2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sorma o uykusuzluğu bendede var doyamıyorum uykuya bir türlü ama gece çok uyanıyorum sık sık tuvalate dönerken filan

çok basit yiyerek küpeli :)) eski yediğimden farklı olarak vitaminli şeyler yiyiorum aslında fazla yemiyorum hamilelikten öncekiyle aynı farkı sütü peyniri filan daha çok sanırım onlar yaptı :))
ben de yiyorum da nereye gidiyor bilmiyorum:1:
bu ara ben aşırı et yedim hadi hayırlısı :1:
ama tartı hep aynı :1:
ben birden şişeceğim sanırım :1:

bende aldım mandiş gibi 11 hatta rekor bende :D tosun gibiyim maşallah
abooo tombişler siziii :1:

sorma o uykusuzluğu bendede var doyamıyorum uykuya bir türlü ama gece çok uyanıyorum sık sık tuvalate dönerken filan

çok basit yiyerek küpeli :)) eski yediğimden farklı olarak vitaminli şeyler yiyiorum aslında fazla yemiyorum hamilelikten öncekiyle aynı farkı sütü peyniri filan daha çok sanırım onlar yaptı :))

Oboovv 10 kilo gerçi Simdi 62isen onceden cok zayifmissin kilosu az olanlar daha cok kilo alıyorlar ama sana tavsiyem sutu peyniri yağsız olanda seç yağlı süt gercekten kilo aldırır.

unicavita ,asliirfan nerelisiniz bilmiyorum ama sizde beşik içi hazırlama yada bebek görme gibi şeyler yapılmazmı?
kadının ilk bebeginde beşik içi yapar anneanne.bebegin tüm ihtiyaclarını alır bütcesi uygunsa eger.sonrada bebek görmeye gelir akrabalar filan.anneannenin aldıgı şeyleri tek tek gösteren bile oluyor.
hadi bu adetide gecin tabiki insan annesinden azda olsa bişiler bekler.göremedigindede üzülür.bende olsam cok bozulurdum.torun sevgisi evlatt sevgisinden öndedir

İyiymiş! Benim anneannem herşeylerimi yapmış sağolsun. Geleneğe faLAN gerek bile yok, yeter ki içteki o heves, sevgi olsun.
Kayınvaldem de bilmez, fikri olmaz geleneğe dair ama maşallah neler aldı neler. İnsanın içinde olcak gerçekten. Bi de herşeyi geçtim, kendin yapmıyosun, dünürünü görünce bi çeki düzen verirsin yani kendine, ben de yapim dersin! anlamadım valla!

yahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler
Allah sana kolaylık versin canım, çok zormuş!

tatlım ben bandırmada oturuyorum.aslende balıkesirin köylerinden anne baba tarafı.öyle bi adet olmaz bizde ne biliyim duymadım yada ben hiç.aslına bakarsan ben pek dantel mantel hoşlanan biri değilimdir.annemin çeyizime ördüklerinin birtanesini bırak kullanmayı çeyizde bile sermedim ben.boncuklu saten örtülerden aldım kullandım:34:..eğer öle dantelli mantelli şeylerden diosan yapsada koymam şahsen :9: ama eğer beşik içi dediğin şey anne tarafı herşeyi alıyosa ooohh miss derim:9:cnm bizde sadece beşiği bir taraf alır bebek arabasını bi taraf alır okadar.geri kalan şeyleri heriki tarafta gönlünden ne düşerse onu yapar..bikaç parça bişey alırsa ok. kayınvaldeme sözüm yok kadın yaşlı ama emekli kendisi,bikaç tanıdık yer var gidin alın yazdırın üstüme der,bebek arabasını bile kaç kere sordu almıyomusunuz diye.gerçi onunlada pek anlaşamayız eli açıktır kayınvaldemin ama oğluna düşkündür çok.beni çok üzer ama Hakkını yiyemem bu konuda annemden daha duyarlı çıktı valla:40: :14:anneme kırgınlığım devam ediyor ama kızamıyorumda annem sonuçta..abimle beni aynı eşit derece seviyo bundan şüphe etmem ama abimi daha fazla düşünmesi beni deli ediyo..eşimin ailesi ve eşim herşeyi alıcak güçte diye yapıyosa eğer ki sanmam annem öle biri değil ama ben özensin istiyorum azcık.5.aya girdim ben neler aldım internetten ordan burdan beğenip.biliyo görüyo.tutturmuş 2 tane örgü yelek peşinde..ya bırak herşeyin hazırı var.ki benim evim kaloriferli biz kışın şortla geziyoruz yani:1: erkek olucak benim minnoşum.erkek bebişler zaten sıcağı sevmez..ya benim tek derdim öle bi yapıyoki kendini sanki ben ondan araba ev istiyorum,altı üstü iki bez parçası ..
Bazı annelerden duyuyorum bunu, niyedir bu evlat ayrımı anlamam. Oğlum olcak benim de, inşallah ben de böyle bişey yapmam!!Aman aman çok günah!

