- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Saol canım o kadar kullandım hiç farketmemiştim böyle bişey olduğunu,saol canım..hayırlısı ile bitir okulunu inşallah
valla bizim engelimiz okul olduğu için hiç yaklaşmısız gbi olmuyo ama napalım artk canım.kolay olmadı tabi ama söyledim bi andaNe güzel canım yanişanlanmak da evliliğe çok yaklaşmak demek..bu yıl nişanlanabilelim başka bişey istemiyorum..nasıl söyledin canım babana ya çok heyecanlı valla İnşallah biz birbirimizin kaderiyizdir..
tek derdiniz bu olsun canım yaaamin canım ya inşallah hayırlısıyla kavuşuruz sorun çıkmadan engeller olmadankonuştuk ama ben o oynamadım diye öyle yapmış halbuki herşey iyi başlamıştı iltifat falan etti napim ya sadece el çırptım bende, oynamaktan yani başkasının düğününde oynamaktan hoşlanmıyorum oda alınmış oynamıyorum diye bir daha götürmeyecem dedi bende tamam dedim zaten sevmiyorum düğünleri ben olunca oda rahat edemiyor
zamanla alışman lazım ikinznde orta yolu bulması gerekyo tatlım herkes kendnden bi parça ödün vermeynce ilişki yürümüyo malesef .ssordum bu lafları ben çok duydum diyor.. evet ilşkimiz yeni olduğundan yapıyor olabilir ama böyle yaparak beni kaybedeceğin den de farkında değil
Bben kıskançlığa gelemiyorum baskıya gelemiyorum..
ayy bende cok oynucam Allahtan bizim ki de oynakKızlaaarrr ama varyaaa gelin fena oynak çıktı yaaadesem ki zor kavuştular ahdım var döktürecem dedi diyecem ama yok yani 5 ayda evlendiler bende nasip olursa hiç yerimde durmayacam diyordum ama gelin oynak oluncada çoook kötü oluyormuş yav damat pısırık pısırık oynadı gelin döktürdü mübarek yaaa belki bu yüzden bu kadar göze battı gelin bilemiyorum
valla bizim engelimiz okul olduğu için hiç yaklaşmısız gbi olmuyo ama napalım artk canım.kolay olmadı tabi ama söyledim bi anda
tek derdiniz bu olsun canım yaaben tek basına düğüne gtti mi deli oluyorum valla zaten aynı yerde yasadgmz için birlikte gitmemz lazım mutlaka
zamanla alışman lazım ikinznde orta yolu bulması gerekyo tatlım herkes kendnden bi parça ödün vermeynce ilişki yürümüyo malesef .s
ayy bende cok oynucam Allahtan bizim ki de oynak
kızlar selam..
bu akşam biz durgunuz.. paylaşmak istedim,içimi sıktı çok
Abimin 8 yıldır çıktığı kız,geçen sene aldatmıştı abimi,abimin yakın arkadaşıyla, bu akşamda kınası vardı..
Sesleri duydukça sinir oldum,çok üzülüyorum abime.. ne haldedir kim bilir..
iyiki yurt dışında abim,burda olsa bir bela açardı başına
2 gündür işe gitmiyomuş,biraz hastayım diyo ama hiç hastalıktan değil..
Annemler artık evlenin,kurun yuvanızı dediler hep, kız hep okul var bitsin falan dedi ama şimdi gidiyor..
Gerçi herkez şükredin ,öyle bir aileden kurtuduğunuz için diyo.
Hatta biliyomusunuz kızla,benim amcam komşular. Düğüne davet etmişler, gelemeyiz demişler onlarda haliyle, kızıyolarmış bu nasıl komşuluk diye.Ayıp ayıp..
Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah..
merhaba canım nasılsın
direk yorumun dikkatimi çekti
bizimkilerde bu günlerde tam da bahsettiğin gibiler
'annem demişti dersin'
'şimdi evlenmediniz tabi ki iyidir' vs
başım şişti artık. bende diyorum hayra yormuyosunuz...
sizin nişan döneminin üzerinden aylar geçti hala söylüyorlar mı canım ?
inşallah canım benim amiiiiiinnselam kızlar
iyi geceler
ay canım inşallah beklediğimize değer, umarım ailen haklı çıkmaz, umarım güzel evlilikler yaparız.
İyiyim mutellacııımmm temizlik yapıyorduuum , seeen
Tutkucum abin için çok zordur eminim. Ama vardır her şeyde bir hayır, kendi yaptıklarını görmeyip de suçluyorlarmış bir de baksana. Abin için belki de en iyisi ayrılmalarıydı bilemeyiz. İnşallah karşısına seveceği, sevileceği biri çıkar, üzülmeyin.
amin canım benim..
evet bizide tek yatıştıran o zaten.. vardır bundada bir hayır.. Millete bol bol dedikodu birikti bu gece
Allah büyük..
kızlar selam..
Abimin 8 yıldır çıktığı kız,geçen sene aldatmıştı abimi,abimin yakın arkadaşıyla, bu akşamda kınası vardı..
Annemler artık evlenin,kurun yuvanızı dediler hep, kız hep okul var bitsin falan dedi ama şimdi gidiyor..
