Mervecim sıcacık bir blog olacak anlaşılan, renkler de harika...
Su gibi okunsun hep satırların.Bir de bol fotoğraflı olursa blogun daha iyi olur. Örnek kurabiyeler yap yakın zamanda.
Başarılar canım.
İçinde kalacağına yaz canım,bugün düğün olcak yarın bitcek gitcek..sen şimdi kızmayalım mutlu olsunlar diyosun ama bence onun yerine yok saymak daha iyi hiç olmamış gibi,ne olursa olsunlar,bir insan değerini bu kadar aşağı çekerse üzülmeye de değmez düşünmeye de..
haklısın canım..
yok saymak çok iyi canım ama damatla komşuyuz, davullar mahallede çaldı.
İster istemez garipledik,yıllardır annemler bu günü bekliyodu,abimi hiç saymıyorum zaten..
amaan neyse kına ve düğünde herkez iyi,asıl ondan sonrası önemli..
Şu an çok duygusalım
İlk kurabiyeleri yayınlasam mı acaba
ay mutiim yaa
ben orda ismimi görünce çok duygulandım amaa,kalbim birden çıktı sandım hakkaten
isim annemiz yazıyoyatekrar tekrar okuyorum,diyorum ben anne değilimki,neden öyle yazmış sonra dank etti uykum geldi beynim durdu resmen
---
hayırlı olsun kuzum benim, sabırsızlıkla bekliyoruz
Hadi hayırlı olsunKurdeleyi kestik
İyiyim canımcım naptın kıskanç beyiNaılsın canım?
haklısın canım..
yok saymak çok iyi canım ama damatla komşuyuz, davullar mahallede çaldı.
İster istemez garipledik,yıllardır annemler bu günü bekliyodu,abimi hiç saymıyorum zaten..
amaan neyse kına ve düğünde herkez iyi,asıl ondan sonrası önemli..
Eheh, toprağım sayılırsın ya kan çekiyo
Ben de kargolarımı sabırsızlıkla bekliyorumSanki bu sene kpss'ye annem gircek
amaan boşver hep oku oku bir yere kadar,azcık kafa dağıtmak için bişilerde lazım (gerçi okumuyoruz ama neyse lafını etmek bile başlangıçtır)
Doğru diyosun kafa dağıtmak için birebir pasta ve yemek yapmak
Hele para da kazanıyorsan
kuzummm bu arada hayırlı uğurlu olsunnnnbloğuna yazamadım yazdım ama üyelik falan dedi buraya yazim '' Hayırlı uğurlu bol ve güzel kazançların olsun kazandıklarınlada güzel çeyizlerin olsun inşallah
Beğen butonuna ne oldu ya ?
Canım benim çok teşekkür ederimmm. Siparişlerimin bir kısmı geldi çok heyecanlıyım
Gözde ben izmirden canım :)) asker topiğinden de çeyiz topiğindende bilirler kızlarhoşgeldinherkes seni tanıyor sanırım ama ben tanımıyorum tanıtırmısın canım biraz kendini
Aaa ne olduki :26:kızlar moral resmen yopk bende... çok acayip kavga ettik ayrılığın eşiğindeyiz...
Aaa ne olduki :26:
Hayırlı olsun canım
Bana rakip doğdu
Başarılar canım benim , hayırlısı olsun
Canım ya cok üzüldüm ama İnan kuruntu yapıyosun cogu erkek böyle yüzüğü taktıktan sonra zaten artık benim diyo rahatlıyolar anlayacagın sen kendini üzmemeye calış elbet dönücektir sana ewet keske annesini karıstırmasaymıs olaya ama oda farkına varır hatasının belki onunda kafasını kurcalayın sorunları vardır sana yansıtmak istemiyodurvar ya çok moralim bozuk canım yaa bağıra bağıra ağlamak istiyorum
dün gece resmen saatlerce kavga ettik...
bu yaz o kadar farklı oldu ki diğer yazlardan çoğu günümüzü küs tartışmalı geçirdik ne oldu anlamadım...
yaylada şuanda orda marketleri var orda çalışıyo ve ne hikmetse orda telefon sinyal almıyo yani çekmiyo.. sadece evlerinde oturduklar koltuğun önünde çekiyo.
ya insan hiç mi merak etmez hiç mi önemsemez inanır mısın akşamları yazdığı mesaj sayısı ki hiç aramadı onu da belirteyim 5'i geçmez...
