merhaba hayırlısı olsun tabi katılabilirsin hoş geldin aramıza , gerçi benim hiç belli dğeil :)
kızlar ya şimdide 2331. sayfaya gidemiyorum, benim pc demi sorun var,format zamanı geldi aslında,anlamadım noluyo
aynısı bende de oldu çıkış-giriş yaptm düzeldi bakalım :)
hoş geldin canım
hayırlısı olsun inşallah
teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre inş :)
teşekkür ederimm ben izmirdenim başka izmir gelini varmı aramızda?
var canım ama şu anda burda değiller
tanıt hele kendini,nesin kimlerdensin
nişan oldumu?
ay ne güzel bu geri çekilme işi bende de işe yarasa ya keşke4. yılımızı dolduruyoruz canım 3 ay sonra 5 olucaz
kesinlikle katılıyorum ve daha 18 saatten bile (deli gibi hesaplıyorum) işe yarıyo uzak durmak
bu akşam mesaj attı inanamıyorum
hmm:) evet 11 mayısta nişanımız oldu :) ufaktan ufaktan düğüne hazırlık.. sizlerde neler var neler yok?
ay ne güzel bu geri çekilme işi bende de işe yarasa ya keşke4 yıl 3 aydır çıkıyoruz kavga ettiğimizde sinirlendiyse ben atmadan asla atmıyor yaa günlerce atmazsam gene atmaz
yok elhamdülillah benim ki en azından uyuyorum falan yazıyor ama ilgisinin azalmasından şikayet ediyorum kavga edince de ki kesinlikle etmek istemem sonra tıpış tıpış yazıyor örn: bu gece !!!
Çok teşekkürler mayısta bitdi bizim askerlğimiz kısa dönemdik çünkümemnun oldum canım sevdiğin dönmüş askerden gözün aydınyaşın kaç kaç senedir berabersiniz
Çok teşekkürler mayısta bitdi bizim askerlğimiz kısa dönemdik çünkü
23 yaşındayımm 6. senemizin içindeyiz
Sen kaç yaşındasınnn :)
offf kızlar ya cumartesidn beri hiç konusmadık.daha önce kavga ettiğimzde dahi en fazla bi gün konusmamazlk yapardk.
mutsuzluktan ölünüyo mudur acaba((((
Günaydııın
Günaydın dediğime bakmayın ben uyanalı ve kurabiyelerimi pişireli çok odu
Bugün konser var burda, gidip biraz satış yapacağım
Bir kısmı bitti bile, fotoğraflarını koyacağım buraya ve bloguma
Çok heyecanlıymış bu işler ya
hoşgeldinkendini tanıt bakalım kimsin necisin düğün ne zaman ne kadardır birliktesin
ya üzülme bebeğim herkes aynı dertten şikayetçihepsi aynı bunların benimki de kavga edince artık arayıp sormamaya başladı korkar oldum tartışma çıkar bişeyden diye ağzımı açmaya ya. nasıl dayanabiliyorlar değil mi aramadan sormadan ama dayanıyorlar işte kırk kere elleri gidiyor tele ama geri geliyor elleri atsalar ölecekler sanki
selam kızlarrrrr
valla ben hiç atmıyorm mesaj kızdığımda o atıyor daha çok benden cevap gelmeyince daha fazlasını atıyor sinir oluyor .
sizde yağpın bakın nasıl atıyorlar:), teli saklayın gözünüz görmesin o zaman atarsın gözünüzün önünde olduğundan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?