2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben şu anda pek fazla görüşemiyorum . biri görür diye ama yüzükler takıldığında rahat oluyorsun

sen aç yaşındasın canım?

20 yaşındayım. Tabi gizli saklı görüşmek de zor oluyor. İnşallah bir an önce aileleriniz tanışır da en azından biri görür korkusu yaşamazsın..

20 yaşındayım. Tabi gizli saklı görüşmek de zor oluyor. İnşallah bir an önce aileleriniz tanışır da en azından biri görür korkusu yaşamazsın..

canım bizim ilişkimiz daha yeni. ama bu gidişle çok fazla zaman geçmeden aileler tanışabilir bugün ki konuşmamız o şekildeydi

O korku hiçbir şeye benzemiyor ya.

canım bizim ilişkimiz daha yeni. ama bu gidişle çok fazla zaman geçmeden aileler tanışabilir bugün ki konuşmamız o şekildeydi

O korku hiçbir şeye benzemiyor ya.

Sözlüm beni bazen kandırırdı korktuğumu bildiği icin. Babamı tanımaz etmez, baban arkanda derdi ben de her seferinde korkudan ölürdüm Bilirim nasıl bişey olduğunu :)))))) Hayırlı işler fazla uzatılmaz canım. .:)

kızlarrr bu koltuk takımı nasıl

benim çok hoşuma gitti oturma odası için

hahaahaha:) tanımadığı halde korkuyrdu he, çok kötü bir şey ya :)

bende yoldakileri birlerine benzetirdim :)

şimdi relax takılıyorum ama görürlerse görsünler diyorum tabi gel bide içim öyle söylüyor mu diye sor

canım benim pek çeyzim yok ,ee herşey maddiyata dayanıyor.. biraz rahat ,az borçla evlenmk lazım

borç illa ki olur.. Koltukdan diş fırçasına kadar yeni bir ev düzülüyor tabi.. ihtiyac çok oluyo

Benim çeyiz olarak herşey tamam. Bulaşık makinem tencereler bardaklar falan. nişan bohçaları da hazırlandı. Ben pek anlamıyorum ama anneler hallediyolar. :) Koltuk takımı, halı, perde gibi şeyler kaldı sadece.Gerisi tamam..

Bizde de başta nasıl yapılıcak nasıl edilicek deniliyodu. ama Allah yardım ediyor. İnan bana herşeyin nasıl tamamlandığını bile anlamayacaksın.. Ufak ufak yaparken bakmışsın hepsi tamamlanmış. :) Yalnız çeyiz alışverişin için istanbula gitmeni öneririm.. Mahmutpaşa'da fiyatlar gerçekten çok uygun.. Hem sizin taraf, hem erkek tarafı maddi yönden çok sıkıntıya girmez canım

Nerdee deprem olduu :O Geçmiş olsun canım

Ayy güldürdün beni yaa suratsız suratsız he Bencede yanii o kadar da çocuk sayılmayız. Off hemde nasıll :) Sen nişanlı mısın canım

yurt dışında yaşıyorum canım ben..
uzun zamandır olmamıştı,boş bulundum birden çok korktum
inşallah Rabbim tekrar yaşatmaz.
---

nişanlıyım canım,29 haziranda nişanlandım.
öyle günü bekliyoruz işte,çeyiz meyizde yok,son aylarda alınacak nasipse herşey

düğün ne zaman düşünüyosunuz?

Tekrar geçmiş olsun. Amiiin inşallah

Düğünü mayıs da düşünüyoruz :)

Canım ben istanbulda yaşıyorum , sevgilim kız bir tek yatak odası aır dedi ,yoo bulaşık makinesini de kız alıyor dedim :)

bak seni bulaşık mak. derdinden kurtardım dedim :) güldü sevgilimin annesi , babası smasunda yaşıyorlar abileri ablası istanbuldalar.

ahh acnım ben çok düşünüyorum nasıl olur diye ciddi anlamada para lazım yani.

senin herşeyin tamamış maşallah .

benim hiçbir şeyim yok , mahmutpaşada neler var canım istanbuldayım ama pek bilmiyorummahmutpaşayı .

birde bohça var tabi oda ayrı sıkıntı ,siz tek tek aileye mi yaptınız yoksa sadece nişanlına mı canım?

