2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yoğurt ile ilgili çok güzel şeyler okuyorum
profesorun biri demişki keşke tüm insanlar saatte 1 kaşık yoğurt yiyebilse..
yuksek tansiyon içinde tansıyon hastalarında deney yapılmış 1kase yoğurt yiyenlerin %30unda hastalık ortadan kalkmış

canım arzu söyleyecek bakalım aldığı yeri. belis iyiymiş bende duydum elimde katoloğuda var. çok iyi bi fiyata almışsın hep 2000in üstünde fiyat veriyolar.. nerden aldın söle bakalım bizede:)

belisin doğa ve inci modlelrine baktım bende
ankara yenımahallede 1500lira
ekımde alcaz:)

ayyy bu kalçaya giren sancı bende de oluo ara ara bi anda tak die saplanıo... kızlara alışveriş yapmak çokkk keyifli bende alamıyorum kendimi mağazalardan hepsini alim hepsi benim kızımın olsun istiorum walla çok güzel bende 3,5 4 arası gidip geliorum, her sabah kaltığımda tartılıom ama her sabah da deişio şaka gibi :) aynen ya bu aydan sonrasına korkuom bende inşallah çok almadan bitirebiliriz hamileliği :)

maşallah kuzuna benim kızım da artık tepki verio pıt pıt vuruom karnıma o da karşılık verio çok güzel yaaaa:) hatta dün sabah uyandım baktım hareket yok vuruom eşim de dio rahat bırak kızımı uyusun ama yok illa hissetcem :)

ne güzel sen ikili rakamlara düşmüşsün günler dha çabuk geçer inşallah bundan sonra ve hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

herkeze merhabalar ;
hafta sonu istanbula geldik ,bugun temizlik yapıcaktım ,ama nerde, camları sildim resmen öldüm ,3 kilo alan arkadaşı tebrik eder bunu nasıl başardığını sormak isterim (
ben 10 kilo almışım ve süreklide alıyorum ,tek tesellim bebeğimin yaşıtlarına göre 10 gün önce olması ;kilosu 2 haftakilerele bir dedi dr ama yinede bu kadar kilo almak istemiyorum diet te yapamıyorum ,tatilde yeme düzenim bozuldu bi haftada 2 kilo almışım ;en kısa zamanda yemem düzene girsin ;normalde öğlenleri et yada semiz otu yoğurtlu yerdim ,bugun yarım tost yedim (vicdan azabı çekiyorum )

yarın alışverişe çıkıcam bol bol yeşillik alımmmm,(((((((((((((((((
tek tesellim bugun keçi sütü içtim bulana kadar canım çıkmıştı (tadını anlamadım ,kokusunu bilmiyorum ,burnumu tıkadım çünkü hihihi :))
1 su bardağını anca içtim ,1 su bardağını yarına bıratım ,içemezsem diye korktum bozulmasın diyede tatlılı bi şey yaptım (ne olduğunu söylemim ,basit bi şey zaten )
keçi sütünün faydalarını anlata anlata bitiremiyorlar ;doğuda yada kırsal olan yerlerde yaşayan arkadaşlar vardır aramızda ne olur ihmal etmeyin ,için(ben bulana kadar çok uğraştım ),

amin inş cnm
kilo alımın süper tebrik ederim seni.bende 2.5 kilo aldım ve bebegimin gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah
benim bebişde özellikle kızım konuşurken coşuyor :)

diş eti kanamsı hamılelıkte artıyormuş
hamılelık gıngıvıısi diye yazmıştım..
ben dişlerimi temızlettım bu hafta 2.seansa gıtcem... faydasını hemen gördüm
gargarayıda bırakma dedi ve dişi diş etinden başlayıp aşagı doğru 3dakka fırçala ,sadece dişi fırçalıyorsunuz diş etinizde birikiyor bakteriler dedi

bende banyodan sonra beb yağı,diğer zamanlarda lierac..
selulıtlerım arttı gobek delığımın orda kıllanma var artı bunlardan mı, hormonlardan mıı?

ya çok guzel bişi, am onlar her anı çekıyo
eşime ddim şimdi yazını okyunca , keşke kucağıma doğum hanede ılk verdıklerınde 1tek pozumuz olsa,,.. acının ve mutlulugun en üst noktasındayken )
onun aklına geldı, doktorun yanında çalısan yardımcısı istenırse doğuma gırıyorum destek için demişti,makınayı ona verelım dedk:)) ay süper bır pozz:)))
iyikı getirdin aklıma:)
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
tatlı ye,ayaklarını uzatarak otur
bende okulda hıssetmiyorudum ama gecen gun yemekten sonrakı ılk ders serbest etkınlıkte kutuphaneye gıttık,bende bır kıtap aldım okuyorum o an hemen pıtlamalar başladı,en rahat anımı buluyor:))
bı de bugun nobetçıydım çocugun birine ağırıyodum koşmaa diye,o an benımkıde içerden hemen tepki verdi:)

bu arada limon tozu varya..o birebir ishal içinkullanımın sankıncası olur mu onu bilemiyorum ama 1 çay bardağına 1-2 çay kaşığı karıştırılıyordu..

