2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm arkadaşlar.32.haftada doğum iznine ayrılmayı düşünen varmı.yada çalışabilirlik raporumu alıcaksınız.ayrıca çalışabilirlik raporu alırsak 37.haftadamı izine ayrılmak durumundayız.bide dogum izni 6 aya çıkıcaktı meclis açıldı fakat bununla ilglili herhangi bir görüşme yok sanırım

benimkini yazıyım sana
830 1 meyve
açık çay limonlu
1 yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir dil yada
domates salata biber maydonoz limonlu
3 dilim ekmek (tam buğday,çavdar)
2 ceviz yada 4-5 fındık 4-5 badem isteğe göre 4-5 tuzsuz zeytin
10:30 ARA 1 Galete 1 çay bardağı yoğurt
12:30 13:00 BOL salata limonlu yağsız
2 köfte kadar et tavuk balık veya 6-7 yemek kaşığı etsiz kurubaklagil
3 yemek kaşığı yoğurt yada ayran
2 dilim ekmek 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği
15:00 15:30 1 kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek 1 meyve
19:00 BOL salata 3-4 yemek kaşığı etsiz yemek 2 dilim ekmek yada 4 kaşık bulgur pilavı
2 köfte kadar et yada balık
21:00 1 meyve 1 çay bardağı yoğurt

öylemi diyosun tamam canım öle yapıyım sağolasın

merhaba...eger zorlanmicaksan iznini dogum sonrasına aktar cunku sonrasında daha cok lazım oluyo..32.haftada calısabilir raporu alacaksın. 5 haftayı dogum sonrasına aktaracaklar. 37.haftada calısamaz raporu verecek dr onu da is yerine teslim edeceksin. ben de 6 aya cıkmasını bekliyorum ama simdilik ses cıkmadı

bende sinir oluyoum şu iism muhabbetine.ben kendim karar verdim oğlumun adına.ama önceden eşimle anlaşmıştık erkek olursa o koyacaktı ama bulamadı isim bende kaanı çok istiyordum.bu kadar acıyı sancıyı sen çekiyorsun ismide sen koy dedi bana.anlaıştık.ama kayınavlidem kaan ismini oğlum koydu diye gezdi ortalıkta.erkek olduğu için o koydu kız olsaydı senem koyacaktı dedi.bu arada bebeğin kız olmasını istiyordu.yok dedim ben koydum ismini dedim.bu sefer ikinci isim muhabbeti açtı.eşime demiş ikinci ismi olsun madem diye efe koyalım ikinci ismi de dedi.yok dedim ben iki isim sevmiyorum tek kaan olacak dedim.böyle bir kompleks varmı kızlar ya.kaanı eşim koysaydı ikinci isim muhabbeti açmayacktı yani.

şekerim düşmezse bana insülün vericez dedi umarım düşerde böyle bişeye gerek kalmaz
herşey yasak hamur işi meyva suları çikolata meyvayı bile abartmıcam mandilana büyüklüğünde olucak

bende kenidimi şimdilik iyi hissediyorum 35.haftaya kadar filen çalışmak istiyorum.ama şu 6 ay olayı olsa süper olacak tam dönemi kapatmış olacagım.yoksa okulun kapanmasına 1.5 ay kala dönmüşi olacgım okula

canim yaa yerim onun agzini masallahh ne tatli sözler cokk hosuma gitti seninde dedegin gibi doguncada insallahh sever kiskanmaz canim benim allahh kizina bebisine uzun ömür versin insallahhh

ne kayınvalideler var ya of ...valla ben doğuryorum ben çekiyrum bütün sıkıntısını eşime bile fazla düşmezken ne kayınvalidem ne kayınpederim ne kendi annem ne de babam karışır kimse kusura bakmasın yani.... ha bide kayınvalide ismi ölemi tabi canım başka. soyismini aldığı yetmiyomuymuş anne baba olarak bize müsade etsinler dimi ama
benim eltimin 2 oğlu var ikisninde ismini kayınvalidemler koydu tamam güzel isimler hemde çok birininki batuhan ismail... batuhanı annesiyle babası koydu ismailide kayınvalidemler çocuğa gençler batuhan diyo kayınvalideler ismail gerçekten 2 isminide kullanıyıo küçüğününkide berat yine onlar koydu isim kötü demiyrum ben ama herkezin beyendiği bi isim oluyo valla ben biraz cadı olduğum için kocişde benle aynı kafa da olduğu için kimse bizim bebişe isim takamaz :)) zaten ailesi kocama deli poyraz der :))

bir de ben bu aralar çok acıkıyorum. acaba demir ilacından olabilirmi.günde iki tane içiyorum o tüpleri çok kötü tadı.portakal suyuyla birlikte içiyorum ondan soğudum vallahi :)

