2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaar nasılsınız bakalım?

Mutiiii sen blog mu açcan, kurabiye işine mi gircen Gördüm marifetlerini maşallah bizim hamarat hatunumuza.
Düğün organizatörlüğü yapsak mı senle? Sen kurabiye ve fotoları çek ben de mekanla ilgileneyim olmaz mı?
Bence blog olarak kurabiyella harika, kimin fikriii?

gitti gidiyor pek güvenilir bir site değil canım düğünün ne zaman ? gelinliğini alırken duvağını da diktir neden ayrı alma gereği duydun? bence güvenme internete böyle özel bir gün de giyilecek bir şey için

okula canım 23 yaşımda hala öğrenciyim deee ayıptır söylemesi amin canım inşallah tez zamanda biter

Kız onu biliyorum sen dört yıllık hemşireliğe geçmemiş miydin..ne var yaşında canım ya..gideceğin şehiri merak ettim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım..kurabiye tarifleri mi olacak biz de girelim ben çok severim

Evet canım şeker hamurlu kurabiyeler genelde ama arada başka tarifler de koyarım

Kuzuum, evet blog açıyorum 'kurabiyella'
Düğün kurabiyeleri yaparım ben zaten baya bi masraf ettim, hobi değil baya iş edindim kendime bunu
'Kurabiyella' tutkunun fikriydi

Pasta tarifleri de ekle canım,güzel bi blog olur umarım

Yap canım yap bakarsın biz de sipariş veririz...
Hayırlı olsuuuun

İyi akşamlar december

Naılsın canım?

Ben de iyiyim canım, yazdım ilk postumu hayırlı uğurlu olsun

Kurdeleyi kestik

Hadi hayırlı uğurlu olsun bol sipariişli günlerin olsun inşallah:)

kızlar ben çıkıyrum duş alıp uyumam lazım yarın erkenden kalkıp aşkla görüşeceğiz 1 saat bile olsa görmek istediğini söyledi

iyiy geceler öpüyorum hepinizi

Gördüm canım ama benim 'L' lerim küçük

İşte link;
Kurabiyella

Beni uygun bi dille eleştirin lütfen

Mervecim sıcacık bir blog olacak anlaşılan, renkler de harika...
Su gibi okunsun hep satırların.Bir de bol fotoğraflı olursa blogun daha iyi olur. Örnek kurabiyeler yap yakın zamanda.
Başarılar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…