kuzenine geçmiş olsun canım . 50lik yüklemeyse yanında birine gerek yok zaten bir saat falan bide aç tok farketmiyor galiba. ama 75 yada 100 lük yükleme yaptıracaksan bence yanında bir kişi olması iyi olur .sonuçta 3-4 saat aç kalıyorsun hem canım da sıkılmaz :)
geçmiş olsun canım inşallah düşer şekerlerimiz . sadece diyet mi verdi kan şeker takibi yada insülin vermedi mi inşallah bana da vermez diyet yeterli gelir
diyetimi yazayım tabi ama bu diyet ikiz gebeler için .tek gebelikte belki biraz daha az yemek gerekir onu bilmiyorum
az tuzlu diyabetik diyet (1600 kal)
sabah
şekersiz açık limonlu çay
günaşırı bir yumurta
2 parça beyaz peynir (yarım yağlı,az tuzlu)
5 zeytin yada 3 ceviz
limonlu mevsim yeşillikleri
2 dilim tam buğday ekmek
ara
1 meyve (muz,üzüm yasak)
1 bardak ayran yada 1 çay bardağı süt
öğle
1 kase çorba
10 yemek kaşığı sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
salata
1 dilim tam buğday ekmek
ara
1 meyve
1 bardak ayran yada 1 çay bardağı süt
ara
3-4 kepekli galeta
2 ceviz yada 8-10 badem yada 5-6 fındık(kavrulmamış)
akşam
bir porsiyon et,tauk yada balık
salata
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 meyve
3 tane kepekli grisini
1 kase yoğurt/süt/kefir
diyetimiz böyle .tatlı kesin yasak beyaz ekmek makarna pilavda öyle . inşallah faydasını görürüz
kuzenine geçmiş olsun canım . 50lik yüklemeyse yanında birine gerek yok zaten bir saat falan bide aç tok farketmiyor galiba. ama 75 yada 100 lük yükleme yaptıracaksan bence yanında bir kişi olması iyi olur .sonuçta 3-4 saat aç kalıyorsun hem canım da sıkılmaz :)
slm arkadaşlar.32.haftada doğum iznine ayrılmayı düşünen varmı.yada çalışabilirlik raporumu alıcaksınız.ayrıca çalışabilirlik raporu alırsak 37.haftadamı izine ayrılmak durumundayız.bide dogum izni 6 aya çıkıcaktı meclis açıldı fakat bununla ilglili herhangi bir görüşme yok sanırım
Demokratik davrandığını, benim de annesinin isminin yanına istediğim ismi koyabileceğimi söylüyor.Ama ben hem annesinin ismini koymayı istemiyorum hem de iki isim koymak istemiyorum.İkimizin ortak beğendiği tek bir isim koymak istiyorum.hiçbir şekilde olur demiyor.Ancak tartışma büyüyüp ağladığım zaman düşünürüz diyor.Son zamanlar hep bu yüzden kabul edene kadar ağlamak zorunda kalacağım sanırım Başka bir doktor bebeğimizin erkek olduğunu söylemişti.O zaman kız olsaydı nüfusta annesinin ismini yazdıracağını beni de hediye ile kandırmayı planladığını söylemişti.Yapar yaa Bebeğimiz sağlıklı olsun da mecbur kalırsam ismi de kayınvalidemin adı olsun ne yapayım
merhaba...eger zorlanmicaksan iznini dogum sonrasına aktar cunku sonrasında daha cok lazım oluyo..32.haftada calısabilir raporu alacaksın. 5 haftayı dogum sonrasına aktaracaklar. 37.haftada calısamaz raporu verecek dr onu da is yerine teslim edeceksin. ben de 6 aya cıkmasını bekliyorum ama simdilik ses cıkmadı
canim yaa yerim onun agzini masallahh ne tatli sözler cokk hosuma gitti seninde dedegin gibi doguncada insallahh sever kiskanmaz canim benim allahh kizina bebisine uzun ömür versin insallahhhsabah kızımın yaptıgını paylaşmak istiyorum :)
geceleri geenelde şort ve askılı badyle yatıyorum bi kac haftadır.bide üstümüde örtmüyorum
gece baya yagmur yagmıştı burda, hava serindi sabah
neyse sabah kızım gelmiş üstümü örtüyor.kızım üşümüyorum örtme üstümü dedim.
