Kızlar herkese iyi akşamlar
Nereye gideceksin canım,senin için hayırlı olur inşallah tez zamanda biter inş..
okula canım 23 yaşımda hala öğrenciyim deee ayıptır söylemesiamin canım inşallah tez zamanda biter
Hayırlı olsun canım..kurabiye tarifleri mi olacak biz de girelim ben çok severim
Kızlaar nasılsınız bakalım?
Mutiiii sen blog mu açcan, kurabiye işine mi gircenGördüm marifetlerini maşallah bizim hamarat hatunumuza.
Düğün organizatörlüğü yapsak mı senle? Sen kurabiye ve fotoları çek ben de mekanla ilgileneyim olmaz mı?
Bence blog olarak kurabiyella harika, kimin fikriii?
Evet canım şeker hamurlu kurabiyeler genelde ama arada başka tarifler de koyarım
Kuzuum, evet blog açıyorum 'kurabiyella'
Düğün kurabiyeleri yaparım ben zaten baya bi masraf ettim, hobi değil baya iş edindim kendime bunu
'Kurabiyella' tutkunun fikriydi
Evet canım şeker hamurlu kurabiyeler genelde ama arada başka tarifler de koyarım
Kuzuum, evet blog açıyorum 'kurabiyella'
Düğün kurabiyeleri yaparım ben zaten baya bi masraf ettim, hobi değil baya iş edindim kendime bunu
'Kurabiyella' tutkunun fikriydi
Pasta tarifleri de ekle canım,güzel bi blog olur umarım
Kızlaar ilk postumu yazıyorum çok heyecanlıyımYap canım yap bakarsın biz de sipariş veririz...
Hayırlı olsuuuun
Hoşgeldin kuzucum nasılsın?selam iyi akşmlr kızlar..
Kızlaar ilk postumu yazıyorum çok heyecanlıyım
Hoşgeldin kuzucum nasılsın?
Kızlaar ilk postumu yazıyorum çok heyecanlıyım
Hoşgeldin kuzucum nasılsın?
hoşbuldummm canım iyiym sen nasılsınhayırlı olsun blog açıyormuşsun.
Hadi hayırlı olsun,kurdela kesimi yerine geçsin o yazın
Hayırlı olsun kuzucummBen de iyiyim canım, yazdım ilk postumu hayırlı uğurlu olsun
Kurdeleyi kestik
İyi akşamlar december
Ben de iyiyim canım, yazdım ilk postumu hayırlı uğurlu olsun
Kurdeleyi kestik
Gördüm canım ama benim 'L' lerim küçükHayırlı olsun kuzucumm
Yalnız google a kurabiyella yazınca başka bir blog çıkıyor , bu isim kullanılmış :26:Butik Kurabiye, Cupcake ve Pasta. KurabiyeLLa
Muticim link ver de bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?