- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ay canımmm yaaa ne güzelll
Valla bendede öyle kuzum sanki ben evlenmiyorum
Ekim başında çağdaş gelicek kuzum, gelsin nişan olsun hemen gidicez
Belli mi nerden alıcagın tatlımmmm
öyle oluyor yaa, şaka gibi geliyor
Yok ben izmiri bilmem nişanlım biliyor, onun ellerine bırakacağım kendimi nasipse
Ay sahi sizin nişan var daha , ay kuzucum yaa , önce bir onun sayacını görüp heyecan yapaydın ya
Heycan yaparsamm hiç bişi yapamam kii
Ayy canım yaaa nişanlık hazırBeğendik onu alıcaz gelince hemen istanbuldan
Ay ay onlar beğensinler valla onlara güzel gözükelim o gece yeter ki
Abine çok üzüldüm canım , ama o kız mutlu olamaz , ah aldı , yürek yıktı mutlu olabilir mi hiç... Ve abin çok mutlu olacak Allahın izniyle.. üzülme tatlım...
Ah canımmmmmm keşke senin de gelme imkanın olsaydı yaa ,,, bak sen annen tek başına gelmiş ... ama senin düğünüm için sözün var
Veee ağzından yel alsın 8 deyince korktum.. :18:
Allahın izniyle 9 a adım atıyoruz bir kaç gün sonra ama yine de korktum öyle deyince sen ya...
Ay canım benim evet dayanamadım artık mutlu olucaksam ertelemek istemedim ki
Bendee izmirden alıcam ki gelinliğimiii
Ne zaman bakıcaksınız siz kuzummmm
O zaman heyecan yapma
Ne güzel benimkide aylar öncesinden hazırdı , kafan rahat oluyor
Beğenmiş beğenen kuzucm merak etme sen
Hadi bakalım her şeyin hayırlısı hayırlı geceler canım ,
inşallah canım.. hak yerini iLLa buluyo :)
aysöz demiyelim şimdik gelemem,melemem burdan konusmak en kolay zaen canım bılıyosun
sıkma canını kuzum,inşallah siz çoook huzurlu olucaksınız Allahın ıznıyle..
onca yıl sabtermişsiniz ,inşallah değecek kuzum
ayy karameliim sahi siz öne almışsınızz
çok sevindimm canım beniim,inşallah çoook huzurlu olursunuz bitanem
Günaydınnn canımmmgünaydııın kuzucanlaaarrr
Günaydın canlarımmmbu sene bu topikten 2 gelin vereceğiz desenize onlar ersin muratlarına hayırlısıyla darısı bizlere olsun inşallah sizlerin yerinizde olmak vardı karamelli kek,sirrieyvan
inşallah canım.. hak yerini iLLa buluyo :)
aysöz demiyelim şimdik gelemem,melemem burdan konusmak en kolay zaen canım bılıyosun
sıkma canını kuzum,inşallah siz çoook huzurlu olucaksınız Allahın ıznıyle..
onca yıl sabtermişsiniz ,inşallah değecek kuzum
Günaydın canlarımmmbu sene bu topikten 2 gelin vereceğiz desenize onlar ersin muratlarına hayırlısıyla darısı bizlere olsun inşallah sizlerin yerinizde olmak vardı karamelli kek,sirrieyvan
Günaydııın
Nasılsınız canlar?
Günaydııın
Nasılsınız canlar?
Canım benim günaydıngünaydın kızlarrrr iyi pazarlar diliyorum hepinize,
İlk başta tutkucum ' a yazayım , canım sakın ama sakın üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır , evlenipde abin o şekilde öğrenseydi daha mı iyi olacaktı bu sefer ayrılıp gelirdi psikolojisi daha çok bozulurdu allahın sevgili kuluymuş ki abin gerçekleri erkenden gösstremiş..
Emin ol abin çok mutlu , huzurlu bir yuva kuracak. hiç sıkmayın canınızı.
Benim abim de de öyleydi , görücü usulü tanıştırıldı , söz yüzükleri taklmıştı kız manyağın tekiydi bir evlenmek istiyorum , bir evlenmek istemiyorum diyordu abim de dayanamadı çıkardı yüzüüğü attı . meğer kızın konuştuğ varmış.
Şu anda abim bir evlilk yaptı ve kız hala bekar ..
abimin psikoljiisi bozulmuştu , herşeyde vardır bir hayır tatlım ..
