2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yok ya buda benle oynamıom die kavga etti başkasının düğününde niye abartim oynamayı ya onun arkadaşı olabilir ama benim değil tanımadığım insanlar:18: sana ne oldu canım hayırdır?

hımmm yani halsın tabi canım . tanımadığın insanın düğünde oynamak.

aman canım bunlar pek de sorun değil canım ya

bizimki kısknçlık ve erkek mevzusu yazdım canım önceki sayfalarda..

sıkma canını tatlım ya erkeler hele ki ilk zamanlarda acayip sıkarlar sonrasında eser bile kalmıyor yani kalıyorda eskisi kadar kıskanmıyorlar seni tanıma aşamasında hakkında pek bişi bilmiyor kim kimdir bilmiyor o yüzden buda atlatılır böyle kalacağını zannetmiyorum canım

Bizim de yaklaşık 1.5 - 2 yıl var canım düğüne ..ne yapalım beklicez ya sonu güzel olsun..hangi bölüme geçti canım hayırlı olsun,daha iyi iş imkanlarına sahip olur.. sen okuyo musun neler yapıyosun canım

Kızlaaarrr ama varyaaa gelin fena oynak çıktı yaaa desem ki zor kavuştular ahdım var döktürecem dedi diyecem ama yok yani 5 ayda evlendiler bende nasip olursa hiç yerimde durmayacam diyordum ama gelin oynak oluncada çoook kötü oluyormuş yav damat pısırık pısırık oynadı gelin döktürdü mübarek yaaa belki bu yüzden bu kadar göze battı gelin bilemiyorum

keşke ilk zamanlarında böyle olsa ,ama bir insan 7 sinde ne ise 70 indede o oluyr değişmiyr canım..

Hayalperisi senin rütbene yazdığın tarih var ya ben de onu düşündüm bugün..çizelgeye eklicektim...daha da fazla gecikmesini istemiyorum ya

bende oynayacağım düüğnümde valla hiç oturmk istemiyorum 7 de düğnü bşlatacağım gelen misafirler erken gelsin biraz napim nasıl 5 ayda evlendiler kız?

ben 2 yıllık sağlık bölümü okudum canım 4 yıllığı çok istiyordum ama puanım düşüktü olmaz gözüyle her yeri yazdım hiç koşulları okumadan etmeden ama ösym işi işte belli olmuyor puanlar acayip düştü geldi ve 2.tercihim geldi oradada hazırlık varmış çoğu üniversite üstten ders vererek 3 yılda bitirtti bize proğram kodu değiştirmişler o yüzden üstten ders vermediler birde hazırlık okudum 2 yıl kaldı işte öyle böyle derken ama mezun olmak nasip olursa okul bitince 7 yıllık üniversite hayatım olacak hemşirelik uğruna çok şükür ki iş sıkıntım olmayacak

Hayalperisi senin rütbene yazdığın tarih var ya ben de onu düşündüm bugün..çizelgeye eklicektim...daha da fazla gecikmesini istemiyorum ya

inşallah olur canım ekle gitsin bende ekledim ama zaman ne gösterir bilinmez nasip kısmet ama inşallah herşey gönlümüzde istediğimiz gibi olur

keşke ilk zamanlarında böyle olsa ,ama bir insan 7 sinde ne ise 70 indede o oluyr değişmiyr canım..

evet öyle ama kıskançlık olayında öyle kalacağını zannetmiyorum canım ya zamanla bu kadar olmaz azalır oda haklı şu an kimseyi bilmiyor yeni bir ilişki kötü şeyler düşünme canım

evet öyle ama kıskançlık olayında öyle kalacağını zannetmiyorum canım ya zamanla bu kadar olmaz azalır oda haklı şu an kimseyi bilmiyor yeni bir ilişki kötü şeyler düşünme canım

umarım canım umarım bu böyle nereye kadar sürecek biribrimizi yıprattığımzla kalacağız.

bende oynayacağım düüğnümde valla hiç oturmk istemiyorum 7 de düğnü bşlatacağım gelen misafirler erken gelsin biraz napim nasıl 5 ayda evlendiler kız?

bende öyle diyordum dün gelini gördüm soğudum kendimi hayal edip belki damatta oynak olursa abes olmaz ama damat pısırık gelin oynak olunca cidden acayip kötü oluor allahtan sevdiğim acayip oynak fena oynuyor ya benim ders almam lazım düğüne yakın

Bu erkekler az değiller benimkide öyle diyo canım sonra öğrendim ki genel bir lafmış mı canım uyum sağladık ama yani birbirimizi üzecek şeyleri yapmamaya kıskançlığı tetikleyen şeyleri önlemeye çalışıyoruz ama ama yine de bazen ..

