2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ya kıyamam üzüldüm gerçekten inşallah en kısa sürede barışırsınız biraz ilgiyi kes bakalım üzerine gitme :26:

inşallah sizin dediğiniz gibidir kızlar biraz kendimi gerri çekmeye karar verdim öyle tuhaf hissediyorum ki aynı anda hem sarılmak hem şamarlamak istiyorum

kuzuum üzülmee bakiim..
gerçi demesi kolay evet ama üzülme işte.

Erkekler böyle.. dönem,dönem böyle çocuklukları tutuyo.
Şu an seni o kadar benimsemişki, elimin altında,nasıl olsa benim gibi düşünüyor.

Arkadaşlarında dediği gibi ilgiyi kes biraz(zor biliyorum ama) ,seni kaybedebilme korkusunu yaşasın azcık.

İnşallah tatlıya bağlanır canım benim..

Bu ilgi konusu gerçekten çok zor, zamanında bende bu konu yüzünden az daha yanlış kişiyle devam edecektim hayatıma taki sevdicek beni kaybedeceğini anladığı zamana kadar..
Dediğin gibi çok şey değil.. 1 dk ayırsalar,dünyalar bizim olur, ama bunu düşünmek için önce beyin gerekli

inşallah sizin dediğiniz gibidir kızlar biraz kendimi gerri çekmeye karar verdim öyle tuhaf hissediyorum ki aynı anda hem sarılmak hem şamarlamak istiyorum

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana, ilgi istemek çok normal,
Bende çok ilgi isterim sevildiğimi görmek isterim malesef olmayınca böyle sorunlar çıkıyo.
Ona zaman ver, ailesine durumu açması çok kötü olmuş yanlış yapmış
Ama olan olmuş artık.
Üzülme kuzum az sabret bırak sakince düşünsün.

iyi akşamlar canım

istediği bütün zaman onun olsun yeter ki aklını başına toplasın psikolojimi bozdu 2 günde

beğen butonuna nooldu ya:44:

kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum

canım sıkma canını inan bu erkekleri anlamak bazen çok güçleşiyor.... istediğimiz sadece ilgi oluyor kavga etsek bile en ufacık tatlı bir sözleri bile yetiyor bizi yumuşatmaya ama nedense bu onlara zor geliyor kaç senedir çıkıyordunuz unuttum canım ama uzun ilişkilerde özellikle bu tür şeyler artık kaçınılmaz oluyor kendimden ve uzun süredir çıkan yakınlarımdan biliyorum birde mesaj atmadan nasıl durabiliolar cidden anlamış değilim bende sinir oluom ama elden bişi gelmiyor malesef canım elbet bu günlerde geride kalacak ama ailesine yansıtmasa daha hoş olur

canım sıkma canını inan bu erkekleri anlamak bazen çok güçleşiyor.... istediğimiz sadece ilgi oluyor kavga etsek bile en ufacık tatlı bir sözleri bile yetiyor bizi yumuşatmaya ama nedense bu onlara zor geliyor kaç senedir çıkıyordunuz unuttum canım ama uzun ilişkilerde özellikle bu tür şeyler artık kaçınılmaz oluyor kendimden ve uzun süredir çıkan yakınlarımdan biliyorum birde mesaj atmadan nasıl durabiliolar cidden anlamış değilim bende sinir oluom ama elden bişi gelmiyor malesef canım elbet bu günlerde geride kalacak ama ailesine yansıtmasa daha hoş olur

4. yılımızı dolduruyoruz canım 3 ay sonra 5 olucaz

kesinlikle katılıyorum ve daha 18 saatten bile (deli gibi hesaplıyorum) işe yarıyo uzak durmak

bu akşam mesaj attı inanamıyorum

4. yılımızı dolduruyoruz canım 3 ay sonra 5 olucaz

kesinlikle katılıyorum ve daha 18 saatten bile (deli gibi hesaplıyorum) işe yarıyo uzak durmak

bu akşam mesaj attı inanamıyorum

kendini geri çekmen işe yaradı ne dersin

Eerkekler mesaj atmayı sevmez genelde , benim de sevgilim sevmiyor yapacak başka bişeyi de olmadığndan güzel güzel uzun mesajlarda atıyor

ya atacak ya atacak yani başka seçenekleri yok yani

sıkma canını , arada olur böyle şeyler , ailesine söylemesi kötü olmuş , söylese bile annesinin söylediğini sana söylemesi de ayrı bir hata.

Arayı dengelemesi lazım sevgilinin ..

kızlar ya şimdide 2331. sayfaya gidemiyorum, benim pc demi sorun var,format zamanı geldi aslında,anlamadım noluyo

onarıma veya alternatif bi buton koymak için kaldırmışlar tutkucum..

onarılmış,cici butonumuz geri gelmiş

merhaba 2014 geliniyim kısmetsee aranıza katılabilir miyim :)

hoş geldin canım
hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…