2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Eşim de ikimiz babasının adı ve yanında bir isim olursa seve seve kabul ediyor ama ben tek isimli olsunlar çok uzun olmasın ilerde sınavlarda felan sorun oluyor dediğim zamanda sen bilirsin diyor ne koymak istiyorsan o olsun diyor ama...Yiğit ve Yağız nasıl sizce kızlar?Ya da çınar-çağan...Veya Çağan-Kaan... Benimde kafam karışık işte böyle :)

eşin bu konuda ne diyor

Eğer eşin annesi ile aynı fikirde değilse annesine yaptığının doğru bir şey olmadığını söyleyebilir.Bu durumda kayınvaliden geri adım atabilir.Sen de hiç muhatap olmamış olursun.Ama eşin de babasının adını koymak istiyorsa o zaman sorun Bu isim konusu ne zor olabiliyormuş meğer

merhabalar güzel anneler ve melekleri yahu bu isim konusunda ağzı olan konuşuyor ne diye karışırlar bilmem bizim ailede de babannnem ille iki isim koyun biri babanın adı diğeri kayınbabanın adı olsun diyor ya sanane nasıl sinir oldum ben de herkesin içinde ben anne baba isimlerini koymam dedim çıktım neyseki eşim de benden yana oğlumuzun iki adı olacak biri benim istediğim KAAN biri babasının istediği ENES okadar yani

eşin belki trip atarak söylüyor ama saf ayağına yatıp bu sözünü kullanabilirsin

kaynım oğluna 17 harflik isim koysu 3 tane kimlik filan çıktı daha 2 aylık bebek resmi dairelerde yaşadığı sorunlardan mahkemeye vermiş isim değişikliği için uğraşacak boşuna zamanında okul sınav resmi daire gibi yerlerde çocuğun durumunu düşünmek lazım doğru diyorsun aslında

çağan ve kağan ben severim anlamlarıda güzel ama senin içine sinmesi önemli

Yok illa şu olsun demiyor.Ama ben kendi babamın adından da vazgeçmek zorunda kaldım işin kötüsü.Çünkü babaların isimlerini koysam ve ek isim koysam kayınvaldem eşinin adını söyler sürekli diğer ismi kullanmaz bile.Hayırlısı ne ise o olsun bakalım...

Çınar ve Yağız güzel isimler bence.Benim isim listemde de vardı.Ama birbirleri ile uyumlu değiller.

aynen cnm aklın yolu bir:13:
eşimden Allah razı olsun hiç sabit fikirli degildir beni idare eder.
bide bilirsin yay burcları cok zor insanlardır genelde. " sen çok zorsun ,Allah bilmişde seni bana yazmış" der eşim hep

aa öle tabi ,kocaların bile cok hakkı yok isim konusunda.bereketli tarlaya ekiveriyorlar tohumu o kadar:130::100:
sulama ,yetiştirme ,ilaclama ,aşılama ,hasad işlemleri anneye ait

bu kadar emek verdigi canlıyada isim koymakda annenin hakkı olsun

Doktor istedi canım ya...
Bende plasenta previa ve vasa previa var, yani plasenta yerleşim problemi onun için...
İnşallah canım saol sonuçları yazarım....
İsim konusunda...
Ben de çabuk ikna olurum, eşimin istekleri söz konusu olduğunda ama kafama yatmadan kırmamak için evet dediysem eninde sonunda kavga vesilesi olur... Ben de gönülsüzseniz koyulmaması taraftarıyım... Bence hele böyle bir konuda gönüllülük esas olmalı..

haklısın tabi kerameti kendilerinde bilmesinler o tepikleri kendi yemiyorlar :))

aynı zamanda ahirette çocuklarımıza koyduğumuz isimlerden hesabını biz verecez anne baba baba hesap verecek çocuklarına koydukları isimler isin kaynananın tuzu kuru

canım gecmıs olsun yere cıplak ayaklamı bastın naptın dikkat et usutme
acaba birşey olur mu yumurtalıklarım ağrıyor, hafif hafif vajina ve makata doğru da vuruyor ağrı ..

Çok güldüm yaaaa :)

senin karın ağrıların nasıl ki ? bir tehlikesi var mıymış üşütmenin ?

karın ağrım vajinama doğru vurmuyodu.göbek çevrem ağrıyordu....tehlikesinden bahsetmedi ki hiç.karnım ağrıyo diyince başlıyor sıralamaya sonundada işte eşime lafı söylüyor bitti.:)))sen kendini ayağını biraz sıcak tut bakalım.geçmezse bir doktoruna danışırsın o da anlamazsa benim doktora eşinle gelll.:))

Günaydın arkadaşlar.....

yumurtalıklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyo çok
kurtulamıyorum ağrılardan.

