2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

merhaba hayırlısı olsun tabi katılabilirsin hoş geldin aramıza , gerçi benim hiç belli dğeil :)

teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre inş :)

teşekkür ederimm ben izmirdenim başka izmir gelini varmı aramızda?

4. yılımızı dolduruyoruz canım 3 ay sonra 5 olucaz

kesinlikle katılıyorum ve daha 18 saatten bile (deli gibi hesaplıyorum) işe yarıyo uzak durmak

bu akşam mesaj attı inanamıyorum
ay ne güzel bu geri çekilme işi bende de işe yarasa ya keşke 4 yıl 3 aydır çıkıyoruz kavga ettiğimizde sinirlendiyse ben atmadan asla atmıyor yaa günlerce atmazsam gene atmaz

ay ne güzel bu geri çekilme işi bende de işe yarasa ya keşke 4 yıl 3 aydır çıkıyoruz kavga ettiğimizde sinirlendiyse ben atmadan asla atmıyor yaa günlerce atmazsam gene atmaz

yok elhamdülillah benim ki en azından uyuyorum falan yazıyor ama ilgisinin azalmasından şikayet ediyorum kavga edince de ki kesinlikle etmek istemem sonra tıpış tıpış yazıyor örn: bu gece !!!

offf kızlar ya cumartesidn beri hiç konusmadık.daha önce kavga ettiğimzde dahi en fazla bi gün konusmamazlk yapardk.

mutsuzluktan ölünüyo mudur acaba ((((

Günaydııın
Günaydın dediğime bakmayın ben uyanalı ve kurabiyelerimi pişireli çok odu
Bugün konser var burda, gidip biraz satış yapacağım
Bir kısmı bitti bile, fotoğraflarını koyacağım buraya ve bloguma
Çok heyecanlıymış bu işler ya

Çok teşekkürler mayısta bitdi bizim askerlğimiz kısa dönemdik çünkü
23 yaşındayımm 6. senemizin içindeyiz
Sen kaç yaşındasınnn :)

bizim 4 yıl 3 ay oldu bende 23 yaşındayım sevdiğim askerliği bitireli 2 sene oldu beni bekliyor bizde kısa dönem yaptık ben 2 yıllıktan 4 yıllığa geçince zaman uzadıda uzadı malesef

offf kızlar ya cumartesidn beri hiç konusmadık.daha önce kavga ettiğimzde dahi en fazla bi gün konusmamazlk yapardk.

mutsuzluktan ölünüyo mudur acaba ((((

ya üzülme bebeğim herkes aynı dertten şikayetçi hepsi aynı bunların benimki de kavga edince artık arayıp sormamaya başladı korkar oldum tartışma çıkar bişeyden diye ağzımı açmaya ya. nasıl dayanabiliyorlar değil mi aramadan sormadan ama dayanıyorlar işte kırk kere elleri gidiyor tele ama geri geliyor elleri atsalar ölecekler sanki

canımm hadi bol güzel kazançlar saanaaaa bekleriz fotooo

Bizde olmayan gurur onlarda var herhlde canım.

selam kızlarrrrr

valla ben hiç atmıyorm mesaj kızdığımda o atıyor daha çok benden cevap gelmeyince daha fazlasını atıyor sinir oluyor .

sizde yağpın bakın nasıl atıyorlar:), teli saklayın gözünüz görmesin o zaman atarsın gözünüzün önünde olduğundan .

işe yaramıyor canım artık ilk zamanlar benim ki de öyleydi evin önüne gelmeler falan ama şimdi öyle şeyleri arada bul nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…