Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unicavita ,asliirfan nerelisiniz bilmiyorum ama sizde beşik içi hazırlama yada bebek görme gibi şeyler yapılmazmı?
kadının ilk bebeginde beşik içi yapar anneanne.bebegin tüm ihtiyaclarını alır bütcesi uygunsa eger.sonrada bebek görmeye gelir akrabalar filan.anneannenin aldıgı şeyleri tek tek gösteren bile oluyor.
hadi bu adetide gecin tabiki insan annesinden azda olsa bişiler bekler.göremedigindede üzülür.bende olsam cok bozulurdum.torun sevgisi evlatt sevgisinden öndedir
canım öncelikle seni tebrik ediyorum sabrın için hoşgörün için..anladığım kadarıyla kayınpederinin eli ayağı tutuyor.keşke bu beraber yaşama olayını birkez daha düşünseymişsniz cnm..bence yapıcağınız en güzel şey kayınpederinin size yakın ev tutması olurdu bu durumda ki seni tebrik ediyorum aynı evde yaşıyosun.üstüne bide afra tafra çekiyosun..yorum yapmak isterdim bebişim ama bana gelmez böyle şeyler kusura bakma arkadasım:130: yaşamayan bilmez derler yorum yapmak burdan kolay tabi ama Allah sana kolaylık versin essiracımyahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler
essira Allah kolaylık versin eşine ve sana.yaşlıyla ugraşmak cok cok zor.Ama Allah katında çok sevaba giriyorsun.senin imtihanında böleymiş.inş mükafatını alırsın
başka eltin yada görümcen filan yokmu?hep seninlemi kalcak ömür boyu?
selamlar herkesee...
saç diplerim feci çıkmıştı röfleli bu arada diplerine organik kumral boya yaptırdım..
soran arkadaşlar vardı,röfle için dediki uçlarına deydirilmediği için sorun olmaz dedi,cila da bişi yok önemli olan boyalar dedi kuaför (tanıdık bu arada)
bnm röfle vaktim için erken olduğundan kumralla siyahlığı kapattım,
fakat şu var boya organik olduğundan beyazları kapatmıyor ,röfleli olduğundan ben pek önemsemedim..
canım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH
ama bebek icinde isteseniz sigara icmemesini buna alinmamasi lazim saglik bu hem kendi hemde bebegin sagligicanım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH
aman dikkat et canim gecmis olsun bol bol dinlen benimde ilk haftalarda oldu kanamam ama simdi masallahooooff çok moralim bozuldu kızlar. 10.haftda olan açık kahverengi akıntı 15. haftada az önce yine oldudaha önce dr eski kanama o, ayrılma olmuş dedi. bebeğimin eşi aşağıda diye dikkat ediyorum zaten ama yetrince edemiyorum demek ki. ne zaman gecer ki bu??? kanamam olur diye cok korkuyorum.
valla sen bence kendini yipratma hamile hamile esinde otursun konussun bu ne cocuk gibiyahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler
bende astim o konulari evlendigimdede kimseden birsey gormedimAh canım! Bendensin! Benim de derdim annem, daha önce bahsetmiştim forumda.
Yahu bi de benim abim falan da yok. Altı üstü tek çocuğuyum, arkası önü yok yani. Ama benim bebeğe bitek bişey almadı daha! Kayınvaldem 50 parça almış, yok zıbını, yok atleti, yok çorabı, şapkası derken. Çocuğun çoğu şeyi tamam. Ama annem! Yaklaşık 4 aydır bi yelek örmeye çalışıyo. Şaka gibi gerçekten. Hiçbişey almasan bi çorap alır insan özenir de ya! Yatağı ben alim diyo. Ay alma diye geçiriyorum her seferinde içimden.