Canım sorma bende de aynı istek. Gecenin bir yarısı geçen gün mantı diye tutturdum. Eşim diyor nerden bulayım mantı bu saatte. Diyorum ki mantı da mantı. Neyse yalancı mantı yaptık, üstüne yoğurtlu kıymalı soslu falan. Yarım tencere yemişimdir. O saatte bu yemeye hiç mide agrısı da çekmedim Canım habire birşeyler yemek istiyor. Hamileliğimin başından beri 3 kılo aldım. Vücut kitle endeksime göre daha 12 kılo alma hakkım var. 3 ayda bu gidişle doldurucam o hakkımı

Oy benim onu yirim. Yavrum benim kıyamam ya. Annem hep der kız çocuğu başka diye. Allah hepimize bir de kız nasip etsin inşallahhh

Valla canım belki bencillik olucak ama, bu isim hakkı bence annenin. Elbette babanın fikri de önemli. Ama biz 9 ay ne zorluklarla taşıyoruz bebişlerimizi.

Anneme diyorum, şimdi seni daha iyi anlıyorum diye. Annelerin 9 ay karnında taşıması bile çok büyük bir hak çocuğun üzerinde. Ben o yüzden ananelere, babanelere ya da dedelere düşmez bu durum diye düşünüyorum. Görümcende ayıp etmiş. Kendi çocuklarının ismi ne acaba da Doruk ismini beğenmiyor?

Ama kıvanç güzel bir isim bence. İçin rahat olsun

amin inş cnm.iki cocuk arasında dengeyi saglamak cok önemli.inşallah başarılı oluruz bu konuda.
cocuklar cok cin fikirli oluyorlar ,bizim önemsiz dedigimiz şeylere onlar üzülebiliyor.cocuk psikolojisi apayrı bişi.Allah kolaylık versin bizlere

ucretsiz izin alma imkanın varsa al bence. kızımda 1 yıl bunda da 2 yıl dusunuyorum bu donemler bir daha yasanmicak cunku..

slm canim gecmis olsun acil sifalar bol bol dinlen nane limon iyi gelir canim tekrra gecmis olsun...

canim yaa yerim onun agzini masallahh ne tatli sözler cokk hosuma gitti seninde dedegin gibi doguncada insallahh sever kiskanmaz canim benim allahh kizina bebisine uzun ömür versin insallahhh

amin cnm cümlemizin cocuklarına inş.
senin kızında bölee bilmiş bilmiş konuşur ilerde inşallah

inşallah cnm isteyen herkese versin Rabbim.iki cinsiyetinde yeri ayrıdır mutlaka ama kızım oldugu için kendimi şanslı hissediyorum

bu arada 3 kilo mu aldın ,süpersin tebrik ederim.rekor sende galiba
benim aldıgım kilo 4 oldu.bu aydan sonra hızlı bi şekilde kilo alcaz.

aynen allahtan benm eşimn anneside korkar eşimdende herseyi şaka yollu söylüyor.yoksa varya yanmıştım.off ben kara kara doğum zamanımı düşünüyorum çok zor olacak çok.

bende 6 kilo almışım ama doktor ideal kilo alımın dedi.ama daha fazla alırım bu aydan sonra doymuyorum ben ya.bu tüplü kan ilacını içene kadar böyle birsey yoktu.

Kızlar kasıklarımda karnımda ağrı vardı ya, doktora gittim geldim, doğum bulgusu olabilir NST'ye alalım seni dedi, yemin ederim kan ter içinde kaldım,ömrümden ömür gitti.

Sonra ultrasonda baktı, doğum bulgusu yok, idrar tahlili yapalım dedi.

Çok az enfeksiyon çıktı ama antibiyotik vermedi. bol bol portakal suyu içeceksin dedi.

Azıcık enfeksiyonla bu kadar ağrı olur mu onu da bilmiyorum ya. kafam karıştı.

Ağrı şiddetlenirse cepten ulaş bana dedi.

ayy canım benim dikkat et kendine çok geçmiş olsun.alllahım vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.bend ehep böyle rüyalar görüyorum bu aralar.hep minik mşnik avucum kadar bebek görüyorum sabah uyanınca çok mutsuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…