2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin.
Birileri gelse de sorsak blog ismi.

kızlar demin davullar beynimize vura vura gitti gelini almaya
yengemler fln hepsi ağlamış:26:

bende aynı an dışardaydım,nikah düğün günü kıyılıyor burda bizim,tamda oralardaydım,çok sinirlendim, sinirlerim kasıldı yine

zaten davetlilerin çoğu gitmedi,bunca yıl abimle gördüler,böyle ayıp bir düğüne gitmemekle çokta iyi ediyo gitmeyenler, sağ oLsunlar..

tekrar canınızı sıkıp yazmayayım dedim ama dayanamadım,kusuruma bakmayın kızlar

Bayan un kurabiyesi
Bir kurabiye hikayesi
Harikalar kurabiyecisi

Gelen öneriler.
Sıkılmak üzereyim

Canım neden acaba ki,altında mutlaka bir sebep vardır sana durduk yerde gibi geliyordur sebebi bulmaya çalış..Geç olsun da güzel olsun canım ya düğünümüz

aslında evet sebebi var sanırım:26: sebebi haftaya bugün ben yolcuyum malum eylül geldi ve okullar açılıyor 3.5 ay ne çabuk geçti gitti anlamadım

ah kuzum benim ya. benim sözlümde içer ama öyle yılda bir durduk yere içmez yılbaşında falan abartmamak üzere içer öyle olsa bile gene de rahatsızım ama işte çevresinde yakın arkadaşları içince malesef böyle oluyor ama evlenince içeceğini zannetmiyorum sıkma canını kuzum bırak abartmadıktan sonra içsin :26:

Kızlar herkese iyi akşamlar

aslında evet sebebi var sanırım:26: sebebi haftaya bugün ben yolcuyum malum eylül geldi ve okullar açılıyor 3.5 ay ne çabuk geçti gitti anlamadım

Nereye gideceksin canım,senin için hayırlı olur inşallah tez zamanda biter inş..

İçinde kalacağına yaz canım,bugün düğün olcak yarın bitcek gitcek..sen şimdi kızmayalım mutlu olsunlar diyosun ama bence onun yerine yok saymak daha iyi hiç olmamış gibi,ne olursa olsunlar,bir insan değerini bu kadar aşağı çekerse üzülmeye de değmez düşünmeye de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…