2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

teşekkür ederimmm. 18 yaşındayımm 3. senemize giricez 1,5 ay sonra inş :) ismimde nurşahh :)

sende genç yaşta evlenenlerden olacaksın desene ben nasipse 25 imde evlenecem ama tebrik ediyorum ve hayranlıkla bakıyorum genç yaşta evlenenlere ben asla yapamazdım ya tam yaşımda evlenecem

Evleneceklerin hazırlıkları nasıl gidiyor kızlar :)
Bizim şimdilik bir çöpümüz bile yok hala

sende genç yaşta evlenenlerden olacaksın desene ben nasipse 25 imde evlenecem ama tebrik ediyorum ve hayranlıkla bakıyorum genç yaşta evlenenlere ben asla yapamazdım ya tam yaşımda evlenecem

:) hayırlısı canım kısmet hiç belli olmuyo işte hangi yaşta ne olacağıı 3 sene önce deselerdi 19 yaşında evlen diye çok gülerdim..

Evleneceklerin hazırlıkları nasıl gidiyor kızlar :)
Bizim şimdilik bir çöpümüz bile yok hala

sinirli stresli bi hazırlıktayım şuanda düğün yeri bulamıyorum çok saçma fiyatlar ve mekanlar var... ama mobilyalarımız hazır ufak tefek mutfak eşyalarm var benimde çöpüm yok ama çöp kovam var ama

Ne güzel erkenden başlamışsın hazırlıklara, 9 ay var değil mi doğru yazıyor

Ne güzel erkenden başlamışsın hazırlıklara, 9 ay var değil mi doğru yazıyor

evet 9 ay var ve ben 9 doğuruyorum resmen şimdiden haziran cumartesi günleri dolmuş bilee.. eşyalarıda gördüğüm anda aşık oldum başka eşya da istemedm evimde hemen aldm yatakodamı salonu

bizim 4 yıl 3 ay oldu bende 23 yaşındayım sevdiğim askerliği bitireli 2 sene oldu beni bekliyor bizde kısa dönem yaptık ben 2 yıllıktan 4 yıllığa geçince zaman uzadıda uzadı malesef
Anladm canım hayırlsı olsuunnn Allah tamamına erdirsin bozmasın mutluulğunuzu

Bende kısmetse 2015 gelini olacağım ve daha çoook yeniyiz yani teklifi yeni aldım ama iki taraf aileleride 2015 düşüncesindeler (gerçi erkek tarafı seneye hemen istiyolar düğünü) ama benimde biraz çeyiz yapmam lazım dimi ama

Mmerhaba hoş geldin canım , evlenme teklifini almışsın canım hayırlısı olsun fazla uzatmayın derim ben

Çeyiz ah çeyiz bitmez o eşyalar

aileler tanışıyor galiba

selam kızlar nasılsınızzz

çok kötüyüm ben kavga ettik herşey güzel başlamıştı ben ayakkabı ve lens alacaktım gelirmisin dedim gelirim tabi bebeğim hatta yemekte yiyeli çok açım falan filan diye baya uzun güzel mesaj yazdı şaşırdım neyse ayakkabılara baktık beğenmedim lensciye gittim tuttrdu şeffaf al bende şaka yapıyor sandım çünkü 4 numara gözlük kullanmamak için lens kullanıyorum ve hep renkli kullandım gittim aldım bu da tuttrdu sen hiçbir dediğime tamam demiyorsun falan filan baya kavga ettik arabada ağladım. şimdi sen mesaj da atman günlerce dedim evet sinirlenince huyum bu atmam asla dedi bak gidecem az kaldı zaten gideceğim okula diye çok doluyum falan dedim uzattı baya yok atmam 1 sene atma gene atmam falan dedi daha bir sürü şey saydı tam arabadan indim gel buraya dedi elini yüzüme koydu gözlerime baktı falan sonra gitti sanki aynı şey ya lens almam ile onun bara gitmesi ona göre aynı şeymiş bişi diosa tamam dicekmişim ağlamaktan bir hal oldum

Hemen üzülme. Sinirden söylemiştir.. Sende belki o an bir sürü laf söylemişsindir :/ Olur öyle ufak tefek tartışmalar moralini bozma canım

selam canlarrr

nirdesiniz kızlarr yaa.. topic böyle şeylere alışık değil hee
eskilerden kim kaldı ki:26: özledim bayram sohbetini

hmm:) evet 11 mayısta nişanımız oldu :) ufaktan ufaktan düğüne hazırlık.. sizlerde neler var neler yok?

ay canım 18 yaşındaymışsın :)
maşallah nasıl razı oldu aileler? benimkiler benim zorumla kabul ettiler,onlara kalsa şöyle rahat 3 yıl vardı daha

kendini hazır hissediyosan güzel aslında erken evlenmek..
gerçi bende fazla büyük sayılmam.. yaşım 20 benimde..
bizimde 29 haziranda nişan oldu.. şimdi düğünü bekliyoruz işte..

düğün salonu arıyomuşsunuz şimdiden tutun derim,yer kalmıyor,bayram öncesi olduğu gibi istediğimiz zamanda bulmak zor

Benimde aynı öyle.. 3 yıl erken, 3 yıl geç ne farkı var ki.. Ben resmi bişey olmadan sevgilimi koluma takarım deyip gezip tozamam ki. Hem sevdiğinle olmak, o görür bu görür sıkıntısı olmadan yaşamak cok güzel :)))

ah bu erkekler çuvala koyup duvardan duvara vurmak istiyorum
hak yeme konusunda üzerlerine yok he.. onlara olunca herşeye tamam..bize olunca ..

sinirle söylemiştir canım ya,ne desem bilemedim..
sende haklısın okullar açılıyo son günleri güzel geçireyim diyosun ama dediğim gibi bunu anlamak için önce kafada beyin olmalı:95:

keşke keşke bizde çok istemiyorum,azıcık onlar kadar umursamaz olabilsek

ay kızlar deprem olduu:18::18::18:
çok korktum ya,elim ayağım titriyo hala:18:

aynen canım, evde suratsız suratsız oturacağıma, yuvamı kurar ailemede daha huzur veririm ..

sizinde az kalmış nişana.. heyecan varmı heyecan

Nerdee deprem olduu :O Geçmiş olsun canım

Ayy güldürdün beni yaa suratsız suratsız he Bencede yanii o kadar da çocuk sayılmayız. Off hemde nasıll :) Sen nişanlı mısın canım

Ben şu anda pek fazla görüşemiyorum . biri görür diye ama yüzükler takıldığında rahat oluyorsun

sen aç yaşındasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…