Canım geçmiş olsn.Arkadaşlarında dediği gibi en önemlisi kendini sıcak tutman.Büyükler bile hep derler ne gelirse ayaklardan gelir die mesela önce ayağını sıcak tutcaksın,kuru yere oturmucaksın,rüzgara filan maruz kalmıcaksın..Bide tam mevsim geçişindeyiz dikkat etmemiz gerekiyor.İnş bian önce geçer canım..

Ay ne güldüm sultancım ya:):) Demek eşin öle dio sapığa mı benziyorum bu adam beni tembihliyo

Canım inş bu isim konusu sizin için hayırlı bi şekilde sonuçlanır..Hepside söylenmesi bakımından birbirleriyle de uyumlu geliyor.Ama ben Çağan-Kaanı daha çok begendim...Yinede hayırlısı olsun....

tontirik harikasın cnm çok güzel bi benzetme yapmışsın valla.Bunu daha iyi anlatan bişiy olamazdı herhalde....

ayyy evet ya ben de çoook gülüyorum.adam azcık sırnaşınca doktora söylerim haaa diyorum.yazık bir şey yapmayacaktım ki söyleme tamam diyip arkasına dönüyooo.kıyamam kocama yaa :))sapık kocam benim:)

ay o susukunlari izlemem ben ya. ne sinir bir dizi. yabanci bir film vardi ondan esinlenmisler
onu izlemistim psikolojim bozulmustu br daha dedim esime bana boyle filmler izletme
hakikaten etkisinden cikamiyorum.

evet suskunlar öyle fazla sinir bozucu bi dizi ama biz fazla dram seviyoruz heralde :) ben ilk bölümlerinde hüngür hünngür ağladığımı biliyrum ama öle bi yapım yok etkisinden çıkabilirim bişeye takılmam öyle

heheheh :) tek başına mı izledin maçı ....bizde hoşgörüyoruzz canım ama bazen göremiyrum ne yalan söyliyim
he ya kötü oldu halbuki güzel oynuyo gs ama tırt oldu ya

canım benim seni bu komşu olayıyla ilgili çok iyi anlyrum he
bende bikere kavga ettim yan komşumla ay komşum demek bile istemyrum onun çocuğunun yüzünden.... geliyo bizim duvara pat pat top atyo her gün ama arabanın alarmıni öttrüyo kaçıyo illallah gerçekten insan duymamazlıktan gelemiyo.en son topu içeri girdi cam açıktı aldım vermedim anası geldi cama çıkar çıkmaz nasıl bağryo çocuğumun topunu verde bilmem nede anam dedim uuuu tabi ben duururmuyum bende bağrdım çocuğun kendi kapısında nie oynamyo die salıyosunuz çocuğunuzu naparsa yapsın dimi dedim neyse.sonra grdim içeri kapadım camı ama ben sinirden ağlyrum akşam saatleriydi eşim geldi aldı topu patlattı gitti kadının evinin önüne bastı zile al topunu dedi kadında heryerde intikamımı alıcam o camlarını indircem der durur manyak karı

Bebeğin hayırlı olsun inşAllah canım.. Bu arada hemşeriyiz.. :) Bende erzurumluyum..

Allah cc sabır versin canım. Komşu hakkının ne kadar önemli olduğunu bilebilseler keşke..

Kızlar günaydın.
Güzel, huzurlu bir gün olur inşallah.
İşe geldim
Progestanı evde unutmuşum gitti 2 doz
Canımda sıkkın bugün. Sebebin baş harfi kaynana

Can sıkıntısı konusunda aynı duyguları yürekten paylaşıyorum seninle canım..
Rabbim cc dayanma gücü versin diye dua ediyorum hep..

Ay çok güldüm yaa.. Ne biçim bi adam bu 'kız meliha naptın kocan geldimi'.. Şöyle bir hayal ettim de koptum resmen..
Adam ne ki karısı ne olsun.. Rabbim cc sabır versin tekrar..

yumurtalıklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyo çok
kurtulamıyorum ağrılardan.

Çok geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine..

