eşin bu konuda ne diyor
Sanırım isim konusunda sorun yaşamayan çok az kişi oluyor.Bizde de normalde tek bebek olur diye konuştuğumuz için geçen senede babam vefat ettiği için erkek olursa babamın adı olur diye düşünüyorduk hamile kalmadan önce.Ama kayınvaldem hiç sıcak bakmıyordu.Daha sonra benim bebişler ikiz ve erkek olunca hemen kayınbabamın adı ile hitap etmeye başladı bile.Birinin adı belli deyip deyip duruyor.Daha birde nispet yapar gibi diğer isimde ona uyumlu olsun.Şu olsun demez mi?Benim babamın adı ortada bile yok.Bende sırf böyle yapıyor diye babamın adını bile koymaktan vazgeçtim diyebilirim sırf kayınbabamın adını da koymamak için....
Eşim de ikimiz babasının adı ve yanında bir isim olursa seve seve kabul ediyor ama ben tek isimli olsunlar çok uzun olmasın ilerde sınavlarda felan sorun oluyor dediğim zamanda sen bilirsin diyor ne koymak istiyorsan o olsun diyor ama...Yiğit ve Yağız nasıl sizce kızlar?Ya da çınar-çağan...Veya Çağan-Kaan... Benimde kafam karışık işte böyle :)
Eğer eşin annesi ile aynı fikirde değilse annesine yaptığının doğru bir şey olmadığını söyleyebilir.Bu durumda kayınvaliden geri adım atabilir.Sen de hiç muhatap olmamış olursun.Ama eşin de babasının adını koymak istiyorsa o zaman sorunBu isim konusu ne zor olabiliyormuş meğer
Eşim de ikimiz babasının adı ve yanında bir isim olursa seve seve kabul ediyor ama ben tek isimli olsunlar çok uzun olmasın ilerde sınavlarda felan sorun oluyor dediğim zamanda sen bilirsin diyor ne koymak istiyorsan o olsun diyor ama...Yiğit ve Yağız nasıl sizce kızlar?Ya da çınar-çağan...Veya Çağan-Kaan... Benimde kafam karışık işte böyle :)
aynen cnm aklın yolu bir:13:eheuehu burcdaşlarımın bu özelliğini çok seviyorum işte şiddetle karşı oldugumuz ve mantıgı olmayan bi meseleyi
savunan isterse babamızın oğlu isterse aşık oldugumzu adam olsun bir kere indirmıyoruz yelkenleri suya :)
çok güzel demıssın canım....bu işler böyle valla kımse de kusura bakmasın...isim anne babanın sorumlulugundadır
amaeşin sana saygı duyuyor ve kararını önemsiyor belli ki...yoksaa ne adamlar var Allah korusun
isim konusundabaştan höyt demezde hemen isinm şudur diye ortaya atmazsan burnunu sokan çok oluyor malesef :) sağolsun kaynanam ağzını açmadı şu isim bu isim diye zaten sormadık da :))
tontirik bayıldım lafına :)) dimi ya kim taşıyorsa o kadar karnında o koysun isimi :)
Doktor istedi canım ya...hayrola senin kaynanatör hangi vukaatı yaptı
cnm tekrar ayrıntılı yaptırmayı sen mi istedigin yoksa doktorunmu yönlendirdi seni.,
inş şeker sonucunda ii cıkar.
bende iyiyim tşkler.kimseyle buluşmadık daha.
aynen cnm aklın yolu bir:13:
eşimden Allah razı olsun hiç sabit fikirli degildir beni idare eder.
bide bilirsin yay burcları cok zor insanlardır genelde. " sen çok zorsun ,Allah bilmişde seni bana yazmış" der eşim hep
aa öle tabi ,kocaların bile cok hakkı yok isim konusunda.bereketli tarlaya ekiveriyorlar tohumu o kadar:130::100:
sulama ,yetiştirme ,ilaclama ,aşılama ,hasad işlemleri anneye ait
bu kadar emek verdigi canlıyada isim koymakda annenin hakkı olsun
acaba birşey olur mu yumurtalıklarım ağrıyor, hafif hafif vajina ve makata doğru da vuruyor ağrı ..canım gecmıs olsun yere cıplak ayaklamı bastın naptın dikkat et usutme
geçmiş olsunnn ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma.benim doktora gidince karnım ağrıyo diyince doktorum başlıyooo..ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma üstünü ört.havalara aldanıp ince giyinme.ezberledim.kabızlıktansa hoşaf iç,bol bol kuru kayısı ve suuuu diyorrr eşimle ben gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi:))sonra eşime dönüp ilişkiye girmeyin diyorrrr ne alaka çözemedik.her seferinde tekrarlıyor eşimde sapığa mı benziyorum ben bu adam niye beni böyle tembihliyor her geldiğimizde diyor.:))))))
acaba birşey olur mu yumurtalıklarım ağrıyor, hafif hafif vajina ve makata doğru da vuruyor ağrı ..
