ucretsiz izin alma imkanın varsa al bence. kızımda 1 yıl bunda da 2 yıl dusunuyorumbu donemler bir daha yasanmicak cunku..
50 gr yükleme sanırım.. Doktorun yüksek bulup 100 gr yükleme ister... Ona göre karar verilir...şeker sonuçları belli oldu yarın doktora göstercem :))
glukoz 60 dk. 160,5
demir serum 81
demir bağlama 367
glukoz 67
imiş sonuçlar ne dersiniz kızlar
idrar yolu değil canım vajenle ilgili bi durumama idrar yolu enfeksiyonunda bel ağrısı idrarda yanma koyu renk idrar olur daha önce yaşamıştım bol bol su içmelisin öyle demişti doktorum
Bende de olmuştu.. Dr WC den sonra sirkeli suyla taharet yap dedi...Kızlar kasıklarımda karnımda ağrı vardı ya, doktora gittim geldim, doğum bulgusu olabilir NST'ye alalım seni dedi, yemin ederim kan ter içinde kaldım,ömrümden ömür gitti.
Sonra ultrasonda baktı, doğum bulgusu yok, idrar tahlili yapalım dedi.
Çok az enfeksiyon çıktı ama antibiyotik vermedi. bol bol portakal suyu içeceksin dedi.
Azıcık enfeksiyonla bu kadar ağrı olur mu onu da bilmiyorum ya. kafam karıştı.
Ağrı şiddetlenirse cepten ulaş bana dedi.
Kızlar kasıklarımda karnımda ağrı vardı ya, doktora gittim geldim, doğum bulgusu olabilir NST'ye alalım seni dedi, yemin ederim kan ter içinde kaldım,ömrümden ömür gitti.
Çok az enfeksiyon çıktı ama antibiyotik vermedi. bol bol portakal suyu içeceksin dedi.
50 gr yükleme sanırım.. Doktorun yüksek bulup 100 gr yükleme ister... Ona göre karar verilir...
Benim 50 likte 158 çıkmıştı. 100 lük normal çıktı... 50 liği yüksek çıkanların % 85 inin 100 lüğü normal çıkıyormuş....
Bende de olmuştu.. Dr WC den sonra sirkeli suyla taharet yap dedi...
1 lt suya 1 kahve fincanı sirke... Kalanını da turşu yaparsınız...
Üüüü çok iğrenç oldu kendim bile rahatsız oldum. Afedersiniz..
cnm gecmiş olsun tekrar.enfeksiyonda idrar yaparken yanma oluyor.ilerlemişse idrar yaparken canın cok acıyor,kan da geliyor
cok idrarın olmasına ragmen gelmiyor biraz akıp duruyor.
sende bunalrın hangisi var.yanma olması en belirgin özelligi
doktorunun bol bol portakal suyu iç demesi enfeksiyonu gecirdiginden degil cnm biliyrosundur belki ama enfeksiyon vucuttaki c vitamininide azaltarak halsiz düşmemize neden oluyor
bide malum tehlikeli aydayız grip filan yaygın.onu engellemek için portakal suyu demiştir.cokta abartma içerken cünkü cok şeker var portakal suyunda
sen enfeksiyon için bol su iç ve idrarını hiç bekletme.
acıkcası ben olsam tek kullanımlık şaselerden kullanırdım ilerlememesi için.
cünkü ilerledigi zaman antibiyotik kullanmak zorunda kalınıyor.
aynen allahtan benm eşimn anneside korkar eşimdende herseyi şaka yollu söylüyor.yoksa varya yanmıştım.off ben kara kara doğum zamanımı düşünüyorum çok zor olacak çok.
slm arkadaşlar.32.haftada doğum iznine ayrılmayı düşünen varmı.yada çalışabilirlik raporumu alıcaksınız.ayrıca çalışabilirlik raporu alırsak 37.haftadamı izine ayrılmak durumundayız.bide dogum izni 6 aya çıkıcaktı meclis açıldı fakat bununla ilglili herhangi bir görüşme yok sanırım
Kızlar kasıklarımda karnımda ağrı vardı ya, doktora gittim geldim, doğum bulgusu olabilir NST'ye alalım seni dedi, yemin ederim kan ter içinde kaldım,ömrümden ömür gitti.
ne yazık ki yok öyle bir imkanım yeni ev aldık kredimiz çok yüksek.allahtan araya yaz tatili girecek senyede sabahçıyım bebeğim uyanana kadar gitmiş olurum eve onunla tüm gün zaman geçiririm.