bende astim o konulari evlendigimdede kimseden birsey gormedim
kizim dogdu ondada oyle aman aman bir sey yok olmasin bosver onlar saglikli sihatli olsunda kimsenin birsey almasina gerek yok
annem bir ceyrek altini zor yapti istemedim zaten kaynanamda bir kunye almis brkacta yelek ormus o kadar
onlar yapmadi diye ciplak buyutmedim kizimi herseyide vardi Allaha sukur babasi aliyor
ben kafayi takmiyorum farkli olsun isterdim ama uzulmeye degmez napalim olan bu:)
su bebesin cinsiyeti belli olsada battaniyesine baslasam ya mavis yapacaktim ama simdi kiz olma ihtimali var
pembis yapsam oglan olursa kalicak :) icimde kaldi :) kizimdada sari ve beyaz yaptirmistim babannesine
bunda neyse cinsiyeti ona gore yaptirmak istiyorum:))

Yesimcim çok haklısın, kimseden bişey beklememek lazım ama işte etrafımda arkadaşlarımın, hatta kayınvaldemin kendi kızına yaptıklarını görünce özeniyorum elde değil. Neyse biz kendi elimizden geldiğince yaparız bebişlerimize...Allaha şükür, gücümüz var.

Oboovv 10 kilo gerçi Simdi 62isen onceden cok zayifmissin kilosu az olanlar daha cok kilo alıyorlar ama sana tavsiyem sutu peyniri yağsız olanda seç yağlı süt gercekten kilo aldırır.

evet çok zayıflar çok kilo alıyor
ben de zayıfım ama kilo almadım orası ayrı aynı anama çekmişim :1:

bende aldım mandiş gibi 11 hatta rekor bende :D tosun gibiyim maşallah
11 kilomu aldın? cok almışsın cnm ya.gerci resimine baktım cok kilolu degilsin ama yinede önünde 5 ayın var dikkat etmek lazım.
bende ilk hamileligimde 23 kilo almıştım.heryerim harita gibi çatlamıştı.bu hamileligimde 2 kilo vermiştim.şimdi verdigim kilomu aldım sadece.
bebek anneden alması gerekeni alıyor bizim cok yememiz sadece bize kilo olarak döner bebege cok faydası yok.
ben bu hamileligimde mümkün oldugunca az kilo almaya gayret edecem inş.sonrasında kiloları vermek cok zor oluyor,insan lohusalıkta depresyona giriyor kilo yüzünden

canım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH

Allah kolaylik versin canim valla sana buyuk sabir dusuyo kayinbaban hep bole aksi birimiydi yaslilar gercekten cocuklasiyo size biraz anlayis gostermesi lazim gencsiniz ve birbirinizi ozluyosunuz ama biraz daha sabret bakalim canim belki duzelir allah yardimcin olsun

evet rekor sendeymiş ben 54 ile hamile kaldım 62 oldum şimdi toplamda 8 kilo ama ortalama 10 kiloya yakın diyorum :)

ooo ben de kendımı kılo aldım sanıyodum valla 2 kg aldım ben toplamda iiyi iyi :)

ama göbeğim çıktı birden benım yaa kılo göbeği değil onu bılıomda şişiomu nooluyosa artık

ben de yiyorum da nereye gidiyor bilmiyorum:1:
bu ara ben aşırı et yedim hadi hayırlısı :1:
ama tartı hep aynı :1:
ben birden şişeceğim sanırım :1:

abooo tombişler siziii :1:

aman yavaş yavaş kilo küpeli yinde dikkat et sen sonra benimki olma

54 kiloydum ama zayıf sayılmazdım botum 168 normaldi bence ama şimdiki normal değil :))

evet çok zayıflar çok kilo alıyor
ben de zayıfım ama kilo almadım orası ayrı aynı anama çekmişim :1:

bende anama çekmişim tontinime tontişime :)))

Günaydın arkadaşlar nasılsınız...

Hepinizin mubarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum..Allah bu güzel hayırlı gecede tüm geçmiş gelecek olan günahlarımızı bağışlasın affetsin...Dualarımızı kabul etsin inş....
Bugün oruç tutmak istiyordum:( Ama dünkü yaşadıgım şeyden dolayı cesaret edemedim...O kadarda niyetliydim Kadir Gecesi tutarım die..Kısmet olmadı...