Karamelimm inanamıyorum gitgide tarihi öne alıorsunuz .Bu ne hız kız , ekime gün sayalım o zaman
günaydın canım iyiyim sen nasılsın bakalım
İyidir kuzularım, temizlik yapıyoruz annemle. akşama apartman toplantısı var bizde. Ben de burdayım tabiki
İnşaAllah canım benim...
Ya lafın gelişi söz dedim ... Belli olmuyor bu işler biliyorumm
Allah razı olsun hayalperisi...
Darısı en kısa , en hayırlı zamanda sizlerin başına olsun
Ben topic amacından şaşıp 2013 'e giriyorum amma gitmem ki topicten
Günaydın ,
İyiyim mutellacım , seeen ?
Aaaa ne güzel canım
keşke tam tarih belli olsa canım , yaklaşık 1 - 2 hafta sonra nasipse ıspartaya gidiyorum , ordan uygun bir zamanda izmire geçeceğim işte, eylülün son haftası ekimin ilk haftası olabilir işte o hafta... hiç bir fikrim yok yani
Ay sanki evlenen ben değilim
Sen ne zaman alacaksın canım ordan ?
Hoşbulduk canımİyi geceler kızlar
Yeni gelinler gelmiş hoşgelmişler
kızlar selam..
bu akşam biz durgunuz.. paylaşmak istedim,içimi sıktı çok
Abimin 8 yıldır çıktığı kız,geçen sene aldatmıştı abimi,abimin yakın arkadaşıyla, bu akşamda kınası vardı..
Sesleri duydukça sinir oldum,çok üzülüyorum abime.. ne haldedir kim bilir..
iyiki yurt dışında abim,burda olsa bir bela açardı başına
2 gündür işe gitmiyomuş,biraz hastayım diyo ama hiç hastalıktan değil..
Annemler artık evlenin,kurun yuvanızı dediler hep, kız hep okul var bitsin falan dedi ama şimdi gidiyor..
Gerçi herkez şükredin ,öyle bir aileden kurtuduğunuz için diyo.
Hatta biliyomusunuz kızla,benim amcam komşular. Düğüne davet etmişler, gelemeyiz demişler onlarda haliyle, kızıyolarmış bu nasıl komşuluk diye.Ayıp ayıp..
Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah..
günaydın kızlarrrr iyi pazarlar diliyorum hepinize,
İlk başta tutkucum ' a yazayım , canım sakın ama sakın üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır , evlenipde abin o şekilde öğrenseydi daha mı iyi olacaktı bu sefer ayrılıp gelirdi psikolojisi daha çok bozulurdu allahın sevgili kuluymuş ki abin gerçekleri erkenden gösstremiş..
Emin ol abin çok mutlu , huzurlu bir yuva kuracak. hiç sıkmayın canınızı.
Benim abim de de öyleydi , görücü usulü tanıştırıldı , söz yüzükleri taklmıştı kız manyağın tekiydi bir evlenmek istiyorum , bir evlenmek istemiyorum diyordu abim de dayanamadı çıkardı yüzüüğü attı . meğer kızın konuştuğ varmış.
Şu anda abim bir evlilk yaptı ve kız hala bekar ..
abimin psikoljiisi bozulmuştu , herşeyde vardır bir hayır tatlım ..
Karamelimm inanamıyorum gitgide tarihi öne alıorsunuz .Bu ne hız kız , ekime gün sayalım o zaman
Günaydın canım,gerçekten ya sen ,umutlu ve son olarak ben de yaklaşık 2 yıl demeye dilim varmıyor 1.yıl 9 aycık var sadeceGünaydın canlarımmmbu sene bu topikten 2 gelin vereceğiz desenize onlar ersin muratlarına hayırlısıyla darısı bizlere olsun inşallah sizlerin yerinizde olmak vardı karamelli kek,sirrieyvan
Günaydın mutellacım..Günaydııın
Nasılsınız canlar?
Hoşbulduk canım
Selam canım..Yazdığını okuyunca şok oldum..ilk önce 8 ay diye okudum demek ki çok bağlanmamış filan diyordum,8 yıl ne demek ya..kınamak istemiyorum o kızı ama inş mutlu olamazlar,abin ayrıldığına mı üzülsün,en yakın arkadaşıyla evlendiğine mi..kimseye güven olmuyomuş..abin çok mutlu olur ve o kız ömür boyu abini unutamaz inş
öyle canım, en çok canım bunca gecen zamana yanıyo zaten.. hepimiz yıkıldık resmen
ama vardır bundada bir hayır..
Beddua edesim gelmiyo canım ya,hepimizin başında evlilik nasipse.. varsın mutlu olsunlar
Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?