliğin 2.üç aylık döneminde tedavi edilmezse bbekte
zeka problemleri yaratıyormuş bu durum.sizce ciddi bir problem var mıdır?bebğim etkilenmiş midir?
yarına derhal randevu aldım dahiliyeden.ama benm gbi bunları yaşayanlar varsa noolur yardımcı olun
kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık... 20+1 haftam
kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık... 20+1 haftam
boyanın adını yanlış yazmışım color soin olucakcnm kınayla sakın boyama kınanın üstüne bidaha boya pek tutmuyor çünkü,hint kınası akmıyor bide...ben geçen ay eczaneden organik loreal alayım dedim onu bile önermedi eczaneci,color shine adında yurtdışından gelen bir boya gösterdi,asıl organik bu dedi.kendi saç rengimden olsun diye açık kestane al demişti kuaförüm ama çok çabuk akıyor bu organik boyalar,koyu renk almakta fayda var..
cnm kilonu merak ettim,eğer kilo problemin varsa azcık yani karın bölgen yağlıysa biraz geç hissefersin,bbenim yakın arkadasım tombişti,ve 6.ayın sonunda hissetmeye başladı oğlunu.oyüzden olabilir diye düşünüyorum başka bi neden gelmiyor aklıma tatlım,korkma ayrıca doktora gidince doktorun bebeğin iyi diyorsa sorun yok..
ay o fesatlık eşimdede var,sanki başkasından peydahladık bu çocukları tövbe yarabbimkızımız olsaydı bana düşkün olurdu ne güzel diyip durur canım kocam valla ben şimdiden diyorum hizmet etmeye alıştır kendini,bebeğimiz olunca ikinizede yetişemem diye..yap dediğinde yapar herşeyi eşim ama biklerede ben yap demeden aklına getirse bişeyi:44: bebek arabasını ben son aya girince alıcam,mobilyasını aldık ama daha ekim sonu gelsin dedik evimize gelmedi..ama kıyafetleri ıvırı zıvırı tamam.bitek emzik,göğüs pompası,küveti, biberon ,bebek arabası ve pusetini almadık okadar ,onlarıda yavaş yavaş alırız artık
amin inş cnm
kilo alımın süper tebrik ederim seni.bende 2.5 kilo aldım ve bebegimin gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah
benim bebişde özellikle kızım konuşurken coşuyor :)
arkadaşlar benim gibi tiroid problemi olanlar varsa lütfen yardımcı olun.
gebe kalmadan önce tsh değerim 9.45 ti 100lük levotrona başladım gebeliğin 8.haftasında
dr.ilacı yarım doza düşürdü.ve ben bidaha ölçtürmedim.şimdi 24 haftalık hamileyim gecen çarşamba ölçtürdüm
ve değerim tekrar yükselmiş.5.73 olmuş.okuyorumda gebeliğin 2.üç aylık döneminde tedavi edilmezse bbekte
zeka problemleri yaratıyormuş bu durum.sizce ciddi bir problem var mıdır?bebğim etkilenmiş midir?
yarına derhal randevu aldım dahiliyeden.ama benm gbi bunları yaşayanlar varsa noolur yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?