Ne yanma var, ne idrarımı yaparken acıma var. kasıklarımda makatıma doğru vuran bir ağrı ve ıkınıp bişey çıkarma isteği.. çok tuhaf bişey anlatamıyorum
ıkınsam bişey çıkacak ve rahatlıcak gibiyim sanki, böyle tarif edebilirim.
portakal suyu ve limon suyu vücutta enfeksiyon oluşumunu önlüyormuş. o yüzden veriyorum dedi yani.
tek kullanımlık şase nedir, alayım ben de ?
canım ben de çalışabildiğim kadar calısmayı dusunuyorum ama çok rahatsız olursma cıakrım kanımca :) /QUOTE]
Bişey sorucam , diyelim ki 32.haftada çalışır raporu aldım ama 34.haftada çalışamaz duruma geldim, izne çıkabiliyo muyum 34'te, ya da 35'te ?
hadi ya valla bilmiyordum.asitli olduklarından bakterileri filan öldürüyorlar sanırım
o bahsettigin tarif aynı normal dogum yaparken bebegin cıkacagı zamanki hissiyat.normal dogum yapanlar bilir.
sendekinin nedeni ne bilemiyorum.enfeksiyonda öle bişi yaşamadım ben.
sende yanma filan yokmuş ,doktorunda sölememiş alma şase filan.doktorunun önerilerini dinle.
ben yanma varsa diye sölemiştim.
amin cnm cümlemizin cocuklarına inş.
senin kızında bölee bilmiş bilmiş konuşur ilerde inşallah
inşallah cnm isteyen herkese versin Rabbim.iki cinsiyetinde yeri ayrıdır mutlaka ama kızım oldugu için kendimi şanslı hissediyorum
bu arada 3 kilo mu aldın ,süpersin tebrik ederim.rekor sende galiba
benim aldıgım kilo 4 oldu.bu aydan sonra hızlı bi şekilde kilo alcaz.
şekerim düşmezse bana insülün vericez dedi umarım düşerde böyle bişeye gerek kalmaz
herşey yasak hamur işi meyva suları çikolata meyvayı bile abartmıcam mandilana büyüklüğünde olucak
dogum bulgusu olsa nst de sancı cıkardıAynen, bi ıkınsam içimden bişey çıkaracakmışım gibi geliyor, korktum o yüzden . ama doğum bulgusu olsa görünürdü di mi ultrasonda ?
Bişey sorucam , diyelim ki 32.haftada çalışır raporu aldım ama 34.haftada çalışamaz duruma geldim, izne çıkabiliyo muyum 34'te, ya da 35'te ?[/COLOR]
anammmm ozaman küçük fındıkın yaramaz olucak desene :))) benim oğluşun adıda efe olucakya herkez yaramaz olur diyo ama bendee senin gibiyim yaramaz çocukları seviyorum :)) zaten babasıda öleee :))canım benim kız uslu olsa bile annesi yaramaz...çocukları yaramazlıga teşvik eden bi yapım var
işin kötüsü eşimde öyleinşallah çocuk bize ebeveynlık etmek zorunda kalmaz
Eki Görüntüle 522386Eki Görüntüle 522387
işte buda benim küçügüm biraz kötü çıktı ultrasonda pozizyonu tersmiş dr çok zor çekti yüzünü
dimi dimi eşlerin davranışıda önemli :)) canım benide doğum korkusu saıryo unutmaya çalşıyorum yoksa günler geçmez pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?