Sabah sağlık ocagına gittim tansiyonuma baktırayım die.Akşamki gibi 10/6 çıktı.Sonra kan değerime baktılar 11.7 çıktı kanın iyi dedi.Kuzumun kalp atışlarınıda dinledik..Bu arada tetanoz aşımda yapıldı.20.haftayım dedim henüz bitmedi ama dedim.Sorun deil 20.haftaya girdin sonuçta dedi..Aşı yerin ağrı yaparsa parol alabilirsin dedi.Şimdilik iyiyim ama..

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Neyse ki hasta olduğum gün annemler bana geldi, yemekten temizlik alışverişe her şeyi halleti canım annem babam. Bugün iyiyim çok şükür. Kendi doktorumla konuştum, asıl önemli olan idrar kültürü, onu yaptır dedi. Yarın da onu yaptıracağım inşaallah. Çünkü kullandığım antibiyotik zayıf bir ilaçmış, ona göre başka ilaç yazacak galiba. Aman kendinize dikkat edin Hiç ihmal etmeyin. Bende hiç yanma filan yoktu, sadece kıvamlı akıntım vardı, bir de tuvalete sık gidiyordum. Meğer enfeksiyon varmış. Benim kolay kolay ateşim çıkmazdı, demek ki bünye zayıf düşüyor hiiç bana bir şey olmaz demeyin :)

Valla ilk deneme için bence süper canım. Benimkiler hala poşette duruyor :)

slm ferdacım.. nasıl oldun tatlım bugün? minik kuş nasıl? dikkat et kendine bol bol su iç canım..

saol canım ya bende işte denedim dün bişeler bi tane fil bi tane kuş yaptım şimdi de kelebek yapcam :) yattığım yerden yapıom vakit geçio işte napcan :) bakalım güzel bişiler çıkarsa kapı süsü yapasım war.. sende çıkar poşetten uzanırken dene walla keyifli :) dün kuzenim de gördü hamile o da bayıldı :) cinsiyet belli olsunda bu kuşlardan yapalım bana da dio :) dedim yapalım akşamları otururken işimiz ne :)

ooo ben de kendımı kılo aldım sanıyodum valla 2 kg aldım ben toplamda iiyi iyi :)

ama göbeğim çıktı birden benım yaa kılo göbeği değil onu bılıomda şişiomu nooluyosa artık

Bende almışım 2 kğ. ya.2 hafta öncesinde hala aynıydı Dr.da tartıldıgımda.Ama bugün sağlık ocagı kilonada bakalım dedi.60 olmuşum.2 haftada 2 kilo almışım sanırım.Eğer doğruysa 2 kilo fazla geldi bana.Sahurdada iyi yemiştim belkide ondan da farkediyodur bilemedim şimdi...

Kizlar gunaydin kadir geceniz mubarek olsun dualarinizda bizide unutmayin ins bu arada bende ilk baslarda 3 kilo vermistim bu ay 1 kilosunu almisim ii sanirim:10: aysecim bu arada kizimin ismini erva olarak eklermisin kararimizi verdik:16:

SEAM ENDLESS87 forumdan biliyorum samsundasın ve ilk bebiş dimi canım benim ki 3. bebiş yani benim jübilem o yüzden bu bebek arabasını aldık şimdi ben daha önceki bebek arabası muhabbetlerinini takip ettiğim için çok yorum yapmak istemedim daha önce gracco travel sistem chicco baston puset ve bebe comfort dersen ki hangisi 135 tl olan chico puseti 4 yıl kullandım büyük oğlan tembeldi (hala öyle)yürümezdi işime yaradı küçük oğlan 10 aylık yürüdü nerdeyse hiç binmedi şu anda elimizde hiç bebek arabası yok hepsini dağıttım sonuçta ilk bebekten beri maxci cosi istiyordum 3.ye nasip oldu e bebekte indirim var 1599 tl ana kucağının pembe olanı yoktu sipariş verdiler gelicek o da 400 civarı 2 tipi var nasıl olsa vakit var onun için tekerlekler çok büyük ama sökülebiliyor bagajda fazla yer kaplayacak bir sürü eksi yanı olabilir ama çookkk güzel ya bebişi onun içinde düşününce mutlu oluyorum bu arada e bebekte ençok tercih edilen concort neo idi o da güzel ama renkleri çok koyu siyah lacivert ben pembenin dibine vurmayı düşünüyorum yazışırız yine aldıklarınından haberdar et canım

evet tatlım samsundayım ve ilk bebiş :) sen hangi şehirdesin? ohh üçüncü bebiş artık son ya vur pembe alışverişin dibine :D:D yaaa quinny mood un pembesine bende bayılıom ama eşim dio ki ikincinin de kız olcağından emin olsak alalım ama ya erkek olursa pembe arabada mı gezdircen onu.. bende kırmızı almaya karar verdim.. yaaa herkes concord neo dan çok memnun ama benim aklımda maxi cosi de daha çok karar değiştircem gibi duruo.. büyük yer kaplasın önemli deil arabamızın bagajı geniş onlara çok takılmıorum ben sadece kullanımı önemli benim için, yolda gidişi, kaldırıma çıkışı, kapanıp açılması ve tabi ki görüntüsü de :D :D şimdilik alışveriş için beklemedeyiz istanbulda gezicez bakalım haftaya bişiler alırsam yazarım zaten dönünce :D bak ne güzel mood da indirimi yakalamışsın böle şeleri sende haber ver canım :) görüşürüs yine :16:

[h=2]henüz erken ama bir daha kopyalamayı unutabilirim,şimdiden okunabilir...