Geçmiş olsun canım. Bende yeni atlattım gribi.. Topikte te yazmıştım ne iyi gelir diye.. Tevuk çorbası, bol limonlu demişti arkadaşlar.. Gerçekten de iyi geldi..
Bol bol c vitamini sebze meyve ye.. Bol bol dinlen. Birde ben elma, ayva, limon ve kabuk tarçını beraber kaynatıp içtim çok iyi geldi..

İnşAllah gönlünüze göre bir isim koyarsınız bebişlere.. uyumlu olsun istiyorsun sanırım. Yazdıklarından Yiğit-Yağız ikilisi hoşuma gitti benim..

Kızlarrr 50gr'lık şeker yüklememi yaptırdım sabah.Açlık 87, glikoz içtikten sonra ise 171 çıktı 140'ın üzeri yüksekmiş.Doktorum 100 gr'lık glikoz yüklemesi yaptır cuma günü dedi.offfffff yaaa ben hamileliğimin başından bu yana 10 kg aldım.Şekerle alakalı olabilir dedi ebe.Nolcak şimdi yaaa?yediğime dikkat de ediyorum.tatlıyla aram yok,ekmek sadece sabah kahvaltısında yiyorum.eeeeeeee daha ne yapcam ben?Allah korusun bebeklerimizi.

canım basın sağolsun eger biinın adı koncaksa o da sneın babanın adıdır bence hem yasraken öle isim konmaz
kaybetmıssın anmak ıcın koyabılırısn he esın ıstemz vazgecersın oalbılrı ama onu koymayınca da
kayınpederının adını fln nıe koyasınkı laf yanı kayınvalıden ortayı boş bulmuş haklısın bence

yok yok zor insan değiliz de sadece inandıkalrımızdan kolay kolay vazgecmıyoruz :)

bir de kafamız ayatmayan şeyi kabul etmıyoruz o kadar arada sırada pot kırıyoruz bı de

saklaya gizleye konusmayı arkadan ıs cevırmeyı sevmıyoruz açık açık yapiyoruz e o zamanda kötü oluyoruz eheue

canım bilmem kı bişey olmaz heralde dayanılmıcak gibiyse bi doktoruna danıs ne olr ne olmaz...

ayyy evet ya ben de çoook gülüyorum.adam azcık sırnaşınca doktora söylerim haaa diyorum.yazık bir şey yapmayacaktım ki söyleme tamam diyip arkasına dönüyooo.kıyamam kocama yaa :))sapık kocam benim:)

ay cidden yazık kızz kocişinee eheueheu cok güldüm

Herkese merhaba arkadaşlar..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
İsim meselesi konuşulmuş.. Herkesin aynanası karışmış ya bizimde dayısı
Tabi çok ısrarcı değil ama aramış ben Tuana ve Ebrar isimlerini çok seviyorum abla..
Bunlardan birini de ikinci isim olarak koysak mı diyo
Ama benim hiç aklımda olmayan isimler ve babamız isim konusunda kararlı.. Değişeceğini sanmıyorum.

Bu arada bugün eşimin doğum günü.. :) Ona çok güzel bir slayt gösterisi hazırladım.. Bebeklik günlerinden bu güne kadar..
Sadece kendi fotoğraflarını değil hayatında, hayatımızda önemli olan herşeyin resmini koydum.. Çok güldüğümüz eğlendiğimiz olaylarla ilgili
resmimlerde koydum.. Altlarına küçük notlar yazdım.. :) Gece 00:01 de süpriz yapıp slaytı açtım.. Bayıldı eşim, çok beğendi.. Bİ baktım canım kocam ağlıyor.. Sarıldık slaytı izlerken hem güldük hem ağladık.. En sevdiğimiz müzikleri de fon yaptım.. Gecemiz çok güzel geçti.. Şimdi de kocamın en sevdiği mamaları hazırlayacağım..
Onu kocamaaannn seviyorum :)

kızlarrrr ben geldimmm
bikaç gündür şirkette inanılmaz yoğundum gelemedim şimdi boşluk buldum damladım hemen :)))
bugün tetanozun 2. dozunu vuruldum inşallah ağrı yapmaz onun dışında Allaha şükür herşey yolunda 4 gözle cumartesiyi bekliyom oğluşumu görmek için ama bide şeker yüklemem var acayıp tırsıyorum ( çünkü tatlıyı sevmemmmm

anammm 99 güne düşmüşümmm yaşasınnnnn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…