bende 3 gece önce uzun bi mesaj yazdım kendisine dedim özleyen seven insan böyle yapmaz yani ben yazmadan yazmıyosun vs. anlattım...
bu dün gece tutuştu tabi ben sinirlenince hiç telefonu çekmeyen adam dağın tepesine çıkmış benle konuşacakmış bilmem ne aç illa konuşacağız dedi.
bende açmadım zamamnında akşamları 1 mesaj da yazsaydın bu halde olmazdık dedim...
benim o yazdığım uzun mesajı 3 gece önce olanı işte annesine de okutmuş beyfendi.. anneside be nasıl iş sürekli mesaj mı bekliyor ilgi mi bekliyor demiş
ya moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
neyse dün gecenin de devamında konu öyle bi yere geldi ki bu saymaya başladı yorgun oluyorum hemen uykum geliyo yazamıyorum vs.
bende sinirlendim dedim ki insanlar sevdiklerini 1 saat bile görebilmek için kaç saatlik yolları aşıp geliyolar sen böyle yap demiyorum bu bi örnek sadece dedim...
sevgililer senin davrandığın gibi davranmaz dedim
bu da şimdi sevgili değiliz o zaman ne istiyosun o zaman dedi
bende sadece ilgi istedim istemiştim ama bahaneden başka birşey sunmadın dedim
mesaj hakkımda bitecekti zaten son olarak o da yazmazsam olmuyo mu dedi
bende yazma mümkünse bundan sonra hiç yazma dedim ve mesaj hakkım da bitti
onun buna karşılık olarak yazdığı en son mesaj ise:
-şarjım bitti yatarken tekrar yazacağım aşk"
peki yatarken mesaj geldi mi hayır.
sabah geldi mi? hayır.
hala haber yok..
Canım ya kıyamam üzüldüm gerçekten inşallah en kısa sürede barışırsınız biraz ilgiyi kes bakalım üzerine gitme :26:var ya çok moralim bozuk canım yaa bağıra bağıra ağlamak istiyorum
dün gece resmen saatlerce kavga ettik...
bu yaz o kadar farklı oldu ki diğer yazlardan çoğu günümüzü küs tartışmalı geçirdik ne oldu anlamadım...
yaylada şuanda orda marketleri var orda çalışıyo ve ne hikmetse orda telefon sinyal almıyo yani çekmiyo.. sadece evlerinde oturduklar koltuğun önünde çekiyo.
ya insan hiç mi merak etmez hiç mi önemsemez inanır mısın akşamları yazdığı mesaj sayısı ki hiç aramadı onu da belirteyim 5'i geçmez...
bende 3 gece önce uzun bi mesaj yazdım kendisine dedim özleyen seven insan böyle yapmaz yani ben yazmadan yazmıyosun vs. anlattım...
bu dün gece tutuştu tabi ben sinirlenince hiç telefonu çekmeyen adam dağın tepesine çıkmış benle konuşacakmış bilmem ne aç illa konuşacağız dedi.
bende açmadım zamamnında akşamları 1 mesaj da yazsaydın bu halde olmazdık dedim...
benim o yazdığım uzun mesajı 3 gece önce olanı işte annesine de okutmuş beyfendi.. anneside be nasıl iş sürekli mesaj mı bekliyor ilgi mi bekliyor demiş
ya moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
neyse dün gecenin de devamında konu öyle bi yere geldi ki bu saymaya başladı yorgun oluyorum hemen uykum geliyo yazamıyorum vs.
bende sinirlendim dedim ki insanlar sevdiklerini 1 saat bile görebilmek için kaç saatlik yolları aşıp geliyolar sen böyle yap demiyorum bu bi örnek sadece dedim...
sevgililer senin davrandığın gibi davranmaz dedim
bu da şimdi sevgili değiliz o zaman ne istiyosun o zaman dedi
bende sadece ilgi istedim istemiştim ama bahaneden başka birşey sunmadın dedim
mesaj hakkımda bitecekti zaten son olarak o da yazmazsam olmuyo mu dedi
bende yazma mümkünse bundan sonra hiç yazma dedim ve mesaj hakkım da bitti
onun buna karşılık olarak yazdığı en son mesaj ise:
-şarjım bitti yatarken tekrar yazacağım aşk"
peki yatarken mesaj geldi mi hayır.
sabah geldi mi? hayır.
hala haber yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?