tatlım ben bandırmada oturuyorum.aslende balıkesirin köylerinden anne baba tarafı.öyle bi adet olmaz bizde ne biliyim duymadım yada ben hiç.aslına bakarsan ben pek dantel mantel hoşlanan biri değilimdir.annemin çeyizime ördüklerinin birtanesini bırak kullanmayı çeyizde bile sermedim ben.boncuklu saten örtülerden aldım kullandım

..eğer öle dantelli mantelli şeylerden diosan yapsada koymam şahsen

ama eğer beşik içi dediğin şey anne tarafı herşeyi alıyosa ooohh miss derim

cnm bizde sadece beşiği bir taraf alır bebek arabasını bi taraf alır okadar.geri kalan şeyleri heriki tarafta gönlünden ne düşerse onu yapar..bikaç parça bişey alırsa ok. kayınvaldeme sözüm yok kadın yaşlı ama emekli kendisi,bikaç tanıdık yer var gidin alın yazdırın üstüme der,bebek arabasını bile kaç kere sordu almıyomusunuz diye.gerçi onunlada pek anlaşamayız eli açıktır kayınvaldemin ama oğluna düşkündür çok.beni çok üzer ama Hakkını yiyemem bu konuda annemden daha duyarlı çıktı valla

anneme kırgınlığım devam ediyor ama kızamıyorumda annem sonuçta..abimle beni aynı eşit derece seviyo bundan şüphe etmem ama abimi daha fazla düşünmesi beni deli ediyo..eşimin ailesi ve eşim herşeyi alıcak güçte diye yapıyosa eğer ki sanmam annem öle biri değil ama ben özensin istiyorum azcık.5.aya girdim ben neler aldım internetten ordan burdan beğenip.biliyo görüyo.tutturmuş 2 tane örgü yelek peşinde..ya bırak herşeyin hazırı var.ki benim evim kaloriferli biz kışın şortla geziyoruz yani

erkek olucak benim minnoşum.erkek bebişler zaten sıcağı sevmez..ya benim tek derdim öle bi yapıyoki kendini sanki ben ondan araba ev istiyorum,altı üstü iki bez parçası ..