Çok güldüm yaaaa :)
senin karın ağrıların nasıl ki ? bir tehlikesi var mıymış üşütmenin ?
yumurtalıklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyo çok
kurtulamıyorum ağrılardan.
ayyyyyyyyyyyyy çok güldüm ayşe melihaaa ha şöyle hayal edince gülermisin ağlarmısın olayı tam.
depresiflik değil kız o hamilelik.bende bir ara bir şeye yetişemiyorum diyip diyip ağlıyordum.şimdide diş etime taktım kafayı.akşam sinirlendim.niye kanıyo diye.oturdum ağladım.tanıyamıyorum kendimi:))
helal olsun arkadaşımmmm
geçmiş olsunnn ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma.benim doktora gidince karnım ağrıyo diyince doktorum başlıyooo..ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma üstünü ört.havalara aldanıp ince giyinme.ezberledim.kabızlıktansa hoşaf iç,bol bol kuru kayısı ve suuuu diyorrr eşimle ben gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi:))sonra eşime dönüp ilişkiye girmeyin diyorrrr ne alaka çözemedik.her seferinde tekrarlıyor eşimde sapığa mı benziyorum ben bu adam niye beni böyle tembihliyor her geldiğimizde diyor.:))))))
bide bilirsin yay burcları cok zor insanlardır genelde. " sen çok zorsun ,Allah bilmişde seni bana yazmış" der eşim hep
aa öle tabi ,kocaların bile cok hakkı yok isim konusunda.bereketli tarlaya ekiveriyorlar tohumu o kadar:130::100:
sulama ,yetiştirme ,ilaclama ,aşılama ,hasad işlemleri anneye ait
bu kadar emek verdigi canlıyada isim koymakda annenin hakkı olsun
Günaydın arkadaşlar.....
Canım geçmiş olsn.Arkadaşlarında dediği gibi en önemlisi kendini sıcak tutman.Büyükler bile hep derler ne gelirse ayaklardan gelir die mesela önce ayağını sıcak tutcaksın,kuru yere oturmucaksın,rüzgara filan maruz kalmıcaksın..Bide tam mevsim geçişindeyiz dikkat etmemiz gerekiyor.İnş bian önce geçer canım..
Ay ne güldüm sultancım ya:):) Demek eşin öle dio sapığa mı benziyorum bu adam beni tembihliyo
Canım inş bu isim konusu sizin için hayırlı bi şekilde sonuçlanır..Hepside söylenmesi bakımından birbirleriyle de uyumlu geliyor.Ama ben Çağan-Kaanı daha çok begendim...Yinede hayırlısı olsun....
tontirik harikasın cnm çok güzel bi benzetme yapmışsın valla.Bunu daha iyi anlatan bişiy olamazdı herhalde....
ay o susukunlari izlemem ben ya. ne sinir bir dizi. yabanci bir film vardi ondan esinlenmisler
onu izlemistim psikolojim bozulmustu br daha dedim esime bana boyle filmler izletme
hakikaten etkisinden cikamiyorum.
hee dediğin olayı bılıorm kızkardeşim bahsetmsıtı pozisyonalrı izlio yorumları izlio dmıstı eşi için :)
onalrında eğlencesi bu demekkı gamzecım napcan herkes bişeyle meşgul haftada bi kaç gun hoşgörülür :)
hee gs nın macı izleyelım dedım eşim yarıda uykum geldı dedi ben de ocakta yemek vardı yatamam die bakındım accuk
ama yenıldı cimbom ya ılk golden sonra hemen dağıldılar neyse öle oldu ıste
merhaba beni de ekler misiniz mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum, yaşım 21, kilom 58, tahmini doğum tarihi 8 ocak, cinsiyeti erkekyaşadığım il de erzurum eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ve herkese iyi geceler..
Günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum ya
saat sabahın 7 si yan komşu camdan aşağıdkai kadınla bagıra bagıra ınan kı abartmıyorum muhabbet edıo
susar die bekeldım bekeldım susmadı hayır önemlı bsıeyde dğeil geyık muhabbetı yapioalr cama çıktım
el insaf yaa saat 7 sabahın körü hiç mi adap tan anlamıyosunzu fln dedim sana mı sorcam aman hanfendı rahatsız
olmuş fln demye basladı deıdm rahatsız oldum haklıyım dedim...gece 12 1 lerde senın kahkahalarını dınlırom ben dio :S
yalana bak yatak odasını tasıyalı 3 hafta oldu zaten ki hamnıle kaldıgımdan berı 10 bilemedın 11 gibi uyyakalıyorum
hadı 12 de yattıgım zamanalr da oldu ama iş yaptıgım zamanalrdı ve yorgun olrk yattım yanı kahkaha atacak halım yoktu tamamen yalan
ki dedim ben kahkayı atıosam evımde atırom camda değil ordan duyulan sesle burdan duyulan aynı değil
bagırdı ben de bagırdım sonra kapadı camı içerde bagırıo kahkaha atıo yaa 45 yasında 5 cocuklu kadın
yemın edıyorum naısl bi sokağa düşmüşüm toplum içinde yaşamayı bilmeyen kıçı kırıklarla bi aradayım çok fena sinir oldum
hep aynı hep aynı sabahın körü gecenın 1-2 si demezler haftasonu demez sokak düğünü yaparlar ben artık napıcam
bilmıyorum yasını basını almıs kadınalrda adab ı muaseret kurallarını bılmıyor veya uymuyorsa bu dunyanın çivisi çıkmış ya
bir kez daha tekrarlasın nerde aranıosa gidip arıycam hakkımı
Kızlar günaydın.
Güzel, huzurlu bir gün olur inşallah.
İşe geldim
Progestanı evde unutmuşum gitti 2 doz
Canımda sıkkın bugün. Sebebin baş harfi kaynana
amın canım ya sorma sabah sabah sınrı ettı benı ben de sınrı odum die üzüldüm çok var böle insan
hele pislik evden cıksında nereye gıderse gıtsın usulu çok temzılık yapan var (!) anlıorm senı
canım kocası da karı gibi camdan sohbet edıo adam adam değilki
çıkıo cama kız melihaa naptın kocan geldımı die bagırıo şoklara gırıyorum ben de
yumurtalıklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyo çok
kurtulamıyorum ağrılardan.
slm kızlar nasılsınız? bende gripe yakalananlardanım galibaeşim yakalandı o kadar da dikkat ettim ama virüs geçti galiba.. kızlar bana doktor tetanoz aşısını 24.hafta şekeri 26. hafta yaptır dedi.. bugün yarın gideceğim aşı için. bu arada havalar soğumadan boya badana yaptık temizlik işi bitti bizim ama tabi çokta yoruldum. kızımın odasını toz pembeye boyadık güzel oldu. şimdi eşya mobilya işi kaldı onun içinde biraz daha bekleriz.. ya adaçayı ıhlamur dışında bişey öneren var mı kızlar, daha da artarsa doktoru arıcam.
Sanırım isim konusunda sorun yaşamayan çok az kişi oluyor.Bizde de normalde tek bebek olur diye konuştuğumuz için geçen senede babam vefat ettiği için erkek olursa babamın adı olur diye düşünüyorduk hamile kalmadan önce.Ama kayınvaldem hiç sıcak bakmıyordu.Daha sonra benim bebişler ikiz ve erkek olunca hemen kayınbabamın adı ile hitap etmeye başladı bile.Birinin adı belli deyip deyip duruyor.Daha birde nispet yapar gibi diğer isimde ona uyumlu olsun.Şu olsun demez mi?Benim babamın adı ortada bile yok.Bende sırf böyle yapıyor diye babamın adını bile koymaktan vazgeçtim diyebilirim sırf kayınbabamın adını da koymamak için....
acaba birşey olur mu yumurtalıklarım ağrıyor, hafif hafif vajina ve makata doğru da vuruyor ağrı ..
Çok güldüm yaaaa :)
senin karın ağrıların nasıl ki ? bir tehlikesi var mıymış üşütmenin ?
ayyy evet ya ben de çoook gülüyorum.adam azcık sırnaşınca doktora söylerim haaa diyorum.yazık bir şey yapmayacaktım ki söyleme tamam diyip arkasına dönüyooo.kıyamam kocama yaa :))sapık kocam benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?