10 MADDE'DE KIŞ HAMİLELİĞİNE HAZIRLANIN[/h]

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım..

kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))

hadi gözün aydın canım..bir paşa daha geliyor..
sağolasın kocaelide umuttepede yatıyorum tıp fakültesinde.

canım Umuttepenın doktorları iyidir..genelde oraya giden herkes memnun..

yahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler

Allah yardımcın olsun canım..bol bol sabır versin

Günaydın arkadaşlar nasılsınız...

Hepinizin mubarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum..Allah bu güzel hayırlı gecede tüm geçmiş gelecek olan günahlarımızı bağışlasın affetsin...Dualarımızı kabul etsin inş....
Bugün oruç tutmak istiyordum:( Ama dünkü yaşadıgım şeyden dolayı cesaret edemedim...O kadarda niyetliydim Kadir Gecesi tutarım die..Kısmet olmadı...

Sabah sağlık ocagına gittim tansiyonuma baktırayım die.Akşamki gibi 10/6 çıktı.Sonra kan değerime baktılar 11.7 çıktı kanın iyi dedi.Kuzumun kalp atışlarınıda dinledik..Bu arada tetanoz aşımda yapıldı.20.haftayım dedim henüz bitmedi ama dedim.Sorun deil 20.haftaya girdin sonuçta dedi..Aşı yerin ağrı yaparsa parol alabilirsin dedi.Şimdilik iyiyim ama..
canım benim tansiyonum sürekli 10/6..bu sıcaklarda doktorumuz bana hergün 1 tane ayran içmemi tavsiye etti..hem sağlıklı hemde tansiyonun dengeler dedi..maşallah senin kanın iyi benim kanım hamilelik süresince 12.6 dan 10.2 'ye düştü sürekli kan hapı kullanmama rağmen..kilo olarak bende 1 kilo aldım..bu dönemde 2-4 kilo normal..

Oh ne şanslısın evet insan eninde sonunda anasına benziyor önlemini almadığın sürece.
şimdilik öyle ama ilerde ne olur bilemem :1:
bi de bende bebek 2 tane şöyle 15 kiloyu geçmesem süper olacak ama hayırlısı
aman yavaş yavaş kilo küpeli yinde dikkat et sen sonra benimki olma

54 kiloydum ama zayıf sayılmazdım botum 168 normaldi bence ama şimdiki normal değil :))

bende anama çekmişim tontinime tontişime :)))

valla bakacağız mandiş
1 ay daha kilo almazsam ondan sonra alsam da sorun olmaz sanırım
zaten ben erken doğum yapacağım muhtemelen sizlerden bi 15-20 gün önce doğacak inş. benim hamsiler :nazar::nazar:
yani 1 ay kilo almazsam geri kalan 3 ayda 15 kilo alsam da sorun olmaz diyorum ama bakalım hesaplar nasıl olacak:1:

şimdilik öyle ama ilerde ne olur bilemem :1:
bi de bende bebek 2 tane şöyle 15 kiloyu geçmesem süper olacak ama hayırlısı

valla bakacağız mandiş
1 ay daha kilo almazsam ondan sonra alsam da sorun olmaz sanırım
zaten ben erken doğum yapacağım muhtemelen sizlerden bi 15-20 gün önce doğacak inş. benim hamsiler :nazar::nazar:
yani 1 ay kilo almazsam geri kalan 3 ayda 15 kilo alsam da sorun olmaz diyorum ama bakalım hesaplar nasıl olacak:1:

Evet Canim erken dogum yapacak olman daha az kilo almana sebep olacaktır insan en cok son günlerde kılo alıyor.hadi bakalım 15 kiloyla bitirirsen süper olur benim annem bana hamileyken 7kilo alarak doguma gitmişti ne güzel yaa hiç kilo verme problemi yasamamış.ben doğumdan sonra hiç kilo problemi yasamadım taki sütüm gelmeyince vurdum yiyeceklerin dibine çook kilo aldım cokta zor verdim.bunlar bana tecrübe oldu sizinlede zamanı gelince cok şey paylasicam inşallah o günleri görürüz.

Back
X