2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Zaten bu topikte kapanışı biz yapacağız nasip olursa ben tekim sanıyordum ama değilmişim herşeyin hayırlısı canım ya bende 2 yıllıktan kpss ye girmiştim bir türlü olmuyor ah olsa anında bırakacaktım okulu ama yok engel bir çıkınca işte böyle oluyo malesef napalım daha vakti gelmemiş demek ki

ya bu aralar bende hep bir ağlama isteği var ya hiç mutlu değilim çok durgunum sevdiğimin yanında bile durgunum eski cıvıl cıvıl benden eser yok ya neden bilmiyorum sürekli yalnız kalmak istiyorum bir odaya çekilip bir kaç gündür böyleyim ya nasıl eski beni geri getirecem

kızlar bende cok kötüyümm.telefonumuda kapattım acmıyorum akşamdan beri.Annemlere de çaktırmamaya calısıyorum ama kendimi tuttukca iyice kötü oluyorum.Nişanlımın içki içmesine sinir oluyorm ama bana yalan söyleyp içiyo napcağımı bilemedim artk.içkiye tövbe etmeden yüzünü görmek istemiyrm deyip kapadım teli

Canım neden acaba ki,altında mutlaka bir sebep vardır sana durduk yerde gibi geliyordur sebebi bulmaya çalış..Geç olsun da güzel olsun canım ya düğünümüz

İyidir kuzularım, temizlik yapıyoruz annemle. akşama apartman toplantısı var bizde. Ben de burdayım tabiki
Saatlerinizi ayarlayın da akşam buluşalım konuşalım

tek tek alıntı yapamadım kızçeler kusura bakmayın

NİAHNIM , EMİLY , HAYAL PERİSİ HOŞGELMİŞSİNİZ

Karamelimmm ben iyi değilim bu haftasonum berbat geçiyor , sürekli ağlamak istiyorum , kimse konuşmak istemiyorum sadece odaya kapanıp kitap okumak istiyorum kitaba da adapte olamıyorum can sıkıntısından ..

Adapte olmalısın bebeğim 1 aydan a zaman sonra nişanın var

Nasılda heyecanlısındr.

en kötü günün böyle olsun tatlım

nihanım nasılsın ,sevgilinin atnama durumları vardı ne oldu?

umutlu içki olay maalesef çok kötü , ailene belli etmememn çok güzel , aileler baz şeyleri bildiği zaman maalesef bazı şeyler eskisi gibi olmuyor..

tutkucum aynen öyle herşeyde vardır bir hayır.

Beddua etmem tatlım hepimiz bir evlilik yapacağız , rabbim hayırlısını versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın , allaha havale e boşver.

Son düzenleme:

Durduk yere olmyor malaesef böyle bir şey bende öyleyim çünkü .kimselerle görüşmek istemiyorummm. hıçkıra hıçkıra ağlamak avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum

Ay canım benim yaaa kıyamam ben sana msj at bakalım noldu kuzum konuşalım biraz,
Sorma tatlım heycan mı korkumu anlayamadım
Olucak işte herşey ama düşünmemeye çalışıyorum pek

ay canım benim yaaa kıyamam ben sana msj at bakalım noldu kuzum konuşalım biraz,
sorma tatlım heycan mı korkumu anlayamadım
Olucak işte herşey ama düşünmemeye çalışıyorum pek

ne korkusu kız korkma dur şu nişanı bi atlat bakalım düğünü düşünme şimdidien :)

Canlar blog açmaya karar verdim. İsim lazım
Kurabiye bloguma isim arıyorumm

Ayy canım beniiim

Allah razı olsuuun , tamam yerini ayırayım hemencecik
evet azıcık kaldı düğünüme Allah nasip ederse kuzucum

İyidir kuzularım, temizlik yapıyoruz annemle. akşama apartman toplantısı var bizde. Ben de burdayım tabiki
Saatlerinizi ayarlayın da akşam buluşalım konuşalım

hee , kolay gelsin , o an hemencecik çıkmam gerekti kusura bakma , şu an burdayım ama ne zaman ne olacağı belli olmayabiliyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…