evet suskunlar öyle fazla sinir bozucu bi diziama biz fazla dram seviyoruz heralde :) ben ilk bölümlerinde hüngür hünngür ağladığımı biliyrum ama öle bi yapım yok etkisinden çıkabilirim bişeye takılmam öyle
heheheh :) tek başına mı izledin maçı ....bizde hoşgörüyoruzz canım ama bazen göremiyrum ne yalan söyliyim
he ya kötü oldu halbuki güzel oynuyo gs ama tırt oldu ya
canım benim seni bu komşu olayıyla ilgili çok iyi anlyrum he
bende bikere kavga ettim yan komşumla ay komşum demek bile istemyrum onun çocuğunun yüzünden.... geliyo bizim duvara pat pat top atyo her gün ama arabanın alarmıni öttrüyo kaçıyo illallah gerçekten insan duymamazlıktan gelemiyo.en son topu içeri girdi cam açıktı aldım vermedim anası geldi cama çıkar çıkmaz nasıl bağryo çocuğumun topunu verde bilmem nede anam dedim uuuu tabi ben duururmuyum bende bağrdım çocuğun kendi kapısında nie oynamyo die salıyosunuz çocuğunuzu naparsa yapsın dimi dedim neyse.sonra grdim içeri kapadım camı ama ben sinirden ağlyrum akşam saatleriydi eşim geldi aldı topu patlattı gitti kadının evinin önüne bastı zile al topunu dedikadında heryerde intikamımı alıcam o camlarını indircem der durur manyak karı
Herkese merhaba arkadaşlar..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
İsim meselesi konuşulmuş.. Herkesin aynanası karışmış ya bizimde dayısı
Tabi çok ısrarcı değil ama aramış ben Tuana ve Ebrar isimlerini çok seviyorum abla..
Bunlardan birini de ikinci isim olarak koysak mı diyo
Ama benim hiç aklımda olmayan isimler ve babamız isim konusunda kararlı.. Değişeceğini sanmıyorum.
Bu arada bugün eşimin doğum günü.. :) Ona çok güzel bir slayt gösterisi hazırladım.. Bebeklik günlerinden bu güne kadar..
Sadece kendi fotoğraflarını değil hayatında, hayatımızda önemli olan herşeyin resmini koydum.. Çok güldüğümüz eğlendiğimiz olaylarla ilgili
resmimlerde koydum.. Altlarına küçük notlar yazdım.. :) Gece 00:01 de süpriz yapıp slaytı açtım.. Bayıldı eşim, çok beğendi.. Bİ baktım canım kocam ağlıyor.. Sarıldık slaytı izlerken hem güldük hem ağladık.. En sevdiğimiz müzikleri de fon yaptım.. Gecemiz çok güzel geçti.. Şimdi de kocamın en sevdiği mamaları hazırlayacağım..
Onu kocamaaannn seviyorum :)
kızlarrrr ben geldimmm
bikaç gündür şirkette inanılmaz yoğundum gelemedim şimdi boşluk buldum damladım hemen :)))
bugün tetanozun 2. dozunu vuruldum inşallah ağrı yapmaz onun dışında Allaha şükür herşey yolunda 4 gözle cumartesiyi bekliyom oğluşumu görmek için ama bide şeker yüklemem var acayıp tırsıyorum( çünkü tatlıyı sevmemmmm
anammm 99 güne düşmüşümmm yaşasınnnnn :))))
şu isim konusunda bende epey dertliyim .. hamile olduğumu öğrendiğimde salak gibi eşime erkek olursa sen kız olursa adını ben koyarım dedimüstelik erkek olduğunu en başından beri hissetmeme rağmen sonuç baba kıvanç ben de doruk istiyorum ama ikna edemiyorum çünkü kendi lafımı yemiş oluyorum bir de sevgli görümcem ve yavruları doruk ismiyle bi güzel dalga geçtiler orruk-morruk diye gerizekalılar...