Hatta biliyomusunuz kızla,benim amcam komşular. Düğüne davet etmişler, gelemeyiz demişler onlarda haliyle, kızıyolarmış bu nasıl komşuluk diye.Ayıp ayıp..
Ah canım benim ya üzüldüm şimdi,
Bende 8 yıllık bi ilişkinin enkazıyım biliyosun,
Bizde böyle şeyler olmadı ama nebileyim ya alışkanlık olmuş artık,
Abinin hayatına düzgün bi insan girmesi lazım unutması için tatlım.
İnşallah en yakın zamanda düzelir kendine gelir balım.
Yoksa çok zor..
O kızda demekki yürek yokmuş, yokmuş ki ertelemiş benim exin kız versiyonu sanki
Amaannn öyleleri hiç mutlu olamaz kuzumm pişman olur ama iş işten geçmiştir artık
Evet canım.. aslında bişi dikkatimi çekti ne oluyosa bu 8 yıllılara oluyo:44: tam kritik zaman sanırım ilişkide
Aynen canım,güvenmesi yılllarını alır artık.. ki inşallah hayırlı bir zamanda biri çıkarda unutur inşallah herşeyi.
Valla canım nasipse yarın,öbürgün hepimizin başında bu evlilik.. varsın mutlu olsunlar,Allah doğrusunu bilir..
bizde ne yaşarız,ne oluruz bilemeyiz ..
Pişman zaten oldu o ama geri dönüşü yok..
herşeyin hayırlısı
kızlar selam..
deryam inşallah canım amiiinn
nişandan sonra denildi zaten canım bunlar
hatta babam nişandan önce şey dedi : açık açık söyleyeyim biş bu nişanın olmasını hiç istemiyorum dedi.
Gel sen sonra hevesle nişan yap.. nasipse olacak işte ne diye huzur kaçırıyon be adam
Ama çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
inşallah canım benim amiiiiiinn
daha ne isterki insan güzel bir yuvası olduktan sonra, hı birde sağlık olsun başka bişi istemem
esmaaamm
annem bugün edirneye geldiii.. çokk kıskandıım
İş yerinden gezmek için götürdüler, ama beni almadılar daha doğrusu dışardan kimseyi almadılar
O kadar şeyler istedim çamaşır suyu alıp gelmiş kadınburda yok sanki
Veee ağzından yel alsın 8 deyince korktum.. :18:Evet canım.. aslında bişi dikkatimi çekti ne oluyosa bu 8 yıllılara oluyo:44: tam kritik zaman sanırım ilişkide
Aynen canım,güvenmesi yılllarını alır artık.. ki inşallah hayırlı bir zamanda biri çıkarda unutur inşallah herşeyi.
Valla canım nasipse yarın,öbürgün hepimizin başında bu evlilik.. varsın mutlu olsunlar,Allah doğrusunu bilir..
bizde ne yaşarız,ne oluruz bilemeyiz ..
Pişman zaten oldu o ama geri dönüşü yok..
herşeyin hayırlısı
Abine çok üzüldüm canım , ama o kız mutlu olamaz , ah aldı , yürek yıktı mutlu olabilir mi hiç... Ve abin çok mutlu olacak Allahın izniyle.. üzülme tatlım...
Ah canımmmmmm keşke senin de gelme imkanın olsaydı yaa ,,, bak sen annen tek başına gelmiş ... ama senin düğünüm için sözün var
Veee ağzından yel alsın 8 deyince korktum.. :18:
Allahın izniyle 9 a adım atıyoruz bir kaç gün sonra ama yine de korktum öyle deyince sen ya...
Korkma kuzum siz ciddi bi adım atmışsınız,
Allahın iziniyle bişey olmaz.
Allah korusun canım benim...
insan ürperiyor duyunca :26:
Sen nasılsın görüşmeyeli canım ?
Allah razı olsun canımHaklısın canım ama korkmaa maşallah nazar değmesin
İyiyim kuzum yaaa düğün tarihini öne aldık ekim gelsede hazırlıklara başlasak diyoruz
Sen nasılsın tatlımmm yolundamı herşey?
Allah razı olsun canım
AAA gerçekten öne almışsınız
Hayırlı uğurlu olsun efendiim ,çok sevindim , dayanamadın di mi baskılara
Elhamdülillah her şey şu an normal , yolunda , bir an evvel izmire gidesim var artık da zamanı gelmedi daha , gelinlik falan filan ordan alınacak
Aaaa ne güzel canımAy canım benim evet dayanamadım artık mutlu olucaksam ertelemek istemedim ki
Bendee izmirden alıcam ki gelinliğimiii
Ne zaman bakıcaksınız siz kuzummmm
Aaaa ne güzel canım
keşke tam tarih belli olsa canım , yaklaşık 1 - 2 hafta sonra nasipse ıspartaya gidiyorum , ordan uygun bir zamanda izmire geçeceğim işte, eylülün son haftası ekimin ilk haftası olabilir işte o hafta... hiç bir fikrim yok yani
Ay sanki evlenen ben değilim
Sen ne zaman alacaksın canım ordan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?