Rahata benziyor.. Ama bence önce evi tut sonra eşya bak.. Ev küçük olursa yerleştirmede sıkıntı yaşayablirsin. Büyük olursa daha büyükbir oturma grubu bulman gerekir.. :)

model olarak çok beğendim ben , bu şekilde br şey olur ufak bişeye benziyor. .oda büyük olsa küçük bir şey alacağım teöizlik açısından rahat olur canm , çalışan insanın işi kolay olması laızm :)

tutkucumm, en ufak bişey de elin ayağın titriyor çok korkuyorsun canım , bir doktora gitsene tatlım , iyi bişey dğil.

napıyosun bakalım

mahmutpaşadaa biz damat bohçası, gelin bohçası, nevresimler, ayakkabılar, çeyiz sandığı .. Çeyiz üzerine aklına gelebilecek herşey var. Tabi ilk tavsiyem ilk girdiğin dükkandan alma.. Biraz dolaşıp fiyat araştırması yapman lazım.. Ben bugun ordaydım.. Benimkiler alındı.. Simdi tam kafamı toparlıyamıyorum.. Annemler alışveriş kısmında, biz Lay Lay Lom kısmındaydık

hımm ya bu Eminönü değil mi senin dediğin yer :)tama canım şimdi oldu

ya inanılmaz baş ağrıs var bende kafamı topalıyamıyorumm

evet oraları çok dolaşmak lazım:)

Genelde öyle oluyor ama kız sen kendin giyeceksin onları :)

tutkucumm, en ufak bişey de elin ayağın titriyor çok korkuyorsun canım , bir doktora gitsene tatlım , iyi bişey dğil.

napıyosun bakalım

canim panik atak var bende.

napayım,uyumaya çalışcam bakalımsen?

Tekrar geçmiş olsun. Amiiin inşallah

Düğünü mayıs da düşünüyoruz :)

sağol canım..

bilmiyorum bizimde nasipse mayıs olacağı için ,ondanmı ama en güzel ay şimdi mayıs geliyor bana düğün için
hem ne sıcak ne soğuk.. oh miss

inşallah gönlünüzdeki tarih olur canım

Evett Eminönü:) Geçmiş olsun canım. Geceliklerimi falan ben beğendim canııım.. Onlar uygununu buldular. Bana hangisi diye sordular.. Ondan lay lay lom geldi O olsun, bu olsun, şu olsun

Mayıs iyi ya.. Zaten ya ilkbahar ya sonbahar da yapıcaksın.. Yaz aylarında sıcakta o koşuşturma çok zor olur :) Bak senin de mayısmış ne qüzeeel inşallah hava çok serin olmaz da qüzel qüzel yaparız düğünlerimizi :*

hımmmm , geçmiş olsun canım ..

Bende burdayım canım , oyun oynuyorum müzik dinliyorum çeyiz bakıyorum öyle işte

Senin morelin mi bozuk tatlım?

Evett Eminönü:) Geçmiş olsun canım. Geceliklerimi falan ben beğendim canııım.. Onlar uygununu buldular. Bana hangisi diye sordular.. Ondan lay lay lom geldi O olsun, bu olsun, şu olsun

:) saol canım , hımm güle güle giy tatlım

ohh keyif senin ,

Sen çalışyor musun tatlım?

Mayıs ve eylül en güzel aylar bence düğün , nişan için

aynen canım inşallah.. :)

aman sağlık,hoşluk olsunda,gerisi Allahın bileceği iş.. ağustosta bile yapsan durmadan yağmur yağar.. Allahın işi :)

neyse kızlar ben yatayım,yoruldum cok..
öptümm

:) saol canım , hımm güle güle giy tatlım

ohh keyif senin ,

Sen çalışyor musun tatlım?

Mayıs ve eylül en güzel aylar bence düğün , nişan için

Çook teşekkür ederim canım.. Yok çalışmıyorum..

Bencedee :) İnşallah havada qüzel olur da herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…