2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çook teşekkür ederim canım.. Yok çalışmıyorum..

Bencedee :) İnşallah havada qüzel olur da herşey yolunda gider

inşallah , önemli olan mevsim felan değil aslında sen mutu olduktan sonra senin en mutlu günün olduktan sonra dışarıda lapa lapa kar bile yağsa o günü tarifi anlamsız kalır

inşallah , önemli olan mevsim felan değil aslında sen mutu olduktan sonra senin en mutlu günün olduktan sonra dışarıda lapa lapa kar bile yağsa o günü tarifi anlamsız kalır

Tatlı rüyalar tutkuu :)

Evet aslında öyle ya.. Önemli olan insanın mutlu, huzurlu olması :)

ay canım 18 yaşındaymışsın :)
maşallah nasıl razı oldu aileler? benimkiler benim zorumla kabul ettiler,onlara kalsa şöyle rahat 3 yıl vardı daha

kendini hazır hissediyosan güzel aslında erken evlenmek..
gerçi bende fazla büyük sayılmam.. yaşım 20 benimde..
bizimde 29 haziranda nişan oldu.. şimdi düğünü bekliyoruz işte..

düğün salonu arıyomuşsunuz şimdiden tutun derim,yer kalmıyor,bayram öncesi olduğu gibi istediğimiz zamanda bulmak zor
[/QUOTE]

:) aileler hazır olduğumuzu ve emin olduğumuzu anladıkları için sağolsunlar hep destekteler.. fazlada uzatmayı sevmiyoruz ikimizde kısmet.. bizimde 11 mayıstaydı nişanımız..

evet arıyorum istediğim gibi yer bulursam kaçırmamaya çalışıcam şimdiden dolan yerler var.. nikah işlemlerinde nikah gününü 6 ay önceden alamıyormuşsun(ben öyle duydum) bilginiz var mı?

Banada hiç bitmicekmiş gibi geliyor çeyiz derdi Aileler tanışmıyorlar yakın bir zaman içinde oda olacak ama okulum yeni bittiği için biraz çalışıp kendim de birşeyler yapmak istiyorum o yüzden 2015 nisan-mayıs-haziran aylarından uygun bir güne düğün belirlenecek :))

aynı zamanda evlenicez kız.al benden de o kadar alıyorum alıyorum gene eksik bitmiyo.yaş kaç bu arada...

aynen ya çok isterdim umursamaz olmayı ama çok şükür özür diledi yaa uzun süreden sonra ilk defa benden özür diledi kolay kolay dilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…