Bu hevessizlik beni de çok sinirlendiriyo ama eminim bana örnek olsun da ilerde ben de çocuklarıma böyle şeyler yapmim diye oluyodur bunlar. hayatta herşeyin bi sebebi var sonuçta.Boşver canım! Hayatta hepimiz yanlızız. Her ne kadar anamız babamız ne bilim kardeşlerimiz olsa da malesef herkes hayatta yanlız. O yüzden bebişin için güçlü olmak durumundasın! Umarım zamanla hatasını anlar annen. Benimkisi düğün döneminde de bana çok sıkıntı vermişti, o yüzden düzeleceğini düşünmüyorum, sadece idare ediyorum. Allah bize güç kuvvet versin!
bencede verdirme zaman tanisinlar biraz dr lar cokta dusunmuyor bebek varmis yokmusmalesef hastaneye düşünce dediklerini yapıyosun.ama bu sefer itiraz edicem.vericekleri kortizon az buz olmicak resmen 3 gün yklicekler.daha öncede yaşadım ama karnımda bebeğim yoktu.durumum kötüye gitmiyo şuan iyiyim onlarda biliyo.biraz beklesler ne bu acele anlamıyorum.hiç bebeğinden varmı sıkıntın demiyolar.bi kadın doğuma bile yollamadılar.heryere yolladılar kalbe kbb ye enfeksiyon hastalıkları vs.tabi onlar bebeğimi mi dşünüyolar sanki ona bişey olsa ben üzülcem.onlar için sadece bir vaka olur.işte böyle.çok doluyum neyse sende canını sıkma.amniyoda yaptırma zaten allah koruusun bişe olsa ayrıntılı usg var 3lü 4lü testler var belli olurdu.bende yaptırmıcaktım 4lüyü ama son gittiğim perinotolog bebeğin kalbinde ekojen odak gördü.çok küçük ihtimalde olsa anomalili bebeklerde olur dedi.bende aklımda soru işareti kalmasın diye yaptırdım 4lyü.çok şükr sorun yok ama onun sonucunu bile beklerken daraldım.
iyiye gidiyorsan ins daha fazlasina gerek olmaz Allah sifa versin canim
gozun aydinkızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))birde biz kesinlestirseydik Allahin izniyle
![]()
Allah yardımcın olsunyahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler
Ah canım! Bendensin! Benim de derdim annem, daha önce bahsetmiştim forumda.
Yahu bi de benim abim falan da yok. Altı üstü tek çocuğuyum, arkası önü yok yani. Ama benim bebeğe bitek bişey almadı daha! Kayınvaldem 50 parça almış, yok zıbını, yok atleti, yok çorabı, şapkası derken. Çocuğun çoğu şeyi tamam. Ama annem! Yaklaşık 4 aydır bi yelek örmeye çalışıyo. Şaka gibi gerçekten. Hiçbişey almasan bi çorap alır insan özenir de ya! Yatağı ben alim diyo. Ay alma diye geçiriyorum her seferinde içimden.
Bu hevessizlik beni de çok sinirlendiriyo ama eminim bana örnek olsun da ilerde ben de çocuklarıma böyle şeyler yapmim diye oluyodur bunlar. hayatta herşeyin bi sebebi var sonuçta.Boşver canım! Hayatta hepimiz yanlızız. Her ne kadar anamız babamız ne bilim kardeşlerimiz olsa da malesef herkes hayatta yanlız. O yüzden bebişin için güçlü olmak durumundasın! Umarım zamanla hatasını anlar annen. Benimkisi düğün döneminde de bana çok sıkıntı vermişti, o yüzden düzeleceğini düşünmüyorum, sadece idare ediyorum. Allah bize güç kuvvet versin!
Ooooyyy duygusallaştık canım hepimiz de! Çok doğal. Ben normalde de sulugözdüm ama bu ara ben de çok ağlıyorum valla.
Neyse zaman geçiyor, hem de çook hızlı. Bir bakıcaz bebişlerimiz 6 aylık olmuş!
Allah bebeklerimizin büyümesini, mezuniyetlerini, evliliklerini, çocuklarını grmeyi nasip etsin inşallah!