tamam dedi bu kezde karnımı örttü sadece.sen üşümüyor olabilirisn ama kardeşim üşümüştür hava serin dedi yaaa
o kadar duygulandım ki.cok seviyor kardeşini.ilaclarımı bile kendi getiriyor.
kendisi bişi yerken hemen banada veriyor annecim buda kardeşimin diye.cok güzel şeyler bunlar.
inş dogdugu zamanda aynı özveriyi gösterir :)) cünkü abimin ogluna etmedigini bırakmıyordu kıskanıyordu cadı.
bir de ben bu aralar çok acıkıyorum. acaba demir ilacından olabilirmi.günde iki tane içiyorum o tüpleri çok kötü tadı.portakal suyuyla birlikte içiyorum ondan soğudum vallahi :)
sabah kızımın yaptıgını paylaşmak istiyorum :)
geceleri geenelde şort ve askılı badyle yatıyorum bi kac haftadır.bide üstümüde örtmüyorum
gece baya yagmur yagmıştı burda, hava serindi sabah
neyse sabah kızım gelmiş üstümü örtüyor.kızım üşümüyorum örtme üstümü dedim.
tamam dedi bu kezde karnımı örttü sadece.sen üşümüyor olabilirisn ama kardeşim üşümüştür hava serin dedi yaaa
o kadar duygulandım ki.cok seviyor kardeşini.ilaclarımı bile kendi getiriyor.
kendisi bişi yerken hemen banada veriyor annecim buda kardeşimin diye.cok güzel şeyler bunlar.
inş dogdugu zamanda aynı özveriyi gösterir :)) cünkü abimin ogluna etmedigini bırakmıyordu kıskanıyordu cadı.
şu isim konusunda bende epey dertliyim .. hamile olduğumu öğrendiğimde salak gibi eşime erkek olursa sen kız olursa adını ben koyarım dedimüstelik erkek olduğunu en başından beri hissetmeme rağmen sonuç baba kıvanç ben de doruk istiyorum ama ikna edemiyorum çünkü kendi lafımı yemiş oluyorum bir de sevgli görümcem ve yavruları doruk ismiyle bi güzel dalga geçtiler orruk-morruk diye gerizekalılar...
bence mucadele et canim ne munasebet kayinvalide ismi ya cok sacma
isimmi kalmamis
kayinvalidenin adi ne bu arada? merak ettim.
ayyy yavrum benim yaa kıyamam abla mı olucakmış oo :) inş. canım doğuncada böyle olur
ama anne babanın tutumuna göre dğeişiyo biz kızkardeşimle hiiiç kavga etmedne büyümüşüzdür
ne alsak paylaşırdık annem öyle alıştırmıştı...mesela bisküvi alırdık 23 tane bisküvi var ıcınde dielim
11 er tane paylaşırdık tek kalan bı taneyıde ortadan bölerdıkhıc yanı kıskanma kavga bişeyımız olmaz
hoş kızkardeşim doğunca ben bı ıkı kez çekyattan yuvarlamısım gozune parmamı sokmusum ama daha 2 yasındaymısım yani
ınsallah uslu uslu gecınırler kardeşiyle
İdrar yolu enfeksiyonu mu ?