kardeşim çok ishal olr,cebınde lımon tuzu taşır fındık kadar yutar hemen..geçiriyormuş

kızlar şu büyük eşyaları ne zaman almak uygundur ya.hepsını sectım bı alması kaldı yanı sonrasında dolanmıcaz dıye rahatım ama odası ve arabasını bayram sonu dıyorum erkenmı gecmı ne bıleyım.anama kalsa doğduktan sonra olcak bunlar ama ben başak burcu olarak ılla hazır ve nazır olmalıyım.gıysılerı 9 aylık olana kadar gıyecek kadar aldım.bı hastane cıkısı eksık onda da ekru rengı aradım bulamadım sipariş verdım getırcekler.sabah eşim uyurken elını karnıma koydu bızım minnoş geldı tam elının oldugu yere tekme attı eşim de dıyorkı beyfendı rahatsız oldun sanırım ama ben annenı ellemeseydım sen olabılecekmıydın acaba:)benım eşim hala bi kıskanclık trıplerınde .dogum gunumde sana ne alayım dıye sormustu bende bebek esyası dedım "anlasılan artık sırf bebek ıcın yasacaksın falan dedı kızdı"sanırım bende bıraz abartıyorum gecen ebru şallı dıyordu önce eşim sonra ogullarım.ne bilim öle mı yapmak lazım anlamadımkı.adam alısmıs süreklı bebek gıbı ılgılenmeme başkasıyla paylasamıyor.umarım oğlumuz dogunca onu cok sever ,sevmez ıllgılenmez dıye korkuyorumannem de dıyor bı kucagına alsın sana vermez artık yeterkı yüzünü görsün.rabbim saglıklı evlatlar ve hayırlı anne- baba olmayı nasıp etsın hepimize...

cnm kalplerimiz bir bende dün yazayım dedim bi sonra ne alaka dedim,albüm harika olmuşş.buarada mustafa cecelide son albümü Es'e remix yapmış onunda remixes albümü güzel olmuş,ebru gündeşin kenan doğulunun yaparım bilirsin şarkısıda fena değil
cnm unnado ve butik bebenin ürünleri kaliteli hemde uygun,vip dükkanında çok ucuz ürünleri oluyor.ben bu sitelerden alışveriş yapıyorum bebişime genelde..

selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben

cnm dün bende hiç hissetmedim yazdım hatta düğünlerde sürttüm diye korkma tatlım yorgunluktan,sanırım bizim koşuşturmalarımız onları uyku moduna geçiriyor.ve dünyaya geldiklerindede sallanmaktan buyüzden hoşlanıyorlar sanırım çünkü ben uyumak istediğimde yada uzandığımda bebeğim coşuyor

Son düzenleme:

ankarada balık var vala haftasonu heryerde vardı hamsı 7liraydı

yenımahallede 2tane mağaza bulduk 2sine de gıttık bırı 1500diğer 1450dedi 1400yapcak uyku setı içinde
beyaz takım mdf belis

cnm kınayla sakın boyama kınanın üstüne bidaha boya pek tutmuyor çünkü,hint kınası akmıyor bide...ben geçen ay eczaneden organik loreal alayım dedim onu bile önermedi eczaneci,color shine adında yurtdışından gelen bir boya gösterdi,asıl organik bu dedi.kendi saç rengimden olsun diye açık kestane al demişti kuaförüm ama çok çabuk akıyor bu organik boyalar,koyu renk almakta fayda var..

cnm kilonu merak ettim,eğer kilo problemin varsa azcık yani karın bölgen yağlıysa biraz geç hissefersin,bbenim yakın arkadasım tombişti,ve 6.ayın sonunda hissetmeye başladı oğlunu.oyüzden olabilir diye düşünüyorum başka bi neden gelmiyor aklıma tatlım,korkma ayrıca doktora gidince doktorun bebeğin iyi diyorsa sorun yok..