Geçmiş olsun valla Nilhans! Kendine dikkat et aman aman!
essira Allah kolaylık versin eşine ve sana.yaşlıyla ugraşmak cok cok zor.Ama Allah katında çok sevaba giriyorsun.senin imtihanında böleymiş.inş mükafatını alırsın
başka eltin yada görümcen filan yokmu?hep seninlemi kalcak ömür boyu?
tugbacım hayırlı olsun ogluşun benim hisler asılsız çıktı :)) maşallah ogluna
gecmiş olsun tekrar.ciddi bişi olmadıgına sevindim.
kızlar sabah bi uyandum sol tarafıma doğru yan yatmış vaziyetteydim.kalkmadan önce sırt üstü bir döndüm Allahım sol tarafımda bir ağırlıkki sormayın,bebeğimi ilk defa bukadar çok hissettimsonra kahvaltımı edip kendi anneme gittim.ee artık bebişime bişeyler almaya başla,son aylarda bezde al falan anne diye espiri yaptım aklımca.benden pek fazla bişey beklemeyin demezmi hönnkkk
nasıl yani dedimm...kızlar benim abim daha evlenmedi,ve onun evliliği için babamın emekli ikramiyesi öylece duruyor.tamam babam rahmetli oldu anlıyorum ama buna rağmen annemin cevabı şu oldu ''abinin geleceğini düşünmek zorundayım ben..'' altı üstü 3-4 tulum alsa 100 lira zararla evlendiremez oğlunu heraldeçok kırıldım çokk .başladım ağlamaya..beşiği ben alıcam diyodu onuda alma istemiyorum dedim alsanda kabulüm değil dedim..benim eşimin işigücü maşaşı yerinde şükür.muhtaç değiliz biz herşeyi alır benim eşim.kaltım eve geldim kapının önüne geçti gitme diye çekil dedim gidicem...ama ben anlamıyorum bu erkek evlatları neden bukadar daha değerli olur..çok kırgınım
kızlar günaydın!
detaylı usg ye gittim. çok şükür bir sorun çıkmadı.
ilk gebeliğimde recep has a gitmiştim bunda cihat şen e gittim.
her ikisi de iyi doktor.
ancak bana sorarsanız recep bey işini daha ciddiye alıyor.
ama bu cihat beyin kötü olduğu anlamına da gelmez.her ikisi de alanında çok iyi.
bebeklerimize sağlıkla kavuşalım da, gerisi hikaye![]()
günaydın güzel anneler ve kuzuları bugün çok mübarek bir gün Allah bu günün hürmetine sizin ve sevdiklerinizin tüm dualarını kabul eder inş hamişlerin duası kabul olurmuş karşılıksız birbirimiz için dua edelim![]()
yahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler
kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
diğer evimde karınca istilasına uğramıştım ama öyle böyle değil
önce eczacı sprey dediğinden verdi ama bir işe yaramadı(
sadece lamineler beyaz beyaz leke olmuştu
sonra sarı bir toz verdi ama dikkat edin çoluk çocuk ellemesin dedi
kapı arkalarına süpürgelik aralarına koydum ve inan 3 yıl görmedim kendileriniDD
sonra evimiz değişti geri geldiler mi bilmiyorum
evt.canım oğlumdan sonra birde kızım olucak nasipse
önemli olan yaşam alanının temizliği camlar balkonlar arada da temizlense olur
bak ben temizlikle cam balkon yıkadım ertesi gün yağmur yağdı battı(
günaydın herkese
bel ağrılarından şikayetçi olan varmı
dinlenirken ve uyurken çok oluyor
geceleri uyuyamıyorum sürekli yön değiştiriyorum ama nafile ağrı geçmiyor
çok şiddetl değil ama ağrıyor
neden acaba
magnezyum eksikliğinden yazıyordu ama
günaydın herkese
bel ağrılarından şikayetçi olan varmı
dinlenirken ve uyurken çok oluyor
geceleri uyuyamıyorum sürekli yön değiştiriyorum ama nafile ağrı geçmiyor
çok şiddetl değil ama ağrıyor
neden acaba
magnezyum eksikliğinden yazıyordu ama
Günaydın kızlar Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah hakkıyla ifa edebiliriz...