ivit canım ehehe :) ehh işte oynamaya calısıo dielimmm
ohhh ne güzel yapmışsınzı böle yapcan iştee ıyılıkten anlamıyo kı mıllett
ayy hepsi sinir ya bi de gecen hastanede kadının biri dio sokakta kocam bana bagırıo komsu
ne bagırıosonuz eve gıdın evde tartısın ses oluo diomus
kadın dıo kı kocam bana sokakta bagırmaıycakmı
bana kzıamıycak mı adam bu çocuga kzıar döver bagırır sana ne dio bi yasıma daha gırmıstım yani
kavgayı bıle evlerınde edemıoalr hersey şeffaff herkes duyacakkk
üzülme bilincinde değiller sanırım dalga geçtikleri kendi yiğenleri laf söyletmemeleri lazım adıylada başka birşeyiylede kendi ayıpları sen sıkma kendini eşini ikne ettinmi gerisi önemli değil bence
geçmiş olsunnn ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma.benim doktora gidince karnım ağrıyo diyince doktorum başlıyooo..ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma üstünü ört.havalara aldanıp ince giyinme.ezberledim.kabızlıktansa hoşaf iç,bol bol kuru kayısı ve suuuu diyorrr eşimle ben gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi:))sonra eşime dönüp ilişkiye girmeyin diyorrrr ne alaka çözemedik.her seferinde tekrarlıyor eşimde sapığa mı benziyorum ben bu adam niye beni böyle tembihliyor her geldiğimizde diyor.:))))))
gecmiş olsun.ayaklarına dikkat et ,bende kalebodurlara yalınayak bastıgımda agrır.inş başka sorun yokturacaba birşey olur mu yumurtalıklarım ağrıyor, hafif hafif vajina ve makata doğru da vuruyor ağrı ..
şu isim konusunda bende epey dertliyim .. hamile olduğumu öğrendiğimde salak gibi eşime erkek olursa sen kız olursa adını ben koyarım dedimüstelik erkek olduğunu en başından beri hissetmeme rağmen sonuç baba kıvanç ben de doruk istiyorum ama ikna edemiyorum çünkü kendi lafımı yemiş oluyorum bir de sevgli görümcem ve yavruları doruk ismiyle bi güzel dalga geçtiler orruk-morruk diye gerizekalılar...
gecmiş olsun.ayaklarına dikkat et ,bende kalebodurlara yalınayak bastıgımda agrır.inş başka sorun yoktur
canımm ne güzel yapmıssın ellerien sağlık :)
eşinin de doğum gunu kutlu olsun nice ncie seneelre ıns. :)
hoşgeldın canım :)
ben tatlıyı cok severım ama şeker yuklemeısnı hıc sevmedım eger ısteselerdı ben o şekeri
bilimum tatlıalrı yıyerek de yuklerdım nıey ılla iğranc bişi içmek zorunda kalıyoz kı Allah Allah
oo süpeer darısı başımızaaa ınss :)
hoşbulduk kuzumm :) ayy bende çikolata yiyerek yükleyebilirim kendimiii mümkün diilmi acaba :))
aminn kuzumm inşallahhhhhh
canımm ne güzel yapmıssın ellerien sağlık :)
eşinin de doğum gunu kutlu olsun nice ncie seneelre ıns. :)
hoşgeldın canım :)
ben tatlıyı cok severım ama şeker yuklemeısnı hıc sevmedım eger ısteselerdı ben o şekeri
bilimum tatlıalrı yıyerek de yuklerdım nıey ılla iğranc bişi içmek zorunda kalıyoz kı Allah Allah
oo süpeer darısı başımızaaa ınss :)
Eşim de ikimiz babasının adı ve yanında bir isim olursa seve seve kabul ediyor ama ben tek isimli olsunlar çok uzun olmasın ilerde sınavlarda felan sorun oluyor dediğim zamanda sen bilirsin diyor ne koymak istiyorsan o olsun diyor ama...Yiğit ve Yağız nasıl sizce kızlar?Ya da çınar-çağan...Veya Çağan-Kaan... Benimde kafam karışık işte böyle :)
Sağol tatlım, sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ben, baya ağrım var ve çok su içtiğim halde idrara çıkamıyorum. o da kasıklarıma ve belime vuruyo.
doktoru arasam mı gitsem mi bilemedim.:26::26:
Pek sanmıyorum
Ben de Sarp düşünüyodum , ne o öyle saaaap saaaap diye çağırılır çocuk dendi.
Lodos dedim , ne o öyle köpek ismi dediler.
harbi gerizekalılar...
ay o daha kötü. bu denli agrın varsa baya ilerlemiş olabilir
hatta idrar yaparken kan bile gelebilir.
bence doktorunla bi görüş hemen çaresine bak cnm.enfeksiyon işi cok sakat hamilelikte
ya bu insanları anlamak çok zor isim takmaya kalkarsan her isme bir kulp bulunur yaniiiii bu arada geçmiş olsun şekerim bende de enfeksiyon var antibiyotik kullanıyorum korka korka ama napiim sen de ilerlemeden doktora git bi tahlil yapsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?