2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ivit canım ehehe :) ehh işte oynamaya calısıo dielimmm

ohhh ne güzel yapmışsınzı böle yapcan iştee ıyılıkten anlamıyo kı mıllett

ayy hepsi sinir ya bi de gecen hastanede kadının biri dio sokakta kocam bana bagırıo komsu

ne bagırıosonuz eve gıdın evde tartısın ses oluo diomus

kadın dıo kı kocam bana sokakta bagırmaıycakmı

bana kzıamıycak mı adam bu çocuga kzıar döver bagırır sana ne dio bi yasıma daha gırmıstım yani

kavgayı bıle evlerınde edemıoalr hersey şeffaff herkes duyacakkk

canımm ne güzel yapmıssın ellerien sağlık :)

eşinin de doğum gunu kutlu olsun nice ncie seneelre ıns. :)

hoşgeldın canım :)

ben tatlıyı cok severım ama şeker yuklemeısnı hıc sevmedım eger ısteselerdı ben o şekeri

bilimum tatlıalrı yıyerek de yuklerdım nıey ılla iğranc bişi içmek zorunda kalıyoz kı Allah Allah

anammm 99 güne düşmüşümmm yaşasınnnnn :))))

oo süpeer darısı başımızaaa ınss :)

şu isim konusunda bende epey dertliyim .. hamile olduğumu öğrendiğimde salak gibi eşime erkek olursa sen kız olursa adını ben koyarım dedimüstelik erkek olduğunu en başından beri hissetmeme rağmen sonuç baba kıvanç ben de doruk istiyorum ama ikna edemiyorum çünkü kendi lafımı yemiş oluyorum bir de sevgli görümcem ve yavruları doruk ismiyle bi güzel dalga geçtiler orruk-morruk diye gerizekalılar...

üzülme bilincinde değiller sanırım dalga geçtikleri kendi yiğenleri laf söyletmemeleri lazım adıylada başka birşeyiylede kendi ayıpları sen sıkma kendini eşini ikne ettinmi gerisi önemli değil bence

merhaba kızlaaarrr
aayyy belki aylar oldu yazamadım
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım tabi en son 1200 lerde falan kalmıştım

isim konuşulmuş heralde en son bizde kızımız için iki isim ela beril düşünüyoruz
ama hala içime sinmedi sizce nasıl bana fikir verin noolluuurr

hey allahım ya ne insanlar var şaka gibi gerçekten

Haklısın tatlım sırf benim dediğim olmasın diye yaptılar sanırım ama ben iki isme karşı olmamaa rağmen kıvanç doruk yapıcam oğlumun ismini

adam seni gözünemi kestirdi naptı yaw.töbe yarabbim
riskli bi durumun yoksa niye ilişkiye girmeyin diyorki.bi sorsan bidakine bende merak ettim :)

acaba birşey olur mu yumurtalıklarım ağrıyor, hafif hafif vajina ve makata doğru da vuruyor ağrı ..
gecmiş olsun.ayaklarına dikkat et ,bende kalebodurlara yalınayak bastıgımda agrır.inş başka sorun yoktur

Ben de Sarp düşünüyodum , ne o öyle saaaap saaaap diye çağırılır çocuk dendi.
Lodos dedim , ne o öyle köpek ismi dediler.

harbi gerizekalılar...

gecmiş olsun.ayaklarına dikkat et ,bende kalebodurlara yalınayak bastıgımda agrır.inş başka sorun yoktur

Sağol tatlım, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ben, baya ağrım var ve çok su içtiğim halde idrara çıkamıyorum. o da kasıklarıma ve belime vuruyo.
doktoru arasam mı gitsem mi bilemedim.
:26::26:

hoşbulduk kuzumm :) ayy bende çikolata yiyerek yükleyebilirim kendimiii mümkün diilmi acaba :))
aminn kuzumm inşallahhhhhh

hoşbulduk kuzumm :) ayy bende çikolata yiyerek yükleyebilirim kendimiii mümkün diilmi acaba :))
aminn kuzumm inşallahhhhhh

merhaba kızlar .biz bugün sabah 6 dan beri doktordaydık. ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıktı çok şükür bebeklerin ikisi de iyi. gelelim şekere o yüksek çıktı maalesef açlık kan şekeri normal ama 1. saat 184 normali 140 olması lazım 2. saat 148 oda 120 olması lazım . moralim bozuldu tabi zaten tansiyonda vardı birde bu çıktı ama herşy Allahtan . zaten diyet yapıyordum tekrar diyetistene gittim diabet hasstalarına uygun bir diyet verdi .kendi doktorum da çok yoğundu ancak cuma gününe randevu alabildim.heralde sıkı takip ve tedavi verir.

şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlara tavsiyem yanınızda limon götürün mutlaka .bana 75lik yükleme yapıldı toplam 3 kez kan alındı birer saat arayla . aşırı şekerli bir su bir limon sıkmama rağmen yinede şkerli geldi. birde imkanınız varsa bekleme sırasında uzanın ben acil kısmına gidip uzandım fazla baş dönmem ve bulantım olmadı o yüzden .sonuç 45 dak çıkıyor .inşallah sizin sonuçlarınız güzel çıkar

canım isim konusunda bende benzer şeyler yaşadım.benim de bebeklerim ikiz ve ikisi de erkek . biz daha evlenmeden önce rahmetli babamın ismini koymaya karar vermiştik eşimle . hem babamın hatırasını yaşatmak hemde bir vefa borcu olarak düşünüyorum . canım babam benim inşallah bebeklerimin huyları da dedelerine benzer çok sakin iyi kalpli bir insandı . neyse itirazlar oldu tabi hem ailelerden hem arkadaş çevrelerinden ama biz takmadık açıkçası sonuçta onlar eşimle benim bebeklerim:)kayınpederimin ismini hiç düşünmedim çünkü onlarla 5-6 ay önce ciddi kavga ettik ve evleri ayırdık şimdi aramız iyi sayılır ama benim de eşimin de içinden onun ismini koymak gelmedi açıkçası . bişey demeye de yüzleri yok ben her daim ağırlığımı koyuyorum eşimde bana destek çok şükür . ikinci bebeişimize de uyumlu bir isim seçtik .isimler beysim ve beycan . Rabbim onları sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah

Sağol tatlım, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ben, baya ağrım var ve çok su içtiğim halde idrara çıkamıyorum. o da kasıklarıma ve belime vuruyo.
doktoru arasam mı gitsem mi bilemedim.
:26::26:

ay o daha kötü. bu denli agrın varsa baya ilerlemiş olabilir
hatta idrar yaparken kan bile gelebilir.

bence doktorunla bi görüş hemen çaresine bak cnm.enfeksiyon işi cok sakat hamilelikte

Ben de Sarp düşünüyodum , ne o öyle saaaap saaaap diye çağırılır çocuk dendi.
Lodos dedim , ne o öyle köpek ismi dediler.

harbi gerizekalılar...
ya bu insanları anlamak çok zor isim takmaya kalkarsan her isme bir kulp bulunur yaniiiii bu arada geçmiş olsun şekerim bende de enfeksiyon var antibiyotik kullanıyorum korka korka ama napiim sen de ilerlemeden doktora git bi tahlil yapsın bakalım

sabah kızımın yaptıgını paylaşmak istiyorum :)

geceleri geenelde şort ve askılı badyle yatıyorum bi kac haftadır.bide üstümüde örtmüyorum
gece baya yagmur yagmıştı burda, hava serindi sabah
neyse sabah kızım gelmiş üstümü örtüyor.kızım üşümüyorum örtme üstümü dedim.
tamam dedi bu kezde karnımı örttü sadece.sen üşümüyor olabilirisn ama kardeşim üşümüştür hava serin dedi yaaa
o kadar duygulandım ki.cok seviyor kardeşini.ilaclarımı bile kendi getiriyor.
kendisi bişi yerken hemen banada veriyor annecim buda kardeşimin diye.cok güzel şeyler bunlar.

inş dogdugu zamanda aynı özveriyi gösterir :)) cünkü abimin ogluna etmedigini bırakmıyordu kıskanıyordu cadı.

ay o daha kötü. bu denli agrın varsa baya ilerlemiş olabilir
hatta idrar yaparken kan bile gelebilir.

bence doktorunla bi görüş hemen çaresine bak cnm.enfeksiyon işi cok sakat hamilelikte

Offf yaaa , nerden kapıyorum ben bunları anlamıyorum ki

Doktora gidicem iş çıkışı

Sağol canım.

İdrar yolu enfeksiyonu mu ?

Ağrısı nasıldı tarif eder misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…