Ağrısı nasıldı tarif eder misin ?
bende kenidimi şimdilik iyi hissediyorum 35.haftaya kadar filen çalışmak istiyorum.ama şu 6 ay olayı olsa süper olacak tam dönemi kapatmış olacagım.yoksa okulun kapanmasına 1.5 ay kala dönmüşi olacgım okula
slm kızlar nasılsınız? bende gripe yakalananlardanım galibaeşim yakalandı o kadar da dikkat ettim ama virüs geçti galiba.. kızlar bana doktor tetanoz aşısını 24.hafta şekeri 26. hafta yaptır dedi.. bugün yarın gideceğim aşı için. bu arada havalar soğumadan boya badana yaptık temizlik işi bitti bizim ama tabi çokta yoruldum. kızımın odasını toz pembeye boyadık güzel oldu. şimdi eşya mobilya işi kaldı onun içinde biraz daha bekleriz.. ya adaçayı ıhlamur dışında bişey öneren var mı kızlar, daha da artarsa doktoru arıcam.
canim yaa yerim onun agzini masallahh ne tatli sözler cokk hosuma gitti seninde dedegin gibi doguncada insallahh sever kiskanmaz canim benim allahh kizina bebisine uzun ömür versin insallahhh
Canım sorma bende de aynı istek. Gecenin bir yarısı geçen gün mantı diye tutturdum. Eşim diyor nerden bulayım mantı bu saatte. Diyorum ki mantı da mantı. Neyse yalancı mantı yaptık, üstüne yoğurtlu kıymalı soslu falan. Yarım tencere yemişimdir. O saatte bu yemeye hiç mide agrısı da çekmedimCanım habire birşeyler yemek istiyor. Hamileliğimin başından beri 3 kılo aldım. Vücut kitle endeksime göre daha 12 kılo alma hakkım var. 3 ayda bu gidişle doldurucam o hakkımı
Oy benim onu yirim.Yavrum benim kıyamam ya. Annem hep der kız çocuğu başka diye. Allah hepimize bir de kız nasip etsin inşallahhh
ne kayınvalideler var ya of ...valla ben doğuryorum ben çekiyrum bütün sıkıntısını eşime bile fazla düşmezken ne kayınvalidem ne kayınpederim ne kendi annem ne de babam karışır kimse kusura bakmasın yani.... ha bide kayınvalideismi ölemi tabi canım başka. soyismini aldığı yetmiyomuymuş anne baba olarak bize müsade etsinler dimi ama
benim eltimin 2 oğlu var ikisninde ismini kayınvalidemler koydu tamam güzel isimler hemde çok birininki batuhan ismail... batuhanı annesiyle babası koydu ismailide kayınvalidemler çocuğa gençler batuhan diyo kayınvalideler ismail gerçekten 2 isminide kullanıyıo küçüğününkide berat yine onlar koydu isim kötü demiyrum ben ama herkezin beyendiği bi isim oluyo valla ben biraz cadı olduğum için kocişde benle aynı kafa da olduğu için kimse bizim bebişe isim takamaz :)) zaten ailesi kocama deli poyraz der :))
amin cnm cümlemizin cocuklarına inş.
senin kızında bölee bilmiş bilmiş konuşur ilerde inşallah
inşallah cnm isteyen herkese versin Rabbim.iki cinsiyetinde yeri ayrıdır mutlaka ama kızım oldugu için kendimi şanslı hissediyorum
bu arada 3 kilo mu aldın ,süpersin tebrik ederim.rekor sende galiba
benim aldıgım kilo 4 oldu.bu aydan sonra hızlı bi şekilde kilo alcaz.
Kızlar kasıklarımda karnımda ağrı vardı ya, doktora gittim geldim, doğum bulgusu olabilir NST'ye alalım seni dedi, yemin ederim kan ter içinde kaldım,ömrümden ömür gitti.
Sonra ultrasonda baktı, doğum bulgusu yok, idrar tahlili yapalım dedi.
Çok az enfeksiyon çıktı ama antibiyotik vermedi. bol bol portakal suyu içeceksin dedi.
Azıcık enfeksiyonla bu kadar ağrı olur mu onu da bilmiyorum ya. kafam karıştı.
Ağrı şiddetlenirse cepten ulaş bana dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?