Onu karşına al canım düzgünce anlat,sana değer veriyorum ciddi düşünüyorum,birinin bana yanlış davranışta bulunacağı duruma izin vermem de bu nedenle bana güvenmelisin de ama ciddi konuş,kıskançlık zamanlarında da hatırlat canım bunu

Öyle düşünme canım ya hemşirelerin maddi konuda sıkıntısı yok,maaşları oldukça iyi..sevdiceğinde bitirecek okulunu..madem beklediniz güzel şartlarda yaşarsınız evliliğinizi..

inşallah olur canım ekle gitsin bende ekledim ama zaman ne gösterir bilinmez nasip kısmet ama inşallah herşey gönlümüzde istediğimiz gibi olur

Evet canımmm..eğer burdaki gibi olursa aynı gün olacak düğünlerimiz ..bir tarih olsun istiyorum hani belirsiz olunca mutsuz oluyorum sonu yok gibi sanki..sence de öyle mi

Bu arada bu çizelgeyi nerden ekledin canım:26::26: bunu bulamıyorum hiç daisypath mi ne hep o denk geliyo bana

valla bend eoynağımdır yapılcak bişey yok erkekler çok fazla oynamayı sevmez , valla bakılsın kötü veya iyi o benim düğünüm sonuçta :) oynarım yani.

genelleme bence de:)facede şu anda hiçbir şey yok canım ama işte kuruntu yapıyor bir ara faceleri dondurduk sorun yaşıyoruz diye fakat görüntülü görüşme olusn diye tekrar açmak zorunda kaldık .

EVET canım konuşayım yüz yüze telefonda olmuyor maalesef ki..

Bende bir yandan seneye yüzükler takılsın istiyorum ama şu huyundan dolayı ertelemeye karar veriyorum hep.

Dün mesela kız arkadaşımla görüştüm iş çıkışı haberi de vardı ,dün bana kalkmış diyrki kim var yanında başka deli etti beni.

EVE GELDİM DİYE MESAJ ATMIŞTIM SAAT 10 DA NİYE O KADAR GEÇ GİTMİŞİM EVE ,NİYE 1 SAAT GÖRÜŞÜP EVE DÖNMEMİŞİM.

Bu sebepten erteliyorum evliliği ,yoksa normalde çok iyi anlaşırız ,ideal eş olur .

Benimkinin tepkilerle aynı seni çok iyi anlıyorum..onu seviyorsan değiştirmek senin elinde canım,sürekli haber ver o sormadan filan,bir de tatlı dille anlat kıskançlık olaylarının sizi yıpratacağını,tamam kıskansın ama bu ilişkinizi etkilemesin..face için sorun çıkıyorsa skypeden konuşun canım ya da kendinize ayrı konuşmak için face açın maksat içi rahat olsun..Yaptıklarını gizleme canım sakın,bir de üzerine gelirse alltan alma,seni kabul edip güvenir inş zamanla oturur her şey..daha tanıma aşamasındasınız

Öyle düşünme canım ya hemşirelerin maddi konuda sıkıntısı yok,maaşları oldukça iyi..sevdiceğinde bitirecek okulunu..madem beklediniz güzel şartlarda yaşarsınız evliliğinizi..

sevdiğiö bitireli 2 sene oldu canım hemen askerliğinide yaptı geldi yani 2 senedir beni bekliyıor

kullanıcı kontrol panelinde canım beklediğiniz kişi falan yazıyor ayarlarda işte oraya yazıyorsun tarihi sevdiğine hitap şeklini oluyor

kullanıcı kontrol panelinde canım beklediğiniz kişi falan yazıyor ayarlarda işte oraya yazıyorsun tarihi sevdiğine hitap şeklini oluyor

Saol canım o kadar kullandım hiç farketmemiştim böyle bişey olduğunu,saol canım..hayırlısı ile bitir okulunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…