ay o fesatlık eşimdede var,sanki başkasından peydahladık bu çocukları tövbe yarabbim kızımız olsaydı bana düşkün olurdu ne güzel diyip durur canım kocam valla ben şimdiden diyorum hizmet etmeye alıştır kendini,bebeğimiz olunca ikinizede yetişemem diye..yap dediğinde yapar herşeyi eşim ama biklerede ben yap demeden aklına getirse bişeyi:44: bebek arabasını ben son aya girince alıcam,mobilyasını aldık ama daha ekim sonu gelsin dedik evimize gelmedi..ama kıyafetleri ıvırı zıvırı tamam.bitek emzik,göğüs pompası,küveti, biberon ,bebek arabası ve pusetini almadık okadar ,onlarıda yavaş yavaş alırız artık

Son düzenleme:

canim ya limon asil sirri napsek acep canim kocaya söylesende aksama getirse fistikk...

kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi (((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık... 20+1 haftam

slm canim benim gecmis olsun ben hamile kalmadan öncede vardi canim biliyodum yaa hamile kaldigimdan buyana kadin doktorumla bir yürütüyorum 4 haftaya bir kan verip ilacin dozunu ayarliyorlar iste ama korkma canim sen zaten iciyormusun dozu artmis benimde öyle olmustu ilk önce 50 verdi simdi 75 lik verdi benimde arada 4 hafta falan gecmisti ama bir sorun yok canim korkma cokk gecmis olsun kontrollerini kan vermeyi sakin unutma gercekten hamileklikte önemli kendine iiy bak tekrar gecmis olsun canim..

tatlım neden kendine eziyet ediyorsun.drun kullan demiş sonuçta.enfeksiyon yayılıp bebeğine geçerse..Allah korusun erken doğum riskin var.bunu biliyon mu?

bak ben 2 haftadır mahvoldum.hastalandım kendi geçer diye evde 4 gün yattım..baktım olacak gibi değil sağlık ocağına gittim. dr sırtımı dinledi ve panik oldu birden.senin durumun acil doğru göğüs hastalıklarına koş diye.

kanımda enfeksiyon çıktı ve 1 hafta sabah akşam antibiyotik iğneye başladık..ben de kullanmak istemezdim ama mecbur kaldım..

ilaçlarını içmez beklersen daha kötü sonuçlar doğurursun..

slm canim gecmis olsun sakin ol stres yapma buda bebk iicn iyidegil canim benim doktorun ic degiyse bence icmelisin ilacin ismini söyledinmi ilaci bilmeseler icdemesler canim ama icim rahat olsun diyorsan yaninda sor birde yarin..korkma canim öksürükten birsey olmaz allahhh korusun öyle seyler aklina getirme sakin...inan ben daha önce olmadim ilacta icmedim hic ama antibiyotik kullaniliyor hamileliktede ona göre veriyorlar..birde bal denesen bal karabiber kesiyor diye biliyom almanyada cok yapiliyorr birde googleye yaz bak bal karabiber diye ordada yaziyor ben sana yazmadan yanlislik olmasin diye bakip yazdim tekrardan gecmis olsun canim sakin ol allahin izniyle birsey olmaz allahima emanetiz aklina kötü seyler getirme...

boyanın adını yanlış yazmışım color soin olucak

ay-she'cim kurabiyelerin çok güzel olmuş...o işte iyi para var yanlız ,bi tanıdığım sırf bu işi yapıyor pasta kurabiye ordan biliyorum
Kızlaaaar izledinizmi bilmiyorum ama bruno 'nun reklamına bayıldım bebişler çok tatlı

Son düzenleme:
amin inş cnm
kilo alımın süper tebrik ederim seni.bende 2.5 kilo aldım ve bebegimin gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah
benim bebişde özellikle kızım konuşurken coşuyor :)

ay bizde bugün 2dk komşuya gidip saatlerce oturduk oğlu beni kıskanıp bebişi hep dövüyodu boş bulunsam ya tekme ya uçuyo bianda bugün nasılsa bebeği sevcem dedi seviyo konuşuyo benim oğluşta şimdiden abi meraklısı ona tepki veriyo ay hiç hissetmiyoruz derken bugün çoştu abiye göstercem kendimi diye anlıyolar sanırım zaten çocuk çocuğu sever ama abisi 2dk geçmiyo yine dövmek için fırsat arıyo ay doğmadan dayakları yiyo oğluşum nasıl saklıcam bunlardan bebişi bilmem

bide kızlar varya su diyonuz su aklıma geliyo meyveleri sayıyosunuz aklıma geliyo biz tontiş olunca verdik kiloları e canımda bişey yemek istemiyo alamadık daha ama siz yazdıkça aklımıza gelip yapıyoruz o yüzden ben seviyorum bak akşam yemeği bile değişti patlıcan közleyip hani kızartmalı yemeklerin ekıymalı harç yaparız ya közlemeyi soyup dograyıp yuvarlak tabağa alıp ortaya ve üstlerine o sosolu karışımı yayın parmaklarınızla yiyin :) ben salata şeklinde sevmiyorum ama böyle yemeği yada biberi de dolaptan çıkarıp ısıtıp yemeyi seviyorum kociş salata olarak ta sever ama yılda 1 2 ona kadar anca :) yapıyo anniş
buarada biz oğlumla tatlı kek sevmeyince babişte yazık hazır alıyo kendine güya bugün sütlü tatlı sözü verdim ama yapamadık gezmekten

endeles cim balıktan anlamasan da zamanını biliyosun bak geçen hafta ben pazardan komşulara ısmarlamıştım ya hamsi yeni çıktı güya bayat kılçıkları çıkacak ayrılıyor kocada kaç pazar gezmiştir o hem akşam almışlar sabah erken aldırsaydın ya diyo ama dediğin gibi donmuş olma ihtimali daha fazla bu arada barbunu sevmedim ama mezgit beyaz et zaten balık değilki ama burda çipra aşırı yağlı ilk haftalar balıktan soğuttu beni ve alabalık diyolar ki ikisini de sevmem ama palamut hamsi istavrit komşular yarın alalım mı diyolar bakalım yarın olsun ısmarlarım dedim ay Allahhtan kış geldi de balık çoğalacak

MERHABA KIZLAR,
Ben AY SHE ye özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersiz olduğu için gönderemedim. bende sizler gibi büyük umutlarla ocak annelerine başlamıştım fakat kısmet olmadı. tekrarlayan düşüklerim vardı maalesef yine düşük yaptım kalp atışı durdu. ay she ye özellikle sormak istiyorum çünkü onun kan pıhtılaşması ile ilgili problemi vardı. düşükten sonra testlerimi tekrarlattım sadece APC-R VE PROTEİN S de düşük sonuç çıktı. internetten araştırdığım kadarıyla bunlar için kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekliymiş fakat bugun gittiğim hematolg gerek yok dedi tabi umutlarım yıkıldı. çünkü düşük nedeni bulunsa en azından onun üzerine giderim diye çok umutluydum. fakat içim rahat etmedi gittiğim hematolog sanki bu konuda deneyimli gibi gelmedi çok genel baktı ve ben 5. bir düşüğü göze alamam. yarın başka bir dr dan daha randevu aldım sonuçlarımı göstereceğim. bu konuda ağzı yanmış biri olarak ay she arkadaşımızın bende düşük çıkan faktörlerle ilgili bir bilgisi var mı merak ettim veya bana önerebileceğiniz bir dr varmı istanbulda?? gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı dr lar bizler kadar duygusal bakmıyorlar bu kadar düşük gerçekten psikolojik olarak beni çok çökertti ve sizlerin duasını bekliyorum inşallah benim çektiğim üzüntüleri siz çekmezsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

canım benim tsh ım düşük çıkıyor ve hamilelikte normal densede çok düşük olduğu için heray kan tahlili veriyorum geçen ay düzeldi ve haftaya yine düzgün gidiyormu diye ölçülecek sende sorun var ve ilaç kullanırken neden ölçmediler :26: ciddi bi problem olsa ilaç dozunu artırır ve takip ederdi demekki yeterliydi heray değişiyormuş artı diye artırmıştır ben zeka geriliğini yüksek ve ilk aylarda çıkarsa diye biliyordum ama sen ilk aylar ilaç kulalnmışsın canım inşallah minişte bişey yoktur ama hatırlat doktoruna bazen bilgisayara ya da dosyana not alsada un utuyolar sen hatırlat hep

canımcık burda bisürü kişi antibiyotik kullandık idrar yollarından benim hiç belirti olmasada kanda çıkmıştı ve 3hafta kullandım hemde ilk 3ayda bende korkmuştum ama özeldeki doktorum ağrıkesiciden daha zararsız demişti hamile kalmadan önce yok kullanmayın şöyle yapar diye korkutuluyoruz sonra verilincede bocalıyoruz buhafta ben tekrar idrar tahlili yaptırıcam ve yine kullanıcam gibi bebeğe iltihabın zararı daha büyük olduğu için kullandırıyorlar hemde bazen gebelikte tehlikeli bile yazabiliyor ama doktor verdiyse bi sorun yoktur sonuçta hamile olduğunu biliyor bide nezle gribe eniyi gelen şey tavuk suyuna çorna şu un çorbası demişsin ya yoğurt çorbası un çorbası bunlara tavuk doğra ve haşlama suyunuda kat bide yerken limon sık oh iç faydası çok bide kuşburnu çayı c vitamini fazla ama onun hamilelikte zararı olurmu tam bilmiyorum doğal olsun 